Hol találok ingyenes Wi-Fi-t Los Angelesben??

Los Angeles, Kalifornia, egy gyönyörű város, sok hipnotikus és békés folttal. A város gazdag tech és ingyenes Wi-Fi hozzáférési pontokkal is rendelkezik. Ha azonban azt gondolja, hogy minden sarokban egy ingyenes Wi-Fi hotspot található, akkor tévedne a feltételezésében. Ha magunkra vállaljuk a dolgok megkönnyítését, elkészítettük ezt az útmutatót arról, hogy hogyan és hol található ingyenes Wi-Fi Los Angelesben. Ezenkívül megtanulja, hogyan lehet biztonságosan elvégezni munkáját ezeken a nyílt hálózatokon anélkül, hogy felhívná a számítógépes gólok figyelmét.

img

Ugorj…

A nyilvános Wi-Fi csatlakozási pontokat semmiképpen nem szabad megbízni. Ezek nyílt hálózatok, ahol bárki csatlakozhat, beleértve a hackereket és a snoopereket is. Ennek eredményeként nem csak a közösségi média profiljai vagy e-mail címei vannak veszélyben, hanem a bankszámla adatai és egyéb érzékeny információk is..

A nyilvános Wi-Fi hálózat egyre növekvő kockázata

Az ellenség elleni küzdelemhez először többet kell megtudnia az ellenségről és annak taktikájáról. Ha jobban megérti az ellenséget, képes lesz megvédeni magát és hatékony ellenintézkedéseket hozni. Esetünkben az ellenség láthatatlan, és jelen lehet minden nyilvános Wi-Fi-n. Nézzük meg néhány, a nyilvános Wi-Fi-vel kapcsolatos általános fenyegetést.

Támadásra hajlamos:

Ha úgy gondolja, hogy a Wi-Fi biztonsági protokollok, mint például a WPA, a WPA 2 és a WPA 3 elegendőek a tevékenységek biztosításához a hálózaton, akkor nem lehet több tévedni. A múltbeli események bebizonyították, hogy ezek a biztonsági protokollok nem állnak olyan közel szilárdnak, mint valaha gondoltak. Mégis, ha kétségei vannak róla, olvassa el többet a KRACK Wi-Fi biztonsági résről.

Kapható a hackerelőkészletekből:

A Wi-Fi-hálózat gyenge biztonságának feltárása nem rakétatudomány. Végül is a digitális térben ingyenes és fizetett eszközök állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik, hogy a nem technológiai Wi-Fi-felhasználók is veszélyeztessék a hálózatot, és teljes hozzáférést kapjanak hozzá..

A középső férfiak támadása alattomos:

Ha nem tech szakember, akkor soha nem lesz képes észlelni a hackelési kísérleteket, nem is beszélve a biztonsági résről. Valójában még a tech-hozzáértésű felhasználók számára is nehéz azonosítani egy olyan alattomos támadást, mint a MITM, más néven a Men-in-the-Middle támadás. Az ilyen típusú támadások során a támadó hozzáférést kap a hálózathoz, és két kommunikátor, azaz Ön és a Wi-Fi között ül, hogy figyelje internetes forgalmát, és bizonyos esetekben módosítsa azt..

Nem minden fogadóhely valós:

A hackerek és a snooperek ismerik a biztonsági réseket és a hálózati kihasználásokat. Nekik nem nehéz felfedezni a hálózat megsértésének módját. Az egyik leggyakoribb, mégis hatékony gyakorlat, amelyet használnak, a hamis fogadóhelyek létrehozása. A hackerek rosszindulatú pontokat hozhatnak létre, amelyek figyelik és rögzítik a felhasználók adatait.

