Hogyan nézhetem a Sky Sportot a Kodi-n

Közzétéve: 2019. július 2

A Sky Sports tele van élő sport és PPV mérkőzésekkel. De hogyan lehet feloldani? A PureVPN segítségével nézze meg a Sky Sports-ot a Kodi-en bárhol, ahonnan kíváncsi. A PureVPN első alkalommal csak 0,99 dollárban kínál egy 7 napos próbaverziót. Most kérje meg a PureVPN-t, hogy figyelje a Sky Sports-ot, és stresszmentesítse az agyát a zárolás alatt.

Elmúltak azok a napok, amikor az emberek a kábeltelevíziós szolgáltatókra támaszkodtak, hogy jó csatornákat biztosítsanak a tévékészülékükön. A streaming segítségével a felhasználók bármit elérhetnek, amit akarnak, és a lehetőségek csak korlátlanok. Az elmúlt évtizedben több száz streaming szolgáltatás terjedt el az egész világon.

A Sky Sportsról

A Sky Sports streaming előfizetés, amely több mint 10 csatornát kínál. A szolgáltatás széles körben népszerű az Egyesült Királyságban és Írországban, míg más európai országokban is szerény rajongói bázissal rendelkezik. A hálózat ismert olyan műsorszórással, mint például foci élő közvetítés, krikett, rögbi, motorsport, boksz, kosárlabda és így tovább.
A legtöbb Sky Sports-t néző ember az előfizetést TV-csomagjában kapta. Ha azonban csak a Sky Sports szolgáltatóra kíván feliratkozni, akkor ez a Sky Entertainment TV csomag mellett 20 font / hó. Alternatív megoldásként két Sky Sports csatornát vehet fel £ 22 / hónap, három £ 26 / hónap, vagy mind a hét csatornát, valamint a Sky Sports Main Event fordulócsatornát 28 £ / hó értéken..

Kodi-ról

A Kodi egy nyílt forráskódú médialejátszó, millió felhasználóval világszerte. A néhány évvel ezelőtt elindított Kodi globális népszerűségnek örvendett, mivel a rajta található tartalom végtelen és teljesen ingyenes. Ez szinte bármilyen eszközre telepíthető, amely rendelkezik képernyővel, csatlakozik az internethez, és streaminghez használható.
Csakúgy, mint az okostelefonon vannak alkalmazások, a Kodi rendelkezik kiegészítőkkel. Bármelyik elemhez, amelyet meg akar nézni a Kodi-on, telepítenie kell egy megfelelő kiegészítőt, amely hozzáférést biztosít a keresett tartalomhoz. A Kodi kiegészítők telepítése szintén egyszerű feladat. Ha nem ismeri a kiegészítő telepítési folyamatát, olvassa el ezt az útmutatót itt.

A Kodi Sky Sports legjobb kiegészítője

A fúzió az egyik a legjobb Kodi kiegészítők a sporthoz szerelmesek, akik szeretik a Sky Sports csatornán nézni kedvenc sportukat. A bővítmény aligha hagyja ki a csatornán sugárzott valamit. A jó dolog a kiegészítő számára az, hogy kivételes streaming minőséget nyújt, és szinte hibamentes.
Így telepítheti a Kodi add-on Fusion szoftvert a Kodi streaming lejátszójára.

 1. A Kodi főképernyőjén lépjen a Kiegészítők oldalra > Beállítások
 2. Válassza a Kiegészítők lehetőséget, majd kattintson az Ismeretlen források lehetőségre az ismeretlen források engedélyezéséhez
 3. A kezdőképernyőn lépjen a Beállítások menübe > Fájl kezelő > Adja hozzá a Forrás elemet, majd kattintson a Nincs elemre
 4. Írja be a http://fusion.tvaddons.co címet, majd kattintson a Kész gombra
 5. Kattintson a „Írjon nevet ennek a médiaforrásnak” alatti mezőre, írja be a Fusion elemet, majd kattintson az OK gombra
 6. A kezdőképernyőn kattintson a Kiegészítők elemre, majd kattintson a Kiegészítő böngésző ikonjára a képernyő bal felső sarkában
 7. Telepítse a ZIP-fájlból > magfúzió > Kodi-repo > angol > repository.leopold.x.x.x.zip
 8. Most kattintson a Telepítés a lerakatból elemre, majd a Leopolds kiegészítők elemre
 9. Lépjen a Videó kiegészítők elemre, majd kattintson a Sky Sports Video elemre
 10. Kattintson a Telepítés elemre, és várja meg a kiegészítő engedélyezett értesítését

