Hogyan lehet streaming főiskolai futball


Hogyan lehet streaming főiskolai futball

Közzétéve: 2019. augusztus 07


Most megnézheti kedvenc főiskolai labdarúgó-konferenciáját csak a három egyszerű lépés során:

 1. Feliratkozás a PureVPN-re
 2. Töltse le a PureVPN eszközt, és nyissa meg
 3. Csatlakozzon az ESPN US-hez a Népszerű webhelyek listájából
 4. Jelentkezzen be az ESPN-be, és kezdje el megnézni kedvenc játékát

img

Az Egyesült Államokban a főiskolai futball a követendő sport. Nem azért, mert az ország legkedvezőbb tehetségei között szerepel, hanem azért is, mert elég versenyképes és izgalmas.

Mivel azonban az NFL nagy részét lefoglalja a levegőből, a közösség jelentős darabjára kíváncsi marad, vajon hol élhetnek a kedvenc Főiskolai Labdarúgó-konferencia közvetítésével.

Nos, itt érkeztünk be. A teljes útmutatónkban bemutatjuk, milyen könnyű közvetíteni és megnézni a College Football játékot, a tévében és az interneten is. Tehát, minden további nélkül, folytassuk vele.

Főiskolai futball

Az NFL legtöbb játékosának pályafutása a College Football játékban indult. Ennek eredményeként egyesek ezt a következő NFL-csillagok edzőterének tartják. És több mint 11 különféle konferenciával, amelyek több mint 130 csapatból állnak, és a megyében oszlanak meg, a College Football nagyon nagy ügy, főleg, ha az I. osztályba kerülsz.

Ha többet szeretne megtudni az NCAA Division I FBS-ről, és számos konferenciáról és csapatról van szó, olvassa el a részletesebb részletet.

Hol nézhetem a főiskolai futballt?

A College Football népszerűségének hatalmas növekedése miatt az évek során számos különböző csatorna létezik, amelyek napi rendszerességgel sugározzák ezt a sportot. Ugyanakkor, ha több mint 130 csapat játszik az FBS-en, lehetetlen sugárzni az összes Főiskolai Labdarúgó-mérkőzést egyetlen csatornán.

Ennek eredményeként néhány FBS konferencia felállította saját hálózatát, amely a saját konferenciájának futballjátékait közvetíti. Ezen túlmenően azon konferenciák esetén, amelyeknek nincs saját hálózatuk, általában olyan csatornákon támaszkodnak, mint az ABC és az ESPN, hogy megmutassák mérkőzéseiket..

A College Football csatornák teljes listájáért nézze meg az alábbi listát:

 • ABC
 • CBS
 • RÓKA
 • ESPN
 • NBC
 • SEC hálózat
 • ACC hálózat
 • Big Ten Network (BTN)
 • Pac-12 hálózat

Hogyan nézhetem élőben a Főiskolai Labdarúgást?

Most, ha az Egyesült Államokban él, hozzáférhet a fent felsorolt ​​csatornák bármelyikéhez, beleértve a konferencia tulajdonában lévő csatornákat. Csak annyit kell tennie, hogy keresse meg azt a csatornát, amelyet meg szeretne nézni a kábel TV-jén, és erről szól.

Másutt élő emberek számára a College Football játékok nézése egészen más történet, mivel a listában említett csatornák többsége csak az Egyesült Államokban érhető el. Ha szerencséd van, akkor hozzáférhet a listán szereplő egy vagy két csatornához, de ennek esélye nagyon alacsony. Ennek ellenére továbbra sem lehetetlen nézni a College Football-t az Egyesült Államokon kívül.

Szerencséd, van mód a kedvenc Főiskolai Labdarúgó-játékok nézésére és közvetítésére akkor is, ha az Egyesült Államokon kívül élsz. Ehhez azonban szükség lesz egy VPN-szolgáltatásra, amely segít elrejteni a helyét a világ bármely pontján. Tehát, ha nem az USA-ban él, és a College Football közvetítését szeretné látni, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Haladj a PureVPN oldalra
 2. Feliratkozás az egyik tervre
 3. Töltse le és telepítse a kívánt streaming eszközre
 4. Jelentkezzen be fiókja adataival
 5. Válassza ki az USA-t régióként / szerverként
 6. Haladj az ESPN-hez
 7. Keresse meg az élő közvetítést
 8. Figyelj!

