Hogyan lehet törölni a Facebook Messenger alkalmazást?


Hogyan lehet törölni a Facebook Messenger alkalmazást?

Több tucat oka lehet annak, hogy miért szeretné törölni a Facebook Messenger alkalmazását.


Jegyzet: Felhívjuk figyelmét, hogy a Facebook messenger eltávolításával az üzenetek csak akkor törlődnek, ha előzőleg manuálisan törli őket. Ráadásul nem lehet törölni az üzeneteket, amelyeket az ismerőse bejövő postajából küldött.

Hogyan lehet törölni a facebook messenger alkalmazást?

Hogyan lehet törölni a Facebook Messenger alkalmazást az Androidon?

A Facebook Messenger Androidon történő törléséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Hozzáférés Facebook Messenger ide kattintva a Google Play Áruházban.
 2. Koppintson az Eltávolítás elemre.
 3. Érintse meg az OK gombot az eltávolítási folyamat megerősítéséhez.

Hogyan lehet törölni a Facebook Messenger alkalmazást iOS rendszeren?

A Facebook Messenger iOS-on történő törléséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Érintse meg hosszan a Facebook Messenger ikon.
 2. Koppintson a “x” az ikon bal felső sarkában.
 3. Érintse meg a Törlés gombot az eltávolítási folyamat megerősítéséhez.

Törlés előtt: Töltse le a Facebook Messenger csevegési előzményeit

A következő módon töltheti le Facebook adatok:

 1. A Facebook információs oldal eléréséhez kattintson ide.
 2. kettyenés "Kilátás" közvetlenül a "Töltse le adatait".
 3. A Facebook lehetőséget ad arra, hogy kiválassza, mely adatokat kívánja letölteni. Letöltheti az összes, a Facebookon megosztott adatot, vagy csak a messenger adatait. A Facebookon megosztott összes adat letöltéséhez kattintson a gombra "Fájl létrehozása". Csak a Messenger adatait szeretné letölteni törölje az összes jelölőnégyzetet kivéve a messenger.
 4. Ha elkészült, a Facebook értesítést küld Önnek, ha az adatok készen állnak a letöltésre.

Hogyan lehet eltávolítani az importált névjegyeket a Facebook Messenger alkalmazásból?

Az importált névjegyeket nem tekintheti meg és nem törölheti mobil eszközén, és fel kell lépnie egy számítógép „Importált névjegyek kezelése a Messenger számára” oldalára.

Egyszerűen kövesse ezeket a lépéseket az importált névjegyek eltávolításához az alkalmazásból:

 1. Jelentkezzen be Facebook-fiókjába számítógépről.
 2. Látogasson el az Importált névjegyek kezelése az Messenger oldalra.
 3. kettyenés Összes névjegy törlése.

A Facebook Messenger adatvédelmi irányelve

Noha a Facebook messenger mobil eszközök számára dedikált alkalmazásként már elérhető, továbbra is ugyanazt az adatvédelmi irányelvet követi, mint maga a Facebook. Amint a Facebook szolgáltatásait használja, a következő információkat gyűjtik tőled:

 • Általános számlainformációk – A Facebook összegyűjti az Ön nevét, e-mail címét, telefonszámát, felhasználónevét, helyét és jelszavát.
 • Csatlakozási információk – Csatlakozási információk – Azok a csoportok és emberek, akikkel kapcsolatban áll, valamint az összes személyes eszközről importált, szinkronizált vagy feltöltött kapcsolattartási információ..
 • Fizetési információk – Tartalmi információk – A Facebook a megosztott és létrehozott tartalommal kapcsolatos információkat tárolja. Ezenkívül információkat tartalmaz arról is, hogy mit osztasz meg azzal, akivel megosztod. Hasonlóképpen, ha a barátja információkat oszt meg rólad, a Facebook ezt szintén össze fogja gyűjteni.
 • linkek & Sütik – A Facebook nyomon követheti azt, ahogyan a linkekkel lép kapcsolatba szolgáltatásai használata közben, és sütik segítségével megismerheti preferenciáit. Megfigyelni fogja azt a böngészőt, operációs rendszert és eszközt is, amelyet a Facebook szolgáltatásaihoz való hozzáféréshez használ.

Milyen engedélyeket kér a Facebook Messenger?

Ha a Facebook messenger-t az összes szolgáltatásával használni szeretné, akkor a következő engedélyeket kell megadnia:

 • Kapcsolatba lépni – Ha fel szeretné hívni a névjegyeket a Facebook Messenger segítségével, vagy hozzáadni szeretne messenger névjegyeket a telefon névjegyzékéből.
 • Kamera – Engedélyeznie kell az alkalmazás számára a fényképezőgéphez való hozzáférést, hogy fényképeit közvetlenül a Facebook Messenger segítségével küldje el barátainak.
 • Mikrofon – Hasonlóképpen, a Facebook Messenger hozzáférést kér a mikrofonhoz, hogy hanghívásokat kezdeményezhessen a barátok számára.

A Facebook Messenger biztonságos és privát?

A Facebook Messenger alapértelmezés szerint nincs titkosítva a végponttól a végig, így lehet, hogy lehallgatók vagy akár a Facebook is meghallgathatják beszélgetéseiket..

A Facebook Messengerben egy „Titkos beszélgetés” azonban végpontokból titkosítva van. Ez azt jelenti, hogy senki sem tudja elolvasni az üzeneteket, csak a feladó és a címzett!

Ennek ellenére fontos, hogy vigyázzon, ha a linkekre / mellékletekre kattint, és a megosztott tartalomra kattint.

Tegyen többet anonim és privát online maradás érdekében!

Ha kíváncsi, hogy mit lehet tenni az adatvédelem és az anonimitás javítása érdekében az interneten, akkor az alábbiakban látható néhány módszer:

1. Használja a PureVPN-t – bár minimalizálhatja a Google és a Facebook által gyűjtött adatok mennyiségét, az még mindig nem akadályozza meg az internetszolgáltatót, hogy nyomon kövesse az interneten végzett tevékenységeit, és megossza ezeket a nagyon nagy vállalatokkal és a kormányzattal . Annak érdekében, hogy online tevékenységei valóban privát jellegűek legyenek, elengedhetetlen egy olyan VPN használata, mint a PureVPN.

2. Alkalmazási engedélyek korlátozása – Az intelligens eszközön az alkalmazási engedélyek időszakos ellenőrzésével és korlátozásával megvédheti magát a megbízhatatlan alkalmazásfejlesztőkkel szemben, és nagyobb ellenőrzést szerezhet az internetes adatvédelem felett..

3. Telepítse a magánéletre összpontosító kiterjesztést és a keresőmotort – a HTTPS visur biztosítja az Ön és a webhelyek közötti kommunikáció mindig titkosítását, míg a DuckDuckGo titokban tartja az internetes kereséseket, és nem jelenít meg célzott hirdetéseket..

Vissza szeretné kérni online adatvédelmét? Érdemes megnéznie az alábbi útmutatásokat:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map