Hogyan nézhetem online az MLB 2020 szezonját

Publikálva: 2020. február 25

Nézni szeretné az MLB 2020 szezonot online? Három egyszerű lépésből állhat így:

 1. Feliratkozás a PureVPN-re
 2. Csatlakozás az USA-hoz
 3. Lépj a Fox Sports oldalra, és kezdd el a streaming-t

img

Több mint 15 millió MLB rajongóval, akik az egész bolygón szétszóródtak, az MLB az egyik leglátogatottabb sport az interneten. Mivel az MLB az Egyesült Államokban zajlik, a legtöbb nemzetközi rajongó számos kérdéssel szembesül, amelyek a megfelelő közvetítés online megtalálásához kapcsolódnak. Nos, ne aggódj! Itt található egy teljes útmutató arról, hogyan könnyedén megnézheti a 2020-as MLB-szezont élőben és online.

Hol nézheted az MLB Online-ot

Itt találhatók a csatornák és azok elérhetősége az MLB mérkőzésekhez:

Helycsatornák
USAFox Sports
KanadaSportháló / TVA Sports / RDS
latin AmerikaFOX deportál
UKBT Sports
ÁzsiaFox Sports Asia
AusztráliaESPN
KínaShenzen TV
JapánNHK / J Sports

Az MLB játékok online nézésének 3 módja

Sokféle módon megnézheti az MLB-t online; mindegyik technika azonban elsősorban ugyanazon mechanizmusra támaszkodik, vagyis megváltoztatja a virtuális helyét egy új IP-cím hozzárendelésével. Íme néhány egyszerű módszer, amelyet választhat, ha az MLB-t az Egyesült Államokon kívülről szeretné megnézni.

Mielőtt továbbmenne, ne feledje, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak a többsége csak néhány régióban érhető el. Ez azt jelenti, hogy előfordulhat, hogy ezek közül a szolgáltatások közül néhány nem elérhető az Ön számára. De ehhez is van megoldás. Mindössze annyit kell tennie, hogy a streaming megkezdése előtt csatlakozni kell a PureVPN-hez. Erről szól. Ha többet szeretne tudni arról, hogyan lehet ezt megtenni, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Feliratkozás a PureVPN-re
 2. Töltse le és telepítse kedvenc streaming platformjára
 3. Jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával
 4. Válasszon streaming csatornát
 5. Csatlakozzon ahhoz az országhoz, ahol a szolgáltatás elérhető (pl. USA, Fox Sports)
 6. Ugrás a választott csatornára
 7. Keresse meg a patakot
 8. Figyelj!

Hogyan nézhetjük meg az MLB kábel nélkül ?

Ha meg akarja vágni a kábelzsinórját, és az MLB-t élőben online nézni, kábel előfizetés nélkül, feliratkozhat a következő szolgáltatások egyikére. E szolgáltatások nagy része az egész világon elérhető. Azonban a szolgáltatások, amelyek csak néhány régióra korlátozódnak, mint például az Amazon, elérhetőek egy jó streaming VPN-hez, például a PureVPN-hez való kapcsolódással..

MLB a PlayStation Vue-n

Ha olyan költségvetés-barát streaming szolgáltatást keres, amely hozzáférést biztosít az MLB online nézéséhez, a PlayStation Vue megfizethető szolgáltatás. Havi 45 dollárért hozzáférést biztosít az ESPN, a TBS, a Fox, a Fox Sports 1 és az MLB hálózathoz..

Nézze meg az MLB televízióját

A Sling TV az egyik legnépszerűbb streaming szolgáltatás a baseball rajongók körében, elsősorban testreszabása miatt. Az MLB élő közvetítésének legtöbb csatornája a Sling TV-n érhető el. Ezek a csatornák az ESPN, a TBS, a Fox és a Fox Sports csatornákat tartalmazzák. A Sling TV számos népszerű eszközön és platformon elérhető, mint például az Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast, Android TV, Roku és még sok más..

Patak MLB a YouTube TV-n

Ez messze a legolcsóbb élő TV-streaming szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít minden televíziós MLB-játékhoz, amelyet meg kell nézni. Csak egy csomagszinttel rendelkezik, havonta 40 dolláron, amely magában foglalja az ESPN-t, a TBS-t, a Fox Sports 1-et, az MLB hálózatot és a helyi Fox-leányvállalatokat..

Nézd meg az MLB-t Hulu-n

Noha a Hulu előfizetés csaknem megegyezik a YouTube TV-vel, az MLB rajongói valószínűleg nem szeretik, mert hiányzik az MLB hálózat. Ezen kívül minden van, amit kérhet. Ha kompromisszumot tud elérni az MLB Network játékokkal, akkor a Hulu kiváló lehetőség az ESPN, a TBS, a Fox Sports 1 és a Fox kapcsolt vállalkozásainak elérésére..

