Ingyenes Wi-Fi hozzáférési pontok San Diegóban

A kaliforniai San Diego nemcsak a kellemes időjárásáról, a gyönyörű strandokról, a járható kikötő elől, a szép parkokról vagy a Comic-con rendezvényeiről ismert. A város meglehetősen népszerű a folyamatosan összekapcsolt internet-életmódja miatt. A várost Kaliforniában a 15. leginkább összekapcsolt régióként, Santee és Coronado követi.

Több mint száz nyilvános Wi-Fi-t talál San Diegóban, például éttermekben, kávézókban és repülőtereken. Ha éppen most költözött ebbe a gyönyörű városba, vagy elutazott oda nyaralni, akkor ez az útmutató nagyon hasznosnak találja az ingyenes WiFi megtalálását San Diegóban, Kaliforniában..

img

Ugorj…

A nyilvános WiFi hálózatok veszélyei

A nyilvános vagy ingyenes Wi-Fi-hálózatok San Diegóban vagy bármely más régióban veszélyesek, és ezt nem tagadjuk. Fontos, hogy hozzáértő Wi-Fi-felhasználóként legalább alapvető ismeretekkel rendelkezzen a fenyegetésekről és arról, hogy ezek a fenyegetések hogyan veszélyeztethetik az adatok integritását és a magánéletét.

Hackereszelő eszközök: Hidd el vagy sem, a Wi-Fi-hálózat feltörése nem bonyolult. Sőt, könnyebbé válik ezeknek a nyitott hálózatoknak a feltörése néhány online elérhető hacker-készlettel. Az ilyen nyilvánosan elérhető eszközök használatával a feltörekvő hackerek vagy snoopers kísérleteznek a hálózat legsebezhetőbb eszközein.

Rossz pontok: A számítógépes bűnözők soha nem állnak elő egyedülálló módon az online felhasználók megcáfolására vagy eszközük megsértésére, anélkül hogy riasztanák őket. Az egyik ilyen módszer, amelyet a hackerek a felhasználók elcsábítására használnak, egy hamis nyilvános Wi-Fi hotspot létrehozása. Azáltal, hogy teljes mértékben ellenőrzi a hálózatot, a hackerek szinte bármit megtehetnek a felhasználók adatainak ellopására.

Középső ember fenyegetése: Az MITM az a támadás, amelyben minden hacker vagy snooper kihasználja a Wi-Fi vagy más hálózat sebezhetőségét, és titokban hallgat minden rajta folytatott kommunikációra. A hackerek nemcsak ezeket a támadásokat használhatják kémkedéshez, hanem lépést is előrehaladva módosíthatják a kéréseket.

Sebezhető hálózat: A Wi-Fi útválasztók szabványos titkosítási technológiákkal, például WPA, WPA2 vagy WPA3 érkeznek. Sajnos ezek a Wi-Fi biztonsági hozzáférési technológiák nem olyan megbízhatóak, mint amire számíthat. Valójában sok olyan eset volt, amikor ezeket a szabványos protokollokat megsértették a rosszindulatú programok támadásaival. Vegyük például a KRACK Wi-Fi sebezhetőséget, amely felfedezésével 2017-ben fejjel lefelé fordította a biztonsági világot.

Az ellenőrzőlista, amelyet figyelembe kell vennie, amikor csatlakozik egy ingyenes Wi-Fi-hez San Diegóban

Végül meg van győződve arról, hogy veszélyesek lehetnek a nyilvános vagy a nyílt hálózatok? Ha igen, akkor kövesse a biztonsági ellenőrző listát, mielőtt csatlakozik egy ingyenes Wi-Fi hotspothoz.

Mindig csatlakozzon az autentikus Wi-Fi-hez

Ne engedje, hogy bárki kihasználja az Ön igényét, hogy csatlakozzon és hozzáférjen az ingyenes Wi-Fi-hez. Fontos, hogy óvatos legyen az ilyen hálózatokhoz való csatlakozáskor, különösen akkor, ha egy híres helyen használ hálózatot. Például a Starbucks egy nemzetközi márka, ezért óriási népszerűsége van. Ha a Starbucks-on vagy, és több hasonló névvel rendelkező hálózaton is találkozol, kérdezd meg a dolgokat, hogy a hálózat valódi-e vagy sem.

