Hozzáférés a McDonald ingyenes WiFi hálózatához

A McDonald’s 2010 óta kínál ingyenes Wi-Fi-t ügyfeleinek. Nincs sávszélesség vagy időkorlát, és a felhasználók dönthetnek úgy, ameddig csak akarják. Csak az Egyesült Államokban több mint 14 000 országszerte élvezheti az ingyenes internet-hozzáférést.

Könnyen dolgozhat, ellenőrizheti e-mailjeit, vagy kapcsolatba léphet barátaival a közösségi médiában.

A csatlakozáshoz csak annyit kell tennie, hogy megérinti Waypot_Access a WiFi hálózatok listáján, és fogadja el a „Szerződés feltételeit” .

mcdonalds wifi bejelentkezés

Ugorj…

Jegyzet: A McDonald’s Free WiFi-be történő bejelentkezéshez nincs külön bejelentkezés

Hozzáférés a McDonald’s Wi-Fi-hez a laptopon

Legyen laptop vagy bármilyen más eszköz, kényelmesen csatlakozhat a McDonald ingyenes WiFi-jéhez.

A következő folyamat kapcsolódik a McDonald ingyenes Wi-Fi-hez:

 • Először mozgassa a kurzort a jobb oldalára Windows tálca és keresse meg a Wi-Fi ikonra ahol látni fogodwayport_accessHálózatot.
 • Érintse meg Csatlakozás Internet kapcsolat létesítéséhez.
 • Amint a hálózat létrehoz egy internetes kapcsolatot, a böngésző automatikusan megnyitja a McDonald’s feltételeket & A feltételek weboldala. Fogadja el a feltételeket a folytatáshoz és válassza ki Csatlakozzon.
 • Csatlakozás után állapotüzenet jelenik meg az oldal tetején "Ön csatlakozik a McDonald’s Wi-Fi-hez. Élvezd!"
 • Most, hogy hozzáféréssel rendelkezik az internethez, megnyithat egy új lapot a böngészőjében, és meglátogathatja a kívánt webhelyeket. Az internetkapcsolatot választhatja le.

Hozzáférés a McDonald’s Wi-Fi-hez az Android segítségével

Bármely eszköz csatlakoztatásához hasonlóan Android telefonját is csatlakoztathatja a McDonald ingyenes Wi-Fi hálózatához. Nem számít, melyik Android-telefont használ, mivel a lépések ugyanazok.

 • Menj tovább a telefonodhoz Beállítások és válassza ki Wi-Fi.
 • Megjelenik a hálózatok listája, válassza a lehetőséget wayport_access és kattintson a gombra connect.
 • Látni fogja a csatlakoztatva állapot.
 • Most nyissa meg a mobilját böngésző és automatikusan megnyílik A McDonald Wi-Fi kapcsolat oldala.
 • Koppintson a Ingyenes kapcsolat és elfogadja a Általános Szerződési Feltételeket a Wi-Fi hálózathoz való csatlakozáshoz és a McDonald ingyenes internet-kapcsolatához való hozzáféréshez.

Hozzáférés a McDonald’s Wi-Fi-hez iPhone-on

Ha az iPhone készülékén van "automatikusan csatlakozik" funkció be van kapcsolva, akkor megjelenik egy McDonald’s Wi-Fi felbukkanó ablak. Koppintson a kapcsolat folytatása elemre, miután elolvasta a szerződés feltételeit. Alternatív megoldásként teheti a következőket:

 • Nyissa meg iPhone-ját Beállítások menüt, és koppintson a elemre Wi-Fi.
 • választ Wayport_access. Észre fogja venni, hogy közvetlenül a Wi-Fi név alatt egy kis üzenet jelenik meg: Nem biztonságos hálózat.
 • Most nyissa meg a Safari-t vagy bármely más böngészőt, és automatikusan meghívja Önt A McDonald ingyenes Wi-Fi bejelentkezési oldala. Koppintson a Csatlakozzon a böngészés megkezdéséhez.

Hogyan ellenőrizhetem, hogy a McDonald’s Outlet-nél ingyenes Wi-Fi hozzáférés van-e?

2010-ben az AT&A T, amelyet korábban WayPort néven ismert, körülbelül 28 000 telephellyel biztosított kapcsolatot az Egyesült Államokban. Feleik a McDonald’s Free WiFi részére voltak. Könnyű megtalálni és csatlakoztatni a McDonald’s Wi-Fi-t. Csak annyit kell tennie, hogy egy McDonald étterme határain belül tartózkodik, ahol elérhető az ingyenes Wi-Fi-hálózat. A McDonald’s ingyenes Wi-Fi szolgáltatást kínál az Egyesült Államokban található helyszíneinek több mint 82% -ában, ami azt jelenti, hogy nagy eséllyel talál olyan helyet, ahol ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre.

