Mi az a névtelen VPN?

2020. február 10

Ha anonimitással szeretné használni az internetet, akkor az anonim VPN csak az az eszköz, amire szüksége van az arzenáljában. Egyesíti a katonai titkosítás és az IP-cím maszkolás hatalmát, lehetővé téve az online tevékenységek elvégzését anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy azok újra kapcsolatba kerülnek Önnel..

névtelen vpn

A névtelenség minden netizen alapvető joga, a mai alapvető szükséglet. Miért is? Ennek oka az, hogy olyan harmadik felek, mint például az internetszolgáltatók az online tevékenységével kapcsolatos adatokat tárolnak.

Mit néz online, milyen webhelyeket böngész és milyen fizetési módszereket használ. Hidd el vagy sem, mindent tárol és felügyel, anélkül hogy még tudta volna is róla. Itt egy anonim VPN-szolgáltatás a legjobb védelmet nyújt Önnek!

Mi az online névtelenség??

Nézzünk szembe a tényekkel – az emberek túlnyomó többsége nem törődik azzal, hogy névtelenné váljon, akár a valós életben, akár online. Ennek oka az, hogy feltételünk van arra, hogy minden alkalommal önkéntesen átadjuk személyes adataink valamelyikét, amikor vállalkozással üzletelünk.

névtelen vpn

E-mailt kézbesítik a küszöbön, a nevére és címére ráírva. A telefonkönyvek a telefonszámokat a nevek mellett listázzák. És ha online vásárolni akar, akkor meg kell adnia egy nevet, címet és fizetési információkat.

Az emberek a természetben bíznak a lényekben, de itt a probléma. Valakban nem bízhat valakiben, különösen, ha az Ön adataira vonatkozik. Tehát nem meglepő, hogy néhányan intézkedéseket teszünk az online névtelenné válás érdekében.

Mivel ez nem pontosan egy olyan szó, amellyel mindennapi beszélgetések során találkozol, hadd magyarázzunk meg egy kicsit. Ha névtelen levelet kapsz valakitől, ez azt jelenti, hogy ismeretlen nevű személy küldte el.

Az online névtelenség, más néven internetes névtelenség némileg eltérő. Végül is csak a nevünket akarjuk elrejteni. Ez az a képesség, hogy műveleteket hajt végre az interneten, miközben mindent titokban tart minket.

Hogyan segíthet egy névtelen VPN??

Az internet használatakor a titkosítatlan forgalom és bárki elfoghatja. Ezután felhasználhatják személyazonosság-lopáshoz, és ellophatják a nehezen megkeresett pénzt a folyamat során!

Ezenkívül az Ön valódi IP-címét a külvilág is kitéve hagyja. Ez azt jelenti, hogy online tevékenységeit a hirdetők, az internetszolgáltatók és más ügynökségek visszakeresik. Röviden: minden, amit csinálsz, mindenki számára látható.

Ha teljesen anonimnak akar maradni online, akkor anonim VPN szolgáltatást kell beszereznie. Anonim IP-címet rendel hozzá. És védi adatait a végponttól a katonai titkosítással. Az eredmény? A névtelenség köpenyével böngészhet!

6 ok, miért van szüksége egy anonim VPN-re

Szeretné megakadályozni, hogy az internetszolgáltatók nyomon kövessék online tevékenységeit? Unod már, hogy bárki összegyűjti a személyes adatait? Nem érhető el a Netflix amerikai verziójában elérhető tartalom?

Ha anonim VPN-szolgáltatásra jelentkezik, megvédheti magát az internet legrosszabb részeitől. Íme néhány oka annak, hogy miért kellene felépítenie magát anonim VPN-re:

1. Biztosítsa magát a nyilvános Wi-Fi-n

Ki nem szereti a nyilvános Wi-Fi-t? Szinte bárhol megtalálható, és lehetővé teszi a kapcsolat tartását útközben. A nyilvános Wi-Fi kényelme vitathatatlan, de érdemes megjegyezni, hogy ezek a hálózatok nem biztonságosak.

