Hogyan nézhetem a FIFA 2019. évi női világkupáját


Hogyan nézhetem a FIFA 2019. évi női világkupáját

Közzétéve: 2019. április 30


A FIFA 2019. évi női világkupáját szeretné közvetíteni? A következő módon teheti meg mindössze 3 egyszerű lépésben:

1. Regisztráljon és töltse le a PureVPN-t a készülékére
2. A Népszerű webhelyek listájából csatlakoztassa a BBC iPlayer-t
3. Keresse meg az élő közvetítés szakaszt, és kezdje el élőben nézni

Nézze meg a FIFA WC 2019-et

Tartalomjegyzék..

A FIFA 2019. évi női világkupája

A FIFA 2019. évi női világkupája 2019. június 7-én kezdődik, és végül 2019. július 7-én zárul le egy teljesen új női világkupával. A FIFA 2019. évi női világkupája folytatja a korábbi nők világkupája által meghatározott tendenciát: összesen 24 csapat jelenik meg, beleértve a védekező bajnokokat – az Egyesült Államokat. Ráadásul a mérkőzéseket kilenc városba osztják Franciaországban.

Ugyanakkor egy nagy változás lesz, mivel a korábbi eseményekkel ellentétben a FIFA Női 2019-es világkupája lesz az első olyan esemény, amelyen a teljesen új Video Assistant Bíró (VAR) rendszert mutatják be. Már láthattuk ennek az új rendszernek a hatását a nagy labdarúgó-bajnokságban és a korábbi FIFA Világkupán, így a FIFA női világbajnokságon történő bevezetése sokkal izgalmasabbá teszi a dolgokat..

A FIFA 2019. évi női világkupa hivatalos műsorszolgáltatói

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a hivatalos műsorszolgáltatókat, akik közvetítik a FIFA Női Világkupát

Országok TV csatornák
India SonyLIV
Egyesült Államok Fox Sports, Telemundo (spanyol)
Kanada CTV, TSN, RDS
Franciaország TF1 (INGYENES), csatorna+
Egyesült KirályságBBC (INGYENES)
NémetországARD (INGYENES)
DániaDR (INGYENES)
AusztriaORF (INGYENES)
Közel-KeletbeIN Sports

Hogyan nézhetem a FIFA női 2019. évi világkupáját a PureVPN-vel élőben

E regionális korlátozások elkerülése érdekében használhat VPN-t vagy virtuális magánhálózatot, amelyen keresztül elrejtheti a helyét a világ bármely pontjára. Ez nem csak a biztonság második szintjét biztosítja a felhasználó számára, hanem hozzáférést biztosít a felhasználók számára a korlátozott tartalomhoz is. Tehát mindazok számára, akik ilyen problémákkal szembesülnek és szeretnék nézni a FIFA Női 2019-es világkupát, akkor hadd mutassam be Önnek – PureVPN.

Több mint 2000 szerverrel, több mint 140+ országban, és a PureVPN az egyik legjobb VPN a feladathoz. Tehát mindazok számára, akik szeretnének könnyíteni az online megtekintési életben, kövesse az alábbi lépésről lépésre bemutatott útmutatást, és soha ne nézzen vissza.

 1. Feliratkozás a PureVPN-re
 2. Töltse le és telepítse a PureVPN alkalmazást streaming eszközére
 3. Válassza ki a műsorszóró csatorna országát, azaz az Egyesült Királyságot a BBC iPlayer számára
 4. Menj a csatornára, és kezdd el a streaming-t

Hogyan nézhetjük a FIFA női 2019. évi világkupáját kábel nélkül

Azok számára, akik kábel nélkül szeretnék megnézni a 2019. évi FIFA női világbajnokságot, számos különféle online streaming szolgáltatás létezik, amelyek trükköket csinálhatnak az Ön számára. Ide tartozik a Hulu az élő TV-vel, a FuboTV-vel és még sok más, de ez a kettő a legjobb az üzletben, a határ alatti előfizetési költségek és a többi eszközzel való keresztirányú kompatibilitás miatt.

Hulu

A Hulu with Live TV egy havi 45 dolláros előfizetéssel, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a mérkőzéseket élőben nézd meg, hanem felzárkózhatsz az esetlegesen lemaradt mérkőzésekre is. Most havonta 45 dollárért számíthat arra, hogy ez túl sok, de ennél is több, minthogy nem csak hozzáférést kapsz a Live TV-hez, hanem a Hulu hatalmas streaming könyvtárához is, amely rengeteg különféle mozdulattal és TV-műsorral, valamint rengeteg exkluzív filmmel.
Tehát, összességében a Hulu az élő TV-vel nagyon jó üzlet. Ennek ellenére szüksége lesz PureVPN-re, ha ezt az utat szeretné megtenni, mivel Hulu csak az Egyesült Államok régiójára korlátozódik.

