Hogyan nézhetem BBC iPlayer-t Új-Zélandon

Meg kell nézni a BBC iPlayer-t Új-Zélandon? Ezután használjon VPN-t eszközén, IOS, Android vagy Amazon Fire TV-n. Használja a PureVPN-t a BBC iPlayer blokkok leküzdéséhez Új-Zélandon, és bárhonnan csodálatos TV-műsorokat nézhet. A PureVPN először ad egy új, 7 napos próbaverziót csak 0,99 dollárért, hogy elősegítse a BBC iPlayer otthoni elérését és megakadályozza a letiltási stresszt..

Nézze meg a BBC iPlayer-t Új-Zélandon

A BBC iPlayer az egyik legjobb streaming szolgáltatás. A csatorna már népszerű a brit közönség körében. De amíg a britek továbbra is élvezik a csatornát országukban, addig nem érheti el az új-zélandi csatornát, ha nem kapja meg a PureVPN-t.

A csatorna nagyon csodálatos tartalommal büszkélkedhet hálózatán. Ez tartalmaz egy fantasztikus eredeti tartalmat, amelyet máshol nem tudsz megnézni. Hihetetlen tartalmának egy része a Killing Eve és a lányunk. És ha rajongója vagy a vígjáték-sorozatnak, akkor szívesen megnézné az Emmy-jelölt Fleabag-sorozatokat.

Ugorj…

Nézhetek BBC iPlayer-t Új-Zélandon?

Sajnos Új-Zélandon közvetlenül nem érheti el. A csatorna minden országban korlátozott, kivéve az Egyesült Királyságot. Nagyon sok csatorna követi ezt a tartalmi külföldi korlátozási politikát, és a BBC iPlayer is ezek egyike.

Jelenleg a csatorna csak az Egyesült Államokban, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban érhető el. Ez azt jelenti, hogy bárki, aki Új-Zélandon él, nem fogja tudni elérni a csatornát az országában.

De szerencsére van olyan mód, amely segíthet az új-zélandi streamingben. Ha a PureVPN-t használja, és megváltoztatja IP-címét a fent említett országok bármelyikére, akkor hozzáférhet és élvezheti a BBC iPlayer-t Új-Zélandon.

Hogyan nézhetem BBC iPlayer-t Új-Zélandon

A világ legtöbb csatornáján olyan helymeghatározási korlátozások vannak érvényben, amelyek más országok embereit akadályozzák meg a csatornához való hozzáférést. A szolgálat ugyanazt a stratégiát követi, hogy csatornáját csak néhány országban korlátozza.

Ezek a korlátozások nagyon idegesítő minden streaming rajongó számára. És még rosszabbá válik, ha rájössz, hogy nem fogod tudni megnézni az eredeti tartalmat a csatornán, amelyet másutt nem fogsz megtalálni.

Szerencsére van egy módja annak, hogy elkerüljük ezeket a korlátozásokat, és bárhonnan élvezhetjük kedvenc tartalmát a PureVPN segítségével.

A PureVPN bárhonnan hozzáférést biztosít kedvenc csatornáinak. PureVPN előfizetéssel könnyedén elérheti és megnézheti az új-zélandi csatornát. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban. Az új brit IP-helyed könnyedén hozzáférést biztosít számodra.

Hogyan szerezhetem be a BBC iPlayer-t NZ-ben?

Ezeknek a lépéseknek a segítségével megnézheti Új-Zélandon:

 1. Nyissa meg a PureVPN webhelyet, és iratkozzon fel prémium tervre
 2. Töltse le a PureVPN alkalmazást streaming eszközére és telepítse
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával
 4. Válassza az Egyesült Királyságot az elérhető országok listájából
 5. Várja meg, amíg a PureVPN csatlakozik az Egyesült Királyság legjobb szerveréhez
 6. Csatlakozás után látogasson el a BBC iPlayer webhelyre, vagy indítsa el az alkalmazást
 7. Most már a BBC iPlayer tartalma is továbbadható

Mit hiányzol??

A kalandos fantasy-show-tól (Doctor Who) és a vidáman vicces sorozatokig (King Gary) és az energiaigényes táncversenyig (The Greatest Dancer) egészen olyan végtelen televíziós műsorokon lehet részt venni, amelyek megmaradhatnak, ha megnézik, ha nincs hozzáférése a BBC iPlayer-hez . A BBC iPlayer egyik legnépszerűbb műsora a következő:

 • Halál a Paradicsomban
 • Storyville
 • Étkezés az Ex-mel
 • Csúcsfokozat
 • A Graham Norton Show
 • Wisting
 • Christine Keeler próbaverziója

A TV-műsorok elérése a BBC iPlayer-en?

Most már a BBC iPlayer és más régió-specifikus tartalmak is közvetíthetők a PureVPN segítségével. Ha Új-Zélandon vagy az Egyesült Királyságon kívül él, kövesse az alábbi lépéseket a kedvenc TV-műsorok nézéséhez a BBC iPlayer-en.

