Hogyan telepíthetem a Hulu-t a Kodi-ra?


Hogyan telepítsük a Hulu-t a Kodi-ra?

Telepíteni szeretné a Hulu-t az USA-n kívüli Kodi-on? Ezután használja a PureVPN eszközt, IOS, Android, Linux vagy Amazon Fire TV-t. A PureVPN 7 napos próbaverziót kínál először csak 0,99 dollárért. Használja ezt a kedvezményes ajánlatot több Kodi kiegészítés beszerzéséhez és az otthoni unalom megakadályozásához.


Az elmúlt évtizedben jelentősen megváltozott az, hogy szórakoztatjuk magunkat a videotartalommal. A hagyományos tévék és TV-kábel-szolgáltatók teljesen felváltottak az új tendenciával: vágják le a vezetékeket és feliratkoznak olyan streaming szolgáltatásokra, mint a Hulu.

A streaming szolgáltatások nagy kényelmet nyújtanak a hagyományos TV kábelrendszerhez képest. Sokkal jobb minőségű, sokkal jobb ügyfélszolgálatot és őrült mennyiségű új tartalmat biztosítanak. Ez az oka annak, hogy a streaming szolgáltatások ilyen rövid idő alatt megsemmisítették a szórakoztatóipart.

Mi az a Hulu??

A streaming szolgáltatás nagyszerű példája a Hulu. Ez az amerikai streaming szolgáltatás a Netflix mellett csak a második. Sok nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik, amelyek többsége sokkal jobb, mint a Netflix. Például számos eredeti TV-műsorral és filmmel rendelkezik, és sokkal olcsóbb, mint a Netflix. Érdemes megjegyezni, hogy a Hulu számos eredeti példánya nyert díjat. Ezek magukban foglalják a Handmaid’s Tale, a Looming Tower, a Future Man, a Marvel’s Runaways, The Path és a Castle Rock.

A legjobb rész a Hulu-ról, hogy a levegő után 24 órával frissíti a folyamatban lévő TV-műsorok legújabb epizódjait. A Netflix-szel ellentétben, ahol a felhasználóknak gyakran hónapokra kell várniuk, hogy friss epizódokat kapjanak, a Hulu felhasználók mindig az elsők, akik friss tartalmat szereznek..

Sajnos ez a csodálatos streaming szolgáltatás csak az Egyesült Államokban érhető el. Szinte lehetetlen hozzáférni Hulu-hoz az Egyesült Államokon kívülről konkrét csapkod nélkül.

Hogyan nézheted Hulu bárhonnan

A PureVPN segítségével a világ bármely pontjáról megnézheti Hulu-t. Bár a Hulu az Egyesült Államokon kívül más országokban is elérhetetlen, VPN-nel továbbra is elérheti azt, ha helyét USA-ra változtatja. Miután megváltoztatta a tartózkodási helyét, hozzáférhet minden olyan webhelyhez vagy streaming szolgáltatáshoz, amely a régiójában nem érhető el.

A tartózkodási helyét az IP-cím határozza meg, amely egy számsor, amely a hálózati szervereket ismerteti az Ön tartózkodási helyével, eszközével és egyéb személyes információkkal. A PureVPN használatával az igazi IP-címet egy új álnév IP-cím maszkolja, amely az Egyesült Államokban található. Ez lehetővé teszi az Egyesült Államok bármely online tartalomkönyvtárához való hozzáférést anélkül, hogy fizikailag jelen lenne az Egyesült Államokban.

Hogyan lehet beszerezni a Hulu Addon Kodi-hoz?

