Hogyan nézhetem a BT sportot a Kodi-n

Közzétéve: 2019. július 2

A BT Sports az egyik legnépszerűbb sport streaming platform, amelyet a britek szeretnek. Ha az Egyesült Királyságon kívül él, továbbra is megnézheti a BT Sports élő fellépését a Kodi Streaming eszközén. Szerezzen ma PureVPN-t, és folytassa a teljes online adatvédelmet és biztonságot.

Ha szereti a sportot, akkor valószínű, hogy már ismeri a BT Sports-ot, milyen nagyszerű streaming csatorna ez. Annak ellenére, hogy a szolgáltatást elsősorban az Egyesült Királyság állampolgárainak kínálják, az egész világon rendkívül népszerű a sportrajongók körében, az általuk kínált változatosság és minőségi szolgáltatás miatt.

Sajnos a BT Sports csak az Egyesült Királyságban érhető el. Az Egyesült Királyságon kívül jó streaming VPN-t, például PureVPN-t kell szereznie, hogy biztonságosan elérhesse. Ha nincs VPN-je, a dolgok nehéz helyzetbe kerülhetnek, például amikor nem tudják elérni a kívánt BT Sports adatfolyamot, vagy ami még rosszabb, hackerek.

Kodi-ról

Kodi manapság az egyik legnépszerűbb streaming-lejátszó. Népszerűségének tulajdonítható, hogy ingyenes és végtelen mennyiségű tartalmat tárol. Az egyetlen dolog, amely korlátozhatja, hogy a Kodi-on milyen tartalmat szerezhessen, az a képzelet. Csakúgy, mint az okostelefonon vannak alkalmazások és van mindenre kiterjedő alkalmazás, vannak kiegészítők a Kodi-n, és igen, mindenkinek van egy.

Noha vannak néhány kiegészítők, amelyeket fizetnek, a legtöbbjük ingyenes. Letölthetők a megfelelő tárolókból és könnyedén telepíthetők.

A BT Sports telepítése a Kodi-n

A BT Sports addon telepítése a Kodi streaming media eszközre egyszerű. Mivel a BT Sports kiegészítő egy hivatalos Kodi kiegészítő, ezért megtalálható a Kodi hivatalos lerakatában. Ha valaha is telepített egy hivatalos kiegészítőt a Kodi-on, akkor már tudja, hogyan kell ezt megtenni. Ha nem, kövesse az alábbi utasításokat.

 • Indítsa el a Kodi-t.
 • Menj Kiegészítői.
 • Kattintson a kiegészítő bal oldali telepítés ikonjára a bal felső sarokban.
 • választ Telepítés a tárházból.
 • Menj Kodi kiegészítő tároló > Videó kiegészítők.
 • kettyenés BT Sport Video > Telepítés.
 • Várja meg az Addon engedélyezett értesítést.
 • A kezdőképernyőn kattintson a gombra kiegészítések > Videó addons.
 • Választ BT Sport Video.

Alternatív kiegészítők a BT sporthoz a Kodi-on

Számos oka lehet annak, hogy a BT Sports hivatalos Kodi addon nem működik jól az Ön számára. Ne aggódjon, ha ez a helyzet, mivel továbbra is hozzáférhet a BT sport tartalmaihoz egy másik kiegészítővel. Csak az, hogy az alternatívák nem hivatalos Kodi kiegészítések, tehát telepítési eljárásuk kissé technikai jellegű. Ne kapcsolja ki ezt, ha lépésről lépésre követi az utasításokat, akkor gyorsan beállíthatja a nem hivatalos Kodi kiegészítőt..

Menj kezdőképernyő Beállítások Rendszerbeállítások
kettyenés Kiegészítői és engedélyezze Ismeretlen források
Menj kezdőképernyő Beállítások Fájlkezelő Forrás hozzáadása
Írja be a külső gyártó kiegészítő tárolójának URL-jét
Menj itthon képernyő Kiegészítői Telepítés tól től Postai irányítószám fájl
Görgessen és kattintson a telepíteni kívánt kiegészítőre
Miután telepítette a kiegészítőt, kattintson a gombra telepítse a lerakatból és válassza ki a kiegészítőt
Menj kezdőképernyő Videó kiegészítők Válassza ki a kiegészítőt

 • Fox Sports Go
 • WWW iPlayer
 • tévé
 • tévé
 • USTVNow
 • NFL GamePass
 • NBA League Pass
 • Youtube

Mindig a PureVPN-t használja a Kodi-val

A Kodi egy nyílt forrású médialejátszó. Több ezer különböző nyílt forráskódú és ingyenes kiegészítő van online, amelyet bárki ingyenesen letölthet. De ez kockázatos, mivel soha nem lehet teljesen biztos abban, hogy a kiegészítő mögött lévő emberek tekintélyekkel rendelkeznek-e, és hogy a kiegészítő rosszindulatú-e vagy sem..

Azoknak a szerencsétlen felhasználóknak, akik végül rosszindulatú Kodi kiegészítőket töltöttek le, az élet valóban megnehezedik. Az adatokat rosszindulatú személyek, például hackerek és számítógépes bűnözők fogják el. Ez lehetővé teszi számukra az összes intelligens eszköz irányítását, a lapok megtartását és a tevékenységek rögzítését, hogy később zsarolás céljából szolgáltassanak.

Hogyan juthat el a PureVPN-hez a Kodi-on

A PureVPN beszerzése a Kodi-ba egyszerű. Ha valaha is telepített egy Kodi kiegészítőt egy nem hivatalos lerakatból, akkor már tudja, hogy ez megy. Ha nem, olvassa el a fent említett utasításokat a Kodi kiegészítők telepítéséhez harmadik féltől.

 • Látogasson el a PureVPN Kodi Addon tárházába
 • Töltse le és telepítse a kiegészítőt
 • A kezdőképernyőn ugorjon a program-kiegészítőkre, és válassza a PureVPN lehetőséget.

Záró szó

A digitális megfigyelés és a regionális korlátozások a legmagasabbak. Szinte lehetetlen hozzáférni a régiók által korlátozott tartalomhoz, ami mindig akadályt jelent a szerpentők számára. Ezen túlmenően, a megfelelő óvintézkedések meghozatala nélkül, online tevékenysége fel van téve, és nagy a kockázata annak, hogy a számítógépes bűnözők támadják meg őket..

A PureVPN a végső kiberbiztonsági eszköz, amelyet streamingre optimalizáltak. Rendelkezésre álló módokkal és funkciókkal rendelkezik, szem előtt tartva a szalagok igényeit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me