Hogyan nézhetjük Bilibili Kínán kívül?

Közzétéve: 2019. július 22

A Bilibili Kína legnépszerűbb videómegosztó webhelye. A Bilibili külföldi eléréséhez azonban a PureVPN-re van szüksége. Iratkozzon fel a 7 napos próbaverzióra mindössze 0,99 dollárért

 • Feliratkozás a PureVPN-re
 • Telepítse a VPN alkalmazást az eszközére
 • Nyissa meg az alkalmazást, és csatlakozzon egy VPN-kiszolgálóhoz Kínában
 • Figyelje könnyedén a külföldi Bilibili-t!

img

A Bilibili Kínában az egyik legnépszerűbb videómegosztó szolgáltatás. Ha nem vesszük észre, az internet Kínában kissé különbözik attól, amit a világ többi részén látunk. Míg más országokban az emberek nézik a YouTube-ot, a kínaiak a Bilibili-t használják video streaming platformként.

A Bilibili Kína legnépszerűbb videómegosztó webhelye. A Kínán kívüli Bilibili megtekintéséhez azonban a következő egyszerű lépéseket kell követnie.

Ugorj…

Hogyan nézhetem online a Bilibili-t külföldről?

Az online világ tele van különféle korlátozásokkal. Néhány korlátozást a kormány cenzúra formájában hajt végre. Mások magukat a webhelyeket hajtják végre.

Ha megpróbálja elérni a Bilibili-t bárhol Kínán kívül, akkor a szolgáltatás elérhetetlen lesz. Ez nemcsak tisztességtelen más országok lakosaival szemben, hanem kemény is azokra a kínai emberekre, akik külföldön utaznak vagy élnek.

Szerencsére van mód a Bilibili elérésére külföldről könnyedén. Bármely csatornához, beleértve a Bilibili-t, bárhonnan elérheti a VPN szolgáltatást. A VPN segítségével megváltoztathatja IP-címét. Mivel a webhelyek az Ön IP-címét használják fizikai helyzetének nyomon követésére, becsaphatja a webhelyet arra, hogy máshol éljen, ha IP-címét VPN-vel megváltoztatja.

Több száz VPN-szolgáltatás érhető el az interneten. A tökéletes streaming élményhez azonban VPN-szolgáltatásra van szüksége, amely az alábbiakban felsorolt ​​összes feladatot képes végrehajtani:

 • Ennek képesnek kell lennie arra, hogy hozzáférést biztosítson a nagyobb streaming platformokhoz.
 • Nagy sebességű VPN-sebességet és nagy kiszolgálóhálózatot kell biztosítania.
 • Erõs titkosítást és fejlett biztonsági funkciókat kell használnia.
 • Az adatoknak nulla naplót kell tartaniuk.

Ha olyan VPN-szolgáltatást szeretne találni, amely képes végrehajtani a fenti feladatokat, akkor ne keresse tovább a PureVPN-t.

Hogyan nézhetjük meg a Bilibili-t Kínán kívüli VPN-sel?

A PureVPN használatával bárhonnan könnyedén feloldhatja és patakválthatja a Bilibili fájlokat. A következő lépések egyszerűsítik a folyamatot, amely segít Önnek a Bilibili külföldi nézésében:

 • Feliratkozás a PureVPN-re
 • Telepítse a VPN alkalmazást az eszközére
 • Nyissa meg az alkalmazást, és csatlakozzon egy VPN-kiszolgálóhoz Kínában
 • Figyelje könnyedén a külföldi Bilibili-t!

Miért van szüksége egy Bilibili VPN-re??

Volt idő, amikor az online világ szabad volt. Az interneten nem voltak határok és korlátozások. Nem kellett útlevélhez ahhoz, hogy online elérhesse bármely webhelyet vagy csatornát. Csak ellátogathat bármelyik választott webhelyre, és bárhonnan könnyedén hozzáférhet bármilyen tartalomhoz.

A földgömbön létező földrajzi határok azonban az internetet is megragadták. Ahelyett, hogy az internet teljesen szabad terület lenne, a határokkal és korlátozásokkal teli helyszínté vált. Kormányaink először cenzúra formájában kezdték meghúzni ezeket a határokat a világhálón. Le tudták blokkolni az ország bármely weboldalához való hozzáférést, és senki sem volt képes erre. A tartalom cenzúrázása hamarosan elterjedt az egész világon.

Ha ellenőrizni szeretné ezen korlátozások mértékét, javasoljuk, hogy olvassa el a kínai nagyszerű tűzfalat. Elolvashatja azt is, hogy az arab kormányok hogyan blokkolják a VoIP szolgáltatásokhoz való hozzáférést, hogy ott a távközlési társaságok továbbra is sok pénzt kereshessenek. Olvashat arról is, hogy miért tiltotta Törökország a Twitter-et, vagy Brazília miért tiltotta meg a WhatsApp-ot. Ezek a cenzúrák és korlátozások továbbra is sújtják világunkat. De ha ez még nem volt elegendő, több magánvállalkozás is elkezdett követni a tartalomhoz való hozzáférés korlátozásának tendenciáját. Ez nagyrészt a streaming iparra és a Bilibili csatornára vonatkozik.

Például, amikor Kínából kívülről próbál hozzáférni a Bilibili-hez, akkor meglepődni fog, amikor rájön, hogy nem fér hozzá. A legtöbb streaming csatorna, köztük a Bilibili, csak bizonyos országokban érhető el. Ide tartoznak néhány nagyobb streaming webhely, köztük a Netflix, a HBO Now, az Amazon Prime és a Hulu. Ezeket a webhelyeket nagyrészt korlátozza a földrajzi engedélyezési folyamat. Amikor egy gyártó cég bármilyen tartalmat kiad, lehetővé teszi egyes weboldalak számára, hogy a saját helyükön streamre továbbítsák. Ez az engedély azonban ára van. Mivel korlátozza ezeket a csatornákat abban, hogy országukon kívülről hozzáférjenek tartalmukhoz.

Ezen engedélyek betartása érdekében a fent említett webhelyek korlátozottan hozzáférhetők a helyükön kívül. De elkerülheti ezeket a korlátozásokat, és hozzáférhet a bolygó bármely webhelyére, ha rendelkezik PureVPN-lel.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me