A Fusion Addon telepítése a Kodi-n?

Közzétéve: 2019. július 2

Szerencsére egyszerűen telepítheti a fúziót a Kodi-on a streaming-eszközökön, amíg VPN-t használ. Töltse le PureVPN-jét készülékére, vagy állítson be először VPN-útválasztót a fúzió könnyű telepítéséhez a Kodire. A PureVPN kedvezményes 7 napos próbaverziót kínál először csak 0,99 dollárért, így annyi kiegészítőt szerezhet a Kodi-on, amennyit csak akar, hogy elkerülje a lezárási stresszt..

** Frissítés: Kodi alkalmazásunk egy újabb, jobb verziója már nem elérhető! Kijavítottuk a hibákat & jelentős teljesítményjavításokat vezetett be. Frissítse innen a meglévő alkalmazást az 1.8.0 verzióra (ha még nem tette meg) **.
A TVAddons.co által kifejlesztett Fusion repository lehetővé teszi több kiegészítő telepítését a kedvenc tartalmak megtekintéséhez. A Fusion hozzáférést biztosít az Indigo-hoz is, amely minden egyben eszköz, amely lehetővé teszi a nem hivatalos Kodi kiegészítők keresését és kezelését. A 2017. július eleji leállítás azonban sok Kodi-felhasználó számára lehetővé tette a kodi fusion kiegészítő frissítésének vagy telepítésének lehetőségét..
Miközben a Fusion két hónappal az M.I.A-ra való visszatérés után a Kodi-jelenetet látta el, a leraktár nem ugyanaz, mint régen. Függetlenül attól, hogy ebben a kézikönyvben nem csak megmutatjuk, hogyan kell telepíteni a Fusion programot a Kodi-en, hanem megemlítjük a lerakat néhány legfontosabb alternatíváját is arra az esetre, ha további ízeket szeretne.
De mielőtt erre eljutunk, nézzük meg közelebbről, miért érdemes VPN-t használni a Kodi számára.

Hogyan telepítsük a Fusion-t a Kodi-ra

telepítse a fúziót a Kodi-ra

Most, hogy végre megértette, mi a Fusion és miért van szüksége VPN-re, íme a következő lépések, amelyeket követnie kell a kodi fusion kiegészítő, azaz indigo telepítéséhez:

 1. Menj a Fogaskerek ikon a kezdőképernyő bal felső sarkában található Beállítások.
 2. kettyenés Rendszerbeállítások.
 3. Kattintson a függőleges menüsorban Kiegészítői.
 4. Kattints a Ismeretlen források csúszka.
 5. Miután megjelenik egy felugró ablak, válassza a „Igen’ annak megerősítéséhez, hogy engedélyezte a nem hivatalos forrásokból származó kiegészítők telepítését.
 6. Visszatérés az előző menübe után Ismeretlen források engedélyezve.
 7. választ Fájl kezelő.
 8. kettyenés Add Source.
 9. A területen ‘Egyik sem”, Írja be a következőt: http://fusion.tvaddons.co, és kattintson az OK gombra Rendben.
 10. Válassza ki az alsó beviteli mezőt, írja be magfúzió használja a képernyő-billentyűzetet, majd kattintson a gombra Rendben.
 11. kettyenés Rendben az ablak alján.
 12. Most, hogy hozzáadta a Fusion forrást, térjen vissza a kezdőképernyőre.
 13. Kattintson a függőleges menüsorban Kiegészítői.
 14. kettyenés Adja meg a kiegészítő böngészőt.
 15. kettyenés Telepítés zip fájlból választási lehetőség.
 16. Keresse meg a következőként felsorolt ​​Fusion Installer szoftvert magfúzió.
 17. Az kezdd itt vagy kezdődik, itt mappába telepíti az Indigót, a kodi-repo A mappa több adattárból áll, míg a kodi-szkriptek mappa olyan függőségeket tartalmaz, mint például a Meta Handler és az URL Resolver.

Az öt legfontosabb Fusion Addon alternatíva

Mint korábban említettük, a Fusion adattár nem olyan jó, mint régen. Ez már nem tartozik a kedvenc Kodi kiegészítőihez, és ennélfogva kevés, amit valószínűleg megtehetsz vele. Szerencsére rengeteg alternatíva áll rendelkezésre, amelyeket felhasználhat. Hasonlóképpen, ha nem akarja a fúziót telepíteni a kodira és alternatívákat keres, akkor nézd meg az itt felsorolt ​​legjobb kiegészítőket:

1. NoobsandNerds Repo

A NoobsandNerds egy többcélú adattár, amely nem kínál több ezer lehetőséget, mint például a SuperRepo, ám hihetetlen minősége és a részletekre való figyelme különbözteti meg. Nem csak filmek és TV-műsorok URL-jét fogja megtalálni, hanem sportra mutató linkeket, BBC tartalmakat, niche-filmeket és néhány regionális ír TV-csatornát is talál..

