Javítva: Nincs hang a Netflix-en – Egyszerű útmutató a PC-re, az okostelefonra és az intelligens TV-re


Javítva: Nincs hang a Netflix-en – Egyszerű útmutató a PC-re, az okostelefonra és az intelligens TV-re

Közzétéve: 2020. március 03


  1. 1. javítás: Indítsa újra a Smart TV-t
  2. 2. javítás: Hibaelhárító eszközkapcsolatok

Olvassa el ezt a cikket a No Sound Netflix hiba elhárításának részletes lépéseivel kapcsolatban

Javítás Nincs hang a Netflixen

Az elmúlt évtized fenomenális növekedésnek tűnt a videojáték-iparban. A korábban népszerű kábeltelevíziós szolgáltatók és a DVD-kölcsönző üzletek gyakorlatilag elavulttá váltak, mindezt a város új névének, a Netflixnek köszönhetően. Az általa kínált kényelem és a kért névleges díj miatt a Netflix ügyfelek millióit bővítette már régen óriási ügyfélkörében, és a szám folyamatosan növekszik.

A gyors növekedés az új tartalomnak tulajdonítható, amelyet a Netflix havonta hozzáad a tartalom könyvtárához. A Netflix büszke azokra az eredeti TV-műsorokra és filmekre, amelyeket a saját platformján üzemeltet. Annak ellenére, hogy a szolgáltatás többnyire hibátlan és a legtöbbször csodát kínál, streaming közben problémákba ütközhet, mindegyik kék holdban.

Ez a cikk a hang és a Netflix lejátszásának lejátszásának kérdését tárgyalja, és megoldási útmutatót kínál, amelyet követhet a probléma megoldásához.

Hogyan javítsuk ki a „Nincs hang a Netflixben” kérdést az intelligens TV-n

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója elmondta, hogy a TV jövője az alkalmazások, és a Netflix felhasználói úgy tűnik, hogy teljesen egyetértenek vele. Az egyik ilyen alkalmazás az intelligens TV-n a Netflix, amely minden nap a felhasználók millióinak szórakoztatja szerte a világon. A Netflix által közzétett statisztikák szerint a Netflix-et egy okos TV-n nézik a legtöbb felhasználó, ezt követi a PC.

Ha okos TV-felhasználó vagy, és hangproblémákkal szembesül, amikor videót játszik le a Netflix-en, csak kövesse az alábbi útmutatót. Az egyik javítás megoldja a problémát.

1. javítás: Indítsa újra a Smart TV-t

Előfordulhat, hogy az intelligens TV-jén vagy a streaming set-top boxjában néhány feldolgozási hiba történt, amelyek miatt a hangkimenet blokkolható lehet. Az eszköz újraindítása segíthet a probléma megoldásában, mivel az megtisztítja az ideiglenes gyorsítótárat, és megoldja a hibákat.

Ha a fenti megoldás nem oldja meg a problémát, lépjen a következő megoldásra.

2. javítás: Hibaelhárító eszközök csatlakoztatása

Biztos benne, hogy az összes kábel megfelelően csatlakozik? A legjobb módja ennek az, ha húzza ki az összes kábelt és dugja be őket a megfelelő csatlakozóba.

Hogyan javítsuk ki a „No Sound on Netflix” kérdést a számítógépen?

A PC az intelligens TV után a világ második leggyakoribb eszköze a Netflix felhasználók között. Mivel a modern generáció nagyon hozzászokott a számítógéphez, hogy napi feladatait használja, sok ember úgy dönt, hogy a Netflixet PC-jén vagy laptopján nézi.

Ha video lejátszásakor hangproblémákkal szembesül a laptopján vagy a számítógépén, próbálja ki az alább említett javításokat.

1. javítás: módosítsa a Netflix audiobeállítását

Kattintson a Netflix lejátszó jobb alsó sarkában található párbeszédpanelre, és ellenőrizze, hogy a nem 5.1 opció van-e kiválasztva. Ha bármilyen más opciót választott, akkor váltson az nem-5.1-re. Ha ez nem oldja meg a problémát, lépjen a következő megadott megoldásra.