Az étterem könnyen megtalálható, kövesse a következő lépéseket:

 • Menjen tovább a McDonald’s éttermi kereső oldalára. Ha odaért, csak be kell írnia a név az ön város ban,-ben keresési mező
 • Görgessen le az eredményekhez, és keressen egy funkcióval rendelkező helyet Wi-Fi alatt Szolgáltatások.

Miután közel van az étteremhez, egyszerűen lépjen az eszközének Wi-Fi paneljére, és keresse meg a hálózatotA McDonald ingyenes WiFi

Mennyire gyors a McDonald ingyenes Wi-Fi hálózata?

Az ingyenes Wi-Fi-hálózatok általában lassúak és gyakran kapcsolódnak le, igaz? A felhasználóknak azonban jó mondaniuk kell a McDonald ingyenes Wi-Fi hálózatáról, és ha kíváncsi vagy, mennyire jó lehet egy ingyenes internet-kapcsolat, akkor itt áll a teszt eredménye:

A Lifewire szigorú tesztet végzett, és eredményeik azt mutatják, hogy a McDonald ingyenes Wi-Fi feltöltésének és letöltésének sávszélessége olyan jó, mint amire számíthat az irodákban és az otthoni nagysebességű Wi-Fi hálózatban..

Míg a tesztet egy adott McDonald’s Wi-Fi internet hálózaton végezték, nyugodtan feltételezhetjük, hogy a többi helyszín ugyanazokkal az eredményekkel büszkélkedhet:

 • A teszt 58 Mbps letöltési sebességet mutatott.
 • A feltöltési sebesség 14 Mbps volt.
 • A hálózaton minimális aktivitással rögzített terhelt késleltetés 27 milliszekundum volt.
 • Nagy adatfelhasználás esetén a késleltetés akár 517 milliszekundumot is elérhet.

Miközben McCafe-re, Big Mac-re vagy csirke rögökre jött a McDonald’s-on, kényelmesen közvetítheti kedvenc TV-műsorait és filmjeit késés nélkül.

Wi-Fi hálózati szűrők

Mint minden ingyenes Wi-Fi-hálózat esetében, bizonyos korlátozások vonatkoznak arra, hogy mi lehet böngészni és közvetíteni. Emlékeztetőül: a McDonald’s éttermei családbarátak, vagyis bizonyos hálózati szűrők lesznek a nem megfelelő vagy nem biztonságos tartalomra.

Ha elérte a McDonald’s-t, és megpróbál hozzáférni a következő tevékenységek egyikéhez, akkor egy üzenet fog kérni, amelyben azt mondják, hogy a webhely blokkolva vagy elérhetetlen.

 • Felnőtt webhelyek
 • Webhelyek letöltése
 • P2P-ügyfelek és más kalózkodási szolgáltatások
 • Rosszindulatú webhely

Egyes webhelyek le vannak tiltva, hogy a létesítmény biztonságban legyen az explicit légkörtől.

Védje meg magát az ingyenes Wi-Fi hálózatokon

Az ingyenes Wi-Fi hozzáférési pontok és különösen a nyilvános Wi-Fi hálózatok táplálkozási pontot jelentenek a hackerek számára és egyaránt. Mivel a McDonald’s ingyenes nyilvános Wi-Fi-hálózatot kínál, automatikusan vonzza a rosszindulatú szereplőket a hálózatuk kihasználására..

Ez azt jelenti, hogy bárki, aki csatlakozik a McDonald ingyenes Wi-Fi-hez vagy bármely más nyilvános Wi-Fi hálózathoz, veszélyben van, hogy magán-internetes tevékenységeinek kitett legyen. Tehát ha egy ingyenes szolgáltatás élvezetére gondol, akkor vegye figyelembe, hogy csak ingyenes, mert Ön a termék!

Az adatbányászat és a számítógépes bűnözők aktívan célozzák a nem biztonságos Wi-Fi-hálózatokat (a mi esetünkben a McDonald’s), és több millió felhasználó adatgyűjtését és magánjellegű tevékenységeit gyűjtik be. Az ilyen megfigyelés elkerülése érdekében titkosítással kell megvédenie magát.

Csatlakozzon a PureVPN-hez, és takarja el az igazi személyazonosságát, titkosítással együtt, amely biztonságban tartja az internetes tevékenységeket. Amint egy virtuális IP hozzárendelésre kerül Önnek, az internetes forgalom a titkosított VPN-alagúton keresztül vezet, miközben a privát kommunikációja magántulajdonban marad..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me