Mi az a VoIP VPN, és miért van rá szüksége??

A VoiP szolgáltatások, mint például a Viber és a Skype, népszerű alternatívái a hagyományos vezetékes szolgáltatásoknak, ám ezek nem mindenhol érhetők el. A PureVPN segítségével virtuális tartózkodási helyét olyan országra válthatja, ahol elérhető ezek az alkalmazások, és akadályok nélkül használhatja őket..

. VOIP VPN logó

A VoIP vagy a Voice over Internet Protocol megjelenése nemcsak megkönnyítette az életünket, hanem olcsóbb is. Mivel a technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy internetes telefonszolgáltatást kapjanak, a költséges hívások azon napjai már régóta eltűntek.

Amikor az 1990-es évek közepén jelent meg először a helyszínen, nehézségekbe ütközött a hívások kezdeményezése és fogadása során. Most, hogy a VoIP fejlett, sokkal könnyebben élvezheti a kristálytiszta hívásokat barátaival, családjával és kollégáival.

Manapság számos népszerű VoIP-szolgáltatás érhető el, többek között a Skype, a Viber, a Google Hangouts és a Vonage. Mivel azonban az Ázsia és a Közel-Kelet néhány országában a VoIP le van tiltva vagy korlátozva. A szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez meg kell változtatnia virtuális tartózkodási helyét.

Pontosan ez az, ahol a VoIP VPN hasznosnak bizonyulhat, mivel megváltoztatja az Ön IP-címét a kívánt országra. Ezenkívül arra is szüksége van, hogy megakadályozza a VoIP-szolgáltatások használatával járó hallgatási aggályokat.

Mi az a VoIP VPN??

Egyszerűen fogalmazva: a VoIP VPN titkosított alagutat hoz létre, amelyen keresztül átjut a VoIP forgalma. Ennek eredményeként képes lesz megkerülni a tűzfal korlátozásait és biztonságosan kezdeményezni a hívásokat.

Ezenkívül elrejti a valódi IP-címét és egy új hozzárendelést biztosít a választott VPN-kiszolgáló alapján. Ez anonimmá tesz online és lehetővé teszi a VoIP szolgáltatások elérését, még akkor is, ha az Ön régiójában blokkolva vannak.

Hol vannak a VoIP szolgáltatások blokkolva??

Az alábbiakban felsoroljuk azokat az országokat, amelyek letiltották a legtöbb VoIP szolgáltatást:

 • Egyesült Arab Emírségek
 • Kína
 • Szaud-Arábia
 • Kuvait
 • Észak Kórea
 • Katar
 • Egyiptom
 • Jordánia
 • Guyana
 • Omán
 • Líbia
 • Paraguay
 • Mexikó
 • Karib-

Ne feledje, hogy a listán nem minden ország blokkolta folyamatosan a VoIP szolgáltatást. Míg mások blokkolják a VoIP szolgáltatásokat csak egy meghatározott ideig, például tömeges tiltakozás vagy politikai nézeteltérés esetén.

A VPN VoIP használatának előnyei

Most pontosan tudja, mi a VoIP VPN, nézzük meg az előnyeit.

Jobb ajánlatok

Valójában a VoIP szolgáltatások lehetővé teszik az ingyenes nemzetközi hívások kezdeményezését, de vezetékes vagy mobil számok hívásakor fizetni kell. Ezek a hívásdíjak kissé költségesek lehetnek, attól függően, hogy honnan hívják.

Például, ha az Egyesült Királyságban tartózkodik, a 400 perces Skype előfizetés ugyanannyira költséges, mint ahogyan 6,00 £ havonta.

Ha azonban csatlakozik egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban, akkor olcsóbb ajánlatot vehet igénybe. Korlátlan mobil és vezetékes perc, csak éppen Havonta 2,99 USD.

A VoIP VPN használatával összehasonlíthatja a VoIP szolgáltatók árait különböző országokban, így a legolcsóbb helyről vásárolhat..

Nincs fojtás

Ha rendszeresen kezdeményez VoIP hívásokat, amelyek több órán át tartanak, akkor nagy esély van arra, hogy az Internet szolgáltatója (ISP) csökkenti a sávszélességet, mert túl sok adatot használt fel. Ha ez bekövetkezik, a hangminőség jelentősen romlik.

Az internetszolgáltató azt állítja, hogy ezt teszik a „hálózati forgalom kezelésére” vagy „a sávszélesség torlódásának csökkentésére”, de ez általában kísérlet arra, hogy meggyőzze Önt, hogy frissítsen egy drágább adattervre. Ha egy IP-VPN-alapú hangátvitel megakadályozza az internetszolgáltatót, hogy láthassa a forgalmat, akkor megakadályozhatja a fojtást.