Nézd az MLB mérkőzéseit élőben az MLB.TV-n

Ez a legjobb megoldás, ha állandóan figyeli a baseballt, és szeretne naprakészen lenni mindazzal, amint kibontakozik a baseball naptárában. Havi 25 dollárért, akkor az MLB.TV-t nézheti olyan eszközök hosszú listáján, mint a Roku, az Amazon Fire TV, az Apple TV, a Chromecast, az Android TV, a PlayStation 4 és az Xbox One játékkonzolok, valamint az LG, a Panasonic intelligens TV-jei. és a Samsung.

Patak MLB Live On Fubo TV App

Annak ellenére, hogy nagyon sok hiányosság van a Fubo TV kínálatában, továbbra is megnézheti az MLB játékokat a Fox Sports 1-en és a helyi Fox-fiókjában, ha a Fubo TV ezt hordozza. Ha azonban csak baseballt szeretne nézni, a Fubo TV nem nagyszerű lehetőség.

Hogyan lehet nézni az MLB-t a Kodi-n

Ha egy kicsit ismeretlen, a Kodi nagyszerű streaming médialejátszó, amely nyílt forráskódú, és végtelen mennyiségű streaming tartalmat tárol, például TV-műsorokat, filmeket, rajzfilmeket, zenét, dokumentumfilmeket, élő TV-műsorokat, élő sporteseményeket, híreket és sokkal több.

Magának a Kodi-nak nincs tartalma. A tartalom megszerzéséhez be kell szereznie a megfelelő kiegészítőket. A legtöbb kiegészítő ingyenesen letölthető, és hozzáférést biztosít a műfajok különféle résébe. Íme 8 nagyszerű kiegészítő, amelyeket telepíthet, hogy az MLB-t élőben nézhesse a Kodi-on.

Az MLB élő mérkőzéseinek 8 legjobb Kodi-kiegészítése

1. Sportsnet most

Ez a nagyon népszerű kiegészítő Kanadában található, és elsősorban a kanadai Kodi felhasználók számára szól. Bár nem biztos, hogy széles körű figyelemreméltó streaming élményt nyújt Önnek, nagyon jó tartalommal rendelkezik, és tisztességes munkát végez az MLB mérkőzésekhez való hozzáférés biztosításában..

Ez egy hivatalos Kodi kiegészítő, és letölthető a kiegészítők menüből.

2. FOX Sports GO

Mint valószínűleg sokan tudják, a FOX számos játékhoz kizárólagos jogokkal rendelkezik. Ezért a társaság Sports GO szolgáltatásával a sporttartalmak széles skálájához férhet hozzá. Használhatja azonban más szolgáltatásokat is, amelyeknek az FOX sportcsatornája van. Ezért használhatja a FOX Sports GO-t a Kodi számára, ha előfizet a PlayStation Vue, a FuboTV, a Sling TV és még sok más felhasználóra..

3. MLB alapokLaded

A Redzone streaming csatorna az MLB.TV-hez közzétett tartalomhoz, kiváló minőségű interjúkkal, kiemelésekkel, élő közvetítésekkel és összefoglalókkal. A kiegészítő használatához aktív MLB.TV számlára van szüksége.

4. USTVNow Plus – Harmadik féltől származó kiegészítő

Annak ellenére, hogy az USTVNow Plus kiváló média streaming szolgáltatás, még nem rendelkezik hivatalos Kodi kiegészítővel. Harmadik felek fejlesztői azonban segítséget nyújthatnak. Tehát, ha érvényes USTV előfizetéssel rendelkezik, telepítheti ezt a kiegészítőt, és felhasználhatja az Egyesült Államokban élő TV-csatornák nézésére.

Egyszerűen fogalmazva: az USTV hozzáférést biztosít számos amerikai televíziós csatornához. Ezenkívül ezek élő közvetítések, így élő TV-csatornákat nézhet. Ide tartoznak olyan hálózatok, mint az ABC, NBC, CBS, CW, FOX, PBS és számos más. Mondanom sem kell, hogy magára fognak esni, amikor az MLB-t a Kodi-on nézik.

5. Egyesült Királyság török ​​lejátszási listái – Harmadik fél kiegészítője

A kiegészítő megnyitásakor egy nagy rács ikon (tartalomkategória) fogad bennünket. A sporton kívül itt tekintheti meg a legújabb filmeket és TV-műsorokat, hallgathatja a rádiót, nézhet dokumentumfilmeket és mindent, ami köztük van. Meglepő azonban, ha a Sport szakaszra kattint. Belül mintegy száz élő TV-csatorna található. Önnek kell tudnia, melyiket nézze meg, hogy elkapja a legújabb baseball játékot. Ez a kiegészítő még segíthet ebben. A Sport részben láthatja a mai ütemtervet.

6. Pro Sport – Harmadik fél kiegészítője

A Pro Sport hatalmas versenyző a legszorosabb professzionális sport-streaming-kiegészítő csatában. A kiterjesztés megosztja videóit és streameit az NBA, az NFL, az NHL és az MLB tartalma között, amelyet a nemrégiben elkészült játékok és a még folyamatban lévő játékok követnek. A stream-eket nem mindig archiválják, de ha egy élő MLB eseményt keresel, akkor a Pro Sportnak feltétlenül kell az első megállónak lennie..

