Ingyenes WiFi hotspotok Bostonban

Boston Massachusetts fővárosa és az Amerikai Egyesült Államok egyik legrégebbi városa. A város híres a jótékonyságáról. És ez a nagylelkűség más helyekre is kiterjed, például nagyobb kényelmet biztosít mindenkinek, aki ezen a csodálatos városnál él vagy látogat.

Ez a kényelem magában foglalja az ingyenes nyilvános Wi-Fi hozzáférési pontok biztosítását a városban. Ha Bostonba látogat, vagy csak ezen a gyönyörű város utcáin barangol, sok száz olyan hely található, ahonnan ingyenesen csatlakozhat az internethez. Rengeteg nyilvános Wi-Fi-hálózat található az éttermekben, kávézókban és a repülőtéren.

Az alábbi útmutató segít megtalálni az ingyenes WiFi-t Bostonban!

img

Ugorj…

A nyilvános Wi-Fi hírhedten veszélyes lehet. Lehet, hogy nem tudja, de ezek számítógépes goonok játszótereivé válhatnak, és az árnyékban arra várnak, hogy rávegyék a gyanútlan felhasználókat és ellopják személyes adataikat. Ezért nem bölcs dolog bármilyen WiFi-vel csatlakozni, amellyel találkozhat, anélkül, hogy eszközöket használna az adatok védelmére.

A nyilvános Wi-Fi hálózat veszélyei

Sok különféle nyilvános Wi-Fi hálózat létezik Boston egész területén. Ezek a hálózatok bármely felhasználó számára nagyon veszélyesek lehetnek. Meg kell értenie a nyilvános Wi-Fi hálózat hírhedt természetét. Noha ez további kényelmet nyújt a csatlakoztatott felhasználó számára, az adott személy személyes adatai súlyosan veszélybe kerülhetnek.

Sebezhető hálózat: A Wi-Fi útválasztók szabványos titkosítási technológiákat tartalmaznak, például WPA, WPA2 vagy WPA3. De ezek a titkosítási technológiák nem olyan megbízhatóak, mint amire számíthat. A múltban rengeteg eset volt, amikor ezeket a szabványos protokollokat megsértették a rosszindulatú programok támadásait. A KRACK Wi-Fi sebezhetőség egy példa arra, hogy a rosszindulatú programok megzavarhatják a Wi-Fi biztonságát.

Hackereszelő eszközök: Jobb, ha megbízható hálózatokra ragaszkodunk, például a Starbucksban vagy a McDonaldsban lévőhöz, nem pedig egy véletlenszerű hotspothoz, amely egy szokatlan helyre bukkan fel. Lehetnek jogszerűek, de ha bárki csak ingyenesen csatlakozhat ehhez, akkor mi az a haszna a hálózat tulajdonosának? Különös óvatosság és egy kicsit józan ész alkalmazásával megóvja adatait a nyilvános hálózatok veszélyeztetésétől.

Középső ember fenyegetése: Ez egy adat-szippantási tevékenység, amelyet a rendszerbe és onnan érkező online kommunikáció figyelésére használnak. A MITM egy hírhedt támadás, amely lehetővé teszi a hackerek számára, hogy figyelemmel kísérjék, amit csinálsz, anélkül, hogy tudnád is, hogy figyelnek.

Replica Hotspotok: A számítógépes bűnözők mindig új és egyedülálló módszereket állítanak fel a webes szörfösök megkísérlése érdekében, és figyelmeztetés nélkül figyelmeztetik az eszközöket. Egy egyszerű taktika a felhasználói eszközökhöz való behatoláshoz az azonos névvel rendelkező Wi-Fi replikák létrehozása. Amikor a felhasználók csatlakoznak ehhez a veszélyeztetett Wi-Fi hotspothoz, a hacker azonnal behatolhat az eszközbe.

Az ellenőrzőlista, amelyet figyelembe kell vennie, amikor csatlakozik egy ingyenes WiFi-hez Bostonban

A fent említett pontoknak meg kellett győződniük arról, hogy a nyílt hálózatok hihetetlenül veszélyesek lehetnek. Az ingyenes WiFi hálózathoz való csatlakozás előtt feltétlenül kövesse az alább említett biztonsági ellenőrző listát.

