Hogyan nézhetjük meg a Syfyt az Egyesült Államokon kívül egy VPN segítségével?

Közzétéve: 2019. július 28

Ebben az útmutatóban megismerheti, hogyan kell a Syfyt az Egyesült Államokon kívül nézni egy VPN segítségével. Szerezzen PureVPN-t mindössze 0,99 dollárért, hogy bárhol elérje a Syfy-t, és élvezze a Sci-Fi műsorokat a lezárás alatt.

img

Ugorj…

A Syfy streaming előnyei

A Syfy egy streaming szolgáltatás, amelyet az NBC Universal birtokol és üzemeltet. Közismert, hogy több műfajhoz kapcsolódó tartalmat nyújt, amelyek magukba foglalják a sci-fi, a fantázia, a horror, a paranormális, a dráma és a valóság programozását.

A Syfy-en elérhető műsorok lenyűgöző készletében szerepelnek a Battlestar Galactica, a Being Human, a Continuum, a Joe Rogan Kérdések mindent, az Face Off, a Scare Tactics, az átlapolt, a Sinbad, a Twilight Zone és még sok más..

Meg lehet nézni a Syfyt az Egyesült Államokon kívül?

Sajnos nincs. Bár a csatornát más országokban nem korlátozzák, a hozzáféréshez még mindig az USA-ban kell lennie. Ennek oka az, hogy a csatornához kábel TV-előfizetéssel kell hozzáférnie.

Kábel TV előfizetéshez az Egyesült Államokban kell lennie. Ezért nem fogja tudni elérni a SYFY-t az Egyesült Államokon kívülről, annak ellenére, hogy ez a szolgáltatás más országokban is elérhető.

Ez nem csak egy kicsit tisztességtelen a más országokban élő emberekkel szemben, hanem nagyon kemény az amerikaiakra is, akik rövid időn keresztül az országon kívül utaznak is..

Szerencsére ugyanolyan egyszerű, mégis hatékony módja van a Syfy megfigyelésének az Egyesült Államokon kívülről – csupán egy prémium VPN-szolgáltatásra van szüksége..

Az egyik segítségével megváltoztathatja IP-címét saját helyéről bármelyik másikra. A Syfy számára ez akkor jelenik meg, ha egy támogatható régióból (az Egyesült Államokból) böngészi, lehetővé téve hozzáférést a rajta elérhető tartalomhoz. Az alábbi lépésekkel könnyen megtanulhatja, hogyan lehet a Syfy-t streamálni az Egyesült Államokon kívül:

  • Feliratkozás a PureVPN-re
  • Telepítse a VPN alkalmazást az eszközére
  • Csatlakozás egy amerikai szerverhez
  • Hozzáférés a PBS-hez, és élvezze!

Miért van szüksége VPN-re a Syfy számára?

Volt idő, amikor az online világ valóban szabad volt. Az interneten semmiféle világi határ nem létezett. Nincsenek korlátozások, és bárkihez és mindenhez könnyen hozzáférhet.

Ez az internetes szabadság azonban nem tartott túl sokáig. Hamarosan meghúzták a földrajzi határokat az interneten. A kormányok beavatkoztak az online szabadságunkba, és cenzúráztak több internetes webhelyet.

Annak megértése érdekében, hogy mennyire rosszabb a jelenlegi helyzet az interneten, javasoljuk, hogy olvassa el a kínai nagyszerű tűzfalat. Webhelyek ezreit, beleértve a legnépszerűbb közösségi médiahálózatokat is, tiltják Kínában, hogy vegyenek részt a kormány politikájában, amely korlátozott szabadságot enged az embereknek.

Hasonlóképpen, számos hálózatot és szolgáltatást tiltottak sok országban. Az Egyesült Arab Emírségek például blokkolják a VoIP szolgáltatásokat, hogy helyi távközlési társaságai továbbra is profitot nyerjenek az emberek rovására.

A WhatsApp-ot Brazíliában betiltották, mert a társaság megtagadta az egyén magánbeszélgetéseinek megosztását. Hasonlóképpen, a Twitter-et Törökországban betiltották, mert a kormány azt okozta nemzetiség elleni propaganda megosztására.

Mintha ezek a blokádok nem lennének elegendők, a streaming szolgáltatások geo-lockokkal is felmerültek. A tartalomlicenc-megállapodások betartása érdekében korlátozzák a rendelkezésre álló tartalmat azon ország alapján, ahonnan a szolgáltatást elérik. Ugyanez vonatkozik a SYFY csatornára.

De nem ez az egyetlen csatorna, amely korlátozza tartalmához való hozzáférést szülőföldjén kívül. Számos más streaming csatorna követi ugyanazt a folyamatot, köztük a HBO Now, a Hulu, az Amazon Prime és hasonlók. Még a Netflix, amely szinte minden más országban elérhető, különböző könyvtárakkal rendelkezik az emberek számára a különböző országokban.

Ilyen esetben a VPN rendkívül hasznos lehet. Mivel a webhelyek és a szolgáltatások az Ön IP-címét használják a valódi helymeghatározáshoz, a VPN használatával válthat IP-jét egy másik országba, és élvezheti az igazán vágyott online szabadságot.

A használt VPN-szolgáltatástól függően bárhonnan könnyedén hozzáférhet a Syfy, a Netflix, az Amazon Prime, a Hulu vagy bármely más streaming csatornához. Olvassa el alább, hogy megtudja, melyik PureVPN a legjobb VPN a Syfy számára.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me