Csúcsminőségű biztonság

Tudta, hogy a VoIP-hívásait bárki elfoghatja és megfigyelheti, aki rendelkezik a megfelelő know-how-val és felszereléssel? Annak ellenére, hogy a VoIP szolgáltatások, mint például a Skype, titkosítva vannak, a múltban voltak olyan esetek, amikor a hackerek hibákat használtak ki, hogy hallgassák meg a felhasználókat.

Sőt, a VoIP forgalmát az internetszolgáltatók is figyelemmel kísérhetik, és ugyanez mondható el a korlátozó kormányokról is. Ha szeretné, hogy a VoIP-beszélgetések valóban privát állapotban maradjanak, akkor a legjobb megoldás a VPN használata a VoIP-hez, mivel ez biztosítja a teljes internetkapcsolatot katonai titkosítással.

Teljes szabadság

A VoIP megfizethetősége és magánélete (bizonyos mértékig) nemcsak rendkívül népszerűvé tette ezeket a szolgáltatásokat az egész világon, hanem arra késztette, hogy egyes országok teljesen blokkolják őket. Egyes országokban a telcos arra készteti a kormányokat, hogy akadályozzák a VoIP használatát, hogy növekedjenek és megvédjék profitjukat.

Másokban a kormányok korlátozzák a VoIP szolgáltatásokhoz való hozzáférést, mivel ezek felhasználhatók cenzúra-törvények megkerülésére vagy politikailag bizalmas információk cseréjére. Az IP VPN-en keresztüli hangos beszéd segít megkerülni ezeket az akadályokat, ezáltal megadva a szabadságot, hogy nyugodtan használhassa a kívánt VoIP szolgáltatásokat..

Az online játékszerű hangbeszélgetés feloldása a VoIP VPN-sel?

Az online szerencsejátékok tovább növekednek, számos játékkal, például a League of Legends, a Battlefield, a Call of Duty és az Counter-Strike számos játékosa szívében uralkodik. Ezekben a játékokban a közös az, hogy erősen csapatközpontúak és támogatják a hangcsevegést a csapattársakkal.

Néhány kormány azonban még a játékon belüli hangbeszélgetést is blokkolja, tönkreteheti az általános játékélményt! Ha VoIP VPN-vel felszereli magát, akkor könnyedén megkerülheti ezeket a blokkokat és kommunikálhat csapattársaival online játékokban a hangos csevegés segítségével.

Egyszerűen válasszon egy közeli VPN-kiszolgálót, amely olyan országban található, ahol a VoIP nincs korlátozva vagy blokkolva. Ezután menj tovább, és indítsd el a játékot, amelyet játszani szeretnél, amikor csatlakozol – a csapat hangos csevegési funkcióját most feloldják!

Ingyenes hívások kezdeményezése VoIP VPN használatával?

Sok kérdés terjed az interneten a VoIP over IP VPN-t használó ingyenes VoIP hívásokkal kapcsolatban. Mivel a legtöbb VoIP-szolgáltatás egyetlen bevételi formája a tényleges mobil- és vezetékes telefonszámok hívására szolgáló hitelek eladása, az ingyenes hívások kezdeményezése a VoIP VPN-sel nem lehetséges.

Ennek ellenére a VoIP VPN segítségével biztosan olcsóbb hívási tarifákat szerezhet. Lásd a fent tárgyalt példát (vagyis ha még nem tette meg), hogy megtanulja, hogyan lehet a lehető legkedvezőbb tarifákat elérni kedvenc VoIP szolgáltatásaihoz.!

Vásárol VPN-t VoIP-hoz? Íme 6 dolog, amit kell keresni

A VoIP legjobb VPN-je könnyen elkerülheti a VoIP-szolgáltatások korlátozásait vagy blokkolását. Biztosítania kell egy biztonságos és névtelen kapcsolatot is, miközben garantálja a kiváló hívásminőséget. VPN vásárlásakor keresse meg a következőket:

1. Naplózásellenes politika

Mint minden más szolgáltató esetében, a VPN-szolgáltatáson keresztül átirányított forgalom is naplózható. Ha egy harmadik fél hozzáférést igényel az Ön adataihoz, akkor a magánéletét rendkívül jól idegenek érinthetik. Ezért a VPN-t szigorú naplózásiellenes politikával kell választania – ha ezek nem naplók, akkor nem oszthatók meg!

