Hogyan lehet beszerezni
Szingapúri IP-cím

IP-címet kaphat a szingapúri VPN-től. Itt van, hogyan:

  • Válassza ki a kívánt PureVPN tervet
  • Válassza ki a fizetési módot
  • Kattintson a kiegészítőkre
  • Adjon hozzá dedikált IP-t
  • Válassza az SG Dedicated IP lehetőséget
  • Feliratkozás és élvezet

hogyan lehet szingapúri ip címet szerezni

Olyan könnyű megszerezni a szingapúri IP-t!

Szerezzen szingapúri dedikált IP-t a PureVPN segítségével 3 egyszerű lépésben:

img

Regisztráció a PureVPN-hez

Ez gyors és gondtalan.

img

Töltse le és telepítse a PureVPN-t.

Több száz eszközt támogat.

img

Beállítás dedikált IP

Írja be az SG hostnevet, és élvezze!

Töltse le a PureVPN-t

Kedvenc eszközén!

Windows Mac Kinek van szüksége szingapúri dedikált IP-címre

Hasonlóképpen, egyes online szingapúri bankrendszerek nem engedik, hogy hozzáférjen a számlákhoz, nem is beszélve az országon kívüli tranzakciókról.

Kerülje el a feketelistákat

Az IP feketelistája gyakori jelenség az interneten. Általában akkor fordul elő, amikor egy IP-t olyan etikátlan gyakorlatokban vesznek részt, mint például a spamküldés stb. Lehet, hogy nem vesz részt a spamküldési tevékenységekben, de az Ön által használt megosztott IP-t a hálózat valaki más visszaélhette. Kerülje el ezt a problémát egy egyszerű IP-vel.

Legyőzni a captchas problémát

A captcha-hitelesítés nem lehet bosszantó, ha naponta vagy héten egyszer történik, de nem, ha gyakran. Csak akkor történik meg, ha túl sok a tevékenység ugyanazon IP-vel. A statikus vagy személyes IP-cím segítségével a felhasználók gyorsan eljuthatnak a Captcha-hitelesítéshez.

Szerezzen olyan IP-t, amely nem változik

Egyes internetes szolgáltatások vagy platformok megkövetelik, hogy a felhasználók minden belépéskor ugyanazt az IP-címet használják a rendszerhez. Ha olyan IP-címet használ, amely a rendszer minden egyes bekapcsolásakor megváltozik, akkor előfordulhat, hogy nem tudja elérni az ilyen szolgáltatásokat. A statikus IP-cím azonban probléma nélkül segíthet leküzdeni ezt a problémát.

Élvezze a jobb online biztonságot

A dedikált IP garantálja a jobb online biztonságot abban az értelemben, hogy engedélyezheti az IP feketelistáját és összekapcsolhatja bármely érzékeny fiókjával, például az online banki rendszerekkel. Ez lehetővé teszi, hogy kizárólagos hozzáféréssel rendelkezzen online bankszámlájához, és ezáltal segítséget nyújt biztonságos tranzakciókhoz az interneten.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me