Hogyan nézhetem a Kentucky Derby Live Online játékot?

Közzétéve: 2019. április 16

A Kentucky Derby bárhonnan online megtekintéséhez csak kövesse az alábbi lépéseket:

1. Szerezze be a PureVPN-t.
2. Csatlakozzon az amerikai szerverhez.
3. Kapcsolódjon az NBC-hez, és élőben nézze meg a Kentucky Derby-t!

nézni-kentucky-line

Hogyan lehet bárhol nézni a Kentucky Derby-t?

Kentucky nemcsak híres sült csirkéjéről. Vannak más dolgok is, amelyek a régiót népszerűvé teszik. Az egyik oka annak, hogy Kentucky híres, a népszerű lóverseny bajnokság miatt zajlik, amelyet minden évben az államban tartanak.

Így van, a Kentucky Derby még egy évre visszatér! A „legizgalmasabb két perc a sportban” elnevezésű derbi május 3-án kezdődik, és május 4-én ér véget. Itt ellenőrizheti a Derby Day teljes ütemezését.

Ha szereti a sportot, akkor határozottan szeretné online közvetíteni. A kábeltelevíziós szolgáltatások rendkívül elavultak, és bizonyos sugárzási korlátozások miatt alig láthatják kedvenc mérkőzéseidet. Még a bemutatott meccseket is tele vannak hirdetésekkel, és az egész élmény szörnyűvé válik.

Kedvenc sporttartalmának élvezetéhez jobb, ha feladja a kábeltelevíziót, és váltson az online streamingre. Így láthatja a kívánt mérkőzéseket, anélkül, hogy el kellene tolerálnia ezeket a szörnyű hirdetéseket. Sőt, a csatorna költsége is sokkal olcsóbb ahhoz képest, amit általában fizet a digitális kábelszolgáltatásért.

A csatornák elérhetőségét illetően azonban felmerülhetnek bizonyos problémák. Az online streaming legrosszabb része az, hogy egyes csatornák nem érhetők el a világ különböző régióiban. Tegyük fel például, hogy az NBC csak az Egyesült Államokból érhető el, és másutt nem érhető el.

Ilyen esetben bajba kerül akkor, ha élőben közvetíteni szeretné kedvenc sporteseményeit, például a Kentucky Derby-t. Szerencsére van mód arra, hogy elkerüljük ezeket a korlátozásokat, és könnyedén hozzáférhessünk kedvenc online csatornáinkhoz. Az alábbiakban bemutatjuk egy teljes útmutatót arról, hogyan nézheti élőben a Kentucky Derby-t egy VPN-sel.

Nézze meg a Kentucky Derby Live Online oldalt egy VPN-sel

A Kentucky Derby bárhonnan online megtekintéséhez csak kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Szerezd meg a PureVPN-t.
 2. Csatlakozás az amerikai szerverhez.
 3. Kapcsolódjon az NBC-hez, és élőben nézze meg a Kentucky Derby-t!

A hatályos korlátozások ellenére továbbra is megnézheti a Kentucky Derbyt olyan VPN-sel, mint a PureVPN. Ez lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással megváltoztassa IP-címét bármely más ország IP-címére. Mivel a legtöbb streaming csatorna megvizsgálja az Ön IP-címét, hogy meghatározza, honnan származik, ezt a hacket felhasználhatja kedvenc csatornáinak bárhonnan online elérésére..

Például, ha Ausztráliában él, és a NBC-n keresztül szeretné közvetíteni a Kentucky Derby-t, akkor nem lesz képes, mert az IP-címe ausztrál. De ha csatlakozik a PureVPN-hez, és csatlakozik egy VPN-szerverhez az Egyesült Államokban, könnyedén hozzáférhet az Ön által választott amerikai csatornákhoz.

A PureVPN hozzáférést biztosít több mint 2000 szerverhez és 300 000 névtelen IP-hez 140 országban, ami azt jelenti, hogy bármit elérhet az interneten. Ezek a szerverek nagyon optimalizálva vannak, és úgy vannak kialakítva, hogy maximális sebességet biztosítsanak az Ön számára, így bármilyen megszakítás nélkül élvezheti az élő tartalom streamingjét.

A PureVPN ideális azok számára, akik szenvednek az ISP sebességfojtással kapcsolatos problémáitól. Az internetszolgáltatókról ismert, hogy lelassítja az internet sebességét, amikor azt gondolják, hogy nagy mennyiségű adatot fogyaszt. De a PureVPN használatával anonim módon használhatja az internetet, így az internetszolgáltató nem tudja észlelni, hogy mit csinál online, és fojtja a sávszélességet.

Hol lehet élőben nézni a Kentucky Derby-t?

Az NBC és az NBC Sports megkapta a jogot a Kentucky Derby versenyek közvetítésére saját csatornáikon. Ha olyan egyéb streaming szolgáltatásokat keres, amelyek közvetítik a versenyeket on-line módon, akkor keresse át az alábbi listát:

 1. fuboTV
 2. A fuboTV egy népszerű internetes televíziós szolgáltatás, ahonnan élőben közvetítheti a Kentucky Derby-t. Több csomagot és promóciós csomagot is fel lehet előfizetni, hogy kedvenc csatornáit élőben közvetítse a fuboTV-n..

  Az NBC Sports a fuboTV-n elérhető csomagok egyikének része. Havonta 44,99 USD fizetéssel számtalan streaming csatornát érhet el.

 3. Sling TV
 4. A Sling TV egy másik alternatíva, amellyel élőben online nézheti a Kentucky Derby-t. Az NBC és az NBC Sports mind a Sling TV-n elérhető csomagokon találhatók. A csatorna havi 25 dollárba kerül..

 5. Hulu
 6. A Hulu az egyik legnépszerűbb streaming szolgáltatás. Havonta 39,99 dollárért több tucat élő TV-csatornát láthat, valamint néhány prémium hálózatot is. Mind az NBC, mind az NBC Sports elérhető a Hulu-on, és onnan könnyedén online közvetítheti a versenyeket.!

Végső gondolatok

Kire gyökerezik a közelgő Kentucky Derby? Reméljük, hogy könnyebben megismerheti kedvenc versenyeit, ha követi a fent említett útmutatót.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me