Hogyan szerezzünk amerikai netflix-et a PS4-en

Közzétéve: 2019. december 6

Ön olyan játékos, aki szereti nézni filmeket és TV-műsorokat is? Elmúltak azok a napok, amikor a felhasználóknak át kellett váltaniuk egy másik eszközre. A fejlett játékkonzoloknak, például a PS4-nek köszönhetően közvetlenül a képernyőn elérheti a népszerű streaming webhelyeket, mint például a Netflix és az Amazon Prime. Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan lehet a Netflix alkalmazást beszerezni a PS4 és a PS4 Pro készülékre, valamint egy gyors megoldást az USA Netflix könyvtár bárhonnan megfigyelésére..

Ha kemény játékos vagy, akkor semmi sem történhet még azon kedvtelésből, amellyel a kedvenc videojátékot játsszad. Előfordulhat azonban, hogy épp akkor érzi magát, amikor le kell állítania a vezérlőt, és kortyolni egy csésze kávét, miközben egy régi klasszikus filmet vagy egy legújabb komédia show-t néz. Itt jön a játékba a PS4 többcélú játékkonzol. A fejlesztők folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a PS4 játékkonzolból teljes értékű okos eszközré vált, amely böngészőt és médialejátszót is működtet. Miután a népszerű streaming alkalmazások, például a Netflix könnyen elérhetők egy kattintással, a PS4 egyablakos megoldás a játék- és streaming-igényekhez.

Hogyan kell használni a Netflix-et a PS4-en

PS4 és PS4 Pro esetén

1. lépés: Töltse le a Netflix alkalmazást

 • Menj a PS4-hez haza, majd menj a ‘TV-hez & Videó ”, és válassza a„ Netflix ”lehetőséget.

  Jegyzet: Győződjön meg arról, hogy be van jelentkezve a PSN-fiókjába, hogy hozzáférhessen a ‘TV-hez & Videó ”lehetőséget

 • Most válassza a „Letöltés” ​​lehetőséget

  Ha nem találja a Netflix alkalmazást a ‘TV-ben & Videó ”, a következő lépések segítségével töltheti le a PlayStation Store-ból.-> Nyissa meg a „PlayStation Store” alkalmazást, majd válassza az „Alkalmazások” lehetőséget.-> Válassza a „Filmek / TV”, majd a „Netflix” lehetőséget, és nyomja meg a „Letöltés” ​​gombot.

Miután a letöltés befejeződött, folytassa a 2. lépéssel.

2. lépés: Bejelentkezés a Netflixbe

 • A PS4 kezdőképernyőjén lépjen a ‘TV-re & Videó szakaszban érintse meg a „Netflix ikont”
 • Érintse meg a „Bejelentkezés” lehetőséget a Netflix kezdőképernyőjén
 • Adja meg bejelentkezési adatait (felhasználónév és jelszó). Ha még nem Netflix előfizető, iratkozzon fel a választott tervre.
 • Most már elérheti a Netflix alkalmazást a PS4-en

Hogyan szerezzünk amerikai netflix-et a PS4-en

Most, hogy a PS4 konzolon van a Netflix alkalmazás, mutassuk meg, hogyan érheti el a hatalmas amerikai médiakönyvtárat. Ha bármilyen mainstream online streaming szolgáltatást használ, akkor már tudnia kell, hogy hírhedt módon irányítják-e azt a tartalmat, amelyhez hozzáférhet egy adott régióból, helyfüggő korlátozások alkalmazásával. A Netflix esetében az amerikai tartalomkönyvtár több címet kínál, mint társai, amely természetesen az Egyesült Államokon kívüli hozzáférésre korlátozódik. Tegyük fel, hogy az Egyesült Államokon kívül utazik, és Netflixet használ, nem lesz képes közvetíteni sok olyan kedvenc filmjét és TV-műsorát, amelyek egyébként elérhetőek voltak, miközben az országban voltál.

Szóval hogyan lehet kiutat találni ezekből a regionális akadályokból? A Netflix tűzfal szinte áthatolhatatlanná vált, és a régi módszerek, például a DNS-beállítások manuális megváltoztatása vagy a SmartDNS használata, alig működnek. Még akkor is, ha találsz valami működő smartDNS-eszközt, az inkonzisztencia arra késztetné, hogy megtörje a játékvezérlőt. Tehát mentse el magát a frusztrációtól, és szerezze be magának a PureVPN előfizetést.

