JÁTÉK VPN

Keresi a tökéletes VPN-t, hogy javítsa online társkereső tapasztalatait, és bejutjon a versenytársakba?
A PureVPN az egyetlen VPN a Gamers által a Gamers által.



Otthon maradni & Szerezzen VPN-t a korlátlan játékra mindössze 0,99 dollárért

Ne hagyja ki az ajánlatot! Könnyű, 31 napos pénz-visszafizetési garancia.

1- Válassza ki a tervét Pénzváltás: usadollár

 • usadollár

1 hónapos terv Nincs leárazás 0% megtakarítás $ 10.95 havonta havonta 1 havi 31-napos pénz-visszatérítési garancia teljes elérése. Határok nélkül. Legkedveltebb! 7 napos próbaverzió + 47% OFF Később 0% megtakarítás $ 0.99 $ 10.95 / hó Per hónap után 5,82 USD / hónap * $ 10.95 / hó 5,82 USD / hónap a próba után * 7-NAPI KÉPESSÉGET KÉPJEN 31 napos pénz-visszafizetési garancia

7 nap elteltével automatikusan feliratkozik egyéves tervünkre itt: $ 10.95 / hó $ 5.82 / mo

6 hónapos terv 24% KI Takarítson meg 24% $ 8.33 havonta havonta 6 hónapos terv 31 napos pénz-visszatérítési garanciát kap Figyelmet kérek!Ne hagyja ki a 7 napos próbaverziónkat 0,99 dollárért. 1 éves terv 82% megtakarítás $ 1.99 / hó havonta 1 éves terv 31 napos pénz-visszafizetési garancia 2- Válassza ki a fizetési módot Biztonságos és titkosított fizetés McAfee-ikon Válassza a Fizetési mód hitelkártya PayPal lehetőséget Kattintson ide az összes fizetési lehetőség megtekintéséhez. Megrendelés-összefoglaló 0,99 USD

Megrendelés-összefoglaló

PureVPN 7 napos próbaverzió + 47% OFF Később 0,99 USD kiegészítők

Összesen 0,99 USD-e van-e kuponkódja? Alkalmaz x

Adjon meg egy érvényes kártyatulajdonos nevet.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Hitelkártyám kapcsolódik a PayPal-számlámhoz Hitelkártya

31 napos pénz-visszafizetési garancia

Biztonságos és titkosított fizetések

Az űrlap elküldésével elfogadja a Szolgáltatási feltételeket és az Adatvédelmi irányelveinket.

Sikeres fizetés

Köszönjük, hogy kipróbálta a PVPN kocsi bemutatóját. (A folyamat során nem számítottak fel pénzt).

Szeretne hozzáadni a Dedikált IP mert 0,99 USD?
Mi a Dedikált IP? Kap Dedikált IP Kiegészítő eltávolítása Válassza az Ország lehetőséget

 • Egyesült Királyság
 • Egyesült Államok
 • Singapore
 • Málta
 • Hongkong (SAR)
 • Németország
 • Ausztrália
 • Kanada

Kap Dedikált IP Szeretne hozzáadni a Port továbbítás mert 0,25 USD?
Mi a Port továbbítás? Kap Port továbbítás Kiegészítő eltávolítása Szeretne hozzáadni a DDos védelem mert 0,99 USD?
Mi a DDos védelem? Kap DDos védelem Kiegészítő eltávolítása Válassza az Ország lehetőséget

 • Egyesült Államok
 • Egyesült Királyság
 • Új Zéland
 • Hollandia
 • Ausztrália
 • Kanada
 • Németország
 • Franciaország

Kap DDos védelem × dedikált IP VPN

A PureVPN dedikált IP VPN-jével sokkal többet tehet, mint amit el tud képzelni. Ez a kiegészítő kiváló megoldás azoknak a magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, akik korlátozni akarják hálózataikhoz való hozzáférést.

Miért van szüksége dedikált IP VPN-re??

Távoli elérésű kiszolgálók titkosítással

Nem számít, milyen távoli elérésű szerverhez csatlakozik, ezt könnyedén megteheti, anélkül, hogy aggódnia kellene a kompromittáció miatt, főleg mivel katonai titkosítás támogatja Önt.

