Mi az AES 256 bites titkosítás (AES)?


Mi az AES 256 bites titkosítás (AES)?

256 bites titkosítás egy adat / fájl titkosítási biztonsági technika, amely 256 bites kulcsot használ az adatok vagy fájlok titkosításához és visszafejtéséhez. Ez az egyik legbiztonságosabb titkosítási algoritmus módszer 128 bites kulcsméret és 192 bites kulcsméretű titkosítás után, és a legmodernebb titkosítási szabványos biztonsági algoritmusokban, protokollokban és technológiákban használják, beleértve az AES-t és az SSL-t.


Az Advanced Encryption Standard, más néven AES titkosítás egy rejtjel-algoritmus, amely biztosítja az online tevékenységek biztonságát.

Az Advanced Encryption Standard legismertebb verziója az AES 256 bites titkosítási kulcsméretű titkosítása az aes-en keresztül, amely utal a standard titkosítás kulcsméretére az aes segítségével. Természetesen minél nagyobb a kulcsméret, annál bonyolultabb a kulcsméret kitalálása.

Hány bit az AES titkosítás?

Az Advanced Encryption Standard (AES) a Rijndael egyik változata, amelynek rögzített 128 bites blokkmérettel és 128 bites kulcsmérettel, 192 bites kulcshosszúsággal vagy 256 bites titkosítással rendelkezik. Ezzel szemben a Rijndael önmagában olyan blokk- és kulcsméretekkel van meghatározva, amelyek bármilyen 32 bitből állhatnak, legalább 128 és legfeljebb 256 bites titkosítási standarddal.

Mennyire biztonságos az AES 256 bites titkosítás, és feltörhető-e az AES 256 bites titkosítás?

Ennek egyszerű szavakkal való jobb megértése, az AES Advanced titkosítási szabványok szimmetrikus kulcs rejtjeleinek megtörése vagy brutális erő alkalmazása, mivel az AES rögzített blokkméretű, 16 bájtos kulcshosszúságot használ, több milliárd számítógépre törekszik a feltörés, mint az univerzum kora ( 13,8 milliárd év) a 256 bites titkosítási szimmetrikus kulcs feltörésére.

A PureVPN csúcstechnológiájú fejlett titkosítási standard 256 bites titkosítási szimmetrikus kulcsot használ a felhasználók érzékeny adatainak vagy legfelsőbb titka védelmének biztosítása érdekében, hogy egyetlen kormány, ügynökség, hackerek sem tudják elrepülni az adatokba. Még akkor is, ha valaki nagy erővel akar állni, akkor 13,8 milliárd évbe telik, hogy feltörje a szokásos Advanced Encryption Standard szimmetrikus 256 bites titkosítási kulcsot az adatok védelme érdekében..

Biztosítsa online kommunikációját és tevékenységeit a PureVPN katonai titkosításával.

Miért kellene titkosítania online adatait??

A titkosítás azért szükséges, mert lehetővé teszi az adatok biztonságos védelmét, amelyekhez nem szeretné, hogy mások hozzáférjenek. A vállalkozások a vállalati titkok védelmére használják, a kormány pedig a minősített információk védelmére használja a legfelsõbb titok védelmét, és sokan a személyes adatok védelmére használják, hogy megvédjék a személyazonosság-lopástól..

A kémkedés titkosítást használ a mappák tartalmának biztonságos védelme érdekében, amelyek e-maileket, csevegési előzményeket, adóinformációkat, hitelkártya-számokat vagy bármilyen más érzékeny információt tartalmazhatnak. Ilyen módon, még akkor is, ha a számítógépet ellopták, az adatok biztonságosak.

A titkosítás szükséges mindenkinek, aki online osztja meg magáninformációit. A PureVPN-t saját tervezésű és önoptimalizált szerverek táplálják. Ezeket a kiszolgálókat 256 bites AES titkosítási szimmetrikus kulcs biztosítja, amely a felhasználók számára a legmagasabb névtelenséget biztosítja a brutális erő elkerülése érdekében, mivel az AES néven ismert 256 bites titkosítás 14 fordulót használ, tehát ezek a támadások nem hatékonyak.

• A PureVPN elrejti az Ön IP-címét – Ha a PureVPN-hez kapcsolódik, akkor a valódi IP-t elfedik egy virtuális IP-vel, hogy végső titkosítási biztonságot nyújtsanak az adatok védelme érdekében 256 bites titkosítási lépésekkel. A virtuális IP biztosítja a valódi IP-cím anonimitását, hogy a digitális identitás titokban maradjon. Amint a virtuális IP átveszi, az online tevékenységek, a megosztott fájlok és még sok minden más biztonságban vannak a kíváncsi szemtől.

• Páciensként / orvosként – Például, ha olyan beteg, aki kommunikál az orvosával, akkor 256 bites titkosítást szeretne használni, hogy senki más ne érintse meg a személyes jelentéseit / adatait biztonsági célokból, mint olyan beteg, akinek ezek a jogok fenntartottak.

• Online vásárlás – Ha árut vásárol online, győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e a 256 bites titkosító internetes kapcsolattal, így a fizetés teljesítésekor a pénzügyi tranzakció / adatok biztonságban vannak a hackerekkel szemben. Netizenként joga van fenntartva a saját biztonsága érdekében.

• Kormány – Az államnak 256 bites titkosításra van szüksége a nemzetbiztonsággal kapcsolatos kulcsfontosságú érzékeny dokumentumok / adatok és beszélgetések biztosításához a hackerek és az államok által elkövetett kulcsfontosságú globális kibertámadások ellen..

