Ingyenes WiFi Chicagóban


Ingyenes WiFi Chicagóban

Chicago Illinois fővárosa, és az Egyesült Államok harmadik legnépesebb városa. A város híres ragyogó infrastruktúrájáról és fantasztikus helyeiről a turisták számára, akik ellátogathatnak és élvezhetnek.


A népszerű turisztikai célponttól számítva, Chicago tele van nyilvános Wi-Fi hozzáférési pontokkal. Ha Chicagóban jársz, és miközben ezen a város gyönyörű utcáin barangolsz, több száz helyet fogsz találni, ahol ingyenesen csatlakozhat az internethez..

Az alábbi útmutató segít megtalálni az ingyenes Wi-Fi-t Chicagóban, és segítséget nyújt abban, hogy biztonságban maradjon ezen a helyen!

img

Ugorj…

A nyilvános Wi-Fi hálózatok rendkívül veszélyesek. Anélkül, hogy tudnánk e hálózatok veszélyeit, ezeket a hálózatokat számítógépes goonok játszótérként használják, és az árnyékban arra várnak, hogy rávegyék a gyanútlanokat és ellopják személyes adataikat. Bölcs dolog lenne bármilyen Wi-Fi hotspothoz csatlakozni, amellyel eszköze van az adatok védelméhez.

A nyilvános Wi-Fi hálózat veszélyei

Chicago-ban rengeteg nyilvános Wi-Fi hálózat található. Ezek a hálózatok nagyon veszélyesek lehetnek minden szörfös számára. Fontos, hogy megértse a nyilvános Wi-Fi hálózat hírhedt természetét. Annak ellenére, hogy további kényelemmel látja el a hozzá csatlakozókat, komolyan veszélyeztetheti a csatlakoztatott eszközön tárolt minden magán adatot.

Replica Hotspotok

A számítógépes bűnözők mindig innovatív módszereket vezettek be a hotspothoz csatlakoztatott bármely eszközbe való bejutáshoz anélkül, hogy riasztanák volna őket. Ennek legegyszerűbb módja az, hogy reprezentatív Wi-Fi hálózatokat hozzon létre, amelyeknek pontosan ugyanaz a neve. Az eszköz anélkül csatlakozik ehhez a hotspothoz, anélkül, hogy tudta volna. Ez komolyan veszélyeztetné a készüléket.

Hacker szerszámok

Nehéz elhinni, de a valóság az, hogy a Wi-Fi hálózatba való becsapódás elég egyszerű, az interneten elérhető sokféle eszköznek köszönhetően. Rengeteg ingyenes hacker készlet áll rendelkezésre, amelyek garantálják a hozzáférést bármilyen Wi-Fi hálózathoz a felhasználó engedélye nélkül. Bármely feltörekvő hackeres felhasználhatja ezeket az eszközöket bármilyen választott Wi-Fi hálózat veszélyeztetésére.

Sebezhető hálózat

A Wi-Fi útválasztókhoz szabványos titkosítási kulcsok, például WPA, WPA2 vagy WPA3 vannak telepítve. Ezek a titkosítási kulcsok nem nagyon megbízhatóak, és a múltban számos esetben a protokollokat rosszindulatú programokkal sértették meg. A KRACK Wi-Fi sebezhetőség egy példa arra, hogy a rosszindulatú programok milyen veszélyesek lehetnek a Wi-Fi biztonsága szempontjából.

A középső férfiak fenyegetése

A MITM egy olyan adat-szimatolási fenyegetés, amelyet az online forgalom figyelésére használnak. A MITM támadás hírhedt természetű, és lehetővé teszi a hackereknek, hogy az adatokra áttekintsék, és látják, mit csinál, anélkül, hogy tudnának.

Biztonsági ellenőrzőlista Mielőtt csatlakozna egy ingyenes WiFi-hez Chicagóban

Most, hogy tudja, mennyire veszélyesek lehetnek a nyilvános Wi-Fi hotspotok, itt az ideje, hogy ellenőrizze, hogy követi-e az alább említett biztonsági ellenőrző listát:

Csatlakozzon csak az autentikus Wi-Fi-hez

Az ingyenes Wi-Fi használata szórakoztató. De mindannyian hibát követtünk el, amikor egy kávéházban vagy egy szállodában ültünk egy ismeretlen Wi-Fi hálózathoz. Ahogy a fentiekben kifejtettük, a hackerekről ismert, hogy replikációs pontokat hoznak létre az Ön számára. Ezek a hotspotok megzavarhatják az eszköz biztonságát. Ezért ne felejtse el konzultálni a körzet személyzetével, és kérje meg őket, hogy segítsenek megtalálni a megfelelő Wi-Fi hotspotot.

