Hogyan nézhetem meg a 2019. évi Elnökök Kupáját

Frissítve: 2019. november 14

Kövesse az alább említett háromlépcsős folyamatot, és a világ minden tájáról élőben és online nézze meg a 2019. évi Elnökök Kupáját.

 1. Feliratkozás a PureVPN-re
 2. Töltse le és csatlakozzon egy amerikai szerver helyéhez
 3. Haladjon az NBC-hez, keresse meg az élő közvetítést, és kezdje meg nézni

Az Presidents Cup egy olyan golfmeccsek sorozata, amely két csapat között zajlik, az egyik az Egyesült Államokat, a másik a világ többi részét képviseli (mínusz Európa). Kétévente kerül megrendezésre, és a mérkőzés formátumát követi, ahol a csapatok vagy játékosok pontokat kapnak minden egyes lyukért, amelyben legyőzik az ellenfelet.

A 2019-es Elnökök Kupája

Ebben az évben a 2019-es Elnökök Kupája tanúi leszünk, amely a nemzetközi golfverseny 13. kiadása. A rendezvényre 2019. december 12-15-én kerül sor a Victoria Melbourne-i Royal Melbourne Golfklubban..

Mindkét csapat korábban összesen 12 játékos volt. 2019. augusztus 18. után azonban a nyolc legjobb játékos eljutott a végső kvalifikációhoz. Az alábbiakban megnézheti mindkét csapat döntő állását.

Nemzetközi csapat az Egyesült Államokban
Marc LeishmanBrooks Koepka
Hideki MatsuyamaJustin Thomas
Louis OosthuizenDustin Johnson
Adam ScottPatrick Cantlay
Abraham AncerXander Schauffele
Li HaotongWebb Simpson
Pan Cheng-fanMatt Kuchar
Cameron SmithBryson DeChambeau

Hol lehet megtekinteni a 2019. évi Elnökök Kupáját?

Korábban a CBS kizárólagos jogokkal rendelkezett az Elnökök Kupájának sugárzására. 2000-ben azonban áthelyezték őket az NBC-be, és azóta az NBC volt az Elnökök Kupájának egyetlen műsorszolgáltatója. Tehát, ha egy golf rajongó vagy, aki érdekli a közelgő 2019. évi Elnökök Kupájának figyelését, akkor az NBC az egyetlen lehetőség az Ön számára.

Ennek ellenére vannak más harmadik fél által közvetített szolgáltatások, például a Sling TV, a FuboTV és a Hulu Live TV, amelyek az NBC-t kínálják streaming-csatornájuk egyikének. Tehát, ha nem közvetlenül az NBC alkalmazáson keresztül, akkor ellenőrizze ezeket a szolgáltatásokat a 2019. évi Elnökök Kupája élő közvetítéséhez.

Hogyan nézhetem meg a 2019. évi Elnökök Kupáját?

Mivel a verseny Ausztráliában zajlik, és az NBC az egyetlen műsorszolgáltató, az Egyesült Államokban és Ausztráliában élő embereknek nem lesz kérdésük a 2019. évi Elnökök Kupájának online közvetítésére. Mivel azonban a Nemzetközi Csapat más nemzetközi golfozókkal is foglalkozik, a világ minden tájáról érdeklődő emberek érdeklődnek majd a közelgő verseny élőben történő nézése iránt. De itt a dolgok kicsit bonyolultabbá válnak.

Az NBC olyan regionális korlátozásokkal jár, amelyek megakadályozzák a nemzetközi felhasználókat, hogy bejelentkezzenek mobilalkalmazásukba vagy webhelyükre. És mivel ők az egyetlen műsorszolgáltató a közelgő golfversenyen, a közösség hatalmas darabjaként tűnődhet azon, hogy hol nézhetik meg az eseményt élőben.

Tehát, ha nemzetköziség, és élőben szeretné megnézni a versenyt, akkor VPN-kapcsolatra van szüksége. Kövesse az alábbi lépéseket, és kezdje el:

 • Feliratkozás a PureVPN-re
 • Töltse le a kívánt streaming eszközön
 • Jelentkezzen be a hitelesítő adataival
 • Csatlakozás egy „amerikai” szerverhez >> Menjen az NBC-hez
 • Keresse meg a Livestream elemet, és kezdje meg a nézést

Gyakran Ismételt Kérdések

Ki játszik a 2019. évi Presidents Cup-on?

Az Egyesült Államok csapata, Tiger Woods kapitány Fred Couples, Zach Johnsont és Steve Strickert jelentette be a kapitány három asszisztenseként a 2019. évi Elnökök Kupáján..

Mikor és hol van a következő Elnökök Kupája?

Az 2019. évi Presidents Cup-ot 2019. december 9-15-én kell megtartani, amikor visszatér a rangos Royal Melbourne Golfklubba.

Milyen formátumban van az Elnökök Kupája??