• Emberi aktivista – Ha egy ügy miatt állsz, nemkívánatos figyelmet szerez olyan csoportok, amelyek megkárosítják az Ön személyes menetrendjét. Az aes 256 bites titkosítása titkosítási kérelemként biztosítja a kulcsfontosságú előrehaladást és az egyénekkel és csoportokkal való online kommunikációt, mivel ezek a jogok fenntartva.

• Újságíró – Újságíróként biztonsági okokból az elsődleges gond a források biztosítása. 256 bites titkosítás, mivel a titkosítás nem szükséges A 256 bites kulcs hasznosnak bizonyul kutatásainak, kinyilatkoztatásainak és forrásainak a nem kívánt figyelmetől való megóvásakor..

• Utazók Az utazás addig szórakoztató, amíg ki nem zárják a szociális számlájukból, vagy nem kaphatnak hacket. Az alapvető biztonsági jogai fenntartva. Külföldre utazáskor a 256 bites titkosítás 256 bites titkosításként védi az online tevékenységeket a nyilvános Wi-Fi hálózatokon. Minden, ami a PureVPN csatlakoztatásához és a böngészéshez és a streaminghez való élvezést igényelheti.

Hogyan teheti elérhetővé az adatait??

Az adatok törékeny és kulcsfontosságú biztonsága szempontjából rendkívül értékes. Az adatok sokak számára nyereséget eredményeznek, ezért a kulcsfontosságú adatbányászati ​​társaságok mindig ezt igényelték. Mivel a kulcsfontosságú adatok számos felet vonzanak, ezért gyakran megcélozzák és nyilvánosságra hozzák az interneten a népszerűség kedvéért, vagy pedig pénzügyi haszon érdekében adják el őket a legfontosabb ajánlattevőnek..

Az interneten keresztül történő interakciók során a betolakodó személy, amire szükség lenne, ha eljutott a hálózatába, könnyen hozzáférhet a legfontosabb online tevékenységekhez, elolvashatja a beszélgetéseket, és megnézheti, melyik webhelyet látogat meg, és ami még rosszabb, ismerje meg a kulcsot pénzügyi részletek.

256 bites titkosítás VPN-vel párosítva

A VPN az aes 256 kulcsos titkosítási műveletek földi technológiáját használja, hogy biztosítsa online kapcsolatát a számítógépes támadások ellen, amely magában foglalja az Ön biztonságát. Ugyanakkor a VPN robusztus protokollokat kínál 256 titkosítási lépéssel együtt a biztonság érdekében, amelyek leküzdenek a rosszindulatú támadásokkal és megerősítik az online identitást.

A VPN olyan, mint egy páncélozott jármű, amely a vezetőt mindenkor biztonságban tartja az utasok biztonsága érdekében. Úgy működik, hogy elrejti a valódi IP-jét, és egy másik helyhez tartozó virtuális IP-t rendel hozzá. Az a gondolat, hogy valódi személyazonosságát virtuális identitás öleli le, bizonyítja, hogy fizikai helyét és tevékenységeit biztonságban tartja az interneten az aes 256 biztonság révén.

Hogyan működik az AES titkosítás a PureVPN-rel??

A titkosítás az online névtelenség hajtóereje, és az üzenet kódolása nélkül az online adatvédelem és biztonság fogalma veszélybe kerül. A biztonság fenntartása érdekében az internethez való kapcsolódáshoz a PureVPN aes 256 titkosított szerverein keresztül minden kommunikáció, érzékeny tevékenység vagy adat biztonságos marad.

Valójában, még akkor is, ha van jogosulatlan hozzáférés, a betolakodó nem képes feltörni az aes 256 titkosított adatokat, hogy megőrizhesse a PureVPN csatlakoztatásához szükséges összes biztonságot. A nap végén az adatai integritása és a magánélet sértetlen marad. Az AES 256 titkosítást széles körben alkalmazzák a vállalkozások és az egyének az egész világon.

img

A PureVPN kiválasztja a legmegfelelőbb titkosítást

A PureVPN automatikusan kiválasztja a legjobb titkosítást az aes szabvány alkalmazásával, hogy ne kelljen aggódnia. Sőt, a PureVPN több alagút protokollt kínál, és 256 bites titkosítást használ OpenVPN (UDP / TCP), IKEv2, SSTP és L2TP / IPSec csatornákon. A PureVPN titkosítást biztosít az aes felhasználásával az összes VPN-kiszolgálón.

Miután csatlakozik a VPN-hez, alapértelmezés szerint titkosítást kap az aes-ekről. Legyen szó akár asztalról, okostelefonról vagy táblagépről is, a PureVPN korszerű 256 bites titkosítása az aes segítségével biztonságos kapcsolatot indít a VPN szerverrel, és biztosítja az adatok biztonságos továbbítását. Minden, ami a VPN csatlakoztatásához szükséges.

Bár egyáltalán nincs mód a betolakodásra, de ha a hackereknek sikerül megérinteniük az aes-kapcsolatot, akkor csak látványos információt látnak el, amely áthalad a hálózaton. Ezért a titkosított online kommunikáció és egyéb tevékenységek teljes mértékben biztonságosak.

A titkosítás szükségszerű

A mai modern időben a kibertámadások és az adatok megsértése egyre gyakoribbá váltak. Hatalmas adattörésekkel és magánjellegű részletekkel, a titkosítás a legjobb barátja. Az aes segítségével történő titkosítás az e-maileket magánkézben tartja, az egészségügyi nyilvántartást biztonságban tartja, a banki tranzakciókat védi, a társadalombiztosítási szám el van rejtve az azonosító tolvajoktól és még sok más.

A PureVPN-t olyan vezető kiadványok, mint például a PCMag és mások elismerték elkötelezettségük és kivételes biztonsági intézkedéseik miatt. A PureVPN-hez való csatlakozás után az Ön adatait minden harmadik fél és megfigyelő csoportok védik meg.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map