Hogyan nézhetem a főiskolai futballt a főiskolai sportok élőben?

A College Sports Live egy online streaming szolgáltatás, amely lehetővé teszi előfizetőinek, hogy megtekintsék és közvetítsék az egyetemi sportokat, ideértve a futballot is. Van azonban fogás. A College Sports Live csak nem televíziós eseményeket közvetít. Ez azt jelenti, hogy ha a játék, amelyet meg akar nézni, sugárzik, mondjuk ESPN-en, akkor nem lesz elérhető ezen a szolgáltatón.

A Főiskolai Labdarúgás a Sports Sports Live közvetítéséhez kövesse az alább említett lépéseket:

 1. Feliratkozás a PureVPN-re
 2. letöltés és telepítés
 3. Jelentkezzen be a hitelesítő adataival
 4. Csatlakozás az Egyesült Államokhoz
 5. A College Sports Live vezetője
 6. Get streaming

Hogyan nézhetem főiskolai futballt a FuboTV-n?

A FuboTV egy harmadik fél által közvetített streaming szolgáltatás, amelyet azon emberek számára fejlesztettek ki, akik jobban szeretik kedvenc sportukat élőben és online nézni. A szolgáltatás havonta 45 dollárért érhető el, és számos különféle csatornával van ellátva, amelyek többsége a College Football csatornát sugározza. Mivel azonban csak az Egyesült Államokban érhető el, szüksége lesz a PureVPN segítségére.

A FuboTV használatához kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Feliratkozás a FuboTV és a PureVPN csatornákra
 2. Töltse le mindkét mobiltelefonjára
 3. Nyissa meg a PureVPN-t és csatlakozzon az Egyesült Államokhoz
 4. Indítsa el a FuboTV-t, és indítsa el a streaming-t

Hogyan nézhetem a főiskolai futballt a YouTube TV-n?

A YouTube TV egy élő TV-streaming szolgáltatás, amelyet a YouTube nyújt. Jelenleg csak egy előfizetési terv működik, amely havi 49,99 dollárba kerül, és több mint 70 különböző hálózattal és csatornával érkezik, amelyek közül néhány fedezi a College Football-t. A YouTube TV jelenleg elérhető, és a legtöbb streaming eszközön használható.

A College Football nézéséhez a YouTube TV-n kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Töltse le a PureVPN-t
 2. Jelentkezzen be fiókja adataival
 3. Feliratkozás a Youtube TV-re
 4. Keresse meg a College Football patakot
 5. Figyelj!

Hogyan nézhetem a főiskolai futballt a PlayStation Vue-n?

A PlayStation Vue a Sony streaming szolgáltatása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos csatornát és hálózatot elérjenek online. Jelenleg a szolgáltatás három különféle tervvel rendelkezik, 45 és 60 dollár között. Van egy másik prémium terv, de mivel csak hozzáadja a HBO-t és a Showtime-t, nem fogunk erre összpontosítani. A főiskolai futball számára az Access, a Core és az Elite a legjobb tervek.

Ha meg szeretné nézni a College Football játékot a PlayStation Vue-n, ellenőrizze az alábbi lépéseket:

 1. Feliratkozás és letöltés a PureVPN-hez
 2. Hozzáférés a PlayStation Vue-hez
 3. Jelentkezzen be a VPN-be, és válassza az USA-t szerverének
 4. Csatlakozzon a PlayStation Vue-hez, és folytassa az adatfolyamot

Hogyan nézhetem egyetemi futballt a Hulu Live-on?

A Hulu jelenleg az egyik legjobb online streaming szolgáltatás. A legtöbb önök azonban nem ismeri azt, hogy többletköltségként a Hulu élő TV-t is kínál. A Hulu Live TV a legtöbb streaming eszközön elérhető, és a legjobb csatornákat kínálja a College Football streamingjéhez. Tehát, ha egyetlen szolgáltatást érdekli az összes streaming-igénye, akkor a Hulu lehet a legjobb választás az Ön számára.

A Főiskolai Labdarúgás Hulu Live TV-n való megtekintéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Feliratkozás a PureVPN és a Hulu Live TV csatornákra
 2. Nyissa meg a PureVPN-t, és csatlakozzon az Egyesült Államokhoz
 3. Jelentkezzen be a Hulu Live TV-hez, és indítsa el a streaming-t
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map