Hogyan lehet nézni a ZDF-et Németországon kívül egy VPN-sel

Közzétéve: 2019. október 11

Nem lehet nézni a ZDF-et Németországon kívül? Ezután használjon VPN-t a készüléken. A PureVPN-t csak 0,99 dolláron használhatja fel a ZDF feloldásához és a legfrissebb németországi frissítés felkutatásához a világ bármely pontjáról..

img

Az egyik legnépszerűbb TV-csatorna, amelyet németek szeretnek nézni, a ZDF. Valójában ez a csatorna, amelyet sok német felnőtt nézni.

A ZDF-nek rengeteg tartalma elérhető online, amelyet megnézhet. Mi arra készteti bennünket, hogy kíváncsi lehet?

A kezdõk számára ez a régió egyik legrégebbi TV-csatornája. Másodszor, számos kategóriában kínál tartalmat, például gyermekek, kultúra, szórakozás, sorozatok és így tovább.

A csatorna egyik aspektusa, amelyet minden bizonnyal utálsz, az, hogy a ZDF-et Németországon kívül nem lehet megnézni. Szörnyű. Nem igaz??

Nos, ne aggódjon, mert jó hírünk az Ön számára.

Van egy egyszerű és garantált módon a ZDF külföldről történő streamingje, bármilyen pufferolás nélkül. Olvassa el és tanulja meg hogyan.

Fedezze fel a német tartalom terhelését a ZDF-en

A ZDF a Zweites Deutsches Fernsehen, vagyis a második német televízió. Több mint 50 éve működik állami tulajdonú állami televíziós csatornaként.

Régóta a piacon lehet egy tartalom kincsitalát. Mint korábban említettük, számos kategóriában található televíziós műsorok, filmek és dokumentumfilmek.

Például az egyik legnépszerűbb film, amelyet jelenleg a ZDF-en talál, a Schön Ella: Storm Testvérek, Und tot bist Du! (1) – Ein Schwarzwaldkrimi, Polly, örökké a tiéd, előrejelzett gyilkosság, halálos hűtlenség és ellenőrzés alatt áll, hogy csak néhányat említsünk.

Ha sorozatot keres, megnézheti a Stockholm Requiem, a Summiteers, a SOKO Stuttgart, az Old Man, a SOKO München, a SOKO Köln, az ügyész, a szakemberek és még sok minden mást..

Hasonlóképpen, vannak más népszerű tartalmak is, amelyeket megnézhet a ZDF-en, például a Terra Xpress, a Die Anstalt, a Das Blaue Sofa, a Heute Xpress, a Bares fur Rares stb..

Ha nem tudja, hol kezdje, egyszerűen kattintson a Kategóriák AZ elemre, és válassza ki a kívánt kategóriát. Vagy megnézheti a Legnézettebb tartalmat is.

Nézze meg a ZDF-et több eszközön

Mivel a ZDF nyilvános TV-csatorna, akkor minden kábel előfizetéssel vagy csomaggal megszerezheti Németországban. És ha nem akarja ragaszkodni a TV-hez – valószínűleg azért, mert kábelvágó vagy, akkor a ZDFmediathek alkalmazás letöltésével mindig streaming-re tudja a tartalmat az okos eszközön.

A streaming szolgáltatás legjobb aspektusa az, hogy alkalmazásokat tölthet le nem csak Android és iOS eszközökre, hanem Windows telefonokra és akár az Amazon Kindle-re is..

Csak annyit kell tennie, hogy ellátogat a www.zdf.de oldalra, telepíti az alkalmazást a kívánt eszközhöz, és bárhol megnézheti a ZDF-t.

Milyen eszközök vannak a ZDF-en?

Mivel csatlakozott egy VPN-hez, a ZDF adatfolyamot bármilyen népszerű streaming eszközön továbbíthatja. Ide tartoznak az iPhone, az Android okostelefon, a Mac, az Apple TV, az Android TV, az Amazon Fire TV és az Amazon Kindle.

A fent említett eszközökön kívül a ZDF adatfolyamot sok más eszközön és platformon, például Kodi, Raspberry Pi és Roku is továbbíthatja..

Hol elérhető a ZDF?

A ZDF egy német szórakoztató csatorna, amelynek székhelye Németországban van. A csatorna kezdetben csak Németországban volt elérhető, de most a sugárzást két másik országba is kiterjesztették: Hollandia, Ausztria, Dánia és Svájc..

Ha az EU-ban élsz, akkor valószínű, hogy közvetlenül a weboldalukról tudják közvetíteni a ZDF-et. Ha nem, keresse meg a kábeltévé csatornalistáját, és ott lehet a ZDF. Ha nem, akkor csak szerezzen egy VPN-t, és csatlakozzon egy németországi szerverhez a ZDF azonnali eléréséhez.

Hogyan lehet nézni a ZDF-et Németországon kívül egy VPN-sel

Sajnos, még ha letölti a ZDF alkalmazást a kívánt eszközre, nem érheti el a ZDF-et Németországon kívül a műsorszórási engedélyekkel kapcsolatos problémák miatt.

A jó hír az, hogy VPN beállításával a készüléken nagyon könnyedén legyőzheti ezt a problémát. Nem viccelek!