Az Elnökök Kupája egy 4 napos, 34 mérkőzéses formátumot használ, amely magában foglalja a négyes ülések, a négygolyó és az egyéni mérkőzés játékot.

Tudjon meg többet Miért van szüksége VPN-re a Golf nézéséhez!

Sport streaming útmutatók

Kattintson egy ikonra a folyamatos és a közelgő sportesemények teljes streaming útmutatóinak megtekintéséhez!

 • Moto GP
 • Premier League
 • LA LIGA
 • Forma-1
 • NFL
 • Serie A
 • WRC
 • MLB
 • UEFA Bajnokok Ligája
 • Bundesliga
 • LIGUE 1
 • UFC
 • Tenisz
 • NBA
 • IPL
 • NHL



Patak Elnökök Kupa Golfverseny élőben

Nézze meg az összes golfeseményt élőben a PureVPN optimalizált streaming szervereivel.

1- Válassza ki a tervét Pénzváltás: usadollár

 • usadollár

1 havi terv 0% megtakarítás $ 10.95 / hó havonta 10,95 USD Havonta számlázva Kap 1 havi 31 napos pénz-visszatérítési garanciát 88% Kedvezményes – korlátozott ideig! Hatalmas megtakarítás! 5 éves terv 88% -ot takarít meg 10,95 USD-t $ 1.32 / hó havonta $ 79 $ 5 év számlázása Az 5 éves terv 31 napos pénz-visszatérítési garanciája 47% Kedvezmény 1 éves terv 47% megtakarítás $ 10,95 $ 5.83 / hó havonta 1 éves terv 31 napos pénz-visszatérítési garancia 1 éves terv 82% megtakarítás $ 1.99 / hó havonta 10,95 USD Havonta számlázott 1 éves terv 31 napos pénz-visszatérítési garancia 2 éves terv 82% megtakarítás $ 1.99 / hó Havonta kap 2 éves terv 31 napos pénz-visszatérítési garanciát 2- Válassza ki a fizetési módot Biztonságos és titkosított fizetés McAfee-ikon Válassza ki a fizetési módot Hitelkártya PayPal PaymentWall Crypto valuták (nem visszatéríthető) Alipay BlueSnap ajándékkártyák (nem visszatéríthető) Kattintson ide az összes fizetési lehetőség megtekintéséhez. Megrendelés-összefoglaló 79,00 USD

Megrendelés-összefoglaló

PureVPN 5 éves terv 657 USD kiegészítők

Összesen USD 79.00-nak van-e kuponkódja? Alkalmaz x

Adjon meg egy érvényes kártyatulajdonos nevet.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Hitelkártyám kapcsolódik a PayPal-számlámhoz Hitelkártya

31 napos pénz-visszafizetési garancia

Biztonságos és titkosított fizetések

Az űrlap elküldésével elfogadja a Szolgáltatási feltételeket és az Adatvédelmi irányelveinket.

Sikeres fizetés

Köszönjük, hogy kipróbálta a PVPN kocsi bemutatóját. (A folyamat során nem számítottak fel pénzt).

Szeretne hozzáadni a Dedikált IP mert 0,99 USD/ hó?
Mi a Dedikált IP? Kap Dedikált IP Kiegészítő eltávolítása Válassza az Ország lehetőséget

 • Ausztrália
 • Kanada
 • Németország
 • Hongkong (SAR)
 • Málta
 • Egyesült Királyság
 • Singapore
 • Egyesült Államok

Kap Dedikált IP Szeretne hozzáadni a DDos védelem mert 0,99 USD/ hó?
Mi a DDos védelem? Kap DDos védelem Kiegészítő eltávolítása Válassza az Ország lehetőséget

 • Ausztrália
 • Kanada
 • Franciaország
 • Hollandia
 • Új Zéland
 • Egyesült Királyság
 • Egyesült Államok
 • Németország

Kap DDos védelem Szeretne hozzáadni a Port továbbítás mert 0,99 USD/ hó?
Mi a Port továbbítás? Kap Port továbbítás Távolítsa el a kiegészítő × dedikált IP VPN-t

A PureVPN dedikált IP VPN-jével sokkal többet tehet, mint amit el tud képzelni. Ez a kiegészítő kiváló megoldás azoknak a magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, akik korlátozni akarják hálózataikhoz való hozzáférést.

Miért van szüksége dedikált IP VPN-re??

Távoli elérésű kiszolgálók titkosítással

Nem számít, milyen távoli elérésű szerverhez csatlakozik, ezt könnyedén megteheti anélkül, hogy aggódnia kellene a kompromittáció miatt, főleg mivel katonai titkosítás támogatja Önt.

Tökéletes vállalkozások számára

Magánszemélyek és vállalkozások csatlakozhatnak korlátozott hálózatokhoz és szerverekhez. Ahelyett, hogy bárki megosztott IP-vel fér hozzá a hálózathoz, csak egy adott IP-címmel rendelkező személy teheti meg, így ugrásszerűen erősítve a biztonságot..

