Legjobb VPN a LINE számára: Biztonságosan és magántulajdonban férjen hozzá 2020-ban


Legjobb VPN a LINE számára: Biztonságosan férjen hozzá & Magántulajdonban 2020-ban

A LINE az egyik leggyakrabban használt kommunikációs alkalmazás Ázsiában, ám egyes országokban, például Kínában, ezt blokkolták. A hozzáféréshez csak a PureVPN-re van szüksége. Csak csatlakozzon egy olyan országhoz, mint Japán vagy Szingapúr, és a LINE segítségével használhatja a kapcsolatot szeretteivel.


. VPN vonal logóhoz

A LINE azonnali üzenetküldő alkalmazás, amely ingyenes sms-t, hanghívásokat, fájlátvitelt és rengeteg matricát és hangulatjelet kínál. Több millió felhasználója van szerte a világon, és különösen népszerű választás az ázsiai országokban, például Tajvanon, Thaiföldön és Indonéziában.

Sajnos az alkalmazást egyes régiókban, például Kínában blokkolták. Még akkor is, ha bárhonnan hozzáférhet a LINE-hez, előfordulhat, hogy földrajzilag korlátozott tartalmakkal találkozol. Például néhány matrica elérhető Dél-Koreában és Japánban, de másutt nem.

De ne aggódj! Ebben a cikkben megmutatjuk a LINE eléréséhez és az ingyenes matricák letöltéséhez szükséges lépéseket, tényleges helyétől függetlenül. Csak annyit kell tennie, hogy felszereli eszközét a LINE VPN-sel.

Indokok, hogy VPN-re van szüksége a LINE számára

Íme néhány jó ok, amiért érdemes fontolóra vennie a VPN használatát a LINE ::

1. Hozzáférhetőség

Mint fentebb említettük, a LINE blokkolva van Kínában és néhány másik országban. Ennek ellenére továbbra is nagyon népszerű kommunikációs alkalmazás. Ha megpróbálja használni egy korlátozott területről, akkor egy hibaüzenet jelenik meg. Ezért nem meglepő, hogy sok ember VPN-eket használ az ilyen akadályok elkerülésére és a LINE elérésének visszaszerzésére..

Hasonlóképpen előfordulhat, hogy bizonyos tartalmakhoz, például matricákhoz nem fér hozzá, ahol a LINE elérhető. A LINE VPN segítségével megváltoztathatja IP-címét egy olyan országba, ahol az alkalmazás és annak tartalma nem blokkolva van. Ennek eredményeként bárhonnan hozzáférhet a LINE-hez és annak összes szolgáltatásához.

2. Biztonság

A VPN sokkal többet nyújt, mint pusztán a földrajzi korlátozások legyőzése. Valójában az is segíthet személyes adatainak biztonságában. A LINE már biztosítja a csevegési üzeneteit a Letter Sealing funkcióval, amely teljes körű titkosítást biztosít. Van azonban egy hátsó ajtó, amely lehetővé teszi a hírszerző ügynökségek és természetesen a számítógépes bűnözők számára, hogy elolvassák az Ön kommunikációját.

2013-ban a Skype hozzáférést adott az NSA hátsó ajtójának a felhasználók titkosított üzenetéhez. Ilyen például az, hogy miért ne hagyja véletlenül az információk biztonságát. A LINE VPN használatával törhetetlen rétegű katonai titkosítást adhat hozzá a beszélgetésekhez, így majdnem lehetetlen elfogni vagy megfejteni őket..

PureVPN – A legjobb VPN a LINE számára!

Ha megbízható VPN-re van szüksége a LINE használatához, akkor ne keresse tovább a PureVPN-t! Több mint 2000 rendkívül gyors VPN szervert kínálunk több mint 140 országban, beleértve Indonéziát, Japánt, Thaiföldt, Hongkongot, Tajvanot, Malajziát, Szingapúrot és Dél-Koreát..

