Mi az a Split Tunneling VPN??

A Split Tunneling pontosan azt teszi, amire áll: osztja meg az internetes forgalmat. A megosztott alagút VPN használatával lehetősége van az internetes forgalom átirányítására a VPN hálózaton vagy a helyi hálózaton keresztül..

A VPN Split Tunneling védi a VPN hálózaton keresztül irányított forgalmat, ugyanakkor nem veszíti el a helyi hálózathoz és az ahhoz csatlakoztatott eszközökhöz való hozzáférést. Elérhető Windows, Android, Android TV rendszeren.

Osztott alagút VPN: A forgalmi út két irányba elágazik: az egyik VPN alagúton halad át, a másik pedig rendszeres kapcsolaton keresztül.

Miért kell a split alagút?

Amikor a felhasználó csatlakozik a VPN szerverhez, biztonságos titkosított alagutat hoz létre, amely ezután továbbjut a nagyobb internetre. Alapértelmezés szerint a VPN hálózaton keresztül elküldött összes megosztott alagútforgalom titkosított módon megy keresztül a VPN megosztott alagútkiszolgálón..

A megosztott alagút használatával azonban megválaszthatja, mely forgalom / információ megy keresztül a VPN hálózaton (titkosított alagút), a többi pedig az internetszolgáltatón keresztül (nem titkosított alagút). A forgalomnak a VPN-kapcsolaton vagy az internetszolgáltatón keresztüli irányításának lehetősége áldás, különösen akkor, ha nem akar bizonyos webhelyekhez titkosítás nélkül hozzáférni..

A split-alagút előnyei:

 • Engedélyezve ezt a funkciót, nézze meg a külföldi TV-műsorokat / filmeket, miközben az internetet helyi IP-címekkel használja
 • Ossza meg a P2P fájlokat anélkül, hogy veszélyeztetné az online adatvédelmet
 • Hozzáférés a helyi hálózat eszközéhez a VPN használata közben

Ha nincs engedélyezve az osztott alagút létrehozása:

 • Egyszerre nem férhet hozzá a tengerentúli és a helyi tartalomhoz
 • Az összes adat ISP-n keresztüli továbbítása befejezi a sávszélességet
 • A VPN-klienshez csatlakoztatva nem érheti el a LAN-eszközöket

Ennek a szolgáltatásnak a valódi előnye az, hogy annak kényelme származik. Ez a szolgáltatás javítja a munka hatékonyságát. Tegyük fel, hogy külföldre utazik, hogy hozzáférhessen az ország helyi tartalmához; irányíthatja a forgalmat az interneten keresztül, és ha otthoni tartalmához szeretne hozzáférni, ezt a funkciót engedélyezheti a VPN-hálózaton keresztül a forgalomra.

Fennáll-e veszély a Split Tunneling használatakor??

A Split Tunneling egy robusztus szolgáltatás, amely kényelmesebbé teszi az internetes tevékenységeket. Annyi kockázattal jár a megosztott alagútépítés. Ha azonban az osztott alagút engedélyezve van, a felhasználók megkerülik a PureVPN AES 256 bites katonai titkosítását, amely az online tevékenységeinek a hackerek, a számítógépes bűnözők és a kíváncsiskodó szemek elleni védelme érdekében elérhető..

Ha úgy állítja be a VPN megosztott alagútját, hogy bizonyos forgalmat kizárjon a VPN-kapcsolat vagy a VPN-alagút védelméről, akkor az internetszolgáltató vagy egy harmadik fél hozzáférhet ehhez a forgalomhoz. Az online tevékenységek védelme érdekében csak VPN-védett split alagút-összeköttetéseket használjon az IP-cím védelmére, amikor érzékeny adatokat kezel, korlátozott webhelyeket ér el, vagy a P2P-t Kill-kapcsolóval védi. Most a helyi IP-címekről származó webszolgáltatások használatával. Könnyen biztonságosan letöltheti, anélkül, hogy lelassítaná a másikat.

Hogyan működik a Split Tunneling a PureVPN alkalmazásokkal??

A megosztott alagút kialakításával az internetkapcsolat csökkenti az esetleges elakadásokat és megőrzi a sávszélességet, mivel az online forgalomnak nem kell áthaladnia a VPN megosztott alagút hálózatán. De a Split Tunneling használata a PureVPN használatával az, hogy korlátlan sávszélességgel rendelkezik az IP-cím és az online forgalom védelmére..

Biztonságos osztott alagút a VPN segítségével

A megosztott alagút használatának további előnye, hogy amikor a felhasználó egész nap különböző helyszíneken dolgozik, mindkét hálózaton különböző funkciókkal, a megosztott alagút kialakítás megakadályozza a felhasználót, hogy többször is csatlakozzon és leváljon..

VPN osztott alagút a PureVPN alkalmazásaiban

• Alkalmazás Windowshoz: A PureVPN Windows alkalmazáshoz előre el van csomagolva Split Tunneling funkció, amely nagyszerű lehetőségeket kínál Önnek online.

• Android alkalmazás: A PureVPN Android alkalmazás a forradalmian új Split Tunneling funkcióval büszkélkedhet, amely kényelmet biztosít, ha TV-műsorokat / filmeket szeretne nézni Android telefonján, és egyszerre fér hozzá a munkafájlokhoz..

• Alkalmazás Android TV-hez: A PureVPN Android TV alkalmazásához előre telepített izgalmas lehetőségek és osztott alagútcsúcsok a listához. Konfigurálja az Android TV-n, és élvezze az online élményt, mint még soha.

További információ a PureVPN szolgáltatásairól

 • Internet Kill kapcsoló
 • AES titkosítás
 • Biztonságos WiFi
 • Biztonságos P2P fájlmegosztás
 • IPv6 szivárgásvédelem
 • iOS igény szerint
 • DNS szivárgásvédelem
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me