Hogyan lehet nézni a ZEE5-t az Egyesült Államokban

Közzétéve: 2019. július 2

Vigyázzon az indiai TV-műsorok és filmek nézésére a bezárás alatt? Kipróbálhatja a PureVPN-t mindössze 0,99 dollárért, és bárhol élvezheti a ZEE5-et.

Nézze meg a Zee5-t az Egyesült Államokban

A ZEE5, korábban OZEE néven ismert, India egyik legnépszerűbb igény szerinti video streaming szolgáltatásává vált..

Több mint 100 000 órányi szórakozással büszkélkedhet 12 különböző indiai nyelven, és prémium és ingyenes tartalom keverékét kínálja. Ugyanakkor regisztrálnia kell a ZEE5 előfizetést, ha meg akarja nézni a streaming szolgáltatás által kínált exkluzív tartalom teljes választékát..

Korlátlan hozzáférést biztosít a ZEE5 eredetikhez, élő TV-khez, Bollywood és Hollywood filmekhez, dokumentumfilmekhez, zenéhez, valamint több száz TV-műsorhoz, amelyek közül néhányat említhetünk.

Ezenkívül az összes tartalom bosszantó hirdetések nélkül élvezhető a streaming eszközén. Az egyetlen probléma az, hogy a ZEE5 nem érhető el Indián kívül, de erre megoldást lehet találni.

Ugorj…

Miért blokkolja a ZEE5 az Egyesült Államokban??

Ha megpróbálod hozzáférés a ZEE5-hez az Egyesült Államokban, a következő üzenet jelenik meg:

„A szórakozásnak hamarosan új rendeltetési hely lesz. Hamarosan hazaérünk. ”

Vajon miért? Nos, ezt a regionális korlátok okozzák. A megtekinteni kívánt tartalom az alapjául szolgáló országra korlátozódik, és kívülről nem érhető el.

Szerencsére van egy egyszerű módszer ezen digitális akadályok megkerülésére és a ZEE5 figyelésére az USA-ban, szupergyors sebességgel.

Hogyan nézhetjük meg a ZEE5-t az Egyesült Államokban VPN-sel?

A virtuális magánhálózat segítségével azonnal megkaphat egy indiai IP-címet, és elérheti a rendelkezésre álló tartalmat.

A streaming szolgáltatás úgy gondolja, hogy Indiában található, és ennek eredményeként jogosult lesz a rendelkezésre álló tartalom megnézésére..

A VPN-k kiválóan alkalmasak a biztonság és az adatvédelem fokozására, de hihetetlenül hasznosak is, amikor korlátozás nélkül hozzáférnek az internethez..

Csak annyit kell tennie, hogy telepít egyet a választott eszközre, kiválaszt egy indiai VPN szervert, és megnézheti a ZEE5-t az USA-ban! Csak kövesse ezeket az egyszerű lépéseket:

 • Feliratkozás a PureVPN-re
 • Töltse le és telepítse az alkalmazást vagy szoftvert a kívánt eszközre
 • Indítsa el a VPN-t, és használja a hitelesítő adatait a bejelentkezéshez
 • Használja a streaming módot
 • Válassza ki az indiai szerver helyét
 • Indiai IP-címmel most megteheti nézni könnyedén az USA-ban a ZEE5-t!

Hogyan nézhetem ZEE5-t Androidon?

Ha ZEE5-t szeretne streamálni Android-eszközön, az streaming szolgáltatás egy dedikált alkalmazást kínál a Google Playen. A letöltés során semmilyen problémával nem kell szembenéznie, de a regionális korlátozások megakadályozzák a videók megtekintését. Ebben a forgatókönyvben a VPN praktikus. Kovesd ezeket a lepeseket:

 • Feliratkozás a PureVPN-re
 • Látogasson el a Google Play Áruházba
 • Töltse le és telepítse a VPN Android alkalmazást
 • Most töltse le és telepítse a ZEE5 alkalmazást
 • Indítsa el a VPN-t, és válassza a Streaming módot
 • Válassza ki a kívánt szerver helyét India
 • Indítsa el és folytassa el!

Hozzáférés más indiai streaming webhelyekhez a VPN segítségével!

Nem találja a megtekinteni kívánt tartalmat a ZEE5-en? Ne félj! Számos más indiai streaming szolgáltatás is kipróbálható, köztük a Hotstar, a SonyLIV, a Jio TV és még sok más. A VPN használatával becsaphatja ezeket a streaming szolgáltatásokat arra gondolva, hogy Indiából érkezik hozzájuk.

Világszerte 141+ országban, beleértve Indiát is, egyre növekvő 2000+ VPN szerver hálózattal rendelkezik, és hozzárendel egy indiai IP címet, hogy bárhonnan hozzáférhessen a választott tartalomhoz..

Sőt, szolgáltatásunk használatakor mindig élvezheti a leggyorsabb sebességet, mivel több száz szerverünk van dedikálva a streaminghez. Többé nem kell aggódnia az ISP fojtása miatt, miközben kedvenc TV-műsorát és filmjét nézi!

A VPN-hez való csatlakozáskor az összes internetes forgalom rejtett állapotban van a katonai titkosítás segítségével. Ez azt jelenti, hogy sem az internetszolgáltató, sem a számítógépes bűnözők nem tudják megszerezni a személyes adataikat.

A nagyvonalú, 31 napos pénz-visszatérítési garancia a VPN szolgáltatást is támogatja, függetlenül attól, hogy melyik előfizetési tervet választja. Ez sok időt biztosít a VPN kipróbálására, hogy a My5-hez és más brit streaming szolgáltatásokhoz kockázatmentesen hozzáférhessen.

Gyakran Ismételt Kérdések

A ZEE5 elérhető az Egyesült Államokban?

Ahogy korábban említettük, a ZEE5 nem áll rendelkezésre Indián kívül, a regionális korlátozások miatt. A folyamatban van a streaming szolgáltatás világszerte történő bevezetésének terve, ám addig, amíg ez meg nem történik, szüksége lesz egy prémium VPN-re, például a PureVPN-re ahhoz, hogy az USA-ból elérhető legyen..

Hogyan nézhetem meg ingyen a ZEE5-t az Egyesült Államokban?

A ZEE5 néhány ingyenesen megtekinthető tartalmat is kínál, amelyeket a felhasználók regisztráció nélkül megtekinthetnek. Ha meg szeretné vizsgálni a katalógust, élesítenie kell magát a VPN segítségével. A készülékéhez rendelt indiai IP-címmel eljuthat a streaming szolgáltatáshoz, és élvezheti a rendelkezésére álló ingyenes tartalom könnyű megtekintését.!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me