Ugyanezt a gyakorlatot meg kell ismételni a kávézókban, repülőtereken vagy más helyeken, ahol ingyenes hotspotok állnak rendelkezésre.

Mindig tiltsa le az automatikus megosztást

A hackerek több taktikával rendelkeznek, amelyek felhasználhatók a hálózaton belüli csapkodásra. A sérülékenységek felkutatása a legjobb módszer a készüléken való feltörésre. És a legnagyobb sebezhetőség az automatikus megosztás funkció, amely lehetővé teszi a hackerek számára, hogy könnyedén hozzáférjenek a rendszeréhez. Az automatikus megosztás funkciót le kell kapcsolni, amikor csatlakozik egy nyilvános hotspothoz.

Kerülje az érzékeny tevékenységeket az ingyenes Wi-Fi hozzáférési pontokon

A nyilvános Wi-Fi hotspotok maximális kényelmet nyújtanak, így könnyedén böngészhet az interneten. Azonban a hálózatokon rejlő veszélyek meghaladják a kínált előnyöket. Ezért azt javasoljuk, hogy kerülje el minden magán- és bizalmas adat megosztását ezeken a hálózatokon, minden áron.

Védje készülékét VPN-vel a nyilvános Wi-Fi-vel kapcsolatos bármilyen fenyegetés ellen

Hihetetlenül kockázatos az ingyenes Wi-Fi-hálózatokhoz való csatlakozás, hacsak nem rendelkeznek a szükséges eszközökkel, amelyek biztonságot nyújtanak az online forgalom számára. A PureVPN biztosítja a nyugalmat azáltal, hogy javítja az internetes biztonságot, és minden anonim személyében biztonságban tartja, ha nyilvános Wi-Fi hálózathoz kapcsolódik..

A PureVPN speciális szerverekkel rendelkezik, amelyek tele vannak az összes funkcióval, amely az online biztonság gondozásához szükséges. A PureVPN katonai biztonságot nyújt a legjobb titkosítási szabványok formájában, amely biztosítja, hogy még a legtapasztaltabb hackerek sem tudnak behatolni a forgalomba..

Olyan funkciókat is talál, mint például a Wi-Fi biztonság, amely megduplázza a forgalom biztonságát, ha nyilvános Wi-Fi hálózathoz csatlakozik.

A webes tevékenységek biztosítása mellett a PureVPN névtelenné is tesz téged. Ezenkívül hozzáférést biztosít az interneten elérhető összes tartalomhoz. Sokkal többet tehet a PureVPN használatával, miközben csatlakozik egy ingyenes Wi-Fi hotspothoz.

Helyek ingyenes Wi-Fi-vel Chicagóban

Most, hogy tisztában van a bevált gyakorlatokkal, amelyeket a nyilvános Wi-Fi hotspothoz történő csatlakozás előtt kell követni, az alábbiakban felsorolunk néhány helyet, ahol meglátogathatjuk az ingyenes internetkapcsolatot..

Ingyenes Wi-Fi a Millennium Parkban

A park csodálatos tájain kívül ingyenes internet-hozzáférést is élvezhet a környéken elérhető nyilvános Wi-Fi-hotspotokon keresztül..

Ingyenes Wi-Fi a Four Seasons Hotelben

Miközben csodálatos ételeket élvez a szobájának kényelmében, ingyenes Wi-Fi hálózatot is elérhet.

Ingyenes Wi-Fi a chicagói Művészeti Intézetben

Vannak csodálatos gyűjtemények, amelyeket megtekinthet, és szabadon is böngészhet az interneten ezen a csodálatos múzeum csodálatosan berendezett csarnokairól..

A nyilvánvaló mellett az ingyenes Wi-Fi-t a chicagói szállodákban, repülőtereken, tornaterem stúdiókban, éttermekben és akár nyilvános parkokban is megtalálhatja.

Itt található még néhány útmutatás az ingyenes WiFi-ről az Egyesült Államokban:

 • Ingyenes WiFi az Egyesült Államokban
 • Ingyenes WiFi Bostonban
 • Ingyenes WiFi Los Angelesben
 • Ingyenes Wi-Fi San Diegóban
 • Ingyenes WiFi New Yorkban
 • Ingyenes WiFi a Phoenixben
 • Ingyenes WiFi Houstonban
 • Ingyenes WiFi Philadelphiában
 • Ingyenes WiFi a Mcdonaldsban
 • Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map