Amint azt maga a név is mutatja, a virtuális magánhálózat titkosítja az internetes forgalmat, és egy kívánt helyre üzemeltetett kiszolgálón továbbítja. Tehát ha a PS4-en szeretne hozzáférni az American Netflix-hez, akkor csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik egy megbízható Netflix VPN-szolgáltatásra, amelynek széles körű kiszolgálóhálózata van, és csatlakozni kell egy amerikai IP-címhez a Netflix amerikai verziójának eléréséhez. Az olyan általános VPN-szolgáltatások, mint a PureVPN, regionális-specifikus dedikált IP-kat is kínálnak az online streaming-élmény jobb ellenőrzése érdekében.

Hogyan állítsunk be VPN-t a PS4-en

1. módszer: Csatlakoztassa a PS4-t egy VPN-t futtató routerhez

A PS4 VPN beállításának legegyszerűbb módja egy Wi-Fi útválasztó használata. Egyszerűen állítson be egy VPN-t a Wi-Fi útválasztón, amely viszont alapértelmezés szerint titkosítja a PS4-kapcsolatot. Az olyan VPN-szolgáltatások, mint a PureVPN, az útválasztók széles skáláját támogatják. A teljes útválasztó-beállítási útmutató itt található.

Miután beállította az útválasztót, kövesse az alábbi lépéseket.

 • Lépjen a PS4 XMB menüjébe, ➝ „Beállítások”, „Hálózati beállítások”
 • A „Hálózati beállítások” alatt válassza az „Internetkapcsolat beállítása” elemet, majd a képernyőn megjelenő kérelemnél válassza a „WiFi használata” lehetőséget
 • Válassza a csatlakozási módot „Easy” -ként. Most a PS4 automatikusan ellenőrzi a Wi-Fi kapcsolatot
 • Válassza ki a Wi-Fi-t, és írja be a jelszót a csatlakozáshoz
 • Válassza a „Ne használjon proxy szervert” lehetőséget, amikor a képernyőn megjelenik a felszólítás
 • Az összes ellenőrzése után fogadja el az összes beállítást, és futtassa a „Test Connection” -t
 • Most már készen állsz az amerikai Netflix közvetítésére

Ha olyan útválasztóval rendelkezik, amelyet a VPN-szolgáltatás nem támogat, próbálkozzon egy másik módszerrel, ahelyett, hogy újat vásárol.

2. módszer: A PS4 VPN beállítása a Windows rendszeren

 • Telepítse a PureVPN Windows alkalmazást a számítógépére
 • Csatlakoztassa az Ethernet-kábel egyik végét a PS4-hez, a másik végét a számítógépéhez
 • Kattintson a PS4 menü „Vezérlőpult” elemére, majd a „Hálózati és megosztási központ” elemre.
 • Kattintson a képernyő bal oldalán található „Adapterbeállítások módosítása” elemre
 • Kattintson a jobb gombbal a ‘PureVPN’ elemre, és válassza a ‘Tulajdonságok’ lehetőséget.
 • Nyissa meg a „Megosztás” fület, és jelölje be az „Engedje meg a többi hálózati felhasználótnak, hogy csatlakozzon a számítógép internetes kapcsolatán” jelölőnégyzetet.
 • Válassza a „Hálózati hálózati kapcsolat” lehetőséget, és megjelenik egy rendelkezésre álló internetkapcsolatot tartalmazó legördülő menü. Válassza ki a kapcsolatot, amelyet meg szeretne osztani a PS4 konzollal, majd kattintson az „Ok” gombra.
 • Nyissa meg a PureVPN Windows alkalmazást, és csatlakozzon egy amerikai szerverhez
 • Lépjen a PS4 XMB menüjébe, ➝ „Beállítások”, „Hálózati beállítások”
 • A „Hálózati beállítások” alatt válassza az „Internetkapcsolat beállítása” elemet, majd a rendszer kéri a „LAN-kábel használata” lehetőséget
 • Válassza a csatlakozási módot „Easy” -ként. Most a PS4 automatikusan ellenőrzi a Wi-Fi kapcsolatot
 • Válassza ki a Wi-Fi-t, és írja be a jelszavát a csatlakozáshoz
 • Válassza a „Ne használjon proxy szervert” lehetőséget, amikor a képernyőn megjelenik a felszólítás
 • Az összes ellenőrzése után fogadja el az összes beállítást, és futtassa a „Test Connection” -t
 • Most már szabadon hozzáférhet az American Netflixhez
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me