 1. Nyisd meg a Kodi-t.
 2. Menj Systems > fájl Menedzser.
 3. kettyenés hozzáad Forrás >választ Egyik sem.
 4. Az URL mezőbe írja be a http://fusion.tvaddons.org címet
 5. Találat Kész.
 6. kettyenés Írja be a médiaforrás nevét.
 7. típus magfúzió és kattintson a gombra Kész > Találat rendben.
 8. Menj Systems > Beállítások > kiegészítések.
 9. választ Telepítés ZIP-fájlból.
 10. választ magfúzió tudni, hogyan lehet eljutni Hulu-ra Kodi-on.
 11. kettyenés XMBC-jelentések > angol > entertainmentrepo.backup-1.1.4.zip.
 12. Várja meg az értesítést Szórakoztató Repo telepítve van.
 13. A kezdőképernyőn lépjen a Systems > Beállítások > Kiegészítői.
 14. Választ Telepítés a lerakatból > Szórakoztató Repo > Videó kiegészítők.
 15. választ Hulu Movie TV és kattintson a gombra Telepítés.

Hogyan lehet nézni a Hulu-t a Kodi-on a telepítés után?

Miután a Hulu kiegészítő sikeresen települt, nyissa meg a Kodi kezdőképernyőjét. Akkor lépjen a Video oldalra > Add-ons. Válassza ki az éppen telepített Hulu kiegészítőt. Élvezze az ingyenes tartalom élményét a Hulu-n.

Kodi VPN – igazán szükségem van rá?

A VPN használata a Kodi vagy a Kodi VPN mellett szükségessé vált a szerpesztők számára. Nem rejtett titok, hogy a személyes adatlopások, a ransomware és a hackerek esetében a szerpentinket támadják meg a legtöbb online közösség. Egy egyszerű magyarázat az ilyen mintára az a tény, hogy a szerpesztők mindig új platformokat keresnek, ahonnan hozzáférhetnek ingyenes videotartalomhoz..

Fárasztó az a megfelelő platform megtalálása, amely stabil sebességet és tartalmat kínál, amelyet meg szeretne nézni, és a szerpesztőknek néhány tucat webhelyet kell megnézniük, mielőtt végül jó mérkőzésre jutnának. A vadászati ​​folyamat során természetes, hogy néhány rosszindulatú linkre kattint, amely az eszköz rosszindulatú programokkal vagy más rosszindulatú programokkal való megfertőződéséhez vezethet..

Ezenkívül a Kodi-on elérhető tartalom kétségkívül nem rendelkezik licenccel. Kalóriából származik a Kodi-on, és továbbra is szolgálja célját, annak ellenére, hogy a termelők és a felügyeleti hatóságok többszörös erőfeszítéseket tettek annak leállítására. Következésképpen a szerpesztők időnként is bajba kerülnek, ha a Kodi-on keresztül kalóz tartalmat fogyasztanak.

A PureVPN használata a legjobb módja annak, hogy biztonságban maradjon az ilyen online problémákkal szemben. Ez egy nagyszerű, a streamingre optimalizált VPN, amely biztosítja az összes szükséges funkciót és funkciót, amelyek csak javítják az adatfolyam-élményt, de ugyanakkor biztosítják a digitális biztonságot is, amelyre szükség van az online biztonság érdekében..

PureVPN – Streamers ‘legjobb választás

A PureVPN a legnépszerűbb VPN a szerpesztők között. Több mint 750 szerverrel rendelkezik, amelyek optimalizálva vannak streaminghez, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy megszakítás nélkül és puffermentes streaming élményt élvezhessenek a világ bármely pontjáról. Ez lehetővé teszi a közvetítőknek, hogy elkerüljék a leggyakoribb kérdéseket, például a régióra zárolt tartalmat és az ISP-k gázosítását identitásuk anonimizálásával és adatok titkosításával.

Ha Ön rendszeres szerpentin, aki nagyon gyakran használ több streaming platformot, akkor tudnia kell, hogy nagyon magas a kockázata. Bármely hackerek vagy online betolakodók könnyen hozzáférhetnek az eszközéhez és az adatokhoz, és rosszindulatú célokra használhatják fel azokat, amelyek veszélyeztethetik hírnevét vagy pénzügyi veszteségeket okozhatnak..

Mindig jobb, ha biztonságban vagyunk, és minden alkalommal, amikor csatlakozunk az internethez, használjuk a PureVPN-t.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map