Hogyan szerezzünk VPN-t a Kodi-on

A VPN telepítése a készülékre rendkívül egyszerű. A VPN-nek van egy dedikált kiegészítője a Kodi számára, amelyet a következő lépésekkel telepíthet:

1. lépés – Töltse le a Kodi eszközt az OpenELEC eszközén (Raspberry Pie)

 • Menj tovább a Kodi weboldalához.
 • Töltse le a fájlt.
 • Telepítse a letöltött fájlt.

Ha kész, kövesse az alábbi módszert:

2. lépés: Töltse le és telepítse a VPN Kodi kiegészítőt.

Kövesse az alábbi lépéseket a VPN Kodi-kiegészítő telepítéséhez az eszközre.

 1. Nyissa meg a böngészőt, és keresse fel a „https://s3.amazonaws.com/purevpn-dialer-assets/kodi/app/service.purevpn.monitor-1.8.0.zip” weblapot.
 2. A fájl automatikusan letöltődik
 3. A letöltés után keresse meg a telepítési fájlt a mappájában.

3. lépés: Helyezze a letöltött fájlt az USB meghajtóra.

Helyezze a letöltött „service.purevpn.monitor-1.3.0.zip” fájlt egy USB meghajtóra, és dugja be az OpenElec Kodi Box-ra..

4. lépés: Indítsa el a KODI-t, és telepítsen egy VPN-kiegészítőt a KODI-hoz.

 1. Keresse meg a Kezdőlapot, és kattintson a „Kiegészítők” elemre.
 2. Kattintson a „Fájlok” ikonra.
 3. Ezután kattintson a „Telepítés zip fájlból” elemre.
 4. Keresse meg azt az USB-eszközt, ahová a telepítő fájlt helyezte.
 5. Kattintson a „service.purevpn.monitor-1.3.0.zip” elemre a kiegészítő telepítés megkezdéséhez.

5. lépés: A VPN Kodi kiegészítő beállítása

 1. Keresse meg a Kiegészítők fület, és kattintson a VPN Monitor OpenVPN elemre.
 2. Amikor a „PureVPN Monitor OpenVPN” lehetőséget választja, új ablak jelenik meg; kattintson a Kiegészítő beállításai elemre.
 3. Írja be a PureVPN felhasználónevét és jelszavát.
 4. Válassza ki az országot vagy régiót, ahonnan hozzáférhet a választott tartalomhoz. Kattintson a VPN állapotának megjelenítése elemre az aktuális IP és hely ellenőrzéséhez.
 5. A kiszolgálók listájának megjelenítéséhez kattintson a VPN-kapcsolat módosítása vagy bontása elemre. Csatlakozzon a választott országhoz.

Záró szó

A geo-blokkok világszerte problémát jelentenek, amelyek megakadályozzák, hogy a szerpentők hozzáférhessenek kedvenc sporteseményeikhez és nézzék meg azokat. Sőt, az internetszolgáltatók szerte a világon csökkentik a felhasználók sávszélességét, lelassítják az adatátviteli sebességet és tönkreteszik tapasztalataikat.
Ha belefáradt az összes olyan adatfolyamba, amely a streaminghez kapcsolódik, és olyan valamit keres, amely valóban hozzáadott értéket jelenthet az Ön streaming-élményéhez, a VPN ezt megteheti az Ön számára. Azonnali hozzáférést biztosít bármihez, amelyet meg akar nézni, és biztonságban tartja az online fenyegetéseket.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me