Hogyan szerezzünk VPN-t


Hogyan szerezzünk VPN-t

2020. április 10


Három lehetőség közül választhat, amikor VPN-t szerez
1. Ingyenes VPN-k
2. Fizetett VPN
3. Önálló üzemeltetett VPN-k
Olvassa tovább, hogy megtudja, melyik a legmegfelelőbb.

Hogyan szerezzünk VPN-t

Valószínűleg tisztában van a virtuális magánhálózatokkal (VPN) és azzal, hogy miként javíthatják biztonságát és adatvédelmét az internet böngészésekor.

Ami azonban összezavarodhat, az az, hogy miként teheti meg a kezét. Ne aggódj azonban – mivel fedeztük magunkat!

Az alábbiakban megismerheti a VPN alapjait, valamint a VPN beszerzésének és az eszközön történő működésének különféle lehetőségeit. Lássunk neki:

Mi a VPN és miért van szüksége??

Összefoglalva: a VPN olyan eszköz, amely extra védelmet nyújt az online tevékenységeknek azáltal, hogy elrejti az IP-címét és biztosítja az összes forgalmat.

A VPN-ek titkosítási és IP-maszkolási képességei lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy különféle műveleteket végezzenek, ideértve többek között:

Biztonságos a nyilvános Wi-Fi-n keresztül

A nyilvános Wi-Fi manapság szinte mindenhol elérhető, a könyvtáraktól és kávézóktól kezdve a repülőtereken és a bevásárlóközpontokon. De tudta, hogy ezek a hálózatok természetüknél fogva nem biztonságosak? Mivel nincs megfelelő biztonsága, a közeli hackerek védetlen forgalmat gyűjthetnek és ellophatják az Ön adatait. VPN használatakor az összes adat egy titkosított alagúton halad keresztül – ez lehetetlenné teszi a lehallgatást.

Privát böngészés

Az online tevékenységet az érdekelt harmadik felek, például az internetszolgáltatók (ISP) és a hirdetők figyelik. Ha nem akarja, hogy valaki megtudja, mit csinál az interneten, akkor a legjobb megoldás a VPN. Elrejti a tényleges személyazonosságát és tartózkodási helyét, hogy a böngészési tevékenységeit ne lehessen újra összekapcsolni veled.

Ingyenes hozzáférés az internethez

Bizonyos webhelyeket és szolgáltatásokat cenzúráznak az Ön országában? A földrajzi korlátozások miatt nem tudja streamálni a kívánt tartalmat? A VPN kiválóan használható az internet korlátozás nélkül történő használatához! A rendelkezésére álló globális szerverhálózattal virtuális tartózkodási helyét bármilyen országra megváltoztathatja, és bármire könnyedén hozzáférhet.

Hogyan szerezzünk VPN-t?

Visszatérve a jelen kérdéshez: „Hogyan szerezzünk VPN-t?” Három elsődleges lehetőség közül választhat. Míg kettőük viszonylag egyszerű, a másik bonyolult és megfelelő azok számára, akik valamivel jobban tudják a technológiát:

1. Önálló üzemeltetett VPN-k

Saját VPN beállítása otthon vagy irodában a technikai szempontból a legigényesebb lehetőség. Ennek ellenére, ha van valamilyen műszaki know-how-ja az öved alatt, és hajlandó követni az útmutatókat, akkor valószínűleg le is húzza..

önálló házigazda vpn

Ez nem mindig takarít meg sok készpénzt, de lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a VPN-beállítások bizonyos részeit. De azt is figyelembe kell vennie, hogy ha nem megfelelő VPN-kiszolgálót állít elő, akkor kockáztathatja, hogy több információt kitalál.

Nem csak ez, hanem a VPN előnyei, például a cenzúra megkerülése, nem érhetők el. Ezen okok miatt csak akkor hozza létre a VPN-t, ha rendelkezik az ehhez szükséges eszközökkel és készségekkel.

