Hogyan nézheted a jégkorongot online módon

Frissítve: 2019. október 15

Nézze meg a jégkorong-mérkőzéseket élőben online nélkül, minden probléma nélkül. Nézze meg a következő lépéseket, és azonnal indítsa el az adatfolyamot.

 1. Feliratkozás a PureVPN-re
 2. Válassza ki a kívánt országot
 3. Jelentkezzen be a kívánt csatornára, és indítsa el az élő közvetítést

Jégkorong

Hogyan lehet közvetíteni a jégkorong mérkőzéseit online a VPN segítségével?

A jégkorong online közvetítése még soha nem volt ilyen egyszerű. Kezdje ma ezen a három egyszerű lépéssel.

A legjobb VPN futball streaming

Feliratkozás a PureVPN-re

Szuper gyors & Gondtalan

Töltse le a VPN-t a futball streaminghez

Töltse le a PureVPN-t

Az Ön preferált streaming eszközén

Nézze a focit a PureVPN segítségével

Módváltás az adatfolyamhoz

Válassza ki a választott csatornát

Töltse le a PureVPN-t

Kedvenc eszközén!

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox

Miért van szüksége VPN-re az online jégkorong-nézéshez?

A Field Hockey több mint 2 milliárd rajongóval a világ harmadik legnépszerűbb sportága. Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor egy verseny zajlik, a jégkorong-rajongók milliói szerte a világon olyan lehetőségeket keresnek, amelyek révén könnyedén közvetíthetik a mérkőzéseket. Mostanában néhányan úgy néznek ki, hogy élőben a kábel TV-jén figyeli őket, mások az Internetre támaszkodnak a kedvenc sportuk közvetítéséhez. A dolgok azonban a mai korban meglehetősen bonyolulttá váltak, a regionális korlátoknak köszönhetően.

Az olyan versenyek, mint a FIH Világkupája vagy a Hockey India Liga, néhány olyan esemény, amelyet néhány kiválasztott országban sugároznak. Például a Hockey India League egy olyan játék, amely csak a Hotstar-on tekinthető meg, amely szolgáltatás Indiában a nézők számára elérhető..

Ennek eredményeként a jégkorong-szurkolók túlnyomó része bolondbiztos módot akar, hogy minden versenyt online élőben nézhessenek. Nos, a megoldás egy VPN szolgáltatás. Egy olyan prémium szolgáltatás, mint a PureVPN, lehetővé teszi a virtuális hely megváltoztatását bármely országra, lehetővé téve a tartalom elérését, amely korábban nem volt elérhető számodra.

A legtöbb figyelt jégkorong esemény

A jégkorong világszerte nagyon népszerű, a fő versenyek balra, jobbra és középen zajlanak. Mint ilyen, mindegyik nyomon követése meglehetősen trükkös lehet. Tehát, hogy kicsit támogassuk a közösséget, itt van egy lista az év legnagyobb jégkorong-bajnokságáról.

Jégkorong India Liga

A Hockey India League (HIL) egy Indiában zajló terepi jégkorong bajnokság, amelyet az ország egyik legnagyobb sporteseményének tartanak. A verseny minden évben kerül megrendezésre, összesen 6 csapat versenyez a bajnokok címéért. 2018-ban a bajnokságot bizonytalan okok miatt elhalasztották. Ugyanakkor az a célja, hogy visszatérjen ebben az évben, az első játék 2019 decemberében várható.

Jégkorong-világbajnokság

A Men Hockey World Cup a történelem legnagyobb nemzetközi jégkorong-bajnoksága, ahol a világ minden tájáról több mint 16 csapat versenyez a világbajnokok címeért. A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (FIH) szervezi, a nemzetközi jégkorong-irányító testület, és a többi világkupához hasonlóan négyévente kerül megrendezésre. A következő jégkorong-világkupára 2022-ben kerül sor.