Tökéletes vállalkozások számára

Magánszemélyek és vállalkozások csatlakozhatnak korlátozott hálózatokhoz és szerverekhez. Ahelyett, hogy bárki megosztott IP-vel fér hozzá a hálózathoz, csak egy adott IP-címmel rendelkező személy teheti meg, így ugrásszerűen erősítve a biztonságot..

A lehetőségek korlátlanok

A CCTV kamerákhoz, a bankszámlákhoz való hozzáféréshez, vagy a biztonságos kórházi hálózaton található bizalmas információk megtekintéséhez a lehetőségek korlátlanok.

× DDoS védett VPN

A PureVPN dedikált IP VPN-jével sokkal többet tehet, mint amit el tud képzelni. Ez a kiegészítő kiváló megoldás azoknak a magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, akik korlátozni akarják hálózataikhoz való hozzáférést.

Miért van szükségem a DDoS védett VPN-re??

Blokkolja a jogosulatlan forgalmat

Indokolatlan forgalom esetén várható az Internet sebességének és késésének csökkenése. De a DDoS által védett VPN-vel már nem ez lesz a helyzet.

Mindig éber

Ahelyett, hogy manuálisan aktiválnánk a DDoS által védett VPN-t, minden alkalommal aktív. Amint támadást észlelnek, a DDoS által védett VPN azonnal semlegesíti.

Tökéletes a játékosok számára is

A DDoS által védett VPN extra védelmi rétegként szolgál a játékosok számára, akiket rendszeresen megcéloznak számítógépes bűnözők és versengő játékosok. Biztos lehet benne; versenyképes és biztonságos játékélményt fog kapni.

× Port továbbítás

A Port Forwarding szolgáltatás akkor hasznos, ha a világ bármely pontjáról hozzáférni kell egy internethez csatlakoztatott eszközhöz / szolgáltatáshoz.

Hogyan profitál nekem a Port Forwarding??

Tegyük fel, hogy a világ bármely pontjáról hozzáférni szeretne számítógépéhez, laptopjához vagy szerveréhez. A Port Forwarding kiegészítő lehetővé teszi, hogy ezt tegye meg.

Ha meg akarja osztani a hozzáférését a webhelyéhez / FTP-hez vagy bármely más szolgáltatáshoz, akkor szüksége lesz a Port Forwarding kiegészítőre.

Ha online játékot akar játszani barátaival, akkor szüksége lesz a Port Forwarding kiegészítőre, hogy barátai csatlakozzanak a játékszerverhez.

Ha PureVPN-t használ az útválasztón, akkor szüksége lesz a Port Forwarding kiegészítőre, hogy engedélyezze a PureVPN IP bármelyik konkrét portját..

× vállalati fokozatú biztonság & Magánélet

A Next Generation fejlett funkciói szilárd biztonságot nyújtanak & magánélet. Korábban a technológia csak a vállalkozások számára volt elérhető & Enterprises. Ez anti-malware / antivírusokat, hirdetés-blokkolókat, alkalmazások szűrését, behatolás-megelőző mechanizmust és URL / kategória szűrést biztosít. Gondolj rá "Szupererők" a szokásos VPN számára.

1. megjegyzés:

Mostanáig az Enterprise-Grade Security & Az adatvédelmi kiegészítő nem működik egyidejűleg a dedikált IP-kiegészítővel. A vállalati szintű biztonság engedélyezéséhez azonban bármilyen más módot is használhat VPN-alkalmazásaiban & Adatvédelmi kiegészítő.

Jegyzet 2:

Felhívjuk figyelmét, hogy a PureVPN kézi beállítása jelenleg nem támogatja az Enterprise Grade Security konfigurációját & Adatvédelmi kiegészítő. Kérjük, használja VPN-alkalmazásunkat annak engedélyezéséhez.

× P2P védelem

A P2P Protection kiegészítő biztosítja, hogy még a hackerek vagy a kormányhivatalok legokosabb csalások sem csinálják az eszközére vagy a számítógépére. Proaktív védelmenk automatikusan blokkolja a romboló fájlokat, például vírusokat, rosszindulatú programokat, ransomware-ket, trójaiákat stb., Amelyek torrentként vannak elfedve a letöltéstől, és megőrzi az eszköz biztonságát.

A PureVPN terv a következőket tartalmazza:

 • Apps for
 • Vállalati szintű biztonság
 • 10-Multi bejelentkezés, így egy fiókot egyszerre 10 eszközön is használhat.
 • 2000+ biztonságos szerver több mint 140 országban
 • 24 órás ügyfélszolgálat

nológusok és ügyfélszolgálat TrustPilot

Fizessen hitelkártyájával, és kapjon extra 10% -ot!

