Hogyan nézhetem meg a Disney Plus-ot Dél-Afrikában


Hogyan nézhetem meg a Disney Plus-ot Dél-Afrikában

Közzétéve: 2020. január 10


Aggódik, hogyan érheti el a Disney Plus-ot Dél-Afrikában? Ehhez a PureVPN-t kell használnia a Disney Plus földrajzi korlátozásainak feloldásához. A PureVPN hét napos próbaverziót kínál, csupán 0,99 dollárral, először segítve a dél-afrikai embereket a Disney Plus nézésében és az unalom elkerülésében otthon.

Nézze meg a Disney + programot Dél-Afrikában

A Disney megszerezte a hozzáértéses streamerek szívét, amikor bevezette a legígéretesebb streaming szolgáltatást, azaz a Disney Plust. Noha a szolgáltatás a bevezetés első hetében szörnyű összeomlást tapasztalt, ez nem akadályozta meg sok felhasználót attól, hogy feliratkozzon a szolgáltatásra, és később szívesen élvezze azt. Függetlenül attól, hogy a szerpentinök többsége továbbra sem boldog, mert a szolgáltatásnak nincs globális lefedettsége.

A Disney Plus elérhető Dél-Afrikában?

A Disney Plus szolgáltatását Hollandiából indította el, majd az Egyesült Államokba, majd Kanadába költözött. Később a legújabb streaming szolgáltatás további néhány országot felvette a listájába. Valójában a szolgáltatás elindította a globális ütemtervét is, bemutatva a felhasználóknak a következő évek lefedettségi terveit. Sajnos a megadott ütemtervben nincs Afrika vagy Dél-Afrika jele. Ez azt jelenti, hogy a SA streaming rajongói hamarosan nem fogják kiszolgálni országukban. De ne aggódjon, mert van mód arra, hogy ezt az akadályt könnyedén legyőzze.

Hogyan nézhetem meg a Disney Plus-ot Dél-Afrikában?

A regionális tartalmi korlátozás nem újdonság. Valójában ezt sok streaming szolgáltatás gyakorolja az interneten keresztül. A szolgáltatás az Ön IP-címét helymeghatározóként használja a régió meghatározásához, és ezzel megakadályozza, hogy teljes mértékben hozzáférjen a tartalomhoz vagy a szolgáltatáshoz. De egy VPN segíthet megkerülni ezt az akadályt, ha az eredeti IP-címet egy névtelen IP-vel hamisítja meg. Ennek eredményeként használhatja az USA VPN IP-címét, és néhány kattintással megnézheti a Dél-Afrikában található Disney + -ot.

 • Feliratkozás a kívánt PureVPN tervre
 • Szerezze be a választott eszközhöz a VPN-klienst
 • Indítsa el a VPN-t és jelentkezzen be
 • Nyissa meg az Országlistát és keressen amerikai szervert
 • A Szerverhez való csatlakozáshoz kattintson a Csatlakozás gombra
 • Miután a kapcsolat létrejött, nyissa meg a Disney + alkalmazást és élvezze

Most feliratkozhatok a Disney + -ra?

Találkozhat bizonyos akadályokkal, miközben a szolgáltatás előfizetésének legjobb módját keresi. Végül is a szolgáltatás nem kínál sok fizetési lehetőséget. Másodszor, a szolgáltatás csak azoktól a számláktól fogad fizetést, amelyek azokban a régiókban vannak bejegyezve, ahol a Disney Plus szolgáltatásait kínálja. Függetlenül attól, hogy hasonló helyzetekben találja magát, mindig választhat egy alternatív fizetési módot. Például az iTunes ajándékkártya opcióval csatlakozhat a Disney + közösséghez. Vagy választhatja a Google ajándékkártya-fizetési lehetőséget is, ha Android-eszközt használ.

Remélhetőleg a közeljövőben valószínűleg több alternatívát talál a streaming szolgáltatás prémium fiókjának megszerzéséhez, és gond nélkül feliratkozásra..

Milyen műsorok és filmek vannak a Disney plus-on?

A Disney Plus talán az új szolgáltatás a városban, de az egyik leglátványosabb tartalomkatalógust tartalmazza. Végül is a szolgáltatás kapcsolódik a világ legjobb stúdióihoz, a Disney-hez, amely közel száz éve sok tartalmat készít. Mondanom sem kell, hogy évszázados hivatali ideje alatt a szolgálat számos vállalkozást megszerzett, és még további szervezeteket is elágazott. Tehát, miután feliratkozott a Disney + szolgáltatásra, teljes hozzáférést kap a Marvel tartalomhoz, a Star Wars tartalomhoz, a Hulu amerikai tartalomhoz és még sok máshoz..

A streaming szolgáltatásban elérhető legjobb filmekről és műsorokról szólva a legjobb címek a Star Wars, az Avengers és a Mandalorian. A szolgáltatás szórványosan további tartalmat fog hozzáadni a katalógusba.

Záró szavak

Nézni szeretné a Disney + -ot Dél-Afrikában, ugye? Ha igen, akkor szüksége van a PureVPN-re. Kínálunk szervereket szerte a világon, beleértve több száz szervert az Egyesült Államokban, Kanadában és még sok más. Összességében több mint 2000 szerverünk van, és sokuk optimalizált streaming célokra. Tehát, amikor a Disney Plus-hoz úgy fér hozzá, hogy csatlakozik az amerikai vagy kanadai szerverünkhöz, a nap bármely szakában zavartalan streaminghez juthat. Ezen felül, akkor bármilyen lábnyom nélkül hagyhatja az online világot. Ráadásul az Ön mellett lévő VPN-vel számos egyéb előny is elérhető, mint amit valaha is elképzelne.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map