Hogyan nézhetem az NBA-t a Kodi-n – A közvetítés a legjobb kiegészítőkkel

Közzétéve: 2019. július 2

Ha az Egyesült Államokon vagy Kanadán kívül utazik, és nem akarja kihagyni az elektromos pillanatokat, jó hírünk van az Ön számára. Nézze meg a következő útmutatót arról, hogyan nézheti meg az NBA-t a Kodi-n a legjobb NBA-kiegészítőkkel, és hogyan élvezheti az évszakokat a világ bármely pontjáról..

Bemutatjuk néhány, a legfontosabb hivatalos és harmadik féltől származó NBA Kodi kiegészítőt, valamint azok telepítésének módját. Tehát, minden további nélkül, kezdjük el.

NBA nézése a Kodi-on a PureVPN segítségével

A PureVPN úgy lett megépítve, hogy megkönnyítse az összes streaminggel kapcsolatos problémáját, még akkor is, ha a Kodi-on keresztül szeretne streamálni. 2000+ VPN-szerverünk és 300 000+ IP-jünk éjjel-nappal elérhető az Ön számára, így őrült gyors sebességgel nézheti meg kedvenc sport- és szórakozási lehetőségeit, miközben személyazonossága névtelen marad..
Állítsa be a megbízható VPN-t, hogy hamisítsa a tartózkodási helyét, névtelenné tegye internetes forgalmát, és így hozzáférjen az összes népszerű Kodi-kiegészítőhöz, anélkül hogy aggódna az országbeli korlátozások miatt. A tartalmi korlátozások megkerülése mellett az ISP fojtását is könnyen áthidalhatja, hogy élvezze a puffermentes streaming-et.
Csak annyit kell tennie, hogy:

 1. Feliratkozás a PureVPN-re.
 2. Töltse le és telepítse a készülékre a kívánt alkalmazást
 3. Csatlakozzon az amerikai szerverhez a legjobb streaming élmény érdekében.
 4. Nézze meg az NBA-t a Kodi-n élőben bármilyen eszközről és bárhonnan.

Legjobb NBA Kodi kiegészítők [Hivatalos & Harmadik féltől származó kiegészítők]

A Kodi a felhasználók számára elérhető tárolók és kiegészítők széles választékát kínálja. A kiegészítőket általában hivatalos és harmadik fél kategóriába sorolják. A hivatalos kiegészítők hivatalos streaming lehetőségeket kínálnak. Ugyanakkor a legtöbb hivatalos kiegészítőnek előfizetésre van szüksége az élő tartalmak, például az NBA sportok megtekintéséhez. Másrészről a harmadik féltől származó kiegészítők többnyire ingyenes streaming lehetőségeket kínálnak.
Kodi hivatalos és nem hivatalos kiegészítő galériáját mostuk, hogy felsoroljuk a legnépszerűbb kiegészítőket. Vessen egy pillantást rájuk.

NBA League Pass kiegészítő (hivatalos)

Ha előfizet a bajnokságon, akkor a kiegészítő segítségével könnyedén megszerezheti a szokásos NBA szezonok nagy részét. Mivel ez egy hivatalos kiegészítő, megtalálható a Kodi alapértelmezett tárházában, és néhány kattintással telepíthető (később bővebben).
Az NBA bajnokság problémája az, hogy áramszünet tapasztalható, ha az eseményt egy helyi csatornán közvetítik. Ráadásul az USA-n kívül élő emberek esetleg nem tudnak csatlakozni ehhez a helymeghatározási korlátozások miatt.

Sportsnet Now kiegészítő (hivatalos)

Egy másik hivatalos kiegészítő, a Sportsnet egy prémium előfizetést igényel, amely havonta 24,99 dollárra kezdődik. A kiegészítő egy kanadai hálózattal van összekapcsolva, és így akár 40 szokásos NBA-szezonra is rendelkezik műsorszóró licenccel. A sport rajongók számára a Sportsnet Now szent grál lehet, mivel számos NHL-mérkőzést, MLB-t, valamint a Premier League játékot kínál. Miután telepítette a kiegészítőt, az induláshoz csak hozzá kell adnia a Sportsnet Now hitelesítő adatait.