2. Az eszközök kompatibilitása

Manapság a VoIP szolgáltatásokat mind asztali számítógépeken, mind mobil eszközökön lehet használni. Tehát, ha VPN-t kíván használni a VoIP használata közben, akkor a VPN-szoftvert / -alkalmazást ugyanazon az eszközön kell futtatnia, amelyen keresztül hívja. Szerencsére a legtöbb jó VPN-szolgáltató könnyen használható ügyfeleket kínál sokféle eszköz számára.

3. Csatlakozási sebesség

A VPN általában bizonyos mértékig lelassítja az internetkapcsolatot a zajló titkosítási folyamat miatt. A legjobb VPN-ek azonban megkerülhetik ezt, így képesek a leggyorsabb sebességet elérni anélkül, hogy veszélybe sodornák az online biztonságot. Ez nagyon fontos tényező a kiváló hívásminőség biztosításához.

4. Adatvédelem-barát joghatóság

Ha a VPN-szolgáltatója olyan országban található, ahol szigorú naplózási szabályok vannak, akkor nem lesz más lehetősége, mint nyilvántartást vezetni online tevékenységeiről, és átadni azokat, amikor egy bűnüldöző szerv hozzáférést kér. A magánélet ezen megsértésének elkerülése érdekében mindig válassza a magánélet védelmét támogató törvényekkel rendelkező országokban regisztrált VPN-ket.

5. Szerver terjesztés

A késés megkönnyítheti vagy megszakíthatja VoIP-élményét, és számos tényező hozzájárul ahhoz, mint például a távolság közted és a távoli szerver között, amelyhez csatlakozik. Ha egy VPN-szolgáltatás széles körben elosztott szerverhálózattal rendelkezik, akkor a lehető legkisebbre csökkentheti a kiszolgálót, amely közelebb van Önhöz..

6. Prémium szolgáltatások

A legjobb VPN-szolgáltatások a legfejlettebb szolgáltatások sorozatával érkeznek (a titkosításon kívül) az adatvédelem, biztonság és anonimitás fokozása érdekében az interneten. Például az Internet Kill Switch kötelező, mert automatikusan megszakítja a VoIP-forgalmat a VPN-kapcsolat váratlan esése esetén..

PureVPN – a VoIP legjobb VPN-je!

Ha a VoIP-hez a legjobb VPN-t keresi, akkor ne keresse tovább a PureVPN-t. Nemcsak szigorú bejelentkezési szabályokat követünk, hanem saját fejlesztésű alkalmazásokat és szoftvereket kínálunk minden nagyobb platformon. Sőt, mivel székhelyünk Hong Kongban van, nincs olyan kötelező adatmegőrzési törvény, amelyet be kell tartanunk.

2000+ VPN-szerverünk önoptimalizált, hogy késéstől mentes VoIP hívásokat nyújtson, függetlenül a tartózkodási helyétől. Kínálunk olyan szolgáltatáscsomagot is, amely a VoIP élményét egy teljesen új szintre hozza, ezek között szerepel néhány a forradalmi ózon és a gravitáció, valamint az Internet Kill Switch, a WebRTC szivárgásvédelem, többek között.

Hogyan használjuk a VoIP VPN-t?

Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket a VoIP VPN beállításához és használatához:

 1. Szerezzen be igényeinek leginkább megfelelő PureVPN előfizetést.
 2. Töltse le a PureVPN alkalmazást vagy szoftvert.
 3. Csatlakozzon a választott szerver helyhez a hívás kezdete előtt.

A PureVPN nemcsak elrejti az Ön IP-címét, hanem az egész VoIP forgalmát is védi a végpontok közötti AES 256 bites titkosítással. Így bárhonnan használhatja a VoIP szolgáltatásokat, még azokban az országokban is, ahol korlátozva vannak vagy blokkolva vannak!

A következő VoIP szolgáltatások elérése a PureVPN segítségével:

 1. Viber
 2. Távirat
 3. WeChat
 4. Viszály
 5. VONAL
 6. Messenger és még sok más….

A dolgok csomagolása

A PureVPN-hez hasonló megbízható VoIP VPN beszerzése elengedhetetlen. Ha kényelmesen szeretné elérni és használni a VoIP szolgáltatásokat anélkül, hogy bárki radarjába kerülne. Ez nem csak növeli a hanghívások biztonságát és magánéletét, hanem javítja a hívások minőségét, és még a legjobb hívásdíjakat is lehetővé teszi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me