7. Készült Kanadában – Harmadik fél kiegészítője

A kanadai IPTV csatornák streamingjéhez a Made in Canada kiváló Kodi kiegészítő. Három fő részből áll, nevezetesen: Különleges események, Francia csatornák és Angol csatornák. Csak lépjen a Különleges események szakaszba, ahol megtalálja a legújabb MLB élő közvetítéseket.

8. SportsAccess – Harmadik fél kiegészítője

Ez egy nagyon megbízható kiegészítő a sport-rajongók körében, akik szeretnek sok különböző sportcsatornán keresztül sokat futni, mielőtt ragaszkodnának valami kedvükhöz. Hozzáférést biztosít számos különböző sportcsatorna élő közvetítéséhez, mint például az ESPN, a Sky Sports, az NBC Golf, az NFL és az MLB hálózat..

Ha csak egy olyan kiegészítőt keres, amely segít felszabadítani az összes MLB játékot, akkor ez a kiegészítő, amelyre azonnal szüksége lehet..

Nézze meg az MLB-t az Egyesült Államokon kívülről

Sajnos az MLB-t csak az USA néhány régiójából lehet élőben közvetíteni. Ezeken a régiókon kívül az MLB vagy korlátozott régióban van, vagy áramszünetgel néz szembe. Következésképpen azokat az embereket, akik online közvetítésben szeretnék nézni az MLB-t, kihagyják, mivel szembesülnek a szolgáltatási blokkokkal.

Az internet elérésekor a tartózkodási helyük alapján szolgáltat tartalmat, amelyet az Ön IP-címe határoz meg. Ha IP-címe az Egyesült Államokon kívüli országban található, akkor nem fog hozzáférni a kizárólag az Egyesült Államok régiójára korlátozott tartalomhoz, például az MLB-hez.

Az MLB eléréséhez az Egyesült Államokon kívülről vagy olyan régióból, ahol áramszünetek vannak, meg kell változtatnia az IP-címét egy jó streaming VPN használatával..

MLB rendes szezon ütemterv

Az MLB rendes szezonban összesen 162 játék zajlik 30 csapat között, átlagosan napi 10-12 játékkal. Itt láthatja a teljes napi ütemtervet.

PureVPN – Streamers ‘legjobb választás

A PureVPN kiváló streaming VPN, amely hozzáférést biztosít minden, ami a régiójában zárolva van. Ez úgy történik, hogy azonnal elfedi az eredeti IP-címet egy új, az Egyesült Államokban található címmel. Miután csatlakozik a PureVPN-hez, az MLB-t egyszerűen online megtekintheti, a számítógépes biztonsággal kapcsolatos aggodalmak nélkül.

A PureVPN-nek több mint 2000 szervere van optimalizálva streaminghez. Az élvonalbeli hi-tech funkciók, például a megosztott alagút és az anonimitás felhasználásával a PureVPN biztosítja, hogy a felhasználók továbbra is a lehető legjobb sebességet kapják a puffermentes és késés nélküli streaming élményért..

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért van szüksége VPN-re az MLB TV-hez a Kodi-n?

Szüksége van VPN-re, mivel az MLB nézése nem érhető el az Ön régiójában. Sőt, amikor megpróbál hozzáférni az ingyenes élő közvetítésekhez, hogy az MLB on-line módon nézhesse az internetet, akkor hajlamosak a számítógépes fenyegetésekre. Egy jó streaming VPN az MLB számára, például a PureVPN megváltoztathatja virtuális helyét, és biztonságban tarthatja az összes online fenyegetést, például a rosszindulatú programokat és az IP feketelistákat..

Tudsz Stream MLB ingyen?

Sajnos ez nem lehetséges. Az MLB közvetítéséhez aktív előfizetésre van szüksége a cikk elején említett csatornák egyikére. Ezt követően fel kell fizetnie a PureVPN-re, hogy hozzáférjen a helyhez kötött tartalomhoz, és az MLB-t az Egyesült Államokon kívülről nézhesse..

Úgy tűnik, hogy sok pénz, de nem az. És miután megvizsgálta a PureVPN számos előnyeit, és bármit megkereshet a világ bármely pontjáról, megéri.

Mi az az MLB áramszünet??

Az MLB áramszünet az Egyesült Államok egész területén megtörténik. Ez sajnálatos dolog a baseball rajongók számára, és akkor fordul elő, amikor a műsorszóró csatorna prioritást ad egy másik sporteseménynek, és úgy dönt, hogy az MLB-t nem közvetíti online.

MLB áramszünet esetén hiányozhat az élő akció elkapása, ha nincs PureVPN-je. Ha nagyszerű MLB megoldást keres, akkor csak csatlakozzon a PureVPN-hez, és kezdje el korlátozás nélkül az MLB élő online nézését.

Sport streaming útmutatók

Lehet, hogy kedveli az alábbi sporteseményeket is

 • Moto GP
 • Premier League
 • LA LIGA
 • Forma-1
 • NFL
 • Serie A
 • WRC
 • MLB
 • UEFA Bajnokok Ligája
 • Bundesliga
 • LIGUE 1
 • UFC
 • Tenisz
 • NBA
 • IPL
 • NHL
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me