Jégkorong az olimpiai játékokon

A terepi jégkorongot először az 1908-as londoni olimpiai játékok során mutatták be, és azóta a nyári játékok része. A sportszerkezet hiánya miatt eltávolították az 1924. évi párizsi játékokból, ám a FIH kivételével később visszatért az olimpiába. A következő jégkorong-eseményre a 2020-as Tokiói játékok során kerül sor.

Jégkorong a Nemzetközösségi Játékokon

A jégkorong, vagy amint azt a kanadai mezői jégkorong mondják, az egyik a sportközösség, amelyet a Nemzetközösségi Játékokon játszanak, amely négyévente zajló globális verseny. 1998 óta a Nemzetközösségi Játékok része, Ausztrália viszi a legtöbb aranyérmet. A következő jégkorong-versenyre a 2022-es nemzetközösségi játékokon kerül sor.

Bajnokok trófeája

A Hockey Champions Trophy egy nemzetközi jégkorong-verseny, amelyet az FIH szervezett. A pakisztáni légi marsall, Nur Khan és a Pakisztán Jégkorong Szövetség alapította ma a világ egyik legrangosabb jégkorong-versenyét, amelyre kétévente kerül sor. A következő versenyre valamikor, 2020-ban kerül sor.

Főbb jégkorong bajnokságok

Bajnokok trófeája Jégkorong-világbajnokság
Jégkorong az olimpiai játékokon Jégkorong a Nemzetközösségi Játékokon



Szerezze be a PureVPN-t a jégkorong eléréséhez bárhonnan!

Nézze a jégkorong-játékokat élőben bárhonnan

1- Válassza ki a tervét Pénzváltás: usadollár

 • usadollár

1 hónapos terv Nincs leárazás 0% megtakarítás $ 10.95 havonta havonta 1 havi 31-napos pénz-visszatérítési garancia teljes elérése. Határok nélkül. Legkedveltebb! 7 napos próbaverzió + 47% OFF Később 0% megtakarítás $ 0.99 $ 10.95 / hó Per hónap után 5,82 USD / hónap * $ 10.95 / hó 5,82 USD / hónap a próba után * 7-NAPI KÉPESSÉGET KÉPJEN 31 napos pénz-visszafizetési garancia

7 nap elteltével automatikusan feliratkozik egyéves tervünkre itt: $ 10.95 / hó $ 5.82 / mo

6 hónapos terv 24% KI Takarítson meg 24% $ 8.33 havonta havonta 6 hónapos terv 31 napos pénz-visszatérítési garanciát kap Figyelmet kérek!Ne hagyja ki a 7 napos próbaverziónkat 0,99 dollárért. 1 éves terv 82% megtakarítás $ 1.99 / hó havonta 1 éves terv 31 napos pénz-visszafizetési garancia 2- Válassza ki a fizetési módot Biztonságos és titkosított fizetés McAfee-ikon Válassza a Fizetési mód hitelkártya PayPal lehetőséget Kattintson ide az összes fizetési lehetőség megtekintéséhez. Megrendelés-összefoglaló 0,99 USD

Megrendelés-összefoglaló

PureVPN 7 napos próbaverzió + 47% OFF Később 0,99 USD kiegészítők

Összesen 0,99 USD-e van-e kuponkódja? Alkalmaz x

Adjon meg egy érvényes kártyatulajdonos nevet.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Hitelkártyám kapcsolódik a PayPal-számlámhoz Hitelkártya

31 napos pénz-visszafizetési garancia

Biztonságos és titkosított fizetések

Az űrlap elküldésével elfogadja a Szolgáltatási feltételeket és az Adatvédelmi irányelveinket.

Sikeres fizetés

Köszönjük, hogy kipróbálta a PVPN kocsi bemutatóját. (A folyamat során nem számítottak fel pénzt).

