Hogyan továbbítsuk a PS4-et


Hogyan továbbítsuk a PS4-et

A kikötői továbbítás viszonylag gyakori kifejezés az online játékosok körében, és ez többnyire azért van, mert egy adott időpontban a játékosok azt tapasztalták, hogy a játékmenet NAT problémák miatt nem érhető el..


video_thumb

Ugorj…

Hogyan továbbíthatja a PlayStation 4 készüléket

Noha a NAT típus megnyitásához a PS4 portok azonosak, a folyamat az útválasztónként eltér, mivel nem minden útválasztó azonos konfigurációjú. Bár az útválasztó beállításai eltérhetnek, a Playstation 4 továbbításának lépései általában azonosak minden útválasztón. Csak ki kell ásnia a router beállításait.

A következő lépések a továbblépéshez a PS4-en:

 1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazás a PlayStation 4-en.
 2. Ezután görgessen le és válassza a lehetőséget Hálózat.
 3. választ A kapcsolat állapotának megtekintése.
 4. Vegye figyelembe a IP-cím a konzolon. Erre később szükség lesz a port továbbítás folyamatában.
 5. Vegye figyelembe a Mac cím a konzolon. Erre a későbbi lépésekhez is szükség lehet.
 6. Belépés az útválasztó webes felületére.
 7. Kézi hozzárendelés a statikus IP-cím neked PS4 konzol. Használja a routerhez tartozó negyedik vagy ötödik lépés adatait.
 8. Keresse meg a kikötői továbbítási szabályok a router számára.
 9. Amint ott van, add hozzá a TCP 80, 443, 3478, 3479, 3480 és UDP 3478, 3479 portokat..

Miután elvégezte a változtatásokat, azt ajánlja újraindítás A Te eszközöd. Az újraindítás után javulást kell észlelnie a NAT-típusában. Ha kíváncsi a legjobb NAT típusra, akkor az a 2. típusú NAT, amely mérsékelt, a 3. típus szigorú, az 1. típus nyitva.

Tudjon meg többet arról, hogy mi a port-továbbítás.

Mi a NAT??

A hálózati címfordítás (NAT) nagy szerepet játszik az online multiplayer játékok csatlakoztathatóságában, mivel eldönti, hogyan kezelik a bejövő forgalmat. Az online játékosok számára a NAT jelentős szerepet játszik, mivel meghatározza, kivel játszhat.

A hálózati címfordítás (NAT) egy módszer, amelyet az útválasztók használnak egy nyilvános IP-cím értelmezéséhez, amelyet az interneten használnak egy privát IP-címre, amelyet az otthoni hálózaton használnak, és fordítva.

Egy online játékvilágban a NAT akadályokat hozhat létre, ha nem megfelelően van beállítva. Számos oka lehet annak, hogy a hálózatán szigorú NAT szerepelhet. A kikötői szállítás helyett azonban kényelmesen legyőzheti az akadályokat a helyén.

A játékkonzolok világáról beszélve, három fő NAT-típus létezik, amelyek osztályozzák a többi játékos internetkapcsolatát:

NAT 1. típus – nyitva

Ez egy olyan típusú konfiguráció, ahol minden megengedett. Ez azt jelenti, hogy a Playstation 4 csatlakozhat bárki játékához és host játékhoz. Ez nem minden, a világ minden tájáról származó többi felhasználó megtalálja Önt és csatlakozhat az Ön által üzemeltetett játékokhoz. Az ilyen típusú beállítások tűzfalak nélkül közvetlenül kapcsolódnak az internethez.

NAT 2. típus – közepes

Ilyen típusú beállításnál a játékkonzol közvetlenül kapcsolódik a többi lejátszóhoz, azonban néhány szempontot korlátozni kell. Általában, ha útválasztón keresztül csatlakozik az internethez, akkor a 2. típusú NAT-t kapja.

NAT 3. típus – szigorú

Ennek a NAT típusnak a segítségével a PS4 korlátozottan kapcsolódhat a PlayStation szerver más lejátszóival. Más NAT 2-es és 3-as NAT-típusú játékosok nem csatlakozhatnak olyan játékokhoz, amelyeket megpróbálnak rendezni. A NAT 3 típusnál az útválasztónak nincs nyitott portja, és port továbbításra van szüksége.

Ez azt jelenti, hogy akkor a legjobb online játékélményt kapja, ha a NAT 1. típusa van.

Tudjon meg többet a NAT-szűrésről.

Gyakran ismételt kérdések a portok továbbításáról a PS4-en

Melyek a PS4 portjai?

Szinte minden online játékos remélheti, hogy NAT 2-es típusa lesz. Ehhez a következő portokat kell továbbítania a Playstation 4 IP-címére:

Ps4 port továbbító számok:

TCP portok: 80, 443, 1935, 3478-3480
UDP portok: 3478-3479

Segít-e a PS4 port-továbbítás az online játékokban??

A port-továbbítás célja a PS4-konzol közvetlen csatlakoztatása a Sony PlayStation hálózatához. A port-továbbítás helyett a PlayStation 4 automatikusan NAT Type 2-t (mérsékelt) kap, amely lehetővé teszi a játékélményt bármilyen behatolás nélkül..

Nyissa meg a PS4 csatornáját, és játsszon online játékosokkal. Szerezzen be PureVPN Forwarding kiegészítőt mindössze 0,99 dollárért

A NAT 2. típus a legjobb a PS4 számára?

A NAT 2-es típusról ismert, hogy a legjobb online játékokhoz. Mérsékelt biztonsággal azonban biztonsági fenyegetést okozhat a hálózatán, ezért a routerre vagy a PS4 konzolra konfigurált VPN-sel kell port-továbbítást használnia..

Miért szükséges a port-továbbítás a PS4-en?

Lehet, hogy nem tud online játékot játszani barátaival és a világ minden tájáról származó emberekkel, ha a port-továbbítás nincs konfigurálva a PS4-en. Mindez a NAT típusra esik, mivel alapértelmezés szerint a legtöbb útválasztónál be van kapcsolva a tűzfal, amely nem engedi, hogy bármilyen külső internetes forgalom belépjen a Wi-Fi hálózatba.

A PlayStation 4-en konfigurált port-továbbítással könnyedén maximalizálhatja az online játékélményt. További információ a játékok port-továbbításáról

A portok továbbítása biztonságos a PS4 számára?

Általában a kikötőszállítás biztonságos. Azonban bármi, ami online történik, kockázatokkal jár, ezért elengedhetetlen a VPN használata, ha játékélményt élvez. A PureVPN biztonságban van a DDoS támadásoktól (általános a játékosok körében).

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map