Korlátlan sávszélességű VPN segítségével folytathatja az internetes böngészést és streaming-et


Korlátlan sávszélességű VPN segítségével folytathatja az internetes böngészést és streaming-et

Vigyázz gyorsan korlátlan sávszélességű internet-sebesség és legyőzni az ISP fojtását a PureVPN elit VPN szolgáltatásával, amely korlátlan sávszélességű VPN képességet kínál.


 • Hálózatunk összes szervere támogatja a 10 Gbit-es csatlakozási sebességet egy rendkívül gyors kapcsolathoz.
 • Minden PureVPN-fiók támogatja a 10 többszörös bejelentkezést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az egész családja védelmet élvez.

Korlátlan sávszélességű VPN-szolgáltatás

Böngésszen és folytasson mindent korlátozással. A korlátlan sávszélesség elengedhetetlen a VPN-szolgáltatások számára, ezért a VPN-szolgáltatásunk, amelyről ismert, hogy az iparág egyik leggyorsabb VPN-szolgáltatása, amely korlátlan VPN-sávszélességet biztosít, azaz nincs sávszélesség-korlát.

Kerülje az ISP fojtását

Az internetszolgáltató fojtja az internetkapcsolatot, ha észlel valamilyen szokatlan internethasználatot. Az AES 256 bites titkosításával, amely lefedi a digitális létezését, az internetkapcsolatot biztonságos internetszolgáltatótól és kíváncsiságú szemtől védik a VPN szolgáltatásunkkal.

Mivel az internetszolgáltató nem látja az online tevékenységeket, a szolgáltatások letöltésére fordulhat anélkül, hogy aggódnia kellene, mert bárki szippant az interneten.

Korlátlan sávszélesség több eszközön

A PureVPN tíz multi-login képességével maximalizálhatja a korlátlan sávszélességet a VPN hálózati szerverhez csatlakoztatott eszközökön. Okostelefonról Android TV-re, iOS-re, Android-ra stb. A PureVPN rendelkezik VPN klienssel az összes operációs rendszerhez, az eszközhöz, a böngésző kiterjesztéséhez, a fejlett biztonsági funkciók mellett. Amellyel könnyedén könnyedén élvezheti szolgáltatásainak, közösségi hálózatainak, Netflix, Hulu, HBO streaming szolgáltatásait, Amazon Prime Video, és a BBC iPlayer, egyszerű felhasználói felülettel, beállítva és fantasztikus kapcsolat sebessége nemmel sávszélesség korlátozások.

A PureVPN korlátlan kiszolgálóinak forgalmának leküzdése érdekében a továbbfejlesztett tartalomszolgáltató hálózatok és szerverek fejlett rendszere önindító AI algoritmusokat kínál, hogy a felhasználók internetes élményt biztosítsanak a többi felhasználótól eltérően.

Töltse le az összes, amit akar

A sávszélességű adatvédelem korlátozása nélkül bármi és mindent letölthet az internetről.

Mivel az internetszolgáltató az Ön kapuja az internethez, teljes mértékben tisztában van online tevékenységeivel. A tiszta mérték érdekében az internetszolgáltató megnézheti a meglátogatott webhelyeket, az internetes kereséseket, a forgalom letöltését és még sok minden mást.

Az Internet szolgáltató bizalma kockázatos, mivel soha nem tudhatja, hogy megosztják-e az online tevékenységeidet marketing ügynökségekkel, vagy ami még rosszabb, kormányzati szervezetekkel..

A PureVPN élvezi a prémium VPN-szolgáltatás vezető szerepét, bizonyítottan hangfelvétel magas színvonalú szolgáltatást nyújt, és nagymértékben optimalizálta a korlátlan sávszélességet kiszolgálókat. Ha a PureVPN korlátlan sávszélességű korlátlan kiszolgálókkal kapcsolódik, akkor az online kapcsolat a legkorszerűbb katonai titkosítással biztosított. 256 bites titkosítás és robusztus VPN protokollok amelyek biztosítják a lehető legnagyobb online adatvédelmet és biztonságot. Gyakorlatilag csatlakozhat több mint 2000 korlátlan sávszélességű kiszolgálóhálózati helyhez, 180 alapon VPN helyek a föld körül.

Ha fizikailag jelen van egy adott országban korlátlan szerverváltással, akkor virtuális jelenléte a világ bármely országában lehet. Válasszon akciókat, férjen hozzá a helyi tartalomhoz, natív információkat szerezzen, és még sok minden mást a PureVPN korlátlan VPN szervereivel.

A VPN-iparban a PureVPN egyike azon kevés VPN-szolgáltatóknak, amelyek szigorú bejelentkezési tilalmakkal kapcsolatos irányelveket követnek, azaz az Ön internetes tevékenység vagy böngészési tevékenység vagy tevékenységi naplók és a magáninformációkat nem követik nyomon a VPN szerverükön, a PureVPN rendkívül optimalizált szerverekkel adatbiztonság nélkül visszaadhatják az Internet szabadságát. Például, ha a cég székhelye az Egyesült Államokban van, akkor a keresési utasításoknak kell megfelelnie. Mivel azonban a PureVPN székhelye Hong Kongban található, nem köteles engedelmeskedni olyan keresési indokoknak, mint a többi VPN-szolgáltatónak. A magánélet magánszemélyek alapvető joga, és ezt tiszteletben kell tartani. A PureVPN-hez való csatlakozás után garantált az online adatvédelem.

További információ a Korlátlan Sávszélességről

 1. Késés nélküli streaming
 2. Búcsút a letöltési korlátozásokért
 3. Nincs ISP (internetszolgáltató) sávszélesség-szabályozás
 4. Rendkívül sima HD streaming. Hálózatunk összes szervere támogatja a 10 Gbit-es csatlakozási sebességet egy rendkívül gyors kapcsolathoz.
 5. Split alagút
 6. P2P fájlmegosztás nem naplózási házirenddel
 7. IP szivárgás elleni védelem
 8. Port továbbítás
 9. 24/7 VPN támogatás e-mailben, csevegésen és az összes mainstream közösségi platformon keresztül
 10. VPN Kill kapcsoló az IP-cím vagy IP-cím védelmére, ha több eszközt (iOS, Android, Windows stb.) Használ a VPN-kiszolgálón hirtelen lekapcsolódás esetén, hogy személyes adatai ne kerüljenek kitéve.
 11. A VPN-szolgáltatások többsége 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, mivel ez a legjobb VPN, amelyet 31 napos pénz-visszafizetési garancia nyújtásával folytatunk..

További információ a PureVPN szolgáltatásairól

 • Split alagút
 • AES titkosítás
 • Biztonságos WiFi
 • Biztonságos P2P fájlmegosztás
 • Internet Kill kapcsoló
 • iOS igény szerint
 • DNS szivárgásvédelem
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map