Szeretne hozzáadni a Dedikált IP mert 0,99 USD?
Mi a Dedikált IP? Kap Dedikált IP Kiegészítő eltávolítása Válassza az Ország lehetőséget

 • Egyesült Királyság
 • Egyesült Államok
 • Singapore
 • Málta
 • Hongkong (SAR)
 • Németország
 • Ausztrália
 • Kanada

Kap Dedikált IP Szeretne hozzáadni a Port továbbítás mert 0,25 USD?
Mi a Port továbbítás? Kap Port továbbítás Kiegészítő eltávolítása Szeretne hozzáadni a DDos védelem mert 0,99 USD?
Mi a DDos védelem? Kap DDos védelem Kiegészítő eltávolítása Válassza az Ország lehetőséget

 • Egyesült Államok
 • Egyesült Királyság
 • Új Zéland
 • Hollandia
 • Ausztrália
 • Kanada
 • Németország
 • Franciaország

Kap DDos védelem × dedikált IP VPN

A PureVPN dedikált IP VPN-jével sokkal többet tehet, mint amit el tud képzelni. Ez a kiegészítő kiváló megoldás azoknak a magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, akik korlátozni akarják hálózataikhoz való hozzáférést.

Miért van szüksége dedikált IP VPN-re??

Távoli elérésű kiszolgálók titkosítással

Nem számít, milyen távoli elérésű szerverhez csatlakozik, ezt könnyedén megteheti anélkül, hogy aggódnia kellene a kompromittáció miatt, főleg mivel katonai titkosítás támogatja Önt.

Tökéletes vállalkozások számára

Magánszemélyek és vállalkozások csatlakozhatnak korlátozott hálózatokhoz és szerverekhez. Ahelyett, hogy bárki megosztott IP-vel fér hozzá a hálózathoz, csak egy adott IP-címmel rendelkező személy teheti meg, így ugrásszerűen erősítve a biztonságot..

A lehetőségek korlátlanok

A CCTV kamerákhoz, a bankszámlákhoz való hozzáféréshez, vagy a biztonságos kórházi hálózaton található bizalmas információk megtekintéséhez a lehetőségek korlátlanok.

× DDoS védett VPN

A PureVPN dedikált IP VPN-jével sokkal többet tehet, mint amit el tud képzelni. Ez a kiegészítő kiváló megoldás azoknak a magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, akik korlátozni akarják hálózataikhoz való hozzáférést.

Miért van szükségem a DDoS védett VPN-re??

Blokkolja a jogosulatlan forgalmat

Indokolatlan forgalom esetén várható az Internet sebességének és késésének csökkenése. De a DDoS által védett VPN-vel már nem ez lesz a helyzet.

Mindig éber

Ahelyett, hogy manuálisan aktiválnánk a DDoS által védett VPN-t, minden alkalommal aktív. Amint támadást észlelnek, a DDoS által védett VPN azonnal semlegesíti.

Tökéletes a játékosok számára is

A DDoS által védett VPN extra védelmi rétegként szolgál a játékosok számára, akiket rendszeresen megcéloznak számítógépes bűnözők és versengő játékosok. Biztos lehet benne; versenyképes és biztonságos játékélményt fog kapni.

× Port továbbítás

A Port Forwarding szolgáltatás akkor hasznos, ha a világ bármely pontjáról hozzáférni kell egy internethez csatlakoztatott eszközhöz / szolgáltatáshoz.

Hogyan profitál nekem a Port Forwarding??

Tegyük fel, hogy a világ bármely pontjáról hozzáférni szeretne számítógépéhez, laptopjához vagy szerveréhez. A Port Forwarding kiegészítő lehetővé teszi, hogy ezt tegye meg.

Ha meg akarja osztani a hozzáférését a webhelyéhez / FTP-hez vagy bármely más szolgáltatáshoz, akkor szüksége lesz a Port Forwarding kiegészítőre.

Ha online játékot akar játszani barátaival, akkor szüksége lesz a Port Forwarding kiegészítőre, hogy barátai csatlakozzanak a játékszerverhez.

Ha PureVPN-t használ az útválasztón, akkor szüksége lesz a Port Forwarding kiegészítőre, hogy engedélyezze a PureVPN IP bármelyik konkrét portját..