Noha a VPN-ket úgy építették fel, hogy a lehető legjobb online védelmet biztosítsák a különféle számítógépes fenyegetések ellen, ezek az eszközök felhasználhatók az Ön személyes adatainak védelme és az internet szabadsága érdekében is. Telepíthet egy VPN-t a kívánt eszközre, megváltoztathatja virtuális tartózkodási helyét Németországra, és a ZDF-et azonnal megfigyelheti országon kívül!

A következő lépéseket kell tennie:

 1. Feliratkozás VPN-re
 2. Töltse le és telepítse az alkalmazást a kívánt eszközre
 3. Indítsa el a VPN-t, és válassza az üzemmód Streaming-t
 4. Változtassa meg a szerver helyét Németországra
 5. Ha van német IP-címe, akkor hozzáférhet a ZDF-hez és megnézheti azt.

Hogyan lehet nézni a ZDF-t az Egyesült Államokban?

A ZDF nem érhető el közvetlenül az USA-ba történő streaminghez. A ZDF-nek az USA-ból történő streamingjéhez VPN-t kell csatlakoztatnia a streaming-eszközhöz. A rendelkezésre álló országok listájából válassza a Németországot, mint preferált szerver régiót. Csatlakozás után a virtuális tartózkodási hely az USA-tól Németországig változik. Ez azonnali hozzáférést biztosít a ZDF-hez, valamint minden más olyan webhelyhez és tartalomhoz, amelyek csak Németországban érhetők el.

Egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket:

 • Iratkozzon fel VPN-re
 • Jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával
 • Csatlakozás egy német szerverhez
 • Látogasson el a ZDF webhelyére, és indítsa el az adatfolyamot

Hogyan lehet nézni a ZDF-et az Egyesült Királyságban?

Annak ellenére, hogy a ZDF Európa számos országában sugároz, az Egyesült Királyság nem szerepel a listán. Ha az Egyesült Királyságban él, és a ZDF-en szeretné közvetíteni a kedvenc TV-műsorokat, ezt VPN-hez csatlakoztatva könnyen megteheti. Csak kövesse az alábbi utasításokat, és kapjon hozzáférést az Egyesült Királyságból a ZDF-hez.

 • Iratkozzon fel VPN-re
 • Jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával
 • Csatlakozás egy német szerverhez
 • Látogasson el a ZDF webhelyére, és indítsa el az adatfolyamot

Nézd meg a ZDF Live-ot a Kodi-n

Jó hír a Kodi rajongók számára, hogy a Kodi bárhonnan megnézhetik kedvenc német csatornájukat, a ZDF-t.

A szórakoztató központ az első és legfontosabb platform, amellyel a tartalmakat útközben továbbíthatja. Végül is a Kodi kompatibilis alkalmazást kínál sokféle eszköz számára.

Mindenesetre, ha érdekli a ZDF Kodi-on való lejátszása, akkor olvassa el a Kodi kiegészítő telepítési útmutatóját. Itt van a tennivaló a ZDF kiegészítő telepítéséhez a Kodi-on.

 1. Először indítsa el a Kodi alkalmazást
 2. Most nyissa meg a Kiegészítőket, majd a Csomagtelepítőt
 3. Kattintson a Telepítés a lerakatból elemre, majd lépjen a Kodi kiegészítő lerakatba
 4. Kattintson és lépjen a Videó kiegészítők oldalra
 5. Görgessen le és keresse meg a ZDF Mediathek 2016 terméket
 6. Kattintson a Telepítés elemre, és várja meg, amíg az értesítő felbukkan
 7. Menj vissza a Kodi kezdőképernyőjére
 8. Most válassza a Kiegészítők, majd a Video Kiegészítők lehetőséget
 9. Kattintson a ZDF Mediathek 2016 megnyitásához

Élvezze a ZDF élő közvetítését bárhol a Kodi-n!

Legfontosabb okok Szeretni fogja a ZDF külföldről nézni egy VPN-t

A VPN lehetővé teszi, hogy 140 hely közül választhasson, beleértve Németországot, és kapjon egy helyi IP-címet, így bárhonnan hozzáférhet a választott tartalomhoz..

Sőt, minden időben garantáljuk a legnagyobb sebességet az állandóan bővülő hálózatunkban található dedikált streaming szerverek miatt. És megnézheti kedvenc címeit a szíve tartalma alapján, anélkül hogy aggódna az internetszolgáltató fojtása miatt.

A regionális korlátozások leküzdése és a leggyorsabb streaming-sebesség elérése Németországban a VPN-kiszolgálókkal nem csak a VPN révén jár előnyeivel. Valójában el kell rejtenie az internetes forgalmat bármilyen kíváncsiskodó szem ellen. Mondanom sem kell, hogy a hálózati forgalom titkosítva van, ami biztosítja az adatbiztonságot az adatbiztonsággal szemben.

Összességében a PureVPN a teljes megoldást kínálja az internetes biztonság, az adatvédelem, az általános hozzáférhetőség és egyebek vonatkozásában. Tehát használja most, hogy a kedvenc tartalmát a ZDF-en, valamint más streaming csatornákon továbbítsa!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me