ESPN Player kiegészítő (hivatalos)

Az ESPN lejátszó szintén potenciális versenyző a kiegészítők listájában, mivel mind igény szerint, mind pedig élő streaming szolgáltatást kínál. Az előfizetés havonta 10 dollárral kezdődik. Ha azonban csak egynapos bérletre van szüksége, akkor 7 dollárért kaphatja meg.

USTV Now (hivatalos)

Az USTV Now rendelkezik a sport legnagyobb könyvtáraival, amikor a sport-kiegészítőkről van szó. A kiegészítő akár 7 ingyenes sportcsatornát kínál. Ha azonban több csatornát érdekel, akkor további 29 csatornát kinyithat 19,99 USD-ért. Az USTV Now bővítményen elérhető az ESPN, valamint az ABC hálózaton sugárzott összes sport.

Popcorn TV kiegészítő (harmadik fél)

A Popcorn TV széles körben népszerű kiegészítő, amely a felhasználók számára kincset kínál online tartalmakhoz, mint például igény szerint filmek, TV-műsorok, sport, élő csatornák és egyebek. Szerencsére ingyenesen elkaphatja az élő NBA sporteseményeket is a kiegészítőn.

UK Turk Playlist kiegészítő (harmadik fél)

A kiegészítő nagy mennyiségű tartalommal büszkélkedhet különféle országokból, különösen az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból. Teljes mértékben ingyenes streaming lehetőségeket kínál, ideértve a sport streaming lehetőséget is. A kiegészítő gyakran átváltja az adattárakat, hogy elkerülje a szerzői jogok trollok gyanús szemét.

Hogyan telepítsük az NBA League hivatalos pass-ot a Kodi-ra

Most, hogy felsoroltuk az NBA legnépszerűbb hivatalos és harmadik fél által gyártott Kodi kiegészítőit, vegyük át a telepítési útmutatót. Például az NBA bajnokság-kiegészítőt használjuk:

 1. Indítsa el a Kodi alkalmazást
 2. Menj a Kiegészítői választási lehetőség
 3. Menj a Csomagtelepítő a bal felső sarokban
 4. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból
 5. Menj Kodi kiegészítő tároló és akkor Videó kiegészítők
 6. Kattintson duplán az NBA League Pass and Install elemre
 7. Várja meg, amíg a kiegészítő átvált Bekapcsolt
 8. Menj vissza a itthon képernyő
 9. Menj Kiegészítői és akkor Videó kiegészítők
 10. Görgessen a NBA League Pass Hozzáad
 11. Jelentkezzen be a kiegészítőbe a League Pass előfizetéssel
 12. Élvezze az NBA élését a Kodi-n bárhol

**Jegyzet: A hivatalos kiegészítőket csak a fent említett irányelvekkel telepítheti. Harmadik féltől származó kiegészítők esetén először le kell töltenie és telepítenie kell a megfelelő kiegészítő adattárát.

Miért van szüksége VPN-re az NBA nézéséhez a Kodi-n?

A Kodi felhasználóbarát szórakoztató központ. Egy egyablakos megoldást kínál a felhasználók számára a sokféle tartalom streamingjéhez, legyen az sport, filmek, dokumentumfilmek és akár élő csatornák is..
Az alkalmazást kiegészítők táplálják, amelyek a tárolókban elérhetők. A hátránya, hogy nem minden bővítmény érhető el minden régióban. Másodszor, néhány népszerű kiegészítő, például a sporthoz kapcsolódó kiegészítők esetében az elektromos áramszünet tapasztalható, ami miatt a felhasználók dühösek és képtelenek streamálni a tartalmat..
Itt a virtuális magánhálózat az egyetlen eszköz, amely képes megoldani ezt a szörnyű problémát. A biztonságos és anonimitási funkciók, például a titkosítás és az anonim IP-címek dinamikus tartománya révén a VPN segít a felhasználóknak elkódolni a helyüket, és megkerülni az összes korlátozást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me