FuboTV

A FuboTV egy újabb, a legnépszerűbb streaming szolgáltatás, amely lehetővé teszi a nézők számára, hogy élő eseményeket érjenek el és nézzenek, mint például a FIFA női világkupája 2019. Mindez havi 45 dolláros előfizetésért. Most, összehasonlítva más online streaming szolgáltatásokkal, ez a legdrágább. Ha azonban csak a FIFA Női 2019-es világkupája figyelésére van szüksége, akkor van egy kiskapu, amelyet kihasználhat.
A FuboTV egy hónapos pályája 20 dollárba kerül, és mivel a világbajnokság csak egy hónapig tart, ez a tökéletes dolog ehhez. De a többi streaming szolgáltatáshoz hasonlóan a FuboTV csak az Egyesült Államok nézőire korlátozódik, de a PureVPN segíthet ott.

Női FIFA 2019. évi világkupa menetrend

Június 7 .: Franciaország vs Dél-Korea
Június 8 .: Németország vs Kína, Spanyolország vs Dél-Afrika, Norvégia és Nigéria
Június 9 .: Ausztrália vs Olaszország, Brazília vs Jamaica, Anglia vs Skócia
Június 10 .: Argentína vs Japán, Kanada és Kamerun
Június 11 .: Új-Zéland vs Hollandia, Chile vs Svédország, Egyesült Államok vs Thaiföld
Június 12 .: Nigéria vs. Koreai Köztársaság, Németország és Spanyolország, Franciaország és Norvégia
Június 13 .: Ausztrália vs Brazília, Dél-Afrika vs Kína
Június 14 .: Japán vs Skócia, Jamaica vs Olaszország, Anglia vs Argentína
Június 15 .: Hollandia vs Kamerun, Kanada kontra Új-Zéland
Június 16 .: Svédország kontra Thaiföld, Egyesült Államok vs Chile
Június 17 .: Kína kontra Spanyolország, Dél-Afrika kontra Németország, Koreai Köztársaság kontra Norvégia, Nigéria kontra Franciaország
Június 18 .: Olaszország vs Brazília, Jamaica kontra Ausztrália
Június 19 .: Skócia kontra Argentína, Japán kontra Anglia
Június 20 .: Hollandia kontra Kanada, Kamerun vs Új-Zéland, Svédország kontra Egyesült Államok, Thaiföld v. Chile

Csoportos lista

A FIFA női világkupa csoportlistája

Hogyan nézhetem meg a nők világkupáját a világ bármely pontjáról

A FIFA Női 2019-es világkupáját olyan nagy csatornákon sugározzák majd, mint a BBC, a TF1, a FOX és még sok más. A számos regionális korlátozás és korlátozás miatt azonban vannak olyan országok, amelyek nem férnek hozzá az ilyen csatornákhoz. Ennek eredményeként az ilyen országok nézői némi problémával szembesülhetnek, ha a FIFA 2019. évi női világkupáját élőben és online szeretnék nézni..

Ennek eredményeként ezeknek a nézőknek alternatív módszereket kell keresniük, amelyek segítségével megfigyelhetik az eseményt. De a legtöbb esetben az adatfolyam nagyon alacsony minőségű, vagy pufferolástól szenved. És ez, amint mindannyian tudjuk, egy olyan eseménynél, mint a Világkupa, nagyon bosszantó lehet. Nos, mi lenne, ha elmondanánk Önnek, így van olyan módszer, amellyel megnézheti a FIFA Női 2019. évi világkupáját ilyen kérdések nélkül.

Záró szavak

A FIFA Női 2019-es világkupája a sarkon van. Tehát mindazoknak, akik érdeklődnek a rendezvény élőben nézése iránt, nagyon javasoljuk, hogy készüljön fel erre korábban, hogy ne maradjon le semmiről. Vigye sorra előfizetéseit, és készüljön fel néhány csodálatos cél elérésére.

Sport streaming útmutatók

Lehet, hogy kedveli az alábbi sporteseményeket is

 • Krikett Világkupa
 • Forma-1
 • Copa America
 • Moto GP
 • AFCon
 • Wimbledon
 • UFC 239
 • Tour de France
 • La Liga
 • WRC
 • MLB szezon
 • Európa Liga
 • Premier League
 • E képlet
 • Bundesliga
 • Ligue 1
 • Nemzetek Ligája
 • Serie A
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map