Mindig csatlakozzon az autentikus WiFis-hez

Mindannyian szeretjük használni az ingyenes Wi-Fi-hálózatokat. Vannak olyan hackerek, akik szeretik kihasználni ezt a sürgetést, és arra késztetnek téged, hogy hibákat kövessen el, amelyek a személyes adatainak veszélyeztetéséhez vezetnek. Ügyeljen arra, hogy ne csatlakozzon minden replika Wi-Fi hálózathoz. Például, ha a Starbucksban tartózkodik, és észreveszi, hogy több ingyenes Wi-Fi-hozzáférési pont elérhető, kérjük, kérjen a személyzettől a megfelelő hálózatot, és csak ehhez a hálózathoz csatlakozzon..

Ugyanezt a gyakorlatot meg kell ismételni a kávézókban, repülőtereken és más helyeken, ahol ingyenes hálózatok állnak rendelkezésre.

Mindig tiltsa le az automatikus megosztást

A hackerek több taktikát használnak a hálózaton belüli csapkodáshoz. A készülék sérülékenységeinek felkutatása mindig tetejére teszi ezt a listát. A legnagyobb sebezhetőség ebben az esetben az, ha a hackerek könnyedén hozzáférnek a rendszeréhez. Ki kell kapcsolni vagy le kell tiltania az automatikus megosztási funkciót, ha nyilvános hálózaton vagy hotspoton dolgozik.

Kerülje az érzékeny tevékenységeket az ingyenes Wi-Fi hozzáférési pontokon

A nyilvános Wi-Fi-hálózatok maximális kényelmet nyújtanak Önnek, így könnyedén böngészhet az interneten. Azonban az ezekben a hálózatokban rejlő veszélyek meghaladják a kínált kényelmet és előnyöket. Ezért ajánlott, hogy minden áron kerülje el a magán- vagy bizalmas információk megosztását ezeken a hálózatokon.

Védje készülékét VPN-vel a nyilvános Wi-Fi-vel kapcsolatos bármilyen fenyegetés ellen

Bármely ingyenes Wi-Fi hotspothoz való csatlakozás hihetetlenül kockázatos lehet, hacsak nincs olyan eszköz, amely biztonságot nyújthat az online kommunikációhoz. A PureVPN biztosítja ezt a nyugalmat azáltal, hogy fokozza az online biztonságot, és gondoskodik arról, hogy biztonságban maradjon, ha nyilvános Wi-Fi hálózathoz csatlakozik..

A PureVPN hozzáférést biztosít a speciális szerverekhez, amelyek tele vannak az online biztonság megőrzéséhez szükséges összes eszközzel. A PureVPN katonai titkosítást kínál, amely biztosítja, hogy még a legszezonálisabb hackerek sem tudnak feltörni az Ön személyes adataiban..

Vannak olyan funkciók is, mint a Wi-Fi biztonsági funkció, amely megduplázza az adatok biztonságát, ha nyilvános Wi-Fi hálózathoz kapcsolódik.

Az online tevékenységek gondozása mellett a PureVPN névtelenné is tesz téged az interneten, és hozzáférést biztosít bármilyen weboldalhoz vagy az interneten elérhető tartalomhoz. Sokkal többet tehet a PureVPN használatával, miközben csatlakozik egy ingyenes Wi-Fi hálózathoz.

Helyek ingyenes wifivel Bostonban

Most, hogy megtudja a bevált gyakorlatokat, amelyeket követhet, ha csatlakozik egy nyilvános Wi-Fi hotspothoz, az alábbiakban bemutatunk néhány helyet, amelyek Bostonban ingyenes internet-hozzáférést kínálnak:.

Ingyenes Wi-Fi a Cristopher Columbus Parkban

A hely csodálatos tájain kívül ingyenes internet-hozzáférést is élvezhet a környéken elérhető nyilvános Wi-Fi-vel.

Ingyenes WiFi a Coppában

A csodálatos konyhájáról ismert olasz étterem a vendégek számára ingyenes Wi-Fi hálózatot is kínál.

Ingyenes wifi a Szépművészeti Múzeumban

A kínált csodálatos gyűjtemények mellett szabadon és kényelmesen is böngészhet az interneten a múzeum csodálatosan berendezett csarnokaiból.

A nyilvánvaló mellett ingyenes Wi-Fi-t talál Bostonban a Lenox Hotelben, a Copley téren, a Lisztkenyérben, a szállodákban, a repülőtéren, az edzőteremben és akár a nyilvános parkokban is..

Itt található még néhány útmutatás az ingyenes WiFi-ről az Egyesült Államokban:

 • Ingyenes WiFi az Egyesült Államokban
 • Ingyenes WiFi Chicagóban
 • Ingyenes WiFi Los Angelesben
 • Ingyenes Wi-Fi San Diegóban
 • Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me