Hogyan nézhetem Kayo Sports-ot Új-Zélandon


Hogyan nézhetem Kayo Sports-ot Új-Zélandon

Publikálva: 2020. február 2


Új-Zélandon a Kayo Sports-hoz még előfizetéssel sem férhet hozzá. Ennek kijavításához VPN segítségével megnézheti a Kayo Sports-t Új-Zéland bárhonnan. A PureVPN-t csak 0,99 dollárért használja streaming készülékein, és nézze meg a Kayo Sports alkalmazást a lezárás során.

A Kayo Sports tele van fantasztikus tartalommal, amely magában foglalja a világ egyik legnépszerűbb futball ligáját! A Kayo Sports oldalán élő közvetítés lehet a La Liga, a Bundesliga, a Serie A, a Ligue 1, valamint az A-Ligában. Ezek mindegyike csodálatos labdarúgó-bajnokság, amelybe a legjobb labdarúgó-válogatott és a csodálatos labdarúgók kerülnek.

A Kayo Sports fantasztikus csatorna a sportos streaminghez. A csatorna azonban csak Ausztráliában érhető el. Ez azt jelenti, hogy Új-Zélandon él, akkor nem fogja elérni a csatornát, ha nincs PureVPN. A PureVPN használatával csak csatlakoznia kell egy ausztrál szerverhez, és azonnal hozzáférhet a Kayo Sports-hoz..

Mindezt és még többet csak havonta 25 dollárért élvezheti. Ezután három különféle eszközön használhatja a Kayo Sports alkalmazást.

A Kayo Sports játékot számos különböző eszközön játszhatja le, például a böngészőjén, az Apple TV-n, az App Store-on, a Google Playen és a Chromecaston. Támogatást kapott a PlayStation 4, az Xbox One, a Telstra TV és sok más intelligens TV-platform is.

Lépésről lépésre az új-zélandi Kayo Sports hozzáféréshez

Kapjon hozzáférést a Kayo Sports-hoz három lépésben, és élvezze a legjobb sport-streaming-t Új-Zélandon.

 1. Látogasson el a PureVPN webhelyre, és szerezze be az igényeinek megfelelő PureVPN előfizetést.
 2. Töltse le és telepítse a PureVPN alkalmazást, kisalkalmazást vagy böngésző-kiterjesztést, a streaming beállításától függően.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be e-mailben elküldött felhasználónevével és jelszavával.
 4. A bejelentkezés után kattintson az Ország elemre, és válassza ki Ausztrália régióját.
 5. Csatlakozás után az igazi IP-címet egy ausztrál IP-cím elrejti.
 6. Telepítse a Kayo Sports készüléket!
 7. Élvezze a streaming-t!

Hogyan szerezzünk egy ausztrál számot?

Ebben a példában 3 lehetőség közül választhat. A Kayo Sports számára nyilvánvalóan tényleges ausztrál számot igényel a szolgáltatáshoz való regisztrációhoz. Az alábbiakban említett lépések bármelyike ​​megoldja a problémát az Ön számára.

A legjobb megoldás az, ha megkérdezi ausztrál barátját, aki nem kívánja használni a Kayo Sports alkalmazást, hogy adja meg számát. Csak annyit kell tennie, hogy az egyszeri jelszót SMS-ben küldi el. A kód megadása után befejezheti a regisztrációt.

A második lehetőség ausztrál SIM vásárlása. Ez könnyen elrendezhető, ha van pénze költeni. 60 dollárért (30 USD + 30 USD hitel) megkaphatja ausztrál számát. Az Új-Zélandba történő kézbesítés online szolgáltatásokból könnyen megszervezhető, és még Ausztrália meglátogatása nélkül is aktiválható.

A harmadik lehetőség egy virtuális ausztrál szám bérlése. Használhatja az SMS fogadására a Kayo Sports-tól, és abbahagyhatja a használatát.

Hogyan nézhetem a Kayo Sports tévében?

Egyes lehetőségek lehetővé teszik a Kayo Sports közvetítését a TV-ben. A képernyőt az Android vagy iOS eszközről a TV képernyőjére is leadhatja. Vagy használhatja a Google Chromecast eszközt a Kayo Sports közvetítéséhez a tévében.

Az Android dobozokon elérhető egy nem hivatalos Kayo Sports Kodi plugin is. Ugyanazt a bővítményt is letöltheti, ha van Kodi .

Ha ezen eszközök bármelyikére telepítette a PureVPN-t, akkor könnyen elérheti és közvetítheti a Kayo Sports-t Új-Zélandon.

Gyakran Ismételt Kérdések

Íme néhány a Kayo Sportsról leggyakrabban feltett kérdések.

A Kayo sport elérhető NZ-ben?

A Kayo sports nagyszerű streaming szolgáltatás, de csak Ausztrálián belül érhető el. Új-Zélandon nem érheti el a kayo Sports alkalmazást, ha nem változtatja meg tartózkodási helyét prémium streaming VPN-sel, például a PureVPN-rel..

Amikor csatlakozik a PureVPN-hez, dönthet úgy, hogy a helyét Ausztráliára vagy bármely más régióra módosítja. Ha sikeresen csatlakozik egy ausztrál szerverhez, akkor minden szolgáltatás, például a Kayo Sports, amely csak Ausztrálián belül elérhető, hozzáférhetővé válik.

Milyen csatornák vannak a Kayo sporton?

A Kayo Sports oldalon elérhető csatornák a Fox Sports News, a Fox Sports 501–507 csatornák, az ESPN 1/2 és a BeIN Sports 1/2/3 csatornái..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map