Mi a VPN? A virtuális magánhálózat magyarázata


Mi a VPN??
A virtuális magánhálózat magyarázata

A VPN, vagy Virtuális magán hálózat egy olyan technológia, amelyet a magánélet és a biztonság növelésére az interneten keresztül valós IP-címének elrejtésével és a forgalom titkosításával használnak. A VPN-k lehetővé teszik a szabad és anonim hozzáférést az internethez anélkül, hogy aggódnia kellene a megfigyelés vagy cenzúra miatt.


Robot mondása Tanulja meg, mi egy perc alatt a VPN

Mi a VPN és hogyan működik??

A VPN létrehoz egy virtuális alagutat, amely az eszközétől az Internet szerverig terjed. Az alagút titkosítja az összes rajta átmenő adatot, ezáltal megakadályozva az internetszolgáltatók, hackerek vagy más támadók számára az Ön tevékenységének vagy adatainak megtekintését..

img 1 ISP kapcsolat

Az internetszolgáltató egyáltalán nem nyújt titkosítást, ami adatait sebezhetővé teszi a hackerek és más számítógépes bűnözők számára..

2 VPN kliens

Amikor beállítja és csatlakozik a VPN-ügyfélhez, a kapcsolat 256-bites titkosítással biztosított.

3 VPN szerver

Csatlakozzon a VPN-kiszolgáló globális hálózatához anonim IP eléréséhez, valamint a cenzúrák és helymeghatározó blokkok megkerüléséhez.

A VPN elrejti a valódi IP-címét, Íme:

Az egyik leggyakoribb ok, amiért az emberek a virtuális magánhálózat szolgáltatást használják, az eszköz aktuális IP-címének elrejtése. Csatlakozáskor az összes adat egy távoli VPN-kiszolgálón megy keresztül. Ezután új IP-címet rendel hozzá, és elrejti a valódi személyazonosságát a folyamat során. Ez azt jelenti, hogy harmadik felek, például webhelyek, számítógépes bűnözők és internetszolgáltatók az eredeti IP helyett csak a VPN szerver IP-címét fogják látni. Az eredmény? Ön szabadon hozzáférhet az internethez, névtelenül böngészhet, elkerülheti a kellemetlen hirdetéseket és még sok minden mást!

Mit csinál a vpn? & miért van szükségem rá??

A VPN számos kényelmet biztosít digitális életéhez, amelyek nélkül nem élhet!

 • Legyőzni a régió blokkokat Internetes szabadságát veszélyeztetheti cenzúra vagy regionális korlátozások. Helyezze vissza, és kerüljön el minden digitális akadályt VPN segítségével.
 • Védje az adatvédelmet Harmadik felek vagy kormányok általi felügyelet normává vált. Az online tevékenységek elrejtése biztonságos és névtelen IP-kkel.
 • Adatok titkosítása Nem szeretné, ha adatai rossz kezekbe kerülnének. AES titkosítással védve maradjon az adatok ellopása és az elhallgatás ellen.
 • Patak tartalma Közismert tény, hogy az internetszolgáltatók gázzal fokozzák az adatokat a sávszélesség megtakarítása érdekében. Kikerülje az ISP fojtását és élvezze a zökkenőmentes HD és 4K streaming élményt.
 • Biztonságos bankolás Bankja nem mindig tudja megvédeni Önt személyazonosság-lopás vagy csalás ellen. Élvezze a biztonságos tranzakciókat egy VPN-sel.

Szerezd meg a PureVPN-t

A virtuális magánhálózat használatának előnyei

Az összes kedvenc tartalmadat sugárzhatja anélkül, hogy félne a sávszélesség korlátozásától vagy az országos blokkoktól.

Soha ne aggódjon az adatmegsértés miatt a 256 bites AES titkosítási biztonság.

Mindig tartsa rejtett IP-címét és tartózkodási helyét a nem kívánt szem elől

Csatlakozzon üzleti hálózatához biztonságos környezetben.

Védje otthona összes eszközét a magánélet behatolása ellen.

Kerülje el a kormányzati felügyeletet és az internetes cenzúrát

A VPN titkosítja az adatokat. Hogyan hasznos ez nekem??

A titkosítások megmenti Önt, családját és vállalkozását az interneten rejlő veszélyekkel szemben.