A LINE felhasználói bázisának nagy többsége ezekben a régiókban található, így hozzáférhet az alkalmazáshoz, vagy letöltheti a kívánt matricákat, ha virtuális helyét bármelyikre váltja. Ezenkívül az Ön személyes adatait ellenőrzött bejelentkezési politika garantálja – nem tárolunk semmilyen kapcsolat- vagy tevékenységi nyilvántartást!

Az összes fő asztali és mobil platformon elérhető intuitív alkalmazásokkal beállíthat VPN-t és elérheti a LINE szinte bármilyen eszközt. Ezenkívül a hívásait és üzeneteit 256 bites AES titkosítás, DNS szivárgásvédelem és megszakító kapcsoló védi..

A PureVPN nem korlátozza a sávszélességet, azaz nem kell aggódnia a beszélgetések rövid tartása miatt. Az ügyfélszolgálat nappali vagy éjszakai bármikor elérhető, élő csevegés útján, bármilyen esetleges probléma esetén.

Ha továbbra sem biztos abban, hogy a PureVPN megfelelő-e az Ön számára, a jó hír az, hogy a 31 napos pénz-visszafizetési garancia az összes tervünket lefedi. Csak jelentkezzen be, és vegye igénybe szolgáltatásainkat tesztvezetésre; teljes visszatérítést kérhet, ha nem elégedett!

A LINE használata VPN-sel?

A LINE személyes és biztonságos eléréséhez a világ bármely pontjáról, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

 1. Mindenekelőtt lépjen a rendelési oldalra, és iratkozzon fel a PureVPN tervre.
 2. Most töltse le és telepítse az eszközéhez megfelelő alkalmazást.
 3. Ha kész, használja a PureVPN hitelesítő adatait a bejelentkezéshez.
 4. Csatlakozzon egy szerver helyhez Ázsiában, például Szingapúrban, Japánban vagy Dél-Koreában.
 5. Várjon néhány másodpercet, amíg a VPN kapcsolat létrejön.
 6. Menj, és indítsd el a LINE alkalmazást. Most már képes lesz arra, hogy kommunikáljon barátaival és családjával!

Miért ne használjon ingyenes VPN-t a LINE-hez?

Számos ingyenes VPN-szolgáltatás található az interneten, és valószínűleg kísértésüket választhatja rájuk, főleg ha nincs pénzeszköze. Ugyanakkor azt javasoljuk, hogy legyen óvatos, és ne vállaljon kockázatot, mivel az ingyenes VPN-k ismertek nyomkövető sütik beillesztésével és az Ön adatainak a legmagasabb ajánlatot tevő részére történő eladásával..

Ezek az állítólag ingyenes szolgáltatások végül is vállalkozások. Nekik is meg kell fizetniük a kapcsolódó általános költségeket. Azt mondják, hogy ha nem fizet a termékért, akkor az Ön által értékesített termék, és ez nem lehet igazabb.

Egyszerűen nem számíthat arra, hogy az ingyenes VPN-ek ugyanolyan szintű szolgáltatást nyújtanak, mint a fizetett VPN-k. A sávszélesség-korlátozások, a rossz titkosítási szabványok és a korlátozott kiszolgálóhelyek csak néhány a sok okból, amiért tartsanak ragaszkodni a prémium VPN-ekhez, például a PureVPN-hez..

Hogyan vásárolhatok meg egy matricát, amely nem érhető el az én országomban?

Valójában ez egy egyszerű folyamat. VPN segítségével csatlakozzon egy szerverhez Ázsiában, mint Japán, Dél-Korea vagy Szingapúr. A következő lépés: indítsa el a LINE alkalmazást a készüléken, vásárolja meg és töltse le a regionálisan korlátozott matricákat, és jó!

A dolgok csomagolása

Tehát nem fér hozzá a LINE a saját régiójából? Vagy akadályokba ütközött az ingyenes matricák letöltésekor? Amire szükséged van a LINE legmagasabb szintű VPN-jére! Az egyik segítségével az alkalmazást és annak tartalmát bármilyen akadálytól mentesen felhasználhatja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map