 • Indítsa el a PureVPN alkalmazást
 • Csatlakozás egy brit szerverhez
 • Iratkozzon fel a BBC iPlayer oldalra
 • Írja be a 8 számjegyű kódot
 • Böngészés a televíziós műsorok széles skáláján

BBC iPlayer nézése az intelligens TV-n?

Miután megszerezte a PureVPN-t, hozzáférhet a BBC iPlayerhez és az összes izgalmas TV-műsorhoz, amelyek ingyenesen elérhetők. Ha azonban a BBC iPlayer-t szeretné elérni a TV-jén, nem pedig a telefonon vagy a laptopján megjelenő műsorok közvetítéséhez, akkor tökéletesen hatékony megoldást kínálunk Önnek. A következő néhány fontos lépés, amelyet meg kell tennie a Top Gear vagy a Fleabag nézéséhez az intelligens TV-n:

 • Hozzon létre egy BBC-fiókot
 • Telepítse a PureVPN és a BBC iPlayer alkalmazást az intelligens TV-jére
 • A PureVPN használatával csatlakozzon az Egyesült Királyságbeli szerverhez
 • Jelentkezzen be a BBC iPlayer fiókjába
 • Regisztrálja BBC-fiókját biztonságos 8 számjegyű kóddal
 • Írja be a kódot, és nyomja meg a megerősítés gombot
 • Élvezze a régió által blokkolt tartalmat könnyedén

Miért érdemes használni a PureVPN-t??

A PureVPN határozottan a világ egyik legjobb streaming szolgáltatása. Ez a legmegbízhatóbb VPN is, több mint tíz éve működik az üzletben. A PureVPN egyike azon kevés VPN-szolgáltatásoknak, amelyek tényleges tanúsítvánnyal rendelkeznek arról, hogy No-Log VPN-ek, vagyis a felhasználó nulla naplóját tárolja.

A VPN szolgáltatás által kínált számos szolgáltatás között szerepel katonai titkosítás. A szolgáltatás számos különféle protokollt kínál, amelyek közül a legbiztonságosabb a végpontok közötti titkosítást nyújtja. Ez azért történik, hogy biztonságban legyen és anonim az interneten, valamint annak biztosítása érdekében, hogy egyetlen entitás sem tudja nyomon követni, amit csinál.

Ezek a szolgáltatások sok értéket képviselnek a fogyasztó számára. De ez nem minden. A PureVPN még jobb, ha streaming funkciókat kínál a felhasználók számára.

A PureVPN segítségével csatlakozhat egy hatalmas szerverhálózathoz, amely több mint 2000 szerverből áll 140 országban. Ez a hatalmas szerverháló biztosítja a teljes online szabadságot. Nagyon sok Új-Zéland csatornája érhető el, még akkor is, ha azok eredetileg nem érhetők el az országban. Sőt, a szolgáltatás a leggyorsabb VPN-sebességet kínálja, hogy teljes puffermentes élményt élvezhessen..

A PureVPN lenyűgöző tulajdonságai

A helyspecifikus tartalom megkerülése

A PureVPN megakadályozza a fejfájást, amikor kitaláljuk, hogyan lehet elérni a régióhoz zárolt tartalmakat. Ez a legnagyobb előnye, ha a PureVPN-t olyan rohadékfigyelők számára használjuk, akik szeretik a hétvégén a teljes szezont.

Biztonságos Wi-Fi

Lehet, hogy fogalma sincs, de digitális identitását sok cyberatámadásnak teheti ki még akkor is, ha otthoni Wi-Fi-jét használja. A PureVPN azonban védi az IP-címet és a böngészési előzményeket, miközben a Dublin gyilkosságait vagy a Peaky Blindereket élvezi a BBC iPlayer-en.

Puffermentes internet

A lassú internet hangulatgyilkos lehet, különösen akkor, ha a kedvenc TV-műsorhoz ragaszkodik, és teljesen el van helyezve. A PureVPN azonban segíthet a TV-műsorok közvetítésében egyetlen zavar vagy bosszantó hirdetés nélkül.

Zökkenőmentes élmény

A PureVPN kizárólag arra koncentrál, hogy hihetetlen élményeket kínáljon azoknak a fogyasztóknak, akik eszközöket keresnek az online tartalmak regionális határok nélküli streamingjéhez. Segít hozzáférni a régióspecifikus TV-műsorok és filmek véget nem érő listájához a BBC iPlayer-en.

Végső kivételek

A PureVPN segítségével mostantól számos TV-műsorhoz férhet hozzá, amelyek elérhetők a BBC iPlayer-en. A PureVPN elősegítheti az internet sebességének fokozását, a régióspecifikus tartalom áttörését (BBC iPlayer), és számos más, földrajzilag korlátozott streaming webhelyet, például Netflix, Hulu vagy Disney Plus. Ha gyakori utazó és hosszú távú megoldást keres több streaming webhely eléréséhez az egész világon, szerezze be a PureVPN-t, egy megbízható VPN-megoldást mindenki számára.

Mire vársz még? Most szerezze be a PureVPN-t, hogy hozzáférjen a BBC iPlayer-hez Új-Zélandon.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me