Ismert tény, hogy a legtöbb nyilvános Wi-Fi kapcsolat kevés vagy egyáltalán nem nyújt biztonságot a felhasználók számára. Ez azt jelenti, hogy bármilyen számítógépes bűnöző elfoghatja az internetet és ellophatja az Ön adatait.

Csatlakozzon egy anonim VPN-hez, mielőtt nyilvános Wi-Fi-t használna. Ez biztosítja, hogy a böngészési munkamenet titkosítva legyen. Ily módon senki sem tudja megszerezni az Ön adatait, és még ha meg is teszi, az nem rejthető meg olyan könnyen..

2. Nyisson meg minden webhelyet & Tartalom

Tegyük fel, hogy vakáción van, és TV-műsorokat és filmeket szeretne közvetíteni az USA Netflix oldalán. Megpróbál hozzáférni a streaming szolgáltatáshoz, de a regionális korlátozások miatt nem.

Más szavakkal, az USA Netflixét sehol nem lehet megtekinteni. Ezek a szolgáltatások az Ön IP-címét használják a tartózkodási hely azonosítására. Az Ön IP-jének megkeresésével blokkolják a webhelyükhöz való hozzáférést. Anonim VPN-vel azonban teljes online hozzáférhetőséget élvezhet.

A fenti példában csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez, és amerikai IP-címet kell szereznie. Ez becsapja a Netflixet azon a gondolaton, hogy Amerikából érkezik hozzá. És akadályok nélkül megnézheti a kívánt tartalmat!

3. Pénzt takaríthat meg autókölcsönzésen & Jegyek

Az utazásnak nem kell, hogy drága ügy legyen. És ezer dollárt takaríthat meg autókölcsönzésre és repülési foglalásokra. Hogyan? Ha nem tudták, ezek a vállalatok az Ön által használt IP-címetől függően számolják fel az árakat.

Anonim VPN segítségével megváltoztathatja IP-címét, ellenőrizheti a különböző régiókból származó árakat, és a legolcsóbbat vásárolhatja meg. Ugyanez a koncepció alkalmazható a szállodai szobák foglalásakor is. Hűvös cucc, igaz?

4. Kerülje el a kormányzati felügyeletet

A világon számos kormány létezik, amely a nemzetbiztonság érdekében nyomon követi polgárainak internethasználatát. Az olyan országokban, mint Irán, Oroszország, Észak-Korea és Kína, ezt a gyakorlatot nyíltan folytatják. Néhány nyugati hatalom kormányai még információkat gyűjtenek arról, hogy mit csinál online.

Függetlenül attól, hogy bejelentő vagy anonim maradni akar, szerezzen anonim VPN-t! Titkosítja az internetkapcsolatot, így a kormányok lehetetlenné teszik az Ön nyomon követését.

5. Növelje online biztonságát

Tudta, hogy a személyazonosság-lopás az egyik legelterjedtebb számítógépes bűncselekmény az Egyesült Államokban? A Javelin Strategy tanulmánya szerint & A kutatás szerint a tavalyi 14,4 millió amerikai állampolgár óriási személyi lopások áldozatává vált.

Noha ezek a számok alacsonyabbak 2017-hez képest, ez nem változtatja meg a személyazonosság-lopás tényét, amely csalódást okoz az áldozatok számára. Szerencsére az anonim VPN biztosítja a szükséges biztonságot és a nyugalmat. Összetett titkosítási algoritmusok felhasználásával teszi ezt meg.

6. Kerülje a célzott hirdetéseket

Lehet, hogy rájött, hogy az online látott hirdetések hogyan kapcsolódnak az érdeklődési köréhez. Nem véletlen! A vállalatok többek között sütiket használnak a weboldalak viselkedésének nyomon követésére és a célzott hirdetések megjelenítésére.