A biztonsági ellenőrzőlista segítségével továbbra is használjon ingyenes Wi-Fi-t Las Angeles-ben

Most, hogy megértette a nyilvánosság vagy az ingyenes internet-hozzáférési pontok veszélyeit, fontos, hogy szigorú intézkedéseket hozzon azok elkerülésére:

Mindig csatlakoztasson az eredeti Wi-Fi-hez

A Wi-Fi-hálózatok tucatnyi jönnek be, ha eltalálsz egy élelmiszer-utcát, parkot, rekreációs vagy más nyilvános helyet. És mivel a hackerek tudják, mennyire kétségbeesettek a felhasználók az ingyenes internet-kapcsolat miatt, remek lehetőséget találnak arra, hogy hamis vagy rosszindulatú hotspot létrehozásával csábítsák ilyen felhasználókat. Az ilyen rosszindulatú hálózatokon a hackerek nemcsak kémkedhetnek a hálózathoz csatlakozó összes felhasználó magántevékenységein, hanem sok más módon módosíthatják a kéréseket és a károkat..

Ezért mindig ajánlott csak autentikus hálózatokhoz csatlakozni. A rosszindulatú vagy hamis hálózat mögött sok nyom található, mint például a hanghoz hasonló hálózat neve, de hiányzó vagy hozzáadott betűszó vagy bármilyen más betű hiányzik. Sőt, mindig kérdezze meg a személyzetet a Wi-Fi hotspot valódiságáért.

Mindig ellenőrizze a hálózati megosztást

Ne feledje, hogy ha a hackerek számára is ad semmilyen lehetőséget, hogy behatoljon a készülékébe, akkor az is megtörténik. Az automatikus hálózati megosztás az egyik ilyen lehetőség, amely az Ön személyes adatainak megsértéséhez vezethet. Még nagyobb károkat okozhat, ha nem ismeri a megosztást, amelyet esetleg automatikusan megnyílt az új hálózathoz való csatlakozáskor. Ezért ellenőrizni kell, hogy a hálózati megosztás funkció le van-e tiltva, vagy sem.

Soha ne végezzen bizalmas tevékenységeket nyilvános Wi-Fi-n

A nyilvános internetes hotspotok a legkevésbé ideális hálózatok számlák fizetéséhez, banki tranzakciókhoz vagy online vásárláshoz. Végül is fent említettük a sok veszélyt, amelyek az ilyen hálózatokkal járnak. Tehát mindig tartózkodjon attól, hogy bármilyen adatvédelmi szempontból érzékeny munkát nyilvános hotspoton végezzen.

Erősítse meg internetbiztonságát egy ingyenes Wi-Fi-vel Los Angelesben, VPN-vel

Mivel nem tudja megakadályozni, hogy csatlakozzon egy ingyenes Wi-Fi-hez, és természetesen ki tudja, akkor legalább a nullára csökkentheti a kockázatot egy virtuális magánhálózat, más néven VPN létrehozásával az eszközén.

A PureVPN mind a magánélet, mind a biztonság-központú megoldást kínál minden problémájára, legyen az biztonságos Wi-Fi vagy más online fenyegetés. Az adatok védelmét és névtelenségét megerősítjük katonai titkosítással, azaz 256 bites AES titkosítási algoritmussal. Tehát függetlenül attól, hogy otthoni hálózatból, irodai hálózatból vagy nyilvános hotspotból csatlakozik-e az internethez, biztosítjuk az adatok integritását és az internetes tevékenységeinek magánéletét.

A legmagasabb szintű biztonság garantálásának megkettõzése érdekében akár Wi-Fi-vel dedikált funkciót is kínálunk, a biztonságos Wi-Fi-t. Csak be kell kapcsolnia a funkciót, és teljes nyugalommal folytatnia kell az online tevékenységeket bármilyen hálózaton.

Az adatvédelem és a titoktartás mellett a VPN-szolgáltatást más célokra is felhasználhatja. Például meghamisíthatja a tartózkodási helyét az országspecifikus tartalom vagy szolgáltatás eléréséhez. Korai madár hozzáférést szerezhet kedvenc online játékaihoz. Sőt, akkor is foglalhat járatokat viszonylag olcsóbb áron.

Keressen ingyenes WiFi-t

  • Egyesült Államok
  • New York
  • Főnix
  • San Diego
  • Philadelphia
  • Chicago
  • Houston
  • Florida
  • Mcdonald’s
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me