Hogyan nézhetem meg a Disney Plus-ot Indiában


Hogyan nézhetem meg a Disney Plus-ot Indiában

Közzétéve: 2020. január 10


Legyen a Marvel Movies vagy a Star Wars, a Disney Plus mindent tartalmaz. De nem nézheti meg a Disney Plus-t Indiában, és VPN-re van szüksége a geoblokkok körülkerüléséhez. Ehhez használja a PureVPN-t, és nyissa fel Indiában a Disney Plus-ot, hogy otthon szórakoztassa gyermekeit. A PureVPN egy 7 napos próbaverziót kínál, csupán 0,99 dollárral, először a Disney Plus közvetítéséhez.

Nézze meg a Disney + -ot Indiában

A Disney már régóta a filmszereplők és a TV-rajongók kedvese szerte a világon. Ugyanakkor több szívet nyert, mint valaha, amikor egy darabig bemutatta streaming szolgáltatását, a Disney Plus-ot. A szolgáltatást egy robbantással indították, és annak ellenére, hogy az első héten sajnálatos módon lezuhant a műszaki hibák miatt, ez nem akadályozta meg az előfizetőket a hálózathoz való csatlakozástól. A szolgáltatás szerencsétlen aspektusa azonban az, hogy nem terjed ki a világ összes országára. Noha a hálózat kiterjesztését tervezi, jelenleg néhány kiválasztott országban működik.

A Disney Plus elérhető Indiában?

Hollandia volt az egyik első ország, amely megtapasztalta a Disney + streaming szolgáltatás fantasztikus jellegét. Később a szolgáltatást hivatalosan elindították az Egyesült Államokban, majd Kanadában. Egy idő után kibővítette hálózatát még néhány országban. Mivel India az ázsiai-csendes-óceáni térségben helyezkedik el, 2020-ban vagy 2021-ben bármikor fel fogja venni a Disney + fantasztikus szolgáltatásait. Addig nem kellene hátradőlnie és lemaradnia. De ha nem akar tovább várni, akkor bármikor választhat VPN-t, és bármikor elérheti a Disney + alkalmazást Indiában.

Hogyan nézhetem meg a Disney Plus-ot Indiában?

A hálózati lefedettség hiánya, valamint az online tartalom bizonyos részének elérhetetlensége a sztrájkolók által tapasztalt gyakori problémák közé tartozik. Ez azonban általános gyakorlat, és semmit sem lehet tenni vele, kivéve, ha VPN-t használ. Mivel a felhasználó IP-címét figyeli, majd blokkolja az internetszolgáltató vagy a streaming szolgáltató, a VPN segít a felhasználóknak megkerülni a problémát az IP hamisításával. Az IP meghamisítása vagy megváltoztatása után a felhasználó nem csak Indiában férhet hozzá a Disney Plushoz, hanem könnyedén megnézheti a szolgáltatásban elérhető TV-műsorokat vagy filmeket..

 • Feliratkozás a kívánt PureVPN tervre
 • Szerezze be a választott eszközhöz a VPN-klienst
 • Indítsa el a VPN-t és jelentkezzen be
 • Nyissa meg az Országlistát és keressen amerikai szervert
 • A Szerverhez való csatlakozáshoz kattintson a Csatlakozás gombra
 • Miután a kapcsolat létrejött, nyissa meg a Disney + alkalmazást és élvezze

Disney +: Hogyan lehet feliratkozni?

Miután könnyedén meghaladta az IP-hamisítás akadályát a VPN használatával, a következő akadály, amelyre találkozhat, az előfizetés. A streaming szolgáltatás nem kínál sok fizetési lehetőséget a felhasználók számára. Ezen felül, függetlenül a rendelkezésre álló lehetőségektől, azokat ugyanabban a régióban kell regisztrálni, ahol a szolgáltatás lefedettséget nyújtott. Tehát van néhány más alternatíva is, amelyet fontolóra lehet venni, ha feliratkozni szeretne a Disney + -re Indiában. Először is választhat iTunes ajándékkártyát, ha iOS vagy Mac felhasználó. Android-felhasználók számára a Google ajándékkártya lehet az optimális választás.

Jelenleg bármelyik alternatíva igénybe vehető, a fentebb tárgyalt módon. Remélhetőleg a szolgáltatás további fizetési lehetőségeket indít el a globális nézők könnyebbé és kényelmesebbé tétele érdekében.

Mi van a Disney-vel?+?

Mint korábban említettük, a Disney háztartási név nem csak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban vagy Kanadában, hanem az egész világon. Végül is több mint egy évszázad óta üzemel és gyárt számos szórakoztató tartalomkatalógust. Mondani sem kell, hogy szolgáltatásait kibővítette új vállalkozások feltárásával vagy az ismert szolgáltatásokkal való partneri kapcsolatokkal. A nap végén hozzáférhet egy szórakoztató kincslelethez, ha Disney + előfizetéssel rendelkezik. Hozzáférhet például a Marvel Studios, a Star Wars, a Pixar és a Hulu USA katalógusához.

Jelenleg hatalmas számú műsor érhető el a Disney Plus-on, de a legnépszerűbbek közé tartozik a Csillagok háborúja, az Avengers és még a legújabb sláger, a Mandalorian..

Záró szavak

Ha Indiában él és Indiában szeretne hozzáférni a Disney Plushoz, akkor ezt mindig megteheti a PureVPN segítségével. Bármikor kihasználhatja a maximális streaming sebességet és a puffermentes élményt, mert a VPN szervereinket a legjobb teljesítmény és sebesség érdekében terveztük. Sőt, hasonló szolgáltatásokhoz is hozzáférhet, amelyeket blokkol az internetszolgáltató, vagy maga a streaming szolgáltatás. Másodszor, elvégezheti online munkáját, vagy biztonságosan végezhet online tranzakciókat a PureVPN segítségével.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map