Hogyan nézhetjük élő TV-t a Kodi-n?

Frissítve: 2019. október 31

Live TV-t szeretne nézni a Kodi-n? Ezután használja a PureVPN eszközt, IOS, Android, PC vagy Amazon Fire TV-t. A PureVPN 7 napos kedvezményes próbaverziót kínál először csak 0,99 dollárért, ezáltal elősegíti a Kodi élő tévéjeinek elérését bárhonnan. Ezzel megakadályozhatja a letiltási stresszt, és hozzáférést kaphat a Kodi élő TV-jéhez.

A Kodi-t a világ minden táján élő szalagok milliói imádják. Végül is nyitva áll a kapcsolatok a korlátlan tartalomhoz, ideértve az élő online TV-adásokat is.

Számos oka van annak, hogy az emberek miért választják a Kodi-t, még akkor is, ha rendelkeznek kábeltelevíziós hálózattal. A kezdőknek unatkozik a korlátozott számú csatorna a hálózaton. Emellett megértik azt a tényt is, hogy miért kellene ragaszkodniuk a TV-kábelhálózatukhoz, ha 1000+ helyi és nemzetközi csatornára férhetnek hozzá anélkül, hogy hatalmas vagyont köhögnének??

Tehát, ha Ön is valaki, aki azt tervezi, hogy vált az Internet TV-re, ez a blog az Ön számára készült. Ebben az útmutatóban megtudhatja, hogyan lehet élő TV-t nézni a Kodi-en, valamint a legjobb kiegészítőket, amelyek zökkenőmentes IPTV élményt nyújtanak.

Hogyan nézhetünk élő TV-t a Kodi-on VPN-sel?

Mielőtt tovább folytatnánk, először szeretnénk kiemelni néhány, a Kodi-val kapcsolatos kérdést, és a legjobb megoldást ezek leküzdésére. Noha a Kodi egy nyílt forráskódú alkalmazás és ingyenes kiegészítőket kínál, előfordulhat, hogy a regionális korlátozások miatt nem tud hozzáférni néhány kiegészítőhöz. Ráadásul érdemes lehet letenni a fejét a Kodi használatakor, mivel az Internet-szolgáltatók és a hivatalos műsorszolgáltatók bizonyos kiegészítőket ráncolnak..

Ezekkel a problémákkal azonban könnyedén megkerülheti a PureVPN Kodi kiegészítő telepítését az eszközére. Először is elkódíthatja a helyét a választott ország IP-jével, hogy hozzáférjen a helyhez kötött kiegészítőkhöz. Másodszor, hamis IP cím miatt névjegyét a névjegyzékben, valamint tevékenységeit névtelenül tudja tartani.

Így kezdheti el:

 1. Feliratkozás a PureVPN-re
 2. Töltse le az alkalmazást az eszközére
 3. Indítsa el az alkalmazást, és válassza a Patak mód lehetőséget
 4. Csatlakozzon a választott helyhez
 5. Élvezze az élő TV-t a Kodi-on bárhonnan

Hogyan használjuk a Kodi-t élő TV-nézéshez?

Számos kiegészítő elérhető a Kodi élő TV-jeinek megtekintéséhez és megtekintéséhez. Pontosabban olyan kiegészítőkre van szüksége, amelyek IPTV-kiegészítőket kínálnak a Kodi számára élő TV-adásokhoz. Ebben az útmutatóban az Ultimate IPTV kiegészítőt fogjuk használni a telepítéshez. Essünk neki:

 1. Indítsa el a Kodi alkalmazást a készüléken
 2. Menj oda Rendszerbeállítások és akkor Kiegészítői
 3. Váltás a Ismeretlen források lehetőséget, és kattintson az Igen gombra, ha megjelenik egy előugró ablak
 4. Menj vissza a Kezdőképernyő
 5. Kattintson ismét, hogy menjen Rendszer Beállítások
 6. kettyenés Fájl kezelő és akkor Add Source
 7. típus http://srp.nu/ az üres mezőben
 8. típus Superrepo hogy nevezze el, majd kattintson a gombra rendben
 9. Menj Kiegészítői tól Kezdőképernyő
 10. Most menj ide Csomagtelepítő (a nyitott doboz ikon)
 11. kettyenés Telepítés Zip fájlból
 12. Keresse meg és kattintson Super Repo, akkor Kripton és Minden
 13. Kattintson a telepítéshez kodi.krypton.all-x.x.x.zip
 14. Miután a repót telepítette és engedélyezte, ugorjon a Telepítés a lerakatból
 15. kettyenés Superrepo Összes [Krypton] [v7] és akkor Videó kiegészítők
 16. Kattintson a telepítéshez Végső IPTV
 17. Menj Kiegészítői tól től Kezdőképernyő
 18. Nyissa meg az Ultimate IPTV kiegészítőt és élvezze

Legjobb élő TV Kodi-kiegészítők – A legnépszerűbb

Mint korábban már említettük, Kodi-nak nincs hiánya kiegészítőkből. Valójában kiegészítőkkel rendelkezik, amelyek minden niche-specifikus és széles kategóriában elérhetők. Hasonlóképpen, óriási leltárral rendelkezik az élő TV-kiegészítőkkel. Természetesen a kiegészítők teljes készletét nem lehetett egyetlen útmutatóban lefedni. Ezért csak azokat a megbízható kiegészítőket adtuk hozzá, amelyek szélesebb kínálatot kínálnak.

