Hogyan nézhetünk filmeket ingyenesen Wi-Fi nélkül

Az olyan streaming szolgáltatások, mint a Netflix és az Amazon prime video, lehetővé tették számunkra, hogy utolérjék kedvenc és legforróbb TV-műsorainkat. A streamingnek azonban még mindig van egy jelentős hátránya, hogy mindig hozzáférni kell az internethez.

Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem előnyösek, ha külföldre utaznak. De ne aggódjon, a legjobb streaming szolgáltatások lehetővé teszik az emberek számára, hogy filmeket offline nézzenek. Sőt, mindezt ingyen, a szokásos számla részeként. Ezenkívül ebben az útmutatóban teljes körű leírást adunk arról, hogyan lehet ingyenesen filmeket nézni Wi-Fi nélkül. A legjobb az, hogy ingyenes és teljesen legális.

Netflix

Letölthet ingyenes filmeket offline megtekintéshez az androidon és a többi rendszeres előfizetésbe integrált platformon. A tartalom letöltése nem számolja a képernyők számát, amelyeken megnézheti őket.

Nem minden tartalom tölthető le, hanem a kompatibilis eszközökön keressen egy lefelé mutató nyilat, amely biztosítja a tartalmat, például filmet nézhet Wi-Fi nélkül. A Netflix világszerte bebizonyította magát, hogy az egyik legjobb módja a filmek vagy bármilyen más tartalom letöltésének.

Ha szeretné tudni, hogyan lehet filmeket ingyenesen megnézni Wi-Fi nélkül a Netflix használatával, ez nagyon egyszerű: a Netflix alkalmazást közvetlenül a számítógépére kell letöltenie, a böngésző használata helyett..

A Google Play Áruházban és a Microsoft Áruházban elérhető Netflix alkalmazás, amelyet letölthet ezeknek a streaming szolgáltatásoknak a eléréséhez. Sajnos a Linuxnak vagy a Mac-nek nem áll rendelkezésre Netflix alkalmazás, tehát nincs lehetősége offline filmeket nézni.

A Netflix megkönnyíti a letölthető filmek keresését azáltal, hogy megad egy műfaj nevét vagy az Ön által választott konkrét kulcsszavakat. Ezenkívül a nagy átviteli sebesség miatt is megszerezte hírnevét, de ez a kapcsolat típusától és sebességétől függően változhat. A legtöbb ember azonban ingyenes filmeket nézhet letöltés nélkül vagy offline módon is.

Amazon elsődleges videó

Egyszerűen letölthető filmek offline megtekintéshez az Amazon elsődleges videójából. Az összes lehetőség böngészésekor válassza az alkalmazáson belül a képernyő tetején a „Ingyenes nekem” lehetőséget. Az Amazon prime-en minden letölthető és offline állapotban, Wi-Fi nélkül nézhető.

A filmek laptopról történő letöltése nagyon egyszerű. Csak válassza a letöltés gombot a kiválasztott film leírása alatt, majd irányítsa a cuccaimra az összes offline film megtekintéséhez.

Az Amazon Prime egyik konkrét előnye az általa kínált filmletöltések széles választéka, választéka mindenféle műfajhoz tartozik, beleértve a gyerekek számára is ajánlott választásokat.

Sőt, az Amazon Prime sokkal többet kínál a csomagjában, hallható sorozatokhoz, zeneszámokhoz, e-könyvekhez és még sok más ígéretes tagsághoz. Az Amazon prime video több platformon, például Androidon vagy IOS-n keresztül érhető el, és ez az egyik legjobb módszer a filmek letöltésére vagy online közvetítésére.

STREMIO

Szeretne betekintést és motivációt gyűjteni utazási ideje alatt? A STREMIO gondoskodik arról, hogy kitöltse a rést. Könnyen letöltheti a tartalmat későbbi offline megtekintéshez a laptopján, és ügyeljen arra, hogy az egész utazás során elviszi.

A STREMIO megbízható útitársként bizonyulhat egész útja során, ezért indulás előtt feltétlenül telepítse a készülékére. A STREMIO több mint 2000 tartalmat kínál letöltésre, és feliratokat tartalmaz több nyelvre.

Miután megnézte a STREMIO beszélgetéseket, amelyek érdemesnek tűnnek, koppintson a nyílra a filmek letöltéséhez offline megtekintéshez. A STREMIO ezen kívül kreatív funkciót kínál az egyedi lejátszási listák összeállításához, hogy meghatározza az Ön által választott témákat, hogy a szabadidejében megnézhesse őket anélkül, hogy költséges idejét böngészné..

Sok más, fent említett alkalmazástól eltérően, ez az alkalmazás ingyenes tartalmat biztosít, így kiváló választás a könnyebb zsebében..

A Google filmeket és TV-t játszik

Töltse le a Google Play filmeket offline módban, így filmeket és TV-műsorokat tölthet le öt eszközről. Ha IOS-eszköz tulajdonosa, az alkalmazáson belül nem vásárolhat. Ez azonban az Android felhasználók számára nem érvényes.

A tartalom megtalálása a Google Playen egyszerű, egyszerűsített elrendezésének köszönhetően. Nagyon hasonló az Amazon prime-hez, így gyorsan megtalálhatja, mely filmeket nézze meg bármikor, bármikor. A filmek és TV-műsorok hordozható készülékeken való letöltésének képessége, különösen gyerekekkel utazáskor, nyugalmat és nyugodt utazást biztosít az egész szabadidőút során.

YouTube prémium

Letölthet filmeket offline megtekintéshez laptopon keresztül a YouTube segítségével, ha megtalálható. Minden videó leíráshoz kapcsolódik a letöltés gomb, de működéséhez prémium előfizetési szolgáltatásra van szükség. A YouTube prémium szolgáltatása azzal jár, hogy több millió hirdetésmentes videóhoz fér hozzá, és YouTube zenét is tartalmaz. Ezen felül lehetővé teszi a szülői felügyeletet a gyerekek megtekintési tevékenységének ellenőrzésére.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me