2. javítás:: Audio-illesztőprogram frissítése

Nyissa meg a számítógép vezérlőpultját, és ellenőrizze, hogy a telepített audio illesztőprogram frissítve van-e. Ezt megteheti az illesztőprogram verziószámának ellenőrzésével és online megerősítésével a google keresőn keresztül, hogy megtudja, az a legfrissebb-e. Ha az illesztőprogramhoz új frissítés érhető el, telepítse azt. Ez megoldja a problémát. Ha ez nem oldja meg a problémát, ugorjon a következő megoldásra.

3. javítás: A PC audiobeállításainak beállítása

A Win + R billentyű megnyomásával nyissa meg a Futtatás ablakot a számítógépen, és írja be a „mmsys.cpl” kifejezést a keresőmezőbe. Megjelenik a natív hang hardverbeállítások ablak. A Lejátszás lapon válassza ki a hangszórókat és nyomja meg az Alapértelmezés beállítása gombot. Kattintson a Tulajdonságok elemre, és lépjen a Speciális fülre. Győződjön meg arról, hogy a „24 bit, 192000 Hz (Studio Quality)” beállítás van kiválasztva. Ha nem, akkor változtassa meg az alapértelmezett formátumot 24 bitesre (192000 Hz) (stúdióminőség). Hit OK. Ez megoldja a hanggal kapcsolatos problémáit a Netflix-en.

Hogyan javítsuk ki a „No Sound on Netflix” kérdést más streaming eszközökön?

1. javítás: Próbálj meg valami mást játszani

A probléma oka a Netflix tartalomkönyvtár hibája. Annak biztosítása érdekében, hogy a probléma nem a streaming hardverében van, próbáljon meg egy másik címet lejátszani a Netflix-en. Ha megfelelő hangkimenetet ér el a Netflix-en, amikor egy másik cím lejátszása történik, akkor a probléma a Netflix tartalom könyvtárában található, nem pedig a streaming beállításával. Vegye fel a kapcsolatot a Netflix-szel, és kérheti őket a probléma megoldására.

Ha egy másik videó lejátszása sem ad hangot, folytassa a következő megoldással.

2. javítás: Ellenőrizze a kapcsolatait

Biztos benne, hogy az összes kábel megfelelően csatlakozik? A legjobb módja ennek az, ha húzza ki az összes kábelt és dugja be őket a megfelelő csatlakozóba.

3. javítás: Indítsa újra az eszközt

Lehetséges, hogy streaming eszköze feldolgozási hibákat tapasztal, amelyek miatt a hangkimenet blokkolható lehet. Az eszköz újraindítása segíthet a probléma megoldásában, mivel az megtisztítja az ideiglenes gyorsítótárat, és megoldja a hibákat.

Élvezze az amerikai Netflix alkalmazását bármely ország PureVPN-jével

A Netflix egy nagyszerű streaming szolgáltatás az Egyesült Államokban. Az Egyesült Államokon kívül ugyanolyan nagyszerűen működik, de nem ugyanazokat a címeket kínálja. Sok nagyszerű TV-műsor és film található, amelyek csak az Egyesült Államokban érhetők el. Kissé tisztességtelen az USA-n kívül élő Netflix felhasználók számára, mivel ugyanolyan árat fizetnek előfizetésükért, de nem kapnak ugyanazt az értéket a pénzéért, mint az Egyesült Államok Netflix felhasználói.

Ha unod, hogy ugyanazt az unalmas címet nézte a Netflix-en, a Netflix VPN segítségével bármely országból elérheti a Netflix USA-t. Amikor csatlakozik a PureVPN-hez, és a Népszerű webhelyek közül kiválasztja az US Netflix-et, a virtuális tartózkodási helyét az USA-ra változtatja, amely lehetővé teszi az összes olyan cím elérését, amely csak az Egyesült Államokban érhető el..

A PureVPN a legmegfelelőbb streaming élményt nyújtja Önnek. Ez lehetővé teszi egy teljesen megszakítás nélküli streaming élményt, állandó pufferelés vagy késés nélkül.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map