Ha ezeket a bosszantó hirdetéseket böngészi anélkül, hogy bárhonnan követne, akkor a VPN-kapcsolatra van szüksége. Ha valódi IP-je rejtett, a hirdetők számára nehezen befolyásolhatja vásárlási döntéseit.

PureVPN – A legjobb névtelen VPN

Ha Ön, mint sok más internetes felhasználó, aggódik névtelensége miatt, nincs jobb megoldás, mint a PureVPN. Nagyszerű funkciók keverékét kínálja, amelyek forradalmasítani fogják a névtelenség online védelmét.

IPv6 szivárgásvédelem

Az IPv6 szivárgás veszélyeztetheti az adatvédelmet, még akkor is, ha névtelen VPN-hez kapcsolódik. Szerencsére a PureVPN Windows alkalmazás tele van IPv6 szivárgás elleni védelemmel!

Globális szerverhálózat

Néhány országban vannak magánélet-barát törvények, míg más országokban a magánélet elleni törvények vannak érvényben. Több mint 2 000 VPN-kiszolgálóval áll a rendelkezésére, átválthat a magánélet védelmét támogató országokba.

Bármely webhely elérése

Kóstolja meg a teljes internetes szabadságot anonim VPN szolgáltatásunkkal, amely korlátlan hozzáférést biztosít 300 000+ névtelen IP-hez.

DNS szivárgásvédelem

A DNS szivárgás veszélyt jelent az online adatvédelemre. A legjobb anonim VPN mindig a DNS szivárgás elleni védelem garanciájával jár.

Több protokoll

VPN használatakor nemcsak névtelenséget, hanem sebességet is igényel. Több VPN-protokollhoz való hozzáférés mind a két világ legjobbat nyújtja.

IP cím maszkolás

VPN-felhasználóink ​​kihasználhatják az IP-címek maszkolását, hogy teljes névtelenséggel folytathassák napi online tevékenységeiket.

Internet Kill kapcsoló

Az olyan megbízható névtelen VPN, mint a PureVPN, IKS szolgáltatást kínál, amely DNS szivárgás vagy kapcsolat megszakadása esetén leállítja a felhasználó összes tevékenységét.

WebRTC szivárgásvédelem

Biztonságos WebRTC szivárgás elleni védelemmel megakadályozhatja, hogy valódi IP-címe és személyazonossága online szivárogjon.

Katonai fokozatú titkosítás

Sok formában érhető el, a 256-bites a legmagasabb szint. A titkosítás lehetővé teszi, hogy biztonságos alagúton keresztül csatlakozzon az internethez, amely az illetéktelen hozzáférést megőrzi.

Split alagút

Az osztott alagút-szolgáltatás érzékeny adatokat továbbít a VPN-alagútunkon keresztül, míg a többit az internetszolgáltató szerverein továbbítjuk.

Hogyan lehet névtelen az interneten a PureVPN használatával

A PureVPN segítségével névtelenné válhat online 4 egyszerű lépésben:

1. Vásároljon a legmegfelelőbb VPN-előfizetést

2. Töltse le a VPN alkalmazást a kívánt eszközén.

3. Most válassza ki a VPN-kiszolgáló helyét, ahová csatlakozni szeretne.

4. A VPN-alagút aktiválásához és a névtelen böngészéshez nyomja meg a „Csatlakozás” gombot!

Szerezzen ma egy anonim VPN-t!

Manapság az anonim VPN megléte már nem lehetőség, hanem szükségszerűség. Ez azt jelenti, hogy böngészhet az interneten, tudva, hogy online identitása védett. Ez azt is biztosítja, hogy korlátozás nélkül hozzáférhessen az internethez.

Iratkozzon fel egy megbízható, névtelen VPN-szolgáltatásra, például a PureVPN-re. Nyissa fel a webhelyeket és a tartalmakat, biztonságosan használja a nyilvános Wi-Fi-hálózatokat, kerülje el a kormányzati felügyeletet, és bárhonnan élvezze az összes előnyt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me