Hogyan lehet nézni az ESPN-t a Kodi-n

Közzétéve: 2019. július 2

Az ESPN-t nézni kell a Kodi-on? Ezután használja ezt az útmutatót. Az ESPN vagy más kiegészítők streamingje a Kodi-en azonban kockázatos lehet. Használja a készüléken a PureVPN-et az ISP fojtásának és biztonságos áramlásának megakadályozására. A PureVPN először 7 napos próbaverziót kínál, csupán 0,99 dollárral, hogy elősegítse a Kodi előfizetőinek ezt a stresszes lezárást, és otthon élvezze az ESPN-t..

Ha teljesen ingyenes streaming szolgáltatást keres, akkor a Kodi a lehető legjobb lehetőség. Végtelen lehetőségeket kínál a szeretett tartalomhoz való hozzáféréshez. Csakúgy, mint vannak alkalmazások okostelefonokra, vannak kiegészítők a Kodi számára.

Ezer kiegészítő közül választhat, amelyek többsége ingyenes. Néhány kiegészítő hivatalos, így letölthetők a hivatalos Kodi-tárolóból. A legtöbb kiegészítőt azonban a megfelelő (nem hivatalos lerakatból) kell letölteni..

ESPN Kodi-kiegészítő?

Az ESPN egy sporthálózat, amely számos különböző csatornával rendelkezik. Több tucat különféle sport lehet, amelyeket megnézhet az ESPN-en. Az ESPN hálózaton sugárzott népszerű sportágak közé tartozik a futball, futball, baseball, kosárlabda, krikett, jégkorong és tenisz.

Az ESPN tartalmak megtekintéséhez a megfelelő kiegészítőre van szüksége. Számos bővítmény kínál ESPN sporttartalmat, de kiemelkedik az ESPN 3 Player kiegészítő. Érdekes módon ez a kiegészítő egy hivatalos Kodi kiegészítő, és ezért közvetlenül telepíthető a hivatalos lerakatból a Videó kiegészítők opció a Kezdőképernyő.

Hogyan lehet nézni az ESPN-t a Kodi v.18 vagy magasabb verzióján

Ha v.18 vagy újabb verziója van, itt lehet ezt megtenni nézze az ESPN-t a Kodi-on a megfelelő kiegészítő telepítésével.

 1. Indítsa el a Kodi alkalmazást, ugorjon a Kiegészítők elemre, és kattintson a bal felső sarokban lévő Csomagtelepítő elemre
 2. választ Telepítés a tárházból > Kodi kiegészítő tároló > Videó kiegészítők > ESPN 3 > ESPN 3 > Telepítés
 3. Várja meg, amíg meg nem jelenik az ESPN 3 kiegészítő engedélyezett értesítése
 4. A kezdőképernyőn válassza a lehetőséget Kiegészítői
 5. Kattintson ESPN 3

Az ESPN hitelesítése / telepítése a Kodi-on

Miután telepítette a kiegészítőt, hitelesítenie kell azt. A kiegészítő működéséhez a hitelesítés szükséges. A Kodi kiegészítő hitelesítéséhez és az ESPN figyeléséhez csak kövesse az alábbi lépéseket.

 1. Menj Kiegészítői és indítson ESPN 3
 2. választ Hitelesítsen egy szolgáltatóval
 3. Jegyezze le a megadott aktiválási kódot, és folytassa a jelentkezést ESPN-fiókjával
 4. választ Apple TV link (akkor is, ha más streaming eszköze van)
 5. Válassza ki a szolgáltatót, és írja be az aktiválási kódot
 6. választ Charter Spectrum mint alapértelmezett szolgáltató, és nyomja meg rendben
 7. Indítsa újra a Kodi-t

Ezzel az ESPN Kodi-kiegészítő készen áll a használatra!

ESPN élő közvetítés a Kodi-n

A megfelelő kiegészítő telepítése után azonnal hozzáférhet az ESPN tartalmához. Az ESPN számos különféle sportprogramot ad otthont, amelyek többsége élő. Csak keresse meg az ESPN videó kiegészítőt a Kodi kezdőképernyőjén, és azonnal hozzáférjen az ESPN Kodi élő közvetítéséhez.

Fontos megérteni, hogy egyes kiegészítők nem biztos, hogy jó streaming élményt nyújtanak. A streaming problémákkal és az élő közvetítések elérhetőségével szembesülhet a régiójában. Az összes olyan streamrel kapcsolatos probléma megoldásához, amely tönkreteheti a Kodi-élményt, be kell szereznie egy jó streaming VPN-t, például a PureVPN-t..

A PureVPN teljesen névtelenné tesz online, lehetővé téve minden olyan korlátozás elkerülését, amely megakadályozhatja, hogy tökéletes streaming élményben részesüljön, amelyet valóban megérdemel. Nem titok, hogy az információhoz való hozzáférés egy elismert emberi jog már majdnem egy évtized óta, de ezt ritkán hajtják végre..

Miért szerezzen VPN-t a Kodi-hez

A Kodi egy nyílt forráskódú médialejátszó, ami azt jelenti, hogy bárki létrehozhat egy kiegészítőt, és nyilvánosan elérhetővé teszi azt. Ez Kodi-t rendkívül kockázatos platformmá teszi, és kiszolgáltatottá teszi a Kodi-felhasználókat az olyan kockázatokkal és fenyegetésekkel szemben, amelyeket olyan szervezetek okoznak, mint például számítógépes bűnözők, internetszolgáltatók és kormányzati felügyeleti hatóságok..

Sőt, a Kodi-n nem minden elérhető mindenhol. Több száz olyan kiegészítő található a Kodi-n, amelyek földrajzilag korlátozottak. Ez azt jelenti, hogy előfordulhat, hogy egyes kiegészítők nem állnak rendelkezésre az Ön régiójában, bármennyire is szeretné őket.

A Kodi VPN egy streaming VPN, amely lehetővé teszi a streaming élményének bővítését, függetlenül attól, hogy milyen eszközt vagy szolgáltatást használ. A jó streaming VPN lehetővé teszi, hogy teljesen névtelenné váljon az interneten, hozzáférjen a korlátozott tartalomhoz, és biztonságban maradjon minden online rosszindulat ellen..

A PureVPN a legjobb streaming VPN, amelyre meg lehet kezdeni. Ez gyors, biztonságos és azonnali hozzáférést biztosít a régiójában korlátozott tartalmakhoz. A PureVPN-nek több mint 2000 szervere van világszerte 180 különböző helyszínen.

Így szerezheti be a PureVPN-t a Kodi-hoz:

 1. Lépjen a PureVPN Kodi lerakat oldalára, és töltse le a ZIP fájlt.
 2. Indítsd el a Kodi-t és menj ide Kiegészítői.
 3. Kattintson a tetején található nyitott doboz ikonra.
 4. Telepítés zip fájlból.
 5. Telepítse a lerakatot
 6. Indítsa el a PureVPN-t innen: Kiegészítői > Program kiegészítők
 7. Menj beállítások és írja be felhasználónevét és jelszavát.
 8. Állítsa be a VPN-t, hogy minden indításkor automatikusan csatlakozzon.
 9. kettyenés rendben.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me