2. Smash Repo

A Smash Repo, a Kodi jelenet egyik legújabb tárolója, a Kodi legnépszerűbb nem hivatalos kiegészítőinek széles választékát kínálja. Megteszi, hogy mindenki kedvencévé váljon, és a Fusion helyébe lépjen, de csak az idő fogja megmutatni. Amellett, hogy rengeteg kiegészítőt tárol, a Smash Repo számos más tárolót is üzemeltet, így egyetlen forrásból könnyen telepítheti a kívántt..
*** Megjegyzés: A link már néhány hétig nem működik, frissítjük, amint megismerjük róla további információkat. ***

3. SuperRepo

A SuperRepo az egyik legnagyobb Kodi-tároló ott, ahol több mint 2000 Kodi-kiegészítő található. A hatalmas tárolóban mellékállomások is találhatók, amelyek megváltoztatják Kodi megjelenését, élő TV-t közvetíthetnek, elkészíthetik a legújabb filmeket és nézhetnek sportokat. A tartalmat rendszeresen frissítik, és lehetőségeinek széles választéka áll rendelkezésére. Ha kiegészítőket szeretne telepíteni egyetlen lerakatból, akkor a SuperRepo-ra van szüksége!

4. Egyszerűen Caz Repo

A Caz, amelyet Cazwall-lerakatnak is neveznek, a Kodi kiegészítők legkisebb gyűjteményét kínálja ezen a listán. Ezt azonban kiválóan kompenzálja, mivel rengeteg sportcsatorna és különféle sportcsatorna büszkélkedhet. A legjobb az egész, hogy az Elysium és az UK Turks lejátszási listákkal rendelkezik, amelyek nagyszerű egyablakos szolgáltatást jelentenek mindenféle film- és TV-közvetítéshez, legyen szó akár igény szerint, akár élő tartalomról. A lerakat rendszeresen frissíti kiegészítőit.

5. Kodi Israel Repo

A KodiIsrael, más néven Kodil vagy Kodi Israel, az egyik legrégebbi Kodi-tároló, de egyben a legjobb. Hatalmas gyűjtemény-kiegészítőket kínál Kodi számára, és sokuk nagyon érdekes. Az Echo és a Fusion tárolók, például az Echo és a Fusion leállításával ez egyike azon helyeknek, ahol megtalálhatja kedvenc Kodi kiegészítői régebbi, működő verzióit..

Miért használjon Kodi VPN-t??

Ha lelkes Kodi-felhasználó, akkor keressen egy megbízható VPN-szolgáltatást, hogy online név nélkül maradjon. Végül is, az internetszolgáltatók (ISP) figyelemmel kísérik az Ön tevékenységét és csökkentik a sávszélességet, ami befolyásolja az Ön számára a kívánt tartalom Kodi-on történő streaming-képességét..
Ezenkívül a földrajzi korlátozások megakadályozhatják bizonyos kiegészítők és tartalmak elérését. Például, még ha megtanulja, hogyan kell telepíteni a kodi fusion kiegészítőt, akkor nem férhet hozzá VPN nélkül, ha az Ön régiójában korlátozott..
A PureVPN segítségével bárhonnan teljes adatfolyamot közvetíthet, amit kívánt, és ezzel megszabadulhat az ISP fojtásakor felmerülő bosszantó pufferproblémáktól. Ráadásul, mivel a valódi IP-címét felcseréli a 88 000+ IP-jünkre, korlátlanul hozzáférhet a kodi fúziós kiegészítőhöz, plusz több száz más Kodi kiegészítőhöz – bármilyen gond nélkül..

Záró szó

Ha meg akarja próbálni a Fusion alternatívák valamelyikét, amelyet a jelen útmutatóban felsorolunk, akkor csak annyit kell tennie, hogy kövesse a fentebb említett utasításokat (kivéve az 1-6. Lépést, ha ez természetesen már megtörtént), és cserélje ki a forrás URL-t, amelyet választott.
Élvezze a kívánt tartalom megtekintését a Kodi-on kedvenc kiegészítőivel!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me