Hogyan telepítsünk korlátlan varázslatot a Kodi telepítésére

Közzétéve: 2020. január 16

Nem telepíthető a Kodi No Limits Magic Build? Ezután segítségért használja ezt az útmutatót. Ráadásul a PureVPN-t csak 0,99 dollárért használja, mivel ez az egyik legjobb Kodi VPN, amely számos kiegészítőt felold. Élvezze a Kodi csatornák közvetítését, és a lezárás alatt stresszmentesítse az agyát.

No Limits Magic Build

A No Limits Magic Build kétségkívül jelenleg a legstabilabb építmények, amelyeket a fejlesztők rendszeresen karbantartanak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a build és a kiegészítők zökkenőmentesen működnek. Telepítve van a filmekkel, TV-műsorokkal, zenével és dokumentumfilmekkel kapcsolatos sokoldalú kiegészítő könyvtárral. Mivel az alkalmazást rendszeresen karbantartja és frissíti a fejlesztők, számos új zene- és videó-kiegészítőt is üzemeltet, például a The Magic Dragon és a Deja Vu. Az alapértelmezett Aeon Nox 5: Silvo Skin olyan modern megjelenést ad az építkezésnek, hogy szinte futurisztikusnak tűnik, és az interfész megkönnyíti a navigációt. Mindent összevetve, a No Limits Build elengedhetetlen azok számára, akiknek a Kodi-ot használják otthoni szórakozásuk elsődleges forrásaként.

Jogi nyilatkozat: A PureVPN nem áll kapcsolatban a No Limits Magic build programmal. Ez egy ingyenes Kodi-konstrukció, amely nem hivatalos lerakatokból származik, és nem vállalunk felelősséget a használatáért. Ez az útmutató egyszerűen úgy lett megtervezve, hogy lehetővé tegye ezt a konstrukció biztonságos használatát személyes igényeihez. Ezenkívül a PureVPN elítéli a szerzői jogok megsértésével, valamint a kalóz tartalom streamingjével vagy megosztásával kapcsolatos minden cselekedetét.

Hogyan telepítsük a No Limits Magic Build szoftvert

Most menjünk a fő részhez. A No Limits Magic telepítési módszere a Kodi-ra épül.

Jegyzet: Az építkezés mind a Kodi Krypton 17.6, mind a Leia összes verziójával működik. Ha azonban nem tudja telepíteni az építést a Kodi Leia 18.4 vagy 18.5 verzióra, akkor 18.1-re kell frissítenie a verziót, hogy simán működjön..

A No Limits Magic összeállítási varázsló ezen a két adattáron keresztül érhető el.

 1. https://www.nolimitswiz.appboxes.co
 2. http://nolimitsbuilds.com/kodi/

Mindkét adattár működik, de a 2. számú elem néha találatot és hiányosságot jelent, ahogyan egyes felhasználók jelentik, tehát itt lesz a https://www.nolimitswiz.appboxes.co.

Felhívjuk figyelmét, hogy a varázsló telepítése után megtalálja a No Limits Magic különböző verzióit, amelyek közül néhány felnőtt tartalomra vonatkozik. A média streaminghez a legtöbb felhasználó javasolja a ‘Lite’ verzió használatát. A telepítési folyamatot három lépésre osztottuk fel. Így bontakozik ki.

1. lépés: Engedélyezze az „ismeretlen forrásokat”

Annak érdekében, hogy a Kodi elfogadhasson bármilyen harmadik féltől származó verziót vagy kiegészítőt, először engedélyeznie kell az „Ismeretlen források” funkciót.

Ugrás a Kodi „Beállítások” oldalára > ‘Rendszerbeállítások’ > „Kiegészítők” > ‘Ismeretlen források’, és kapcsolja be a funkciót. Kattintson az „Igen” gombra, amikor a „Figyelem” üzenet megjelenik

2. lépés: Telepítse a No Limits varázslót

 • Most ugorjon vissza a Kodi „Otthon” oldalára, és lépjen a „Beállítások” menübe.
 • Nyissa meg a „Fájlkezelőt” < Kattintson az „Forrás hozzáadása” elemre. > Kattintson a
 • Írja be a lerakat hivatkozást: https://www.nolimitswiz.appboxes.co/
 • A jobb oldali mezőbe, ahol megadta az URL-t, írja be a médiaforrás nevét, majd kattintson az „Ok” gombra. Válasszon valami nyilvánvaló és könnyen megjegyezhető dolgot, például a „No Limits Magic”
 • Menj vissza a Kodi kezdőképernyőjére.
 • Nyissa meg a „Kiegészítők” elemet, és válassza a képernyő bal oldalán található „Csomagtelepítő” ikont, amely úgy néz ki, mint egy doboz
 • Kattintson az „Install from Zip file” elemre, és válassza ki a médiaforrás korábban mentett nevét, amely ebben az esetben a „No Limits Magic”
 • Kodi Krypton 17.6 és korábbi verziók esetén – Válassza ki: plugin.video.nolimitswizard.zip
 • Kodi 18 Leia esetén – Válassza ki: plugin.video.nolimitswizard18.zip, majd kattintson az „Ok” gombra.
 • Néhány másodperc múlva a képernyőn megjelenő értesítést kap: „Nincs telepítve a korlátozások varázslója”

Ha a Kodi 18-at használja, a varázsló telepítése után számos felbukkanó ablak jelenik meg, amelyre egyszerűen rá kell kattintania a jobb gombra, hogy megszabaduljon tőlük..

3. lépés: Telepítse a No Limits Magic összeállítást a varázslóból

 • Menj vissza a Kodi kezdőképernyőjére
 • Kattintson a „Kiegészítők” elemre. > „Program-kiegészítők”, majd nyissa meg a „Nincs korlátozás varázsló”
 • A Kodi Leia felhasználóknak a varázsló megnyitása után a „Telepítés / frissítés” gombra kell kattintaniuk. Nincs korlátozás
 • Most látni fogja az elérhető verzió különféle verzióit. Választhat egyet az igényeinek és preferenciáinak megfelelően. Ezenkívül több kiszolgálót is választhat. Ha problémák merülnek fel a build letöltésével egy adott szerverről, próbálkozzon a következővel, amíg a letöltés meg nem kezdődik
 • Válassza a „Normál” vagy a „Friss” telepítést, majd kattintson az „Igen” gombra.
 • Most türelmesen várja meg, amíg a letöltés befejeződik
 • A letöltés befejezése után ne végezzen semmilyen más műveletet, amíg az összes fájl kibontásra nem kerül. Ha a rendszer kéri, válassza a „Kód kényszerítése bezárása” lehetőséget.
 • Indítsa újra a számítógépet, és indítsa el a Kodi-t. Ha másik eszközt, például Firestick-et használ, hajtsa végre az energiaellátási ciklust, hogy az eszköz újrainduljon

Most az összeállítás automatikusan befejezi a fennmaradó lépéseket, mint például a háttér bőrbeállítása. Ha úgy találja, hogy a háttérképek nem töltődnek be megfelelően, indítsa újra a Kodi szoftvert.

Miután a folyamat befejeződött, a Kodi kezdőképernyőjén megjelenik a futurisztikus Aeon Nox 5 Skin. Ha úgy néz ki, mint korábban, kövesse az alábbi lépéseket a bőr frissítéséhez.

 • Menj a beállításokhoz’, > Rendszerbeállítások ”Kattintson a felhasználói felület beállításaira, > Bőr
 • Válasszon Aeon Nox 5: Silvo-t
 • Kattintson az „IGEN” gombra, amikor a rendszer kéri
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me