Hogyan lehet véglegesen törölni a Pokémon Go fiókot

07/08/19

Pikachu, én választlak téged! Ez biztosan visszahozza az emlékek számát!

Az áhított gyermekkori emlékek megőrzése érdekében a Niantic kifejlesztette a legnépszerűbb mobiljátékot, a Pokémon Go! Játszottad a barátaival, a családjával vagy teljesen egyedül, mint egy magányos farkas. Mondanom sem kell, hogy egy-két pólusba ütközhetsz, miközben játszottál.

Valójában hosszú élettartamú hatást gyakorolt ​​a kiterjesztett valóság (AR) iparában életre keltő és gondolkodóképességű játékmenetével. Bármennyire is lenyűgöző ez az AR-játék, nem hagyhatja figyelmen kívül a tényt, hogy olyan árral jár, amelyet nem minden felhasználó engedhet meg magának. És az ár az Ön PRIVACY!

Ha magánélettudatos felhasználó, akkor esetleg megpróbálta törölni az alkalmazást a készülékéről. Ha eltávolítja azt az eszközről, az nem jót jelent, kivéve, hogy távol tartja a halandó veszélyeitől. Az egyetlen módja annak, hogy adatai ne kerüljenek rossz kezekbe, az a megtanulás, hogyan lehet a Pokémon Go-fiókot vagy profilt jól törölni.

Olvassa tovább, hogy többet tudjon meg a fiókok törlésével kapcsolatos teljes oktatóprogramról és a magánélet védelmére vonatkozó kiegészítő intézkedésekről.

img

Pokemon Go profil: Miért kellene törölni??

A magánélet védelme nemcsak a század egyik legfontosabb témája, hanem milliárd ember számára is valódi aggodalomra ad okot, ami a digitális térhez kapcsolódik. És a Pokémon Go csak egy újabb fogaskerék a fogaskerékben, amely az aggodalmakat egy másik szintre estette.

Először is, nem csak a társaság használhatja ki az Ön adatait. Vannak harmadik felek fejlesztői is, akik hamis Pokémon Go alkalmazások készítésében vesznek részt a gyanútlan felhasználók számára.

Másodszor, és ami még ennél is fontosabb, vannak a társaság által kidolgozott zavaró adatgyűjtési politikák.

Például, a helyzete a GPS-en és a fényképezőgép nem az egyetlen olyan elem, amelyet a vállalat elér. Itt található az az információ, amelyet a vállalat megőriz, amikor beleegyezik abba, hogy elfogadja politikáját a regisztráció során:

 1. Gyűjti és tárolja az Ön nevét, születési idejét, Google e-mail azonosítóját, Facebook e-mail azonosítóját és Pokémon Trainer Club azonosítóját. Ha fiókot hoz létre egy kiskorú gyerek nevében, akkor a társaságnak olyan kiegészítő információkat kell megadnia, mint például a társadalombiztosítási szám első és utolsó számjegye..
 2. A fejlesztő fenntartja a jogot arra, hogy cookie-kat és hasonló nyomkövető technológiákat használjon a játékon belüli viselkedés figyelemmel kísérésére, amely nemcsak a játékmenetét vagy viselkedését tartalmazza, hanem a barátaidnak küldött üzeneteket is. A gyűjtött kiegészítő információk tartalmazzák az Ön IP-jét, az operációs rendszer verzióját és a böngésző típusát. A játékfejlesztő mellett a gyártótól függetlenül más gyártók is használhatnak sütiket.

Hogyan veszélyeztetheti a személyes azonosító adatait (PII)?

Ha nagy mennyiségű felhasználói adat van odakint, mint egy ülőkacsa, akkor egy számítógépes bűncselekmény – ideértve az opportunistákat is – nem hagyhatja érintetlenül..