A lehetőségek korlátlanok

A CCTV kamerákhoz, a bankszámlákhoz való hozzáféréshez, vagy a biztonságos kórházi hálózaton található bizalmas információk megtekintéséhez a lehetőségek korlátlanok.

× DDoS védett VPN

A PureVPN dedikált IP VPN-jével sokkal többet tehet, mint amit el tud képzelni. Ez a kiegészítő kiváló megoldás azoknak a magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, akik korlátozni akarják hálózataikhoz való hozzáférést.

Miért van szükségem a DDoS védett VPN-re??

Blokkolja a jogosulatlan forgalmat

Indokolatlan forgalom esetén várható az Internet sebességének és késésének csökkenése. De a DDoS által védett VPN-vel már nem ez lesz a helyzet.

Mindig éber

Ahelyett, hogy manuálisan aktiválnánk a DDoS által védett VPN-t, minden alkalommal aktív. Amint támadást észlelnek, a DDoS által védett VPN azonnal semlegesíti.

Tökéletes a játékosok számára is

A DDoS által védett VPN extra védelmi rétegként szolgál a játékosok számára, akiket rendszeresen megcéloznak számítógépes bűnözők és versengő játékosok. Biztos lehet benne; versenyképes és biztonságos játékélményt fog kapni.

× Port továbbítás

A Port Forwarding szolgáltatás akkor hasznos, ha a világ bármely pontjáról hozzáférni kell egy internethez csatlakoztatott eszközhöz / szolgáltatáshoz.

Hogyan profitál nekem a Port Forwarding??

Tegyük fel, hogy a világ bármely pontjáról hozzáférni szeretne számítógépéhez, laptopjához vagy szerveréhez. A Port Forwarding kiegészítő lehetővé teszi, hogy ezt tegye meg.

Ha meg akarja osztani a hozzáférését a webhelyéhez / FTP-hez vagy bármely más szolgáltatáshoz, akkor szüksége lesz a Port Forwarding kiegészítőre.

Ha online játékot akar játszani barátaival, akkor szüksége lesz a Port Forwarding kiegészítőre, hogy barátai csatlakozzanak a játékszerverhez.

Ha PureVPN-t használ az útválasztón, akkor szüksége lesz a Port Forwarding kiegészítőre, hogy engedélyezze a PureVPN IP bármelyik konkrét portját..

× vállalati fokozatú biztonság & Magánélet

A következő generációs speciális szolgáltatások szilárd biztonságot nyújtanak & magánélet. Korábban a technológia csak a vállalkozások számára volt elérhető & Enterprises. Ez anti-malware / antivírusokat, hirdetés-blokkolókat, alkalmazások szűrését, behatolás-megelőző mechanizmust és URL / kategória szűrést biztosít. Gondolj rá "Szupererők" a szokásos VPN számára.

1. megjegyzés:

Mostanáig az Enterprise-Grade Security & Az adatvédelmi kiegészítő nem működik egyidejűleg a dedikált IP-kiegészítővel. A vállalati szintű biztonság engedélyezéséhez azonban bármilyen más módot is használhat VPN-alkalmazásaiban & Adatvédelmi kiegészítő.

Jegyzet 2:

Felhívjuk figyelmét, hogy a PureVPN kézi beállítása jelenleg nem támogatja az Enterprise Grade Security konfigurációját & Adatvédelmi kiegészítő. Kérjük, használja VPN-alkalmazásunkat annak engedélyezéséhez.

× P2P védelem

A P2P Protection kiegészítő biztosítja, hogy még a hackerek vagy a kormányhivatalok legokosabb csalások sem csinálják az eszközére vagy a számítógépére. A proaktív védelem automatikusan letiltja a romboló fájlokat, például vírusokat, rosszindulatú programokat, ransomware programokat, trójai programokat stb., Amelyek torrentként vannak elfedve a letöltéstől, és megőrzi az eszköz biztonságát.

A PureVPN terv a következőket tartalmazza:

 • Apps for
 • Vállalati szintű biztonság
 • 10-Multi bejelentkezés, így egy fiókot egyszerre 10 eszközön is használhat.
 • 2000+ biztonságos szerver több mint 140 országban
 • 24 órás ügyfélszolgálat

nológusok és ügyfélszolgálat TrustPilot

Fizessen hitelkártyájával, és kapjon extra 10% -ot!

Fizetni fogok hitelkártyával. Folytatás az Alipay-val ×

Hiba történt

igen nem

Kell segítség? Vegye fel a kapcsolatot a 24/7 élő támogatással

Fizetése elutasítva

Kérjük, próbálja meg fizetni a következővel: Bluesnap.

Válassz fizetési módot

Most kapja meg ezt az ajánlatot

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me