Hogyan változtassuk meg a Netflix régiót bármely országból


Hogyan változtassuk meg a Netflix régiót bármely országból

Közzétéve: 2020. március 24


A Netflix régiók megváltoztatásának és a további könyvtárak elérésének legjobb módja a VPN használata. A PureVPN használatával könnyen csatlakozhat bármely ország szerveréhez, és nézheti kedvenc TV-műsorait. A PureVPN 7 napos próbaverziót kínál, mindössze 0,99 dollárért, hogy segítsen felszabadítani a Netflix régiókat és elkerülni a stresszt a lezárás során.

Hogyan változtassuk meg a Netflix régiót

A Netflix minden eddiginél jobban visszatér néhány fantasztikus eredeti dokumentum és film készítéséhez. Végül is most több versennyel kell szembenéznie, miközben a nézők hűek maradnak a szolgáltatásához.

A frusztráció azonban akkor fordul elő, ha nem talál olyan nagyszerű lökést a könyvtárában, amelyet az USA egyik barátja ajánlott neked. A teljes katalógust lefejezi, és mégis csak a tartalmat látja, csak egy tucat alkalommal nézte meg.

Szomorú érzés? Nem kell!

Gyors módon megváltoztathatja Netflix régióját, és több ezer film, TV-műsor, docu-sorozat és egyéb tartalom megtekinthető.

Csak egy VPN szükséges.

Hogyan változtassuk meg a Netflix régiót bármely országból bárhonnan

A virtuális magánhálózat éppen az, amire szüksége van a jelenlegi Netflix régió megváltoztatásához, és más régiók, például az Egyesült Államok tartalmának megfigyeléséhez..

A Netflix befektetőire és gyártóira támaszkodik, amikor eldönti, hogy melyik tartalmat vagy könyvtárat melyik regionális közönség számára megmutatja. Mivel meg kell felelnie a műsorszórási engedélyeknek és az irányelveknek, nemcsak egyetlen országot sugározhat tartalmak között.

Ezért a Netflix minden bejövő IP-t különféle gyakorlatok segítségével nyomon követ, és regionális korlátozásokat vezet be.

Mivel az IP a probléma forrása, VPN használatával azonnal elháríthatja ezt a problémát. Miután a VPN-kapcsolat mögött állt, megcsalhatja vagy megváltoztathatja IP-jét bármilyen tetszőleges régióra.

Végül bárhonnan hozzáférhet és megnézheti a kívánt régió tartalmát. A következő módon módosíthatja Netflix régióját bármely országba a PureVPN segítségével:

 • Válassza ki a kívánt PureVPN tervet, és iratkozzon fel
 • Töltse le a kívánt alkalmazást az eszközére, és telepítse
 • Indítsa el az alkalmazást a hitelesítő adatokkal
 • Lépjen a Népszerű webhelyek fülre
 • Görgessen a Netflix USA kereséséhez
 • Most azonnal csatlakoztassa és változtassa meg a Netflix régiót az Egyesült Államokkal

Elérhető-e más országokban a Netflix?

Igen, a streaming szolgáltatás számos országban elérhető. Valójában a világ több mint 180 régiójában elérhető. Ez talán az a ritka ritka streaming szolgáltatás, amely ilyen széles lefedettséggel rendelkezik.

De találhat néhány kellemetlenséget, ha másik helyre utazik, vagy áttelepül. Például, külföldre utazás közben előfordulhat, hogy nem fér hozzá a Netflix My LIST szolgáltatásához.

A Szülői útmutatás beállításait is módosítania kell.

Abban az esetben, ha áthelyezi és meg akarja előfizetni a streaming szolgáltatást az új helyéről, akkor a valuta különbségek miatt áradó diszkriminációt kell viselnie..

Ráadásul a streaming óriás a régiók műsorszórási engedélyei szerint felosztotta a tartalmat. Például a kanadai régió hozzáférhet a Netflix eredeti könyvtárának kb. 55% -ához.

Hasonlóképpen, ha Ausztráliába utazik vagy áttelepül, a TV-műsorok és filmek mindössze 35% -ához fér hozzá. Hasonlóképpen, az Egyesült Államok kivételével minden régió némileg korlátozott hozzáféréssel rendelkezik a Netflix teljes katalógusához.

Ezért lehet, hogy meg kell változtatnia a Netflix régiót, ha ezer további tartalomhoz szeretne hozzáférni a jelenlegi előfizetésével.

Miért váltja a legtöbb felhasználó a Netflix régiót az Egyesült Államokra

Mint korábban említettük, az Egyesült Államok könyvtárában található a teljes tartalomkatalógus, amely jelenleg a Netflix tulajdonában van. Ennek oka, hogy szinte minden Netflix néző más országokban hozzáférni akar az USA Netflix könyvtárához.

Emellett az amerikai könyvtár hatalmas listát kínál a csodálatos TV-műsorokról és filmekről, amelyek kizárólag ezen a téren jelennek meg. Például nem találja a következő címeket a Netflix más regionális könyvtáraiban, például a Tremors 5, a Pets 2 titkos élete, a Bird Brain, a Killer Hurricanes, a Sin City és a The Rounders..