 • Először: a hackerek már hajlandóak megsérteni az eszköz helymeghatározóit, hogy meghatározzák bármely felhasználó valós helyét.
 • Másodszor, a játék folyamatosan használja a kamerát az AR játékmenet megjelenítéséhez. Ennek eredményeként a mechanizmus potenciálisan képes rögzíteni a felhasználók videóit, amelyeket minden hírhedt számítógépes bűnöző könnyedén megtámadhat..
 • Ezenkívül a fejlesztőnek és a társaságnak teljes joga van az információk megfelelőnek való felhasználására. Például, egyesülés vagy felvásárlás esetén a társaság valószínűleg nem adna át az adatok kincsesarát..
 • Fennáll a megosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadások veszélye is. Valójában a játékplatform adatközpontját a múltban a két hírhedt hackerek csoportja DDoSed működtette. Az egyik csoport azt állította, hogy megtámadják a kiszolgálók gyenge biztonsága érdekében, és meg fogják csinálni még egyszer, ha a sérülékenységet nem javítják.

Hogyan lehet véglegesen törölni a Pokémon Go profilt

Ha ennyi kockázat van, akkor nincs más választása, mint kitörölni a Pokémon Go profilt, és megakadályozni, hogy adatait a számítógépes bűnözők „visszaélésekkel” éljék el..

A Pokémon Go profiljának és fiókjának törlése nem olyan egyszerű, mint amire számíthat más szolgáltatásaitól, azaz nincs „fiók törlése” gomb. A fiók eltávolításához ki kell töltenie a törlés iránti űrlapot, amely elérhető a hivatalos támogatási webhelyen.

Miután kitöltötte és elküldte az űrlapot, néhány hétbe telik, amíg a feldolgozása megtörténik. A jóváhagyás után az összes adatot véglegesen eltávolítják. Ennek eredményeként új azonosítóra lenne szüksége, ha a jövőben ismét játékot szeretne folytatni.

Lépésről lépésre bemutató

 1. Menj A Pokémon Go támogatási weboldala erre kattintva link.
 2. a Pokémon Go fiók törlése 1. lépés

 3. Adja meg email cím és felhasználónév a kérelem űrlapján.
 4. a Pokémon Go fiók törlése 2. lépés

 5. választ a fiókom törlése ban,-ben Pokémon Go: Kiadás típusa legördülő menü.
 6. a Pokémon Go fiók törlése 3. lépés

 7. Írd a okok mert a számla bezárása.
 8. a Pokémon Go fiók törlése 4. lépés

 9. Írd be a captcha majd kattintson a beküldés ide törölje a fiókot véglegesen.
 10. a Pokémon Go fiók törlése 5. lépés

A magánélet védelme érdekében lépjen túl

Mivel a magánélet mindig és mindig a legfontosabb aggodalomra ad okot az ilyen drasztikus lépéseknél, egy alkalmazás törlése nem akadályozza meg a betolakodókat vagy a számítógépes bűnözőket. Mindig ajánlott, hogy hozzon további szükséges intézkedéseket magánéletének védelme érdekében, például telepítsen egy VPN-t (virtuális magánhálózat)..

A PureVPN katonai titkosítás és abszolút névtelenség erejével fegyverkezik Önt. 256 bites titkosítási technológiánkkal garantáltan garantálja a maximális adatvédelmet minden kényszerített vagy jogosulatlan hozzáférés ellen. Ezenkívül a hozzáadott anonimitási funkciókkal és funkcionalitásokkal képes bármilyen típusú adatvédelmi sértést megőrizni..

Tehát szerezze be a PureVPN-t, és egyszerre és mindenkorra biztosítsa az adatokat, valamint az adatvédelmet!

Vissza szeretné kérni online adatvédelmét? Érdemes megnéznie az alábbi útmutatásokat:

no-log-img

A PureVPN No-Log tanúsítvánnyal rendelkezik!

A PureVPN No-Log politikáját az USA egyik vezető független auditorja érvényesítette. Nem csak a PureVPN a leggyorsabb, hanem egy ellenőrzött No-Log VPN szolgáltató is!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me