Contents

Hogyan nézhetem BBC iPlayer-t a Kodi-n

Ebben az útmutatóban megtanulja, hogyan kell a BBC iPlayer-et Kodi-n nézni az Egyesült Királyságon kívül bárhol kiegészítők és VPN segítségével. Szerezzen PureVPN-t mindössze 0,99 dollárért a BBC iPlayer közvetítésére a Kodi-on, és élvezze a csodálatos műsorokat az unalmas zárolás alatt.

** Frissítés: Kodi alkalmazásunk újabb, jobb verziója már nem elérhető! Kijavítottuk a hibákat & jelentős teljesítményjavításokat vezetett be. Frissítse a meglévő alkalmazást az 1.5.0 verzióra (ha még nem tette meg) a következőtől: itt.**

A BBC iPlayer az Egyesült Királyság legnépszerűbb igény szerinti és élő streaming szolgáltatása, ahol élő TV-csatornákat nézhet, hallgathat a rögzített és élő rádióadásokról, felveheti az elmulasztott TV-műsorokat és programokat, valamint más exkluzív tartalmat tekinthet meg..

Mivel a BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik, külföldről nem férhet hozzá és nem nézheti meg. Hasonlóképpen, amikor megpróbál TV-műsorot nézni az iPlayer WWW-vel – a BBC iPlayer hivatalos Kodi-kiegészítőjével – a következő hiba jelenik meg.

BCC iPlayer TV Kodi

De ne aggódj! Ebben a részletes útmutatóban megmutatjuk, hogyan kell a BBC iPlayer-t nézni a Kodi-n a világ bármely pontjáról. De mielőtt továbblépnénk, nézzük meg közelebbről azt, miért olyan fontos VPN-t rendelkezni a Kodi számára.

Miért használjon VPN-t a Kodi-val?

Számos Kodi-kiegészítő földrajzilag korlátozott, ami azt jelenti, hogy csak bizonyos régiókból érhetők el. Ahhoz, hogy megkerülje ezeket a digitális akadályokat, és megnézze a Kodi kiegészítők tartalmát, meg kell hamisítania a valódi helyét..

Itt indul a virtuális magánhálózat (VPN), amely lehetővé teszi a virtuális tartózkodási helyének megváltoztatását a világ bármely országára, hogy megszakítás nélkül hozzáférhessen az összes Kodi-kiegészítőhöz és azok tartalmához..

Szerezd meg a BBC iPlayer-t a Kodi-on

Kodi virágzik a Kodi kiegészítőin. Kiegészítői tartják a közösséget aktívan az streaming tevékenységekben. Mint a többi érvényben lévő földrajzi korlátozással, a Kodi kiegészítőkre is túl vannak korlátozva a földrajzi korlátozások, ami azt jelenti, hogy csak meghatározott régiókból érheti el őket. Szerencsére van egy ötletes módszer ezen regionális korlátozás megkerülésére, és VPN néven ismert.

Egy olyan virtuális magánhálózattal, mint a PureVPN, azonnali hozzáférést biztosíthat minden Kodi kiegészítőhöz, és valóban földrajzi helyét megtévesztheti a világ bármely országában. Élvezze a zökkenőmentes internetkapcsolatot, és hozzáférjen az összes Kodi kiegészítőhöz és azok tartalmához a PureVPN segítségével.

Nézze meg ezt a videót, hogy telepítse és konfigurálja a Kodi VPN-t az eszközére:

Hogyan telepítsük a BBC iPlayer-t a Kodi-ra?

A BBC iPlayer televíziós műsorok, filmek, dokumentumfilmek, hírek és sport széles választékát kínálja streaming-örömére. Mielőtt azonban a hivatalos kiegészítő használatával megnézheti kedvenc brit tartalmát, először telepítenie kell azt:

1. Nyissa meg a Kodi V17 készüléket, és válassza a kezdőképernyő menüjén a Kiegészítőket.

BCC iPlayer TV Kodi 1. lépés

2. Kattintson a Csomag szimbólumra a bal felső sarokban.

BCC iPlayer TV Kodi 2. lépés

3. Válassza a Telepítés a lerakatból lehetőséget.

BCC iPlayer TV Kodi 3. lépés

4. A listából válassza a Kodi-kiegészítő tárolót.

BCC iPlayer TV Kodi 4. lépés

5. Most válassza a Videó kiegészítők lehetőséget.

BCC iPlayer TV KodiStep 5

6. Válassza az iPlayer WWW lehetőséget a listából.

BCC iPlayer TV KodiStep 6

7. Válassza a jobb alsó sarokban található Telepítés lehetőséget.

BCC iPlayer TV KodiStep 7

8. Várja meg a kiegészítő telepített értesítését.

BCC iPlayer TV KodiStep 8

9. Voila! Sikeresen telepítette az iPlayer kiegészítőt a Kodi készüléken.

BCC iPlayer TV KodiStep 9

Hogyan lehet megkerülni a BBC iPlayer korlátozását?

