Kávézók, WiFi közeli


Kávézók, WiFi közeli

Számos jó hírű kávézó, például a Starbucks, ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosított a kávéházaknak, hogy hosszabb ideig megtartsa ügyfeleit, mert ez bizonyította, hogy növeli az eladásokat. Kifelé a kedvenc kávézójába, WiFi-vel, megvan a maga előnye.


Mindennapi életünk a nagy sebességű internet-kapcsolat körül mozog, a mindennapi életünk előmozdítása érdekében. Online vásárláshoz, közösségi médiában való kapcsolattartáshoz vagy a világügyekkel való kapcsolattartáshoz 24 órás, 24 órás WiFi internet-hozzáféréssel kell rendelkeznie.

Mivel mindig internetkapcsolat szükséges, az éttermek, kávézók, közeli parkok számára a Wi-Fi hotspotok szétszóródnak az egész városokban.

Hasonlóképpen, számos jó hírű kávézó, például a Starbucks, ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosított a kávézónak, hogy hosszabb ideig megtartsa ügyfeleit, mivel ez bizonyította, hogy növeli az eladásokat. Kifelé a kedvenc kávézójába, WiFi-vel, megvan a maga előnye.

Például sok munkahelyi kávézó kedvezményeket vagy időnként ingyen kávét kínál, egyszerűen bejelentkezve a hálózatába. Ez tehát bizonyos motivációt jelent az emberek számára, akik munka kávézókba látogathatnak, hogy megbeszéléseket tartsanak, és akár kedvenc forró kávéjuk is várja az asztalnál. Tehát a tanulók, akik tanulmányozni kívánt kávézót keresnek, vagy csak a kedvenc késő esti kávézójának vezetői, folytathatják az útmutató elolvasását, amely útmutatást ad azoknak a helyeknek, amelyek WiFi-t kínálnak.

Kávézók, WiFi a közelben

Starbucks

Valószínűleg ismeri a Dunkin fánk növekvő népszerűségét világszerte, különösen az Egyesült Államokban. De lehet, hogy fogalma sincs arról, hogy a Dunkin fánk ingyenes WiFi-kapcsolatot kínál minden ezer kiskereskedelmi üzletében szerte a világon.

A Starbucks, amely továbbra is az egyik legnagyobb kávé óriás, a közelmúltban együttműködött a Google-val, hogy integrálja ingyenes WiFi-jét, korlátlan hozzáféréssel ügyfeleihez és kilátásaihoz. Az Ön közelében lévő kávézóktól, ahol Wi-Fi-hozzáférés van, mindenkit szeretne, aki csak élvezheti a kávét és bármikor hozzáférhet az internethez.

A Starbucks üzleteinek világszerte elosztva vannak, így azoknak az embereknek, akik azon gondolkodnak, hogyan lehet a közelben találni a Starbucks kávézókat WiFi-vel, nem kellene aggódniuk, mert széles körben elérhetőek. Az alábbiakban bemutatjuk néhány népszerűbb országot, ahol a Starbucks található:

 • Egyesült Államok
 • Dél-Korea
 • Mexikó
 • Egyesült Királyság

Dunkin fánk

A Dunkin fánk nemcsak ételeiről és elképesztően ínycsiklandó fánkjáról ismert, hanem egy olyan élelmiszerláncról is, amely remek környezetet kínál a tanuláshoz és a munkahoz. A hallgatók teljes mértékben kihasználhatják ezt a helyzetet, ha elindulnak valamelyik Dunkin fánk kihelyezéséhez, és tanulmányozzák a vizsgájukat, valamint élvezik az ízletes latteikat. Ezek a kávézók késő esti órákban vannak nyitva, így ne habozzon, és megragadjon egy falatot. Az alábbiakban felsorolunk néhányat az Egyesült Államok legnépszerűbb városaiból, ahol Dunkin-üzlet található.

 • New York
 • Massachusetts
 • Florida
 • New Jersey

Joe és a lé

A Joe and the Juice, az Egyesült Királyságban, ingyenes Wi-Fi-vel, valamint nagyszerű kávéval várja vendégeit. Tehát miközben sétálgat Londonban, megáll a Joe-nál és a Juice-nál néhány smoothie-hez és az ingyenes WiFi-szolgáltatáshoz, a legtöbb ember számára teljes csomag. A 2002-ben alapított Joe és a Juice kávécéget sokak szerint kedvencnek nevezték el, és a tesztek szerint a leggyorsabb WiFi kapcsolat harmadik helyezettje..

 • New York
 • Massachusetts
 • Florida
 • New Jersey

Tim Horton

A Tim Horton a negyedik helyen áll, mivel a legjobb WiFi szolgáltatást nyújtja. Kanadában található, és csatlakozhat csendes kávézóinak WiFi hotspotjához, és békésen élvezheti az ízletes eszpresszóját. A laptop vagy okostelefon segítségével két szolgáltatás közül választhat: WiFi alap és WiFi plusz. A WiFi plus szolgáltatás kapcsolatot létesít az eszközzel, és vendégeinek korlátlan internet-hozzáférést biztosít nagy sebességgel.

Kávébab és a tealevél

Ki nem szeretné bevenni egy kortyot a krémes „Dulce de leche” kávét? Nos, nem szabad csak átlátni, és ízléses élményt nyújthat a kávébab és a tealevél egyik üzletében. Még többet kínál a gyors internetkapcsolat a mobilkészülékkel, mivel nagy szükség van a Wi-Fi-hozzáférésre a boltokban. A WiFi szolgáltatás ingyenes, és könnyen csatlakoztatható szolgáltatást kínál a lehető legjobb internet-kapcsolat biztosítása érdekében.

Nyilvános WiFi keresése

Attól függően, hogy hol tartózkodik, és internet-hozzáférést keres ISP nélkül, előfordulhat, hogy nyilvános WiFi-t talál a közelben, például kávézókban, éttermekben, könyvtárban, parkokban és még sok más helyen. A nyilvános hálózatok azonban veszélyeztethetik a számítógépes fenyegetésekkel szemben. Kövesse ezeket a lépéseket, hogy biztonságban maradjon, ha nyilvános Wi-Fi-t használ hotspotokban, például a közelben lévő kávézókban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map