Hogyan nézhetem meg az Amazon Prime-ot Új-Zélandon

Közzétéve: 2019. október 26

Nem lehet megnézni az Amazon Prime-t Új-Zélandon? Próbálja ki ma a PureVPN-t, mindössze 0,99 dollárért, és kezdje el kedvenc műsorainak elindítását az Amazon Prime-on.

Nézze meg az Amazon Prime-ot Új-Zélandon

A Premier League, a Tour De France, a Tennis Grand Slams és néhány fontos kosárlabda rendezvény lefedettségi jogával az Eurosport az egyik legnagyobb név a sport streaming csatornáiban. Sokak számára kedvelt, de csak Európában élők számára érhető el, ami nagyon csalódást okoz egy rajongó számára, aki másutt él.

Új-Zéland, egy olyan ország, amely a hatalmas sportkövetésről ismert, mindig arra törekszik, hogy a rajongói igényeit kielégítő csatornákat közvetítse. És mivel csak néhány kiválasztott csatornát biztosítanak, nem minden rajongó és sport gondoskodik az igényekről. Például az Eurosport egy nagyon népszerű csatorna, de regionális politikája miatt nem érhető el Új-Zélandon élő lakosok számára.

De az Amazon Prime tele van csodálatos tartalommal. A csatorna csak a második a Netflixnél a felhasználók számára kínált minőség szempontjából. A csatorna nemcsak lenyűgöző harmadik féltől származó tartalmat kínál, hanem elképesztő eredeti példányokat is előállít, amelyeket másutt nem talál meg.

Az Amazon Prime néhány legnépszerűbb eredeti példánya a The Boys, a Romanoff’s és a Tom Clancy Jack Ryan. Azok, akik szeretik a Top Gear-t, örülnének, ha megtudják, hogy a show eredeti házigazdái együtt jelennek meg az Amazon Prime The Grand Tour-ban.

Ez nem minden. Több csodálatos műsor kerül hozzáadásra az Amazon Prime-hoz, beleértve az új Jack Reacher sorozatot. Mindent összevetve, bármikor megnézheti rengeteg tartalmat, amikor az Amazon Prime-on szeretné élni.

Nézhetek Amazon Prime videót Új-Zélandon?

Nem, nem nézheti meg az Amazon Prime-ot Új-Zélandon. Annak ellenére, hogy az egyik legnépszerűbb csatorna a világon, és rendelkezik ilyen fantasztikus tartalom könyvtárral, az Amazon Prime szolgáltatásait csak néhány országban korlátozza..

Jelenleg az Amazon Prime csak az Egyesült Államokban, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban érhető el. Ez azt jelenti, hogy bárki, aki Új-Zélandon él, nem fogja tudni elérni a csatornát az országában.

De szerencsére van olyan mód, amely segíthet az Amazon Prime streamingjében Új-Zélandon. Ha a PureVPN-t használja, és megváltoztatja IP-címét a fent említett országok bármelyikére, akkor hozzáférhet az Amazon Prime-hoz és élvezheti azt Új-Zélandon.

Hogyan nézhetem meg az Amazon Prime-ot Új-Zélandon

A világ legtöbb csatornáján olyan helymeghatározási korlátozások vannak érvényben, amelyek más országok embereit akadályozzák meg a csatornához való hozzáférést. Az Amazon Prime ugyanazt a stratégiát követi, hogy csatornáját csak néhány országban korlátozza.

Noha az ilyen korlátozások bosszantóak, mégis megkerülheti őket, ha a rendelkezésére állnak a megfelelő eszközök. Ebben az esetben a legjobb eszköz a PureVPN.

A PureVPN hozzáférést biztosít a világ bármely csatornájához, beleértve az Amazon Prime-ot is. A PureVPN segítségével könnyedén megváltoztathatja IP-helyét a kívánt helyre. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, Ausztráliában vagy az Egyesült Királyságban, akkor az Amazon Prime összes elérhető tartalmát könnyedén élvezheti.!

Az alábbiakat kell tennie az Amazon Prime Új-Zélandon való megtekintéséhez:

 1. Iratkozzon fel a PureVPN-re úgy, hogy a PureVPN webhelyéről kiválasztja kedvenc tervét
 2. Töltse le a PureVPN alkalmazást vagy böngésző-bővítményt streaming eszközén
 3. Jelentkezzen be a PureVPN alkalmazásba felhasználónevével és jelszavával, amelyet e-mailben küldött meg neked
 4. Keresse meg az országok listáját, és válassza az USA-t a kívánt helyként
 5. Várja meg, amíg a PureVPN sikeresen csatlakozik az Amazon Prime legjobb amerikai szerveréhez
 6. Csatlakozás után látogasson el a streaming platformra, és kezdje el az Amazon Prime streamingjét Új-Zélandon

Miért érdemes használni a PureVPN-t??

A PureVPN az egyik legmegbízhatóbb VPN-szolgáltatás, amellyel kezdetét veheti. Több mint 10 éve működünk. Azon kevés VPN-szolgáltatás egyike vagyunk, amely nem-naplózott tanúsítással rendelkezik, azaz nem tartunk naplót.

A PureVPN többféle biztonsági és névtelenség funkciót kínál. 256 bites katonai szintű titkosítása az egyik legjobb tulajdonsága, amely garantálja a teljes biztonságot az interneten.

Míg ezek a szolgáltatások sok értéket képviselnek a fogyasztó számára, a funkciók, amelyekben jobban érdekel, streaming-központúak. Ebben a forgatókönyvben azt találja, hogy a PureVPN még inkább hasznos.

A PureVPN több mint 2000 szervert kínál 140 országban. Ez a hatalmas hálózati lábnyom garantálja a teljes szabadságot az interneten. Bármelyik országhoz csatlakozhat, és hozzáférhet olyan webhelyekhez, amelyek egyébként korlátozottak a tartózkodási helyén.

Ezeket a 2000+ szervereket mindig optimalizálják, hogy élvezhessék a leggyorsabb VPN-sebességet. A streaming közben még egy perc pufferrel sem kell szembenéznie, és élvezheti a legjobb élményt.

Mire vársz még? Szerezd meg a PureVPN-t most, és férjen hozzá az Amazon Prime-hoz Új-Zélandon.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hozzáférhetek az Amazon Prime-hoz Új-Zélandon?

Igen tudsz. És nincs szüksége VPN-re, ha hozzáférést szeretne elérni az új-zélandi regionális tartalomhoz az Amazon Prime-on. Szüksége lehet azonban virtuális magánhálózatra, ha hozzáférni szeretne ahhoz a nemzetközi tartalomhoz, amely a regionális könyvtárban nem elérhető.

Van valamilyen módon hozzáférés a krómhoz?

Természetesen az Amazon Prime-t elérheti Chrome böngészőjében. A dolgok kényelmesebbé tétele érdekében a PureVPN Chrome VPN proxy kiterjesztést kínál. Töltse le és telepítse a kiterjesztést, hogy egy szolgáltatás kattintással elérhesse a szolgáltatást NZ-n kívül az NZ-n.

Vannak jó címek az Amazon Prime-on?

Kevés, de sok cím érdemes megnézni. Itt vannak a legjobbak:

 • A nagy turné
 • A csodálatos Mrs. Maisel
 • Jó Omens
 • Guava-sziget
 • És több.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me