A legjobb Netflix-alternatívák: Ingyenes & Fizetett szolgáltatások, mint például a Netflix (de jobb!)

Közzétéve: 2019. július 15

A Netflix szilárd helyet foglal el az OTT streaming iparában, óriási 139 millió előfizetővel, de semmiképpen sem rendelkezik monopóliummal. Számos más streaming szolgáltatás is ugyanolyan jó munkát nyújt a streaming igényeinek kielégítéséhez. Az alábbiakban exkluzív listát osztottunk meg a Netflix alternatíváiról (mind ingyenes, mind fizetett), amelyek 2019-ben érdeklődést igényelnek.

A Netflixnek nincs szüksége bevezetésre a streaming iparban. Az Egyesült Államokban működő streaming szolgáltatás annyira népszerű, hogy a nevet szó szerint igékként használják. A „Nézzük a Netflix ma este”, „Néhány Netflix és Chill ideje” néhány példája annak, hogy a ‘Netflix’ felváltotta a ‘streaming’ szót a felhasználók fejében. Az online streaming táj azonban úgy tűnik, hogy megváltozik, mivel az új pályázók beindultak, ami komoly versenyt jelentett a Netflix számára.
Tehát ha kevés a zsebpénze, változtatást keres a médiakatalógusban, vagy egyszerűen csak egy kis időre van szüksége a Netflixhez, próbálja ki ezeket a Netflix alternatívákat.

A Netflix legjobban fizetett alternatívái

Amazon Prime Video

Az Amazon Prime Video az OTT streaming iparág másik kulcsszereplője. Több mint 100 országban elérhető, a szolgáltatás havi 8,99 dollárba, vagy egy évre 99 dollárba kerül. Nagyon jó ár-érték arányt kínál, mivel az Amazon által kínált sok Prime előfizetéshez tartozik.
Míg az Amazon viszonylag kisebb médiakatalógust kínál, mint a Netflix, alig hallotta, hogy az Amazon felhasználók panaszkodnak. A Netflix nyomában követve az Amazon Prime Video eredeti produkciókat is kínál, köztük olyan híres TV-műsorokat, mint az Amertican Gods, és a Man a High Castle-ben. Egy másik figyelemre méltó tulajdonság az, hogy az Amazon Prime videó lehetővé teszi, hogy kiegészítők formájában viszonylag olcsóbb hozzáférést kapjon más médiafolyam-webhelyekhez, mint például a HBO és a Showtime..

Hulu

Az USA-ból származó Hulu a régió legközelebbi versenytársa a Netflixnek, ezer filmet és TV-műsorot kínál olyan vezető hálózatokból, mint az AMC, PBS, a 21st Century Fox stb. A Hulu azonban elmarad a Netflix népszerűségétől, mivel a szolgáltatás a Csak az Egyesült Államokban, míg a Netflix a világ szinte minden más országában elérhető. Bár ez nem ajánlott, de a felhasználók választhatnak egy megbízható Hulu VPN-t, hogy elérjék a szolgáltatást az Egyesült Államokon kívül.
Csakúgy, mint a Netflix és az Amazon Prime Video, a Hulu is kínál eredeti műsorgyűjteményét, beleértve a kritikusok által elismert TV-műsorokat, mint például a The Handmaid’s Tale és a The Act. A szolgáltatás havonta 8 dollárba kerül, de néhány további dollárért hozzáférhet más streaming szolgáltatásokhoz is, mint például a HBO Cinemax és a Showtime. Valami, amit a Netflix soha nem engedne megtenni.
Van egy másik terület Huluban, amely könnyen legyőzi a Netflixet. Ezenkívül az élő TV-csatornák közvetítését és a Cloud DVR támogatást is kínálja, tehát arra az esetre, ha el akarja dobni a jó olíva-TV előfizetését, a Hulu az út.

HBO most

A HBO a szórakoztatóipar egyik legszebb TV-műsorát készítette, ám sugárzásuk közben nagyon nehéz elkapni őket a kábel TV-csatornán. Tehát ha azt szeretné, hogy kényelmesebbé váljon a népszerű HBO műsorok, például a „Trónok játék” és a „Westworld” nézése, iratkozzon fel a HBO most programjára.
Bármennyire is csábító, úgy tűnik, hogy a HBO Now jó áron, havonta 14,99 dollárral rendelkezik, jó okokból. Egy kattintással hozzáférést biztosít az összes HBO filmhez, TV-műsorhoz, dokumentumfilmhez, sporteseményhez és mihez nem. Ezenkívül a szolgáltatást egyszerre is lejátszhatja korlátlan számú támogatott eszközön.
A felhasználók választhatják a HBO Go szolgáltatást is, amelyhez az alapértelmezett HBO kábel előfizetés tartozik. Mindent kínál, amit a HBO Now kínál, de még mindig fizetnie kell a kábel TV-előfizetésért.