Ha érdekli a külföldi stúdiók tartalmainak feltárása, akkor ezt megteheti úgy is, hogy előfizet egy VPN-re, amely hozzáférést biztosít a Netflix több régiójához. (Bővebben róla)

Hogyan változtassuk meg a Netflix régiókat a népszerű eszközökön

Ha ez az Ön Android, Windows, iOS vagy Mac, akkor egyszerűen beállíthatja a VPN-t és megváltoztathatja a Netflix régiót. Mint korábban említettem, a Netflix országának megváltoztatásához csak beállítania kell a PureVPN alkalmazást, és meg kell néznie a Népszerű webhely fület..

Ugyanakkor nem számíthat ugyanazon eszközökre, amelyek nem kompatibilisek a VPN-sel. De ne aggódj. Egy egyszerű megoldás van, amelyen keresztül megváltoztathatja Netflix régióját a kívánt eszközökön.

A következő lépésekre van szükség a Netflix régió megváltoztatásához a PS4, az Xbox One, a Samsung Smart TV és az LG Smart TV esetében:

 • Telepítse a PureVPN-t a kívánt útválasztóra
 • Csatlakoztassa játékkonzolt vagy Smart TV-jét a VPN-kompatibilis útválasztóhoz
 • Használja a következő szerverek egyikét a dedikált Netflix amerikai szerverünkhöz való csatlakozáshoz:
 • abc1.ptoserver.com vagy abcgo.pointtoserver.com vagy netflix-us.pointtoserver.com
 • Nyissa meg és nézze meg a Netflixet a kívánt készülékeken

Gyakran Ismételt Kérdések

Ingyenes VPN-k alkalmasak a Netflix régió bármely országra történő átállításához?

Az ingyenes VPN szolgáltatások gyakran a VPN felhasználók elsődleges választásai. Végül is, aki nem akar egy freebie-t? Népszerűségétől függetlenül az ingyenes szolgáltatások egyáltalán nem annyira megbízhatóak, mint a fizetett szolgáltatások.

A kezdők számára egy ingyenes szolgáltatás segíthet ma megváltoztatni a Netflix régiót, de soha nem lehet biztos abban, hogy holnap van. A Netflix elég szigorú, amikor a VPN-szolgáltatások figyelésére és az IP-készlet betiltására van szükség.

Mivel az ingyenes szolgáltatások nem rendelkeznek jó infrastruktúrával és hatalmas IP-készlettel, soha nem térhetnek vissza a tilalmakból. Az ingyenes szolgáltatások emellett hajlamosak a Netflix proxy hibaproblémákra is, amelyeket a fizetett VPN-k könnyen javíthatnak.

Egy másik ok az, hogy esetleg egyáltalán nem kíván választani ingyenes VPN-szolgáltatásokat, és ez az adatnaplózási problémák. Az ingyenes szolgáltatások tárolják a felhasználók adatait, és eladják azokat harmadik feleknek, például hirdetőknek.

Bárki számára logikus választás, ha olyan prémium VPN szolgáltatást választ, mint például a PureVPN, és egész évben zökkenőmentes hozzáférést biztosít a Netflix USA és más könyvtárakhoz..

A Netflix mely országok verziói érhetők el a PureVPN oldalon?

A PureVPN akár hét Netflix könyvtárhoz is hozzáférést kínál, amelyekhez a nézők a világ bármely pontjáról hozzáférhetnek. Alkalmazásunk lehetővé teszi a Netflix elérését az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Kanadában, Japánban, Franciaországban és Németországban.

Könnyedén elérheti eszközén a Netflix regionális könyvtárait, az alkalmazásunkon keresztül. És ha olyan eszközt használ, mint például játékkonzol, ahol először a VPN-t kell telepítenie az útválasztóra, akkor megváltoztathatja a Netflix régiót az itt említett országok szervereivel:

Netflix USA esetében:

abc1.ptoserver.com

abcgo.pointtoserver.com

netflix-us.pointtoserver.com

Netflix Australia esetében:

streaming-au-tcp2.ptoserver.com

streaming-au-udp2.ptoserver.com

A Netflix Canada esetében:

ca2-ovpn-tcp.pointtoserver.com

ca2-ovpn-udp.pointtoserver.com

A Netflix Germany esetében:

streaming-de-tcp2.ptoserver.com

streaming-de-udp2.ptoserver.com

A Netflix Japan esetében:

jp2-ovpn.pointtoserver.com

A Netflix France esetében:

streaming-fr-tcp2.ptoserver.com

streaming-fr-udp2.ptoserver.com

Miért jobb a Netflix más országokban??

Az Egyesült Államok nem az egyetlen könyvtár, ahol csodálatos TV-műsorokat és filmeket nézhet. Valójában a külföldi tanulmányok is nagy hangsúlyt helyeznek azáltal, hogy nagyszerű tartalmat kínálnak.

Még többet hozzáadhat a figyelmeztető listájához azáltal, hogy hozzáfér a külföldi Netflix tartalomhoz, amely az Ön régiójában nem elérhető.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map