Előnyök

Te vagy a felelős a VPN-folyamat és az Ön adatai szempontjából
Megfizethető távoli elérési megoldás kisvállalkozások számára

Hátrányok

Nem sikerült feloldani a tartalmat a világ minden tájáról
Nincs megosztott IP-cím
Nagyobb gondot jelent a VPN új eszközökön történő konfigurálásakor

2. Ingyenes VPN-k

Rengeteg ingyenes VPN-szolgáltatás létezik a piacon, és az emberek gyakran ráveszik őket, gondolkodva: „Miért kell fizetni a VPN -ért, ha ingyenesen használhatja?” Nos, az ingyenes VPN-k nem számíthatnak pénzbe pénzért – de mégis fizetnie kell az adatvédelem és a biztonság szempontjából.

ingyenes vpn

A VPN működtetése jelentős beruházást igényel, és a pénz a hirdetések megjelenítésével, a sávszélesség ellopásával vagy az adatok eladásával jár. Azt is figyelembe kell vennie a használatukkal járó korlátozásokat – kötelező funkciók hiánya, kevés kiszolgálóhely, gyenge titkosítás stb..

Valójában néhányan azt is kiderült, hogy rosszindulatú programokkal fertőzött! Az ingyenes VPN használata rendben van, amíg hozzáférni kíván a blokkolt webhelyekhez. Ezektől a szolgáltatásoktól azonban mindent el kell kerülnie.

Előnyök

Ingyenesen használható

Hátrányok

Adatok naplózása és értékesítése
Túl sok hirdetés
Harmadik fél tulajdonában lévő szerverek
Gyenge sebesség és biztonság
Hajlandó DNS, WebRTC és egyéb szivárgásokra

3. Fizetett VPN-k

Ha azt szeretné, hogy élvezze az összes előnyt, amelyet a VPN az asztalhoz hoz, akkor jobb, ha ragaszkodik a teljes értékű, fizetett VPN szolgáltatáshoz. Valójában havonta néhány dollárba kerül, de legalább megkapja azt, amit fizet!

A legjobban értékelt opciók bebizonyították, hogy nincs naplózás, ami azt jelenti, hogy online tevékenységei privátak maradnak, amilyennek lennie kellene. Legalább AES 256 bites titkosítást használnak arra, hogy személyes adatait megóvja a kíváncsiskodó szemtől, és ügyfélszolgálat elérhető éjjel-nappal..

Fizetett vpn

Az olyan alapvető funkciók, mint a kikapcsolás, a megosztott alagútálás, valamint a DNS és a WebRTC szivárgás elleni védelem, az online védelmet a következő szintre vihetik. A legtöbb prémium VPN még Kínában is képes dolgozni és felszabadítani az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix.

Nincs korlátozás a sávszélesség használatára, világszerte több ezer szerverhely található, könnyen használható alkalmazások az összes főbb platformon, valamint dedikált szerverek az adatfolyam és a fájlmegosztás számára. Önnek pénz-visszafizetési garancia is van arra az esetre, ha nem elégedett a szolgáltatással.

Előnyök

Naplót nem vezetnek
Hirdetésmentes élmény
Saját tulajdonú szerverek
Kiváló sebesség és biztonság
Szivárgásmentes
Vevőszolgálat

Hátrányok

Nem mindegyik jön létre egyenlően

A dolgok csomagolása

Ha a Csináld magad (DIY) útvonal nem az Ön számára, és egy ingyenes VPN nem fogja elvégezni a munkát, akkor ellenőrizze a fizetett VPN szolgáltatást, például a PureVPN.

Nem csak a szolgáltatás beállítását és használatát szinte bármilyen eszközön lehetővé teszi, hanem az összes olyan szolgáltatással rendelkezik, amelyre szüksége van a fokozott online biztonság, adatvédelem és szabadság érdekében..

Próbálja ki ma a kockázatmentes VPN-szolgáltatást, és nézze meg magát!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map