Sling TV

Csak az Egyesült Államokban kapható, a Sling TV egy 2015-ben létrehozott kábel-streaming szolgáltatás. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hagyományos kábelhálózaton elérhető összes TV-csatornát DISH-előfizetés vagy szerződés nélkül továbbítsák. A viszonylag alacsonyabb, 25 dolláros áron a Sling TV emellett megtakarítja a magas árú eszközök / felszerelések költségeit, és ezzel televíziókészülék alatt helyet igényel. Sőt, a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy további öt vagy hat csatornát válasszon további 4,99 dollárért. Ezenkívül költene egy kis pluszt ahhoz, hogy hozzáférjen olyan prémium csatornákhoz, mint a HBO, a STARZ és az EPIX.
Csakúgy, mint a Netflix vagy a Hulu, a Sling TV egy internetes média streaming szolgáltatás, és bármilyen támogatott eszközön, például Roku, Xbox, Android TV, Chromecast stb., Megnézheti..

Fandor

A Fandor kevésbé ismert streaming szolgáltatás, de olyan videótartalmat kínál, amelyet soha nem látott senki más webhelyen. A video streaming gyakran a Soundcloud néven említik a filmeket, TV-műsorokat és dokumentumfilmeket, amelyeket egymástól függetlenül készítenek. Lehet, hogy a Fandor nem jó megoldás azok számára, akik kedvelik a mainstream hollywoodi filmeket, de ha az indie film jelenetére vagy, a Fandor a legjobb.
A szolgáltatás jelenleg hatalmas, 6000+ filmet tartalmazó médiakönyvtárat, valamint egy egyszerű kezelőfelületet tartalmaz a kényelmes kereséshez. A Fandor havonta 10 dollárba kerül, de ha nem biztos abban, hogy megéri-e streaming kiadásait, akkor először választhat egy ingyenes, 14 napos próbaverzióra.

A Netflix legjobb ingyenes alternatívái

Ha teljesen meg akar szabadulni magától a streaming költségeitől, akkor igénybe veheti néhány ingyenes Netflix alternatívát. Habár ajánlataik még csak nem is közel állnak a fizetett ajánlatokhoz, mégis elég félelmetes használni őket, mivel nem kell fizetnie egy fillért.

Ropogás

A Sony tulajdonában lévő Crackle INGYENES média streaming szolgáltatás, amely filmek, TV-műsorok (új és régi) széles választékát kínálja rotációs alapon. Ez azt jelenti, hogy az összes tartalom ideiglenesen elérhető, és nem fogja eldönteni, hogy mit szeretne nézni.
A Crackle-nek saját eredeti tartalmú gyűjteménye is van. Nincs szükség regisztrációra, a streaming élmény nagyon jó, és nincs jelentős különbség a videó minőségében a fizetett alternatívákhoz, például az Amazon Primehoz képest. A hirdetések azonban időnként bosszantóvá válhatnak, de semmi sem lehet, hogy panaszkodhatunk egy ingyenes szolgáltatás miatt. További lehetséges előnye, hogy a Crackle regionálisan csak az Egyesült Államokra korlátozódik, de vannak olyan megoldások, amelyeket a felhasználók alkalmazhatnak

Snag Films

A Snag Films újabb nagyszerű, ingyenes Netflix alternatíva streaminghez. Büszkélkedhet egy hatalmas, több mint 10000 filmet és TV-műsorot kínáló médiakönyvtárgal, amely mondani sem kell, hogy olyan friss, mint a fentebb tárgyalt egyik fizetett Netflix alternatíva..
Figyelembe véve azt a tényt, hogy ez egy ingyenes streaming szolgáltatás, a felhasználók nem bánnák a régi filmek és TV-műsorok viszonylag gyenge, 720p vagy még alacsonyabb minőségű videójával. Egyes tartalmak 1020p nagy felbontású minőségben érhetők el, de ez többnyire találat vagy hiányzás.A hirdetések elhelyezése nem túl zavaró, és a felhasználók néha egyáltalán nem látnak hirdetéseket.

Popcornflix

A Popcorn flix különféle ingyenes filmeket és TV-műsorokat kínál minden műfajból, amelyek készen állnak a streamingre anélkül, hogy még regisztrálniuk kellene egy fiókra. A weboldal felületén könnyű navigálni, és nagyon könnyű hozzáférni a különféle műfajokból származó videotartalmakhoz, például komédia, akció, dráma, családi, külföldi filmek, stand up komédia, dokumentumfilmek és egyebek.
Hátránya, hogy a videó minősége nem olyan jó, és szinte ugyanolyan minőséget kínál, mint a DVD-nyomtatás. A hirdetések nem túl invazív, de a videolejátszónak csak a hangerőszabályzóval áll más lehetősége. A Sony Crakcle médialejátszójával ellentétben, amely feliratokat is kínál.
A filmek választéka is kissé hiányzik és hiányzik, sok régebbi és kevésbé ismert címmel. A műfajok között azonban könnyű böngészni, ezért érdemes ellenőrizni, hogy mi van ott. Legalább a filmekkel gyakran küzdöttünk azzal, hogy a TV-műsorokat játszhassuk.
Mégis, ha figyelembe vesszük, nehéz ingyen morogni, és ha kimerítette az összes, a streaming szolgáltatásokért fizetett összeget, és még mindig nem néz meg semmit, érdemes lehet megnézni a Snag katalógusát. Lehet, hogy csak rejtett drágakövet talál.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me