× vállalati fokozatú biztonság & Magánélet

A Next Generation fejlett funkciói szilárd biztonságot nyújtanak & magánélet. Korábban a technológia csak a vállalkozások számára volt elérhető & Enterprises. Ez anti-malware / antivírusokat, hirdetés-blokkolókat, alkalmazások szűrését, behatolás-megelőző mechanizmust és URL / kategória szűrést biztosít. Gondolj rá "Szupererők" a szokásos VPN számára.

1. megjegyzés:

Mostanáig az Enterprise-Grade Security & Az adatvédelmi kiegészítő nem működik egyidejűleg a dedikált IP-kiegészítővel. A vállalati szintű biztonság engedélyezéséhez azonban bármilyen más módot is használhat VPN-alkalmazásaiban & Adatvédelmi kiegészítő.

Jegyzet 2:

Felhívjuk figyelmét, hogy a PureVPN kézi beállítása jelenleg nem támogatja az Enterprise Grade Security konfigurációját & Adatvédelmi kiegészítő. Kérjük, használja VPN-alkalmazásunkat annak engedélyezéséhez.

× P2P védelem

A P2P Protection kiegészítő biztosítja, hogy még a hackerek vagy a kormányhivatalok legokosabb csalások sem csinálják az eszközére vagy a számítógépére. Proaktív védelmenk automatikusan blokkolja a romboló fájlokat, például vírusokat, rosszindulatú programokat, ransomware-ket, trójaiákat stb., Amelyek torrentként vannak elfedve a letöltéstől, és megőrzi az eszköz biztonságát.

A PureVPN terv a következőket tartalmazza:

 • Apps for
 • Vállalati szintű biztonság
 • 10-Multi bejelentkezés, így egy fiókot egyszerre 10 eszközön is használhat.
 • 2000+ biztonságos szerver több mint 140 országban
 • 24 órás ügyfélszolgálat

nológusok és ügyfélszolgálat TrustPilot

Fizessen hitelkártyájával, és kapjon extra 10% -ot!

Fizetni fogok hitelkártyával. Folytatás az Alipay-val ×

Hiba történt

igen nem

Kell segítség? Vegye fel a kapcsolatot a 24/7 élő támogatással

Fizetése elutasítva

Kérjük, próbálja meg fizetni a következővel: Bluesnap.

Válassz fizetési módot

Most kapja meg ezt az ajánlatot

Gyakran Ismételt Kérdések

Íme néhány válasz a jégkoronggal kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdésekre

SEPA:

Támogatott vásárlói országok: Ausztria, Belgium, Ciprus, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Monaco, Hollandia, Portugália, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország
Támogatott pénznemek: Euro

Boleto Bancário:

Támogatott vásárlói országok: Brazília
Támogatott pénznemek: BRL

ideál:

Támogatott vásárlói országok: Hollandia
Támogatott valuták: EUR

paysafecard:

Támogatott vásárlói országok: Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Franciaország, Németország, Nagy-Britannia, Görögország, Írország, Olaszország, Luxemburg, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Szlovák Köztársaság, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság, Egyesült Államok
Támogatott valuták: CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, NOK, PLN, SEK, USD

SOFORT

Támogatott vásárlói országok: Ausztria, Belgium, Németország, Olaszország, Hollandia, Lengyelország, Spanyolország, Svájc, Egyesült Királyság
Támogatott valuták: CHF, EUR, GBP, PLN

eNETS:

Támogatott vásárlói országok: Szingapúr
Támogatott valuták: SGD

WebMoney:

Támogatott vásárlói országok: Örményország, Fehéroroszország, Kirgiz Köztársaság (Kirgizisztán), Kazahsztán, Oroszország, Tádzsikisztán, Türkmenisztán, Ukrajna, Üzbegisztán
Támogatott valuták: USD

Skrill:

Támogatott vásárlói országok: A BlueSnap támogatja az összes országot
Támogatott pénznemek: Az összes pénznem, amelyet a BlueSnap támogat

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me