 • Védi az adatok megsértésétől
 • Fenntartja az adatok integritását
 • Segít a biztonságos tranzakciókban
 • Biztonsági adatokat biztosít különféle eszközökön
 • Megakadályozza a szellemi tulajdon elvesztését
 • A magánéletét sértetlenül tartja

Jogi VPN?

Most már tudja, mi a VPN. Most aggódik, vajon a VPN használata teljesen legális-e? A VPN-t eredetileg a biztonságos online üzleti tevékenységek biztosítására fejlesztették ki. Most több millió felhasználó használja azt adatainak integritásának védelmére és a harmadik felek nemkívánatos megfigyelésének elkerülésére. Szóval, igen, legális használat.

Tudni fogja az internetszolgáltató rólam VPN használatával?

Internetszolgáltatója mindent tud, amit online csinál. Ezért van szüksége VPN-re, hogy megakadályozza az internetszolgáltató további kémkedését. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, az internetszolgáltató a titkosítás miatt nem tudja megmondani, mit csinál online. Csak annyit fognak tudni, hogy VPN szolgáltatást használ.

Kíváncsi, hogy a VPN legális-e?

VPN protokollok

Különböző robusztus VPN protokollokat használunk a hálózaton keresztül elküldött forgalom és adatok titkosítására. Mindegyik protokollnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, amikor a sebesség, a biztonság és az eszköz / operációs rendszer támogatása vonatkozik.

 • PPTP

  Ez az egyik legrégebbi VPN protokoll manapság. A PPTP gyors sebességet biztosít streaming, letöltés és böngészés számára. Végül is alacsony titkosítást használ.

 • L2TP

  Az L2TP / IPSec megbízhatóbb és biztonságosabb VPN protokoll, mint elődje, a PPTP. Az extra biztonság azonban lassabb sebességet eredményez.

 • SSTP

  Az SSTP magas szintű biztonságot nyújt, mint például az OpenVPN. A sebességgel kapcsolatos problémákkal azonban előfordulhat, ha nincs elég sávszélesség.

 • OpenVPN

  Az OpenVPN a legnépszerűbb VPN-protokoll. Nagyon biztonságos, gyors és kompatibilis a legtöbb platformon.

Proxy vs VPN

A proxyszolgáltatások úgy vannak kialakítva, hogy csak elrejtsék az Ön IP-címét az elrejtésével. De ennyi az, amit csinál, semmi több!

Ismerje meg a különbséget Proxy VPN
Adat titkosítás
Több eszköz kompatibilitása
HD & 4K-s adatfolyam-hozzáférhetőség
Vírus & Malware védelem
ISP fojtásgátlás
DNS & IPv6 szivárgásvédelem

Melyik jobb, Tor vagy VPN?

Tor VS VPN

Biztonságot és névtelenséget akarsz, igaz? A VPN pont-pont kapcsolatot használ az Internet szerverrel biztonsági protokollok, AE titkosítás és névtelen IP-k segítségével. Ennek eredményeként képes biztosítani az Internet biztonságát, névtelenségét és sebességét.

A Tor viszont anonimvá teszi az online tevékenységeket, ha forgalmat irányít át nem titkosított relék (számítógépek) hálózatán keresztül. Tehát valószínűleg élvezheti a névtelenséget, de a biztonság és a sebesség árán.

A jó VPN kötelező tulajdonságai

A jó VPN mindig a megfelelő szolgáltatásokkal van felfegyverkezve a garantált adatvédelem és biztonság garantálása érdekében

Sávszélesség

Nem kell kompromisszumot kötnie a korlátlan streaming és letöltés során.

VPN szerverek

Minél több kiszolgáló van, annál több hely érhető el.

Sebesség

Minden felhasználónak joga van élvezni az optimális böngészési és streaming sebességet.

Titkosítás

Soha ne vegyen igénybe a katonai titkosítást.

Kompatibilitás

Az univerzális kompatibilitás több VPN-védett eszközt eredményez.

24-7 VPN támogatás

Mindig legyen valaki, aki segíthet megtanulni a trükköket.

További információ a VPN-ről

 • Mi a titkosítás?
 • Névtelenség
 • A VPN biztonságos?
 • Jogi a VPN-ek?
 • Hogyan szerezzünk VPN-t
 • Böngészés névtelenül
 • VPN protokollok
 • VPN Speed ​​Test
 • Biztonságos VPN

Mi a VPN?
Gyakran Ismételt Kérdések

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map