Hogyan telepítsük a Kodi-t az Amazon Fire Stick és a Fire TV-re

Közzétéve: 2019. október 17

Szereted nézni Kodi-t? Ezután ebben az útmutatóban megismerheti a Kodi telepítését az Amazon Fire Stick és Fire TV csatornákon. Ráadásul szerezzen PureVPN-t mindössze 0,99 dollárért, hogy hozzáférjen a legjobb Kodi kiegészítőkhöz és megszabaduljon az unalomtól otthon.

Az Amazon Fire Stick kiváló streaming szolgáltatás azok számára, akik mindig mozognak, és új szórakozásra akarnak törekedni az összes szórakoztató élménnyel. Különféle tartalmakkal, például tévéműsorokkal, filmekkel és különféle műfajú dokumentumfilmekkel rendelkezik. Rengeteg elérhető az Ön rendelkezésére, de végtelen tartalommal fűszerezheti életét azzal, hogy Kodi-t a Fire Stick-hez viszi.

Sajnos az Amazon Fire Stick jelenleg inkább az Amazon Prime-fiókkal rendelkező amerikai felhasználókat célozza. Ha még nem rendelkezik ilyennel, akkor csak az Amazon Fire Stick alapvető verziójára férhet hozzá, amely nagyon kevés tartalmat kínál.

Eközben a Kodi egy nagyszerű streaming media player, amelynek nyílt forráskódja van, amely lehetővé teszi korlátlan számú kiegészítő használatát és korlátlan tartalom elérését a Kodi media player alkalmazásban. Mivel a Kodi egy harmadik féltől származó alkalmazás, csak akkor telepíthető a Fire Stickre, ha engedélyezi az eszközének az ismeretlen forrásokból történő letöltéseket és telepítéseket – még később.

Azonban ezt az emberek csinálták az utóbbi időben, és pontosan ezt magyarázza a cikk: „Hogyan kell az Amazon Fire Stick-et használni a Kodi-val”.

Hogyan szerezzünk Amazon fiókot a régiójában

sajnálatos módon, Az Amazon TV Fire Stick csak néhány országban van korlátozva, például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztráliában és Japánban. Ezen országokon kívül a regionális korlátok miatt nem férhet hozzá az Amazon Prime-hoz.

Az Amazon Fire Stick korlátozza a hozzáférést az Ön régiója alapján, tehát ha más régióban található, például Franciaországban, Spanyolországban vagy Ázsia más részein, továbbra is akadályokba ütközik és a szolgáltatások nem érhetők el. A szolgáltatás fent említett régión kívüli eléréséhez meg kell változtatnia IP-címét, és erre a legjobb módszer egy VPN használata..

Hogyan telepítsük a Kodi-t az Amazon Fire Stick-re

A Kodi telepítése a Fire Stick-re rendkívül egyszerű. Ha korábban már telepített egy alkalmazást az Amazon Fire Stick vagy az Amazon Fire TV-re, akkor a Kodi telepítése nem jelent problémát. Ha azonban még nem telepített egyetlen alkalmazást sem, akkor kövesse az alábbi utasításokat, és könnyen navigáljon a telepítési folyamatban:

Nyissa meg az eszközbeállításokat

Nyissa meg az Amazon Fire Stick beállításainak menüjét és kattintson az Eszköz elemre

Engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat

Az Eszköz menüben keresse meg a Fejlesztői beállításokat. Keresse meg az „Ismeretlen forrásokból származó alkalmazások” beállítást, és ellenőrizze, hogy engedélyezett-e.

Get Downloader App

Számos nagyszerű letöltő alkalmazás elérhető ingyenes letöltésekhez. Kiválaszthat egyet, amelyről jobb áttekintést és használhatóságot talál.

Töltse le a Kodi Downloader használatával

Miután letöltötte a Downloader alkalmazást az Amazon Fire Stick eszközére, folytassa a Kodi telepítésével. Indítsa el a letöltőt, és írja be a következő URL-t a letöltőnek a Kodi telepítőfájlba történő irányításához.

Szerezzen kedvelt Kodi-kiegészítőket

Kiegészítők telepítése a Kodi-ra egyszerű. Csak biztosnak kell lennie a megfelelő kiegészítőnél. Ennek oka az, hogy ingyenes letöltésekhez több ezer videó kiegészítő áll rendelkezésre, és mindegyik változatos tartalmat kínál. További információ a videó kiegészítők telepítéséről a Kodi Fire Stick nézésére.

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

A Kodi az utóbbi időben a tartalom gyártói és forgalmazói között zajló heves viták középpontjában állt. Sokan azt állítják, hogy a Kodi megkönnyíti a tartalomkalózkodást, és ezért azt be kell tiltani. Következésképpen sok ország szabályozta a Kodi használatát a demográfia során, gyakran bonyolult bírsággal kiszabva a Kodi felhasználóit.

Ez nem az egyetlen hátránya a Kodi VPN nélküli használatának. A legtöbb online Kodi-kiegészítő nyílt forráskódú. Ezért ezeknek a kiegészítőknek a hitelessége és átláthatósága soha nem garantálható. A múltban számos Kodi kiegészítőről beszámoltak arról, hogy beleegyezésük vagy tudásuk nélkül lopnak bizalmas felhasználói adatokat.

Annak érdekében, hogy adatai biztonságban maradjanak az interneten, és továbbra is biztonságban legyen a kormány által a Kodi használatáért kiszabott bírságok ellen, használjon prémium VPN-t, például a PureVPN-t. Csatlakozáskor az Ön valós IP-címe, amely tartalmazza a helyadatait, el lesz maszkítva, és helyébe egy új álnév IP-cím kerül. Ez új online identitást ad, amely lehetővé teszi az összes korlátozás elkerülését és a teljes lelki nyugalommal elérését a Kodi kedvenc tartalmához..

Így telepítheti a PureVPN-t az Amazon Fire Stick-re,

  1. Iratkozzon fel a PureVPN-re
  2. Szerezzen PureVPN-t Fire Fire Stick-hez
  3. Telepítse, jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával, majd csatlakozzon
  4. Válassza ki az USA-t preferált szerverként
  5. Élvezze az Amazon szolgáltatásait a világ minden tájáról

A PureVPN sikeres telepítése után hozzáférhet az összes Amazon szolgáltatáshoz, amelyeket korábban blokkoltak az Ön régiójában. A Kodi beállítása és figyelése a Fire Stick-en olyan egyszerű, mint amennyire csak lehetséges.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me