Egyesült Királyság török ​​listák

Nincs teljes lista, ha nincs mindenki kedvence, az Egyesült Királyság török ​​lejátszási listái. Mindenesetre, ha PIN kódot kér, ne aggódjon. Csak a Google segítségével, és számos webhelyet talál, amelyek a PIN-kód-generátor listára mutatnak.

Mindenesetre az UK Turk Playlists az egyik legsokoldalúbb Kodi kiegészítő, számos kategóriában, például koncertek, filmek, rádió, dokumentumfilmek, rajzfilmek, rajzfilmek, TV-műsorok és élő TV tartalmakkal..

Tehát, ha korlátlan szórakozást szeretne, akkor ezt kell megnéznie.

Mobdro

Lehet, hogy a Mobdro kevésbé ismert név a Kodi közösségben, de ez egy meglehetősen népszerű élő TV-alkalmazás az Android felhasználók közösségében. Valójában az Android rajongók több mint 70% -a használja a Mobdro-ot elsődleges választásként, hogy élő TV-t nézzen eszközén.

A kiegészítő nemcsak hatalmas, 1300+ TV-csatornát tartalmaz, hanem rendelkezésre áll régióspecifikus tartalmat is. Tehát nézd meg a kiegészítőt, és nézd meg, megfelel-e az Ön igényeinek.

cCloud TV

Ha ön az English Premier League (EPL) rajongója, akkor valószínűleg szívesen használná a cCloud TV kiegészítőt. Az EPL élő eseményén kívül számos más élő TV-csatorna és más tartalom is elérhető a kiegészítő segítségével..

Chronos

Chronos az egyik legrégebbi, mégis az egyik legjobb kiegészítő a Kodi közösségben. A különböző népszerű televíziós szolgáltatások nagyszerű kombinációját kínálja egy fedél alatt. Ennek eredményeként lehet, hogy nem kell különféle kiegészítőket telepítenie, mert itt megtalálhatók mind.

USTVnow Plus

Valójában ez nem csupán kiegészítő, hanem előfizetésen alapuló IPTV szolgáltatás, amely az Egyesült Államokban működik. Sőt, a Kodi-felhasználók több mint 90% -a használja online TV-csatornák nézését a Kodi-kompatibilis készülékein. Ezen a kiegészítőn keresztül élő sport- és egyéb műsorokat nézhet.

SportsDevil

Ha kemény sportrajongó vagy, akkor a legfontosabb kiegészítő, amelyet a készüléken rendelkeznie kell, a SportsDevil. A kiegészítők a Kodi sportkiegészítők tetején helyezkednek el. Valójában ez a Szent Grál a sport rajongók számára, mert élő sportot kínál és kiemeli a többi élő csatornán. Tehát, ha a sport az egyetlen oka annak, hogy élő TV-kiegészítőt szeretne, akkor töltse le és telepítse a SportsDevil programot a Kodi-ra.

Dühös patakok

Ha amerikai vagy brit székhelyű Kodi felhasználó és élő TV-kiegészítőt keres, nézd meg a Furious Streams kiegészítőket. Hatalmas számú TV-csatorna rendelkezik, ideértve a sport- és egyéb szórakoztató tartalmakat is.

A legjobb élő IPTV kiegészítők a Kodi számára – A legismertebb

Végső IPTV

Az Ultimate IPTV az IPTV csatornák egyik legjobb aggregálója az interneten, különös tekintettel a Kodi-ra. Összesíti az IPTV szolgáltatások széles skáláját, lehetővé téve a felhasználók számára a csatornák online közvetítését. Ezenkívül a kiegészítő sokféle nyelven elérhető, ezáltal további kényelmet nyújtva a Kodi felhasználók számára.

IPTV Bonanza

Még egy IPTV kiegészítő, amely több száz műholdas csatornának ad otthont, elsősorban az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból. A kiegészítő telepíthető a Maniac tárházból. Természetesen nem fogja megtalálni az összes linket, amely megfelelően működik. Ugyanakkor jó néhány link kínál élő közvetítést.

Ultra IPTV

Az Ultra IPTV kiegészítőt a Cazlo hozta létre, így megtalálható az azonos nevű lerakatban. A kiegészítő parancsfájlokat használ a tartalom vagy csatornák lekaparására különböző IPTV forrásokból. Ennek eredményeként képessé teheti kezét az élő sportokra, a hírcsatornákra és akár a PPV-eseményekre is.

SGTV

Ha olyan kiegészítőt keres, amely ugyanazt a tartalmat és élményt nyújtja, mint az USTV, érdemes megnéznie az SGTV Kodi kiegészítőt. Nagyon sok csatornát érhet el az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból.

Phoenix Reborn IPTV

Ne keverje össze a kiegészítőt az azonos nevű népszerű kiegészítővel. A Phoenix Reborn IPTV, amint a neve is sugallja, csak az IPTV tartalom, azaz az élő TV-csatornák streamingjére szól. Az egyetlen probléma ezzel a kiegészítővel az, hogy nem angol nyelven érhető el. Ennek ellenére gond nélkül könnyen navigálhat a választott csatornákon. Ezt a kiegészítőt a Tojelko lerakatban találja meg.

Élvezze kedvenc csatornáit a legjobb élő TV / IPTV Kodi-kiegészítőkkel

A Kodi hibátlan streaming-platformot nyújt Önnek, amely segítséget nyújt a zsinórvágásban, a költségmegtakarításban és a korlátlan élő TV-csatornák elérésében. Tehát válassza ki a megfelelő Élő TV / IPTV Kodi kiegészítőt, és közvetítse kedvenc csatornáit online a PureVPN segítségével.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me