Fizetni fogok hitelkártyával. Folytatás az Alipay-val ×

Hiba történt

igen nem

Kell segítség? Vegye fel a kapcsolatot a 24/7 élő támogatással

Fizetése elutasítva

Kérjük, próbálja meg fizetni a következővel: Bluesnap.

Válassz fizetési módot

Most kapja meg ezt az ajánlatot

Miért van szüksége VPN-re a játékhoz??

A játék VPN jelentősen javítja az online játékélményt az alábbiak révén:

Személyre szabott mérkőzéskészítés

Csatlakozzon bármilyen tetszés szerinti helyhez, és élvezze a gyors és gyors párbeszédek sorának idejét. Ez elősegíti az időmegtakarítást, és azonnal kapcsolódhat olyan játékokhoz, mint a Dota 2, PUBG, Fortnite, CSGO és mások..

Hozzáférés az összes régióhoz

Ha az USA-n kívül él, számos korlátozással lehet szembesülnie. A játékszerű VPN segítségével azonnali hozzáférést biztosít a korlátozottan elérhető regionális játékokhoz és tartalmakhoz.

Port továbbítás [Kiegészítő]

A játék-VPN talán a legjobb aspektusa, a Port Forwarding segít kiküszöbölni azokat a problémákat, amelyekben a portok blokkolása miatt nem tudsz többjátékos játékot játszani. Kényelmesen nyitott portok port-továbbítással.

Teljes szórakozás

Nem számít, hol tartózkodsz, vagy merre tartasz. VPN-vel csatlakozhat az amerikai szerverhez, és folytathatja az USA Netflix könyvtárában vagy bármely más országban elérhető streaming tartalmat..

DDoS védelem [kiegészítő]

A DDoS megszerzése játék közben dühvel teli lehet. A PureVPN DDoS-kiegészítője megvédi a legbonyolultabb DDoS-támadásoktól, mivel az igazi IP-cím el van maszkolva, így soha nem kell aggódnia, hogy játék közben elárasztódik..

Kerülje az ISP fojtását

A streaming a sávszélesség nagy részét fogyasztja, és ez indokolja az internetszolgáltatót, hogy számítson fel Önnek további sávszélesség felhasználásáért. A VPN segítségével az internetszolgáltatók nem tudják kitalálni, mennyi sávszélességet fogyasztott.

Népszerű játékok
Támogatjuk

A PUBG-től a Dota 2-ig, a PureVPN segítségével kényelmesen játszhatsz bármely régióban, bárhol a világon.

A játék VPN további előnyei

A játék VPN előnyei

Korai hozzáférés az új játékokhoz

Ha egy játékot korai hozzáféréssel (béta) bocsátottak ki az Ön országán kívül, akkor csak válassza ki az adott régió szerverét, és kezdje el. Élvezze a játékot bármelyik kívánt operációs rendszeren.

Válassza ki a kívánt szervert

Unod már a játékot ugyanazon a szerveren? A PureVPN szerver kiválasztásával bármilyen választott régióban játszhat, mint például EU, NA, SA, stb. Csak változtassa meg az alapértelmezett protokollt PPTP-re, és mindenki uralja.

Korlátlan streaming

A PureVPN többszörös bejelentkezéssel akár 10 eszköz egyidejű funkciója, hogy ugyanabban az időben élvezhessék a játékot és a streaming-et.

Adat védelem

A PureVPN korszerű AES 256 bites titkosítást kínál, amely biztosítja az online kapcsolatot a kíváncsiskodó szemmel szemben. Folytathatja a szerencsejátékot anélkül, hogy aggódnia kellene, mert valaki rávette az ülését.

A játékra optimalizált szerverek 140 országban

Több mint 2000 szerver és 300 000+ IP mindig rendelkezésre áll a teljes hozzáférés biztosítása érdekében.

Észak Amerika

667 Szerver

legjobb vpn szolgáltatás

Dél Amerika

84 Szerver

img

Közép-Amerika

12 szerver

img

Óceánia

93 Szerver

img

Európa

807 szerver

img

Afrika

150 kiszolgáló

img

Ázsia

321 Szerver

img Osztó

VPN for Gaming

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me