Kodi nem tud csatlakozni? Íme 5 megoldás a hiba kijavítására

Közzétéve: 2019. december 6

Továbbra is megjelenik a „Nem sikerült csatlakozni” hiba a Kodi-n? Akkor ez az útmutató segít kijavítani. Mivel sok Kodi előfizető szembesül ezzel a problémával, a hiba elkerülésének legjobb módja a VPN használata. Próbáljon meg 0,99 dollár PureVPN-t, hogy kijavítsa a Nem sikerült csatlakozni hibát a Kodi-on, és bárhonnan bárhol közvetítheti kedvenc tartalmát..

Az online média streaming szolgáltatások hajnalától kezdve az emberek túlnyomó többsége levágta a zsinórokat, és többek között a Netflix, az Amazon Prime és a Hulu szerelmeseire váltott. Annak ellenére, hogy az átmenet mindenképpen megéri és olcsóbb, mint a hagyományos médiaszolgáltatások, még mindig pénzt kell pénzt kímélnie a zsebéből, hogy megfeleljen szórakoztatási igényeinek. Mindannyian azt hittük, hogy nincs körül semmi más, de szerencsére Kodi ment megmentésre. Mi más lehet jobb, mint egy nyílt forrású, non-profit média streaming szolgáltatás, amely megengedi, hogy egy kedvenc videotartalmát centiméter feltöltése nélkül nézhessék? És ez is nagyon gyors, gyakran HD-n (a stream minőségétől függően).

Mindez azonban szórakozás és játék, amíg olyan bosszantó hibára nem kerül, amely teljesen tönkreteszi a Kodi streaming élményét. Hiba, amelyet szinte minden Kodi-felhasználó tapasztalt valamikor; A „Kodi nem tud csatlakozni” régen beszélt a városról. A PureVPN vállalta az ígéretet, hogy felvázolja a hiba valószínű okait és a javítás módját.

Mi okozza a „Kodi nem tud csatlakozni” hibát??

Mint már megállapítottuk, hogy ezt a hibát harmadik fél által létrehozott kiegészítő használat okozza, amit mindannyian megteszünk, itt vannak annak valószínű okai.

Hibás internet kapcsolat:

A rossz internetkapcsolat miatt a készülék nem képes információt küldeni vagy fogadni a hibát okozó forrásról.

Helytelen forrás URL:

Ha a beírt forrás URL valamilyen okból, például egy egyszerű helyesírási hibából, helytelen, akkor a hibát is okozhatja.

Lejárt lerakat:

A hiba akkor is előfordulhat, ha a harmadik féltől származó tároló, amelyhez megpróbál hozzáférni, lejárt vagy elhasználódott.

Nem lehet csatlakozni a forráshoz:

Ha a repo, amelyhez megpróbál hozzáférni, nem reagál a kapcsolat létrehozására, akkor ez a hibához is vezethet.

Hogyan oldható meg a „Kodi nem tud csatlakozni” hiba

Most, hogy kifejlesztettük a hiba és annak okainak alapvető ismereteit, térjünk le a legalapvetőbb részre; a megoldás.

1. megoldás: Ellenőrizze az internetkapcsolatot, nincs-e probléma

A legjobb, ha az összes megoldás legalapvetőbb kezdődik. Próbáld ki, és meglepődsz, ha tudod, hogy az idő majdnem felében működik. Próbálja ki a Kodi-tól eltérő alkalmazásokat is, hogy megtudja, működik-e az internet-kapcsolat vagy sem. Ha igen, akkor próbáljon ki egy másik Kodi kiegészítőt, vagy még jobb, telepítsen egy új kiegészítőt a hivatalos Kodi repóból. Ha a Kodi egyáltalán nem működik, megpróbálhatja letiltani a készüléken futó tűzfalat vagy víruskeresőt. Ha ez megoldja a hibát, tiltsa le őket a Kodi használata előtt.

2. megoldás: Ellenőrizze a beírt forrás URL-jét, hogy nincs-e hiba

Az emberi hibák a legrosszbak. Gyakran előfordul, hogy a hírhedt Kodi hiba akkor jelentkezik, ha helytelenül írja be a forrás repo URL-jét. Olyan ártalmatlan lehet, mint egy extra hely az URL-ben vagy a „https” helyett a „http”. A bolondbiztos megközelítés az URL másolása és beillesztése közvetlenül a Kodi-ba. A repó URL-jét az alábbi lépésekkel ellenőrizheti és szerkesztheti.

  • Nyissa meg a Kodi „Beállításokat”
  • Nyissa meg a „Fájlkezelőt” a rendszeroldalon
  • Kattintson a megfelelő lerakatra, és válassza a „Forrás szerkesztése” lehetőséget.
  • Kattintson a felsorolt ​​lerakat URL-címére
  • Kétszer ellenőrizze, hogy vannak-e hibák (kötőjelek, visszajelzés, nagybetűk), és javítsa ki, ha szükséges
  • Kattintson az „O” gombra, és mentse

3. megoldás: Ellenőrizze újra a repó URL-címét

A Kodi-tárházak gyakran megváltoztatják az URL-eket, ha egy domaint tiltanak vagy leállítanak. Az biztos, hogy használja a Google keresési képességeit, és derítse ki, hogy ez a helyzet a repókkal, amelyekhez megpróbál hozzáférni.

4. megoldás: Próbálja meg a Kodi VPN-t

A Kodi nem ismeretlen az internetszolgáltatók és mások korlátozásait illetően. Az is előfordulhat, hogy megakadályozzák, hogy hozzáférjen az adott lerakat URL-hez. Ebben az esetben próbáljon meg egy Kodi VPN-t használni az ilyen korlátozások elkerülésére, és névtelenül használja a Kodi-t.

5. megoldás: Próbáljon meg másik lerakatot használni

Ha a fenti megoldások mindegyike nem képes kiszabadítani téged a szenvedéséből, akkor az egyetlen valószínű oka az, hogy a tárolót jó időben bezárják. Ha ez a helyzet, akkor igénybe vehet egy alternatív tárolót, és visszatérheti a Kodi-t streaming módba.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me