Ugyanezt a gyakorlatot alkalmazhatja, ha kávézóban, repülőtéren vagy akár szállodában van. A legfontosabb elvitel itt az, hogy mindig vigyázni kell.

Mindig tiltsa le az automatikus megosztást

A hackerek mindig eltérő taktikájúak, és a biztonsági rések felfedezése a listájuk tetején található. A megosztásnak a hálózaton történő nyitva tartása önmagában nem sebezhetőség, ám ez a hackerek számára könnyű hozzáférést biztosíthat a rendszeréhez. Ezért győződjön meg arról, hogy a szolgáltatás ki van kapcsolva vagy le van tiltva, ha nyilvános hálózaton vagy hotspoton dolgozik.

Kerülje az érzékeny tevékenységeket az ingyenes internet-hozzáférési pontokon

Bár igaz, hogy az ingyenes hotspotok megkönnyítik az internethez való kapcsolódást és az online tevékenységek folytatását útközben; ezekben az ingyenes hálózatokban rejlő veszélyek azonban meghaladják az általuk kínált kényelmeket vagy előnyöket. Ezért ajánlott elkerülni a magántevékenységeket ezeken a hálózatokon.

Védje készülékét VPN-vel a nyilvános Wi-Fi-vel kapcsolatos bármilyen fenyegetés ellen

Az ingyenes Wi-Fi-hozzáférési pontokhoz való csatlakozás kockázatos lehet, hacsak nem használ olyan biztonsági eszközt, amely védi az adatait, például egy virtuális magánhálózatot. A PureVPN nyugalmat nyújt az internet biztonsága szempontjából. VPN szervereinket katonai titkosítás védi. A nagyon titkosított szerverek megóvják adatainak magánéletét és integritását, függetlenül attól, hogy milyen hálózatra van csatlakoztatva, azaz otthoni vagy nyilvános Wi-Fi.

A passzív titkosítási képességeken kívül az alkalmazás elérhető egy Wi-Fi biztonsági funkcióval is, amely megduplázza az adatok biztonságát, különösen a nyilvános hálózatokban.

Azáltal, hogy a PureVPN biztonsági másolatot készít az internetes forgalom vagy az érzékeny adatok biztonságáról, végül online tranzakciókat végezhet, számlákat fizethet, vagy bármilyen gond nélkül folytathatja az online vásárlási élményt..

A biztonság mellett, a VPN-szolgáltatásaink sokoldalú képességei között szerepel az országspecifikus tartalmak elérése, a különböző helyekről származó játékok megtalálása, pénzmegtakarítás a repülések foglalásakor és még sok más.

Helyek ingyenes WiFis-szel San Diegóban

Most már ismeri a magánélet és az adatok védelmének legjobb gyakorlatait és lehetőségeit, itt az ideje megtanulni, hogyan lehet ingyenes Wi-Fi-t kapni, amikor San Diegóban utazik..

Mcdonald’s

A McDonald’s fiókjainak ezrei vannak a világ minden tájáról, és San Diego-ban is vannak láncuk. Tehát, ha villásreggelit tervez a McDonald’s-ban, számítson egy teljesen ingyenes internetre is.

Így csatlakozhat a McDonalds ingyenes wiféhez

Starbucks

Ez a tökéletes hely, ha egy csésze kávét keres, vagy valami időt, ami távol van a munkától. Csak csatlakozzon a Starbucks ingyenes internetéhez, kortyolja el kedvenc kávéját és böngésszen.

Buffalo vadszárnyak

A Buffalo Wild Wings kedvező árú és gondos boldog órájú étkezése nem az egyetlen, ami tetszeni fog. Élvezheti a teljesen ingyenes internetet is, miközben megkóstolja kedvenc ételeit.

A nyilvánvaló mellett ingyenes Wi-Fi-t talál San Diegóban, Barnes-ban & Noble, Apple üzletek, Target, szállodák, repülőtér, tornaterem stúdiók és akár nyilvános parkok.

Itt található még néhány útmutató az ingyenes WiFi-hez az Egyesült Államokban:

 • Ingyenes WiFi az Egyesült Államokban
 • Ingyenes WiFi Bostonban
 • Ingyenes WiFi Chicagóban
 • Ingyenes WiFi Los Angelesben
 • Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me