Most, hogy tudod, hogyan lehet a BBC iPlayer-et beszerezni a Kodi-ra, beszéljünk arról, hogyan lehet megkerülni a korlátozásait a PureVPN segítségével. Mint korábban említettük, ha megpróbál egy filmet vagy TV-műsort streamálni az iPlayer WWW-n külföldről, akkor egy hibaüzenet jelenik meg, amely szerint a BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban nézhető meg..

Nos, itt van, hogyan lehet egyszerre és mindenkorra megkerülni ezt a hibát:

1. A kezdőképernyőn válassza a Kiegészítők lehetőséget.

BCC iPlayer TV KodiStep 10

2. Görgessen le és válassza a Program-kiegészítők lehetőséget.

BCC iPlayer TV KodiStep 11

3. Keresse meg a PureVPN kiegészítőt, tartsa lenyomva néhány másodpercig az Enter gombot, majd válassza a Beállítások lehetőséget.

BCC iPlayer TV KodiStep 12

4. Miután megadta a PureVPN által biztosított felhasználónevet és jelszót, válassza az Ok lehetőséget, és indítsa el a kiegészítőt.

BCC iPlayer TV KodiStep 13

5. Válassza a VPN-kapcsolat módosítása vagy bontása lehetőséget.

BCC iPlayer TV KodiStep 14

6. Görgessen le, és válassza az Egyesült Királyság (UDP) lehetőséget..

BCC iPlayer TV KodiStep 15

7. Várjon néhány másodpercet, amíg a VPN kapcsolat létrejön.

BCC iPlayer TV KodiStep 16

8. Miután a kapcsolat létrejött, továbbléphet és élvezheti a kívánt tartalmat az iPlayer WWW-n.

BCC iPlayer TV KodiStep 17

9. Keresse meg az iPlayer WWW alkalmazást, néhány másodpercig tartsa lenyomva az Enter gombot, majd válassza a Beállítások lehetőséget.

BCC iPlayer TV KodiStep 18

10. Húzza az Enable BBC ID kapcsolót, írja be felhasználónevét és jelszavát, majd válassza az OK lehetőséget.

BCC iPlayer TV KodiStep 19

11. Ha kész, indítsa el az iPlayer WWW kiegészítőt, és akadályok nélkül élvezze a kívánt tartalom streamingjét!

BCC iPlayer TV KodiStep 20

A BBC iPlayer közvetítése a Kodi-on a BBC iPlayer kiegészítéssel (rövid áttekintés)

A BBC világszerte elismert csatorna, és a BBC iPlayer sem különbözik egymástól. A médialejátszó sokféle eszközön elérhető, beleértve a mobiltelefonokat és a táblagépeket, a személyi számítógépeket és az intelligens televíziókat.

Több száz csatornával a BBC iPlayer készíti a legjobb komédiakat, drámákat, dokumentumfilmeket és más műsorokat, amelyeket a közönség szeret. A legjobb az, hogy nincs köztük reklám, ami tönkreteheti a streaming élményt.

A PureVPN-hez csatlakoztatva hozzáférhet a BBC iPlayer kiegészítőhöz, és kényelmesen továbbíthatja a BBC összes élő streaming- és igény szerinti tartalmát a Kodi-on. A kiegészítő ismert, hogy a legtöbb idő alatt jól működik, anélkül, hogy veszélybe sodorta a HD streaming-et.

A kiegészítő elrendezése szépen elkészült, ahol könnyen megtalálhatja a keresett tartalmat. Lehet, hogy TV-műsor, film, műsor vagy dokumentumfilm, a BBC iPlayer sok tartalmat tárol.

Ha érdekli, hogy megismerje a BBC iPlayer által kínált tartalom típusát, mielőtt átadná és feliratkozna, akkor íme az általuk kínált tartalom műfaja:

  1. Valóság show-k
  2. életmód
  3. Filmek
  4. Hírek és aktuális ügyek
  5. Dráma
  6. Komédia

Az összes IPTV rajongó számára örömmel tudom, hogy a BBC csatornái ingyenesen közvetíthetők az iPlayer WWW bővítménnyel. Mivel ez egy hivatalos Kodi kiegészítő, a felhasználói élményt és a tartalom minőségét kitűnőnek találja, kiváló minőségű adatfolyamokkal, az egyes műsorok / epizódok részletes leírásával, valamint az önmagyarázó menükkel.

Záró szó

Ez minden, ami a BBC iPlayer kiegészítő Kodi-on történő konfigurálásához szükséges. Párosítsa a PureVPN-t, így fantasztikus streaming élményhez juthat, mint még soha.

Kerülje el a regionális korlátozásokat, és közvetítse a BBC iPlayer-t, akár helyi, akár nemzetközi utazik. Egyszerűen